5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Ουκρανία

21/9/2022 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 308
3 - 0
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 580 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ουκρανία - Σκωτία στις 27/9/2022

Προϊστορία

27/9/2022 ΟυκρανίαΣκωτία 0 - 0
21/9/2022 ΣκωτίαΟυκρανία 3 - 0
1/6/2022 ΣκωτίαΟυκρανία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 421,839 44.8%
X
€ 222,555 23.6%
2
€ 297,361 31.6%
Over
€ 60,555 28.0%
Under
€ 155,537 72.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

166 ψήφοι:

Ειδήσεις

8

Σουτ στην εστία

0

8

Σουτ εκτός εστίας

1

47%

Κατοχή μπάλας

53%

2

Οφσάιντ

3

0

Αποκρούσεις

5

0

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

0

19

Σέντρες

4

5

Αλλαγές

5

5

Φάουλ

12

2

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

0

19

Πλάγια Άουτ

13

15

Εκτελέσεις Φάουλ

7

4

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

21

Προσπάθειες Για Γκολ

2

5

«Κομμένα» Σουτ

1

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hampden Park
  • Χωρητικότητα: 51866
  • Θεατές: 42846
«Εκδίκηση» και εξιλέωση για το... χαμένο Μουντιάλ ψάχνουν οι «Χαϊλάντερς»

«Εκδίκηση» και εξιλέωση για το... χαμένο Μουντιάλ ψάχνουν οι «Χαϊλάντερς»

Η Σκωτία υποδέχεται την Ουκρανία στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του 1ου ομίλου της League B του Nations League. Οι γηπεδούχοι είχαν νικήσει εκτός έδρας την Αρμενία στο τελευταίο ματς που έδωσαν για τον όμιλο, ενώ αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από εντός έδρας ισοπαλία με την Ιρλανδία στην ουδέτερη Πολωνία που χρησιμοποιούν ως έδρα λόγω της ρωσικής εισβολής στην χώρα τους.

* Το ματς που ήταν αρχικά προγραμματισμένο στις 4 Ιουνίου, είχε αναβληθεί λόγω των μπαράζ για το Μουντιάλ, που οι δύο ομάδες όχι μόνο συμμετείχαν αλλά ήταν και αντιμέτωπες στον ημιτελικό του «Χάμπντεν Παρκ», που βρήκε νικητές τους Ουκρανούς με 3-1.

Ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ του Κατάρ απογοήτευσε ιδιαίτερα τους «Χαϊλάντερς», καθώς δικαιώς θεωρήθηκε τεράστια ευκαιρία να βρεθούν σε μία τελική φάση για πρώτη φορά μετά το 1998. Ο ημιτελικός των μπαράζ διεξαγόταν «σπίτι» της, αλλά η Ουκρανία είχε αντίθετη άποψη και «άλωσε» με 3-1 το «Χάμπτεν Παρκ».

Οι άμεσες υποχρεώσεις στη League B Nations League, μόλις μία εβδομάδα μετά, δεν άφησαν περιθώρια ξεκούρασης και η νίκη επί της Αρμενίας ήταν ένα μικρό «βάλσαμο», το οποίο όμως χάθηκε γρήγορα, αφού ήρθε η συντριβή από τους Ιρλανδούς στο Δουβλίνο με 3-0, πριν τελικά «διασκεδάσει» τις εντυπώσεις με εκτός έδρας νίκη και καλό ποδόσφαιρο επί των Αρμενίων με 4-1.

Η Σκωτία με 6 πόντους μετά από τρεις αγωνιστικές είναι στην 2η θέση του 1ου ομίλου και στο -1 από την Ουκρανία, η οποία προπορεύεται. Οι αναμετρήσεις μεταξύ τους αναμένονται καθοριστικές για την πρωτιά που δίνει την άνοδο στην League A, αλλά και μία δεύτερη ευκαιρία πρόκρισης στο Euro 2024 αν δεν το πετύχουν μέσω των προκριματικών.

«Το ματς του καλοκαιριού ήταν ιδιαίτερων συνθηκών, αλλά μας "πλήγωσε" ιδιαίτερα εκείνη η ήττα. Είμαι σίγουρος πως οι Ουκρανοί θα είναι στα γνωστά τους καλά επίπεδα. Το θέμα είναι να βρεθούμε εμείς στα δικά μας επίπεδα απόδοσης και να πάρουμε τη νίκη που θα μας κάνει φαβορί για την πρώτη θέση, που θέλουμε πολύ, αφού μέσω του Nations League είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση και στο Euro 2020 και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι ως διοργάνωση» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκωτσέζων, Στιβ Κλαρκ.

Αγωνιστικά νέα: Η μεγάλη απώλεια είναι ο αρχηγός της ομάδας και αριστερός μπακ της Λίβερπουλ Ρόμπερτσον. Εκτός αποστολής και οι τραυματίες αμυντικοί Σουτάρ και Κούπερ με τον επιθετικό Στιούαρτ, που ήταν στις προηγούμενες κλήσεις το καλοκαίρι. Κλήθηκαν ακόμα αλλά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν λόγω τραυματισμών και αποσύρθηκαν ο επιθετικός Μπτάουν, ο αμυντικός Χάνλεϊ και γκολκίπερ ΜακΛάφλιν, που στην θέση του κλήθηκε ο αναπληρωματικός του στην Ρέιντζερς, ΜακΚρόρι.

Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), ΜακΚρόρι (Ρέιντζερς), Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: ΜακΚένα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Πόρτιους (Χιμπέρνιαν), Χέντρι (Κρεμονέζε), Τίρνεϊ (Άρσεναλ), Πάτερσον (Έβερτον), Σούταρ (Χαρτς), Τέιλορ (Σέλτικ), Χίκεϊ (Μπρέντφορντ), Ράλστον (Σέλτικ)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γκίλμουρ (Μπράιτον), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Τζακ (Ρέιντζερς), ΜακΛίν (Νόριτς).

Επιθετικοί:Κρίστι (Μπόρνμουθ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Ντάικς (ΚΠΡ), Φρέιζερ (Νιούκαστλ).Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω του πολέμου που μαίνεται στην χώρα μετά την ρωσική εισβολή, η Ουκρανία κατάφερε να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, φτάνοντας μία... ανάσα από την τελική φάση του Μουντιάλ, αλλά η Ουαλία έβαλε τέλος στα όνειρά της στον τελικό των μπαράζ στο Κάρντιφ, όπου την νίκησε με 1-0 τον περασμένο Ιούνιο.

Οι Ουκρανοί πάντως δεν πτοήθηκαν και ξεκίνησαν με 2Χ2 τις υποχρεώσεις τους στο Nations League, επικρατώντας της Ιρλανδίας εκτός έδρας και της Αρμενίας στην Πολωνία, που χρησιμοποιεί ως έδρα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ιρλανδία στο τελευταίο ματς που έδωσε.

Είναι πρωτοπόρος του ομίλου με 7 βαθμούς, καθώς βρίσκεται στο +1 από την Σκωτία, με την οποία έχουν ένα ματς λιγότερο σε σχέση με Αρμενία και Ιρλανδία. Η λογική λέει πως οι Ουκρανοί θα είναι σε ίδια και καλύτερη κατάσταση σε σχέση με το καλοκαίρι, αφού και πρωτάθλημά τους έχει ξεκινήσει κανονικά, με τα ματς να διεξάγονται όλα στο Κίεβο ή σε δυτικές περιοχές μακριά από την εμπόλεμη ζώνη.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την τελευταία φορά που βρεθήκαμε εδώ τον Ιούνιο. Ο πόλεμος μαίνεται κι εμείς θέλουμε να δώσουμε μία χαρά έστω 90 λεπτών στους συμπατριώτες μας» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ουκρανών, Ολεκσάντρ Πετράκοφ, ο οποίος προκάλεσε την οργή της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, για το σχόλιο που έκανε πως θέλει να καταταγεί στον ουκρανικό στρατό και να πολεμήσει παρά να είναι πάγκο της εθνικής, με την UEFA τελικά να επεμβαίνει στη συνέχεια της διαμάχης και να τιμωρεί με πρόστιμο τον Πετράκοφ, που αποκάλεσε τους Ρώσους «γκρινιάρηδες και υστερικούς».

Αγωνιστικά νέα: Μεγάλες απουσίες από την αποστολή αυτές του χαφ Ζιντσένκο, του μπακ Σόμπολ, ενώ θα λείψουν ακόμα ο γκολκίπερ Μπουσάν, ο μέσος Σαπαρένκο και ο στόπερ Ποπόφ, όλοι τους λόγω τραυματισμών. Κόντρα στη Σκωτία αμφίβολος είναι ο αμυντικός Μικολένκο, ενώ τιμωρημένος είναι ο στόπερ Ζαμπάρνι.

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες: Τρούμπιν (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα) , Βόλινετς (Κόλος Κοβαλίβκα)

Αμυντικοί: Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Έβερτον), Κρίβτσοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζαμπάρνι (Ντιναμό Κιέβου), Ποπόβ (Ντιναμό Κιέβου), Μποντάρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας), Τίμτσικ (Ντιναμό Κιέβου), Μιχαϊλιτσένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Μέσοι: Γιαρμολένκο (Αλ Αΐν), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Τσιγκάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Πικχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1), Κοβαλένκο (Σπέτσια), Ζουμπκόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μούντρικ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ιχανέτκο (Μπορντό)

Επιθετικοί: Γιάρεμτσουκ (Κλαμπ Μπριζ), Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σκωτία έχει ήδη πάθει ένα «κάζο» σπίτι της από τους Ουκρανούς στα μπαράζ του Μουντιάλ και δεν θέλει να χάσει και ένα δεύτερο στόχο εντός έδρας από την ίδια ομάδα. Οι γηπεδούχοι ξέρουν πως με νίκη ανεβαίνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και πάνε με άλλον αέρα στο εκτός έδρας ματς, αλλά η Ουκρανία παρά τα προβλήματά της δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Οι απουσίες κομβικών παικτών και για τις δύο πάντως θα κάνουν πιο «κλειστό» το παιχνίδι, που θεωρώ πως θα έχει γκολ, αλλά όχι πάνω από 2-3, αφού αμφότερες θα παρουσιαστούν προσεκτικές.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1ος Όμιλος
  1 Σκωτία 6 13 4 1 1 11:5
  2 Ουκρανία 6 11 3 2 1 10:4
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +18.62% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League B] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +4.15% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες