10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Αρμενία

8/6/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 140
2 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 690 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αρμενία - Σκωτία στις 14/6/2022

Προϊστορία

14/6/2022 ΑρμενίαΣκωτία 1 - 4
8/6/2022 ΣκωτίαΑρμενία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 606,380 90.5%
X
€ 33,632 5.0%
2
€ 29,919 4.5%
Over
€ 51,301 72.9%
Under
€ 19,103 27.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

148 ψήφοι:

6

Σουτ στην εστία

3

8

Σουτ εκτός εστίας

0

63%

Κατοχή μπάλας

37%

3

Οφσάιντ

3

3

Αποκρούσεις

4

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

9

Κόρνερ

0

35

Σέντρες

3

5

Αλλαγές

5

13

Φάουλ

11

2

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

1

17

Πλάγια Άουτ

13

14

Εκτελέσεις Φάουλ

16

0

Ελεύθερα Λακτίσματα

12

27

Προσπάθειες Για Γκολ

4

13

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hampden Park
  • Χωρητικότητα: 51866
  • Θεατές: 38627
Νέο ξεκίνημα ψάχνουν οι απογοητευμένοι Σκωτσέζοι κόντρα στους «νεοφώτιστους» Αρμένιους

Νέο ξεκίνημα ψάχνουν οι απογοητευμένοι Σκωτσέζοι κόντρα στους «νεοφώτιστους» Αρμένιους

Η Σκωτία υποδέχεται την Αρμενία για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League B του Nations League. Από την ήττα-αποκλεισμό από το Μουντιάλ του Κατάρ στο μπαράζ με την Ουκρανία προέρχονται οι γηπεδούχοι, που κάνουν πρεμιέρα στην διοργάνωση, από εντός έδρας νίκη επί της Ιρλανδίας οι φιλοξενούμενοι.

*Πρώτη συνάντηση ιστορικά μεταξύ των δύο ομάδων σε φιλικό ή επίσημο επίπεδο.

Όνειρο έμεινε η συμμετοχή σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 1998, αφού ηττήθηκε στο «Χάμπτεν Παρκ» από την Ουκρανία με 1-3 στο μπαράζ. Η Σκωτία παροουσιάστηκε νωθρή και αφού «γλίτωσε» δύο διαφορετικές περιπτώσεις στο πρώτο μέρος, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33' μετά από κακή εκτίμηση μακρινής μπαλιάς στην πλάτη της άμυνάς της. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους μάλιστα, ήρθε κι ένα δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους και «έκοψε τα πόδια» των γηπεδούχων, οι οποίοι παρ' όλα αυτά επιχείρησαν κατά μέτωπο επίθεση για την ανατροπή.

ΜακΓκρέγκορ και ΜακΓκιν έχασαν τεράστιες ευκαιρίες στο 57' και το 67' αντίστοιχα, αφού απέτυχαν να εκμεταλλευτούν λάθη του αντίπαλου γκολκίπερ, αλλά τελικά η μείωση ήρθε στο 79' με το Goal Line Technology να δείχνει πως η μπάλα πέρασε την γραμμή στο σουτ του Μακ Γκρέγκορ, που επιχείρησε να διώξει Ουκρανό αμυντικός. Παρά όμως την μαζική επίθεση η ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ, ενώ στις καθυστερήσεις η Ουκρανία πέτυχε και τρίτο γκολ σε αντεπίθεση στο ανοιχτό γήπεδο και «σφραγίστηκε» το τελικό σκορ.

Σε επίπεδο Nations League πάντως οι Σκωτσέζοι έχουν ρεκόρ 4-1-0 εντός έδρας και δεν έχουν γνωρίσει την ήττα από καταβολής διοργάνωσης, με το Ισραήλ να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έφυγε ηττημένη από το «Χάμπντεν Παρκ», στην δεύτερη επίσκεψή του αφού στην πρώτη ηττήθηκε, όπως και συνέβη για Σλοβακία, Σλοβενία και Αλβανία.

«Είμαστε στενοχωρημένοι που δεν καταφέραμε να προκριθούμε στο Μουντιάλ, αλλά είμαι πεπεισμένος πως βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο ως ομάδα. Στρέφουμε την προσοχή μας πλέον στις υποχρεώσεις μας στο Nations League και βάζουμε συνολικά ως στόχο την πρόκρισή μας στο Euro 2024, όπου θεωρώ πως οι παίκτες μου μπορούν να προκριθούν και δεν θα με βγάλουν «ψεύτη» για την σιγουριά μου πως μπορούν να καθιερώσουν την Σκωτία στις μεγάλες διοργανώσεις» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Χαϊλάντερς», Στιβ Κλαρκ.

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ άουτ ο επιθετικός Ντάικς (ΚΠΡ), ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Φέργκιουσον (Αμπερντίν). Τραυματίες ο αμυντικός Τιρνεϊ (Άρσεναλ) και ο μέσος Τζακ (Ρέιντζερς) που ήταν παρόντες στις προηγούμενες κλήσεις τον Μάρτιο.

Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), Μάρσαλ (ΚΠΡ), Κλαρκ (Σεντ Τζόνσον), Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλεϊ (Νόριτς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρι (Μπριζ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Έβερτον), Σούταρ (Χαρτς), Τέιλορ (Σέλτικ), Χίκεϊ (Μπολόνια), Ράλστον (Σέλτικ)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάμπελ (Λούτον), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν)

Επιθετικοί:Κρίστι (Μπόρνμουθ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Στιούαρτ (Σάντερλαντ), Μπράουν (Στόουκ).

Ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις της στο Nations League, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Ιρλανδίας εντός έδρας έδρας. Σε ένα ισορροπημένο ματς, με λίγες καλές στιγμές, οι γηπεδούχοι μπήκαν «μουδιασμένα» στο πρώτο μέρος και απειλήθηκαν σε 2-3 περιπτώσεις από τους Ιρλανδούς που έδειχναν πιο ορεξάτοι. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Αρμένοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους. Είχαν ακυρωθέν γκολ του Μπαρσεγκιάν στο 50', για οριακό οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, και τελικά πήραν την νίκη χάρη σε τρομερό γκολ του Σπερτσιάν, με σουτ από τα 20 μέτρα, που έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτθα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οι «νεοφώτιστοι» στην League B Αρμένιοι έκαναν έτσι το καλύτερο ξεκίνημα, αφήνοντας πίσω την ντροπιαστική ήττα με 9-0 στο φιλικό ματς με την Νορβηγία τον Μάρτιο, αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα στην προκριματική φάση του Μουντιάλ.

«Η νίκη κόντρα στην Ιρλανδία ήταν μία από τις μεγαλύτερς στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας. Αποδείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα και θελεουμε να κάνουμε μία αντίστοιχη εμφάνιση κόντρα στην Σκωτία» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αρμενίας, Χοακίν Καπαρός, που χαρακτήρισε επίσης «βάρβαρο» το πρόγραμμα των 4 ματς σε 10 ημέρες που έχουν να δώσουν οι εθνικές ομάδες σε αυτό το Nations League.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε κι επιστρέφει ο μπακ Α.Χοβχανισιάν (Πιούνικ). Ο σταρ/μεσοεπιθετικός, Μχιταριάν (Ρόμα) έχει αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο φορ Ζελαραγιάν (Κολόμπους Κρου), ενώ δεν κλήθηκε ο έμπειρος εξτρέμ Γκαζαριάν (Πιούνικ). Εκτός αποστολής επίσης ο φορ Καραμπετιάν (Αλασκέρτ).

Η αποστολή της Αρμενίας:

Τερματοφύλακες: Γιουρτσένκο (Πιούνικ), Μπεγκλαριάν (Ουράρτου), Μπούτσνεβ (Πιούνικ), Αβαγκιάν (Νόραβανκ)

Αμυντικοί: Κ. Χοβνανισιάν (Αστάν), Χαρογιάν (Καντίθ), Χαμπαρτζουμιάν (Ανόρθωση), Μκογιάν (Αραράτ), Βοσκανιάν (Αλασκέρτ), Ισκχανιάν (BKMA Γιερεβάν), Α. Χοβνανισιάν (Πιούνικ), Μονρόι (Νόα), Μαργκαριάν (Ουράρτου), Μκρτσγιάν (BKMA Γιερεβάν).

Μέσοι: Μπαρσεγιάν (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Γκριγκοριάν (Αλασκέρτ), Μαλακιάν (Αραράτ), Μπαιραμιάν (Ροστόβ), Ούντο (Αραράτ-Αρμενία), Μπιτσακχτσιάν (Πογκόν), Μπαμπαγιάν (Βέιλε), Σπερτσγιάν (Κράσνονταρ), Ανγκούλο (Αραράτ-Αρμενία), Ντασγιάν (Πιούνικ, Χαρτουτουνγιάν (Αραράτ-Αρμενία), Σερομπγιάν (BKMA Γιερεβάν), Μκρτσγιάν (Αραράτ)

Επιθετικοί: Ανταμιάν (Μπριζ)

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σκωτία θέλει να αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ κάνοντας μία νέα αρχή και διατηρώντας το αήττητο που «τρέχει» εντός έδρας σε επίπεδο Nations League από καταβολής διοργάνωσης. Σίγουρα οι Αρμένιοι έχουν ενθουσιασμό μετά το καλό ξεκίνημα στην διοργάνωση, αλλά υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι «Χαϊλάντερς» έχουν τον πρώτο λόγο, ανεξάρτητα αν το σετ αποδόσεων είναι υπερβολικό βάση και της συγκυρίας. Πολύ χαμηλά ο άσος, που δεν έχει ιδιαίτερη αξία, οπότε θα ποντάρω στα τέρματα και συγκεκριμένα στο να σημειωθούν 2-3 γκολ, αφού πολύ δύσκολα θα ξεφύγει παραπάνω το ματς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Σκωτία 6 13 4 1 1 11:5
  4 Αρμενία 6 3 1 0 5 4:17
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/6/2022
Αρμενία
Σκωτία
1 - 4
8/6/2022
Σκωτία
Αρμενία
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.78% έπαιξε: 1
  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +19.58% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: Goal
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +1.57% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες