Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σκωτία - Ουκρανία

Προϊστορία

27/9/2022 ΟυκρανίαΣκωτία 0 - 0
21/9/2022 ΣκωτίαΟυκρανία 3 - 0
1/6/2022 ΣκωτίαΟυκρανία 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 0 0%
X
€ 0 0%
2
€ 0 0%
Over
€ 23,347 37.3%
Under
€ 39,205 62.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

8

7

Σουτ εκτός εστίας

6

43%

Κατοχή μπάλας

57%

0

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

6

20

Σέντρες

14

3

Αλλαγές

5

14

Φάουλ

15

0

Ασίστ

3

0

Αντεπιθέσεις

3

21

Πλάγια Άουτ

13

16

Εκτελέσεις Φάουλ

14

7

Ελεύθερα Λακτίσματα

16

14

Προσπάθειες Για Γκολ

14

4

«Κομμένα» Σουτ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Hampden Park
  • Χωρητικότητα: 51866
  • Θεατές: 49772
Το όνειρο των Σκωτσέζων κόντρα στην υπέρβαση των Ουκρανών με φόντο το Μουντιάλ

Το όνειρο των Σκωτσέζων κόντρα στην υπέρβαση των Ουκρανών με φόντο το Μουντιάλ

Η Σκωτία αντιμετωπίζει την Ουκρανία στο «Χάμπντεν Παρκ» σε ημιτελικό αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ. Η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ουαλία στον τελικό.

*Ο αγώνας ήταν αρχικά να διεξαχθεί τον Μάρτιο, αλλά λόγω της στρατιωτικής εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία, αναβλήθηκε.

*Τελευταία φορά που τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν στα προκριματικά για το Euro 2008, όταν η Ουκρανία νίκησε 2-0 στην έδρα της και η Σκωτία 3-1 στην δική της. Έχουν πάντως κληρωθεί στον ίδιο όμιλο και για τα προκριματικά του Euro 2026.

Τι ισχύει: Μόνός αγώνας νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα αγωνιστεί την Κυριακή (5/6) κόντρα στην Ουαλία, στον τελικό των μπαράζ. Όποια ομάδα τελικά πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση θα τοποθετηθεί στον όμιλο μαζί με Αγγλία, ΗΠΑ και Ιράν.

Την πρώτη της πρόκριση σε Μουντιάλ μετά το 1998 διεκδικεί η Σκωτία, μετά την πρόσφατη συμμετοχής της σε τελική φάση Euro το 2021. Οι «Χαϊλάντερς» έκαναν μία πολύ καλή πορεία στον 6ο προκριματικό όμιλο, όπου έκλεισαν την πορεία τους με 6 σερί νίκες «σπάζοντας» το αήττητο της Δανίας την τελευταία αγωνιστική, αλλά τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από τους «δυναμίτες» καταλήγοντας στα μπαράζ.

Στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά παιχνίδια που έδωσαν, τον Μάρτιο, ήρθαν ισόπαλοι με την Πολωνία (1-1) και την Αυστρία (2-2) αντίστοιχα.

«Είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια των Ουκρανών να οργανώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την προετοιμασία τοοιυς, εκτός της χώρας τους και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Κατάρ. Τους σεβόμαστε και τους συμπαραστεκόμαστε στις δύσκολες στιγμές που περνούν, αλλά ο συναισθηματισμός θα τεκλειώσει με την σέντρα του ματς. Θέλουμε να πάμε στο Μουντιάλ και πιστεύω πως θα πάμε, αφού όπως έχω τονίσει ξανά δεν θα είμαστε η ομάδα του «θαύματος» που πήγε σε ένα Euro, αλλά θέλουμε να είμαστε εκεί και στο Κατάρ και στο Euro της Γερμανίας το 2026» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σκωτίας, Στιβ Κλαρκ.

Αγωνιστικά Νέα:Τραυματίες ο αμυντικός Τιρνεϊ (Άρσεναλ) και ο μέσος Τζακ (Ρέιντζερς) που ήταν παρόντες στις προηγούμενες κλήσεις τον Μάρτιο.

Η αποστολή της Σκωτίας:

Τερματοφύλακες: Γκόρντον (Χαρτς), Μάρσαλ (ΚΠΡ), Κλαρκ (Σεντ Τζόνσον), Κέλι (Μάδεργουελ)

Αμυντικοί: Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ), Χάνλεϊ (Νόριτς), ΜακΚένα (Νότιγχαμ), Ο’ Ντόνελ (Μάδεργουελ), Χέντρι (Μπριζ), Κούπερ (Λιντς), Πάτερσον (Έβερτον), Σούταρ (Χαρτς), Τέιλορ (Σέλτικ), Χίκεϊ (Μπολόνια), Ράλστον (Σέλτικ)

Μέσοι: ΜακΓκιν (Άστον Βίλα), ΜακΓκρέγκορ (Σέλτικ), Άρμστρονγκ (Σαουθάμπτον), ΜακΤόμινεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κάμπελ (Λούτον), Γκίλμουρ (Νόριτς), Τέρνμπουλ (Σέλτικ), Φέργκιουσον (Αμπερντίν)

Επιθετικοί:Κρίστι (Μπόρνμουθ), Ντάικς (ΚΠΡ), Άνταμς (Σαουθάμπτον), Στιούαρτ (Σάντερλαντ), Μπράουν (Στόουκ).

Μία αήττητη πορεία με μόλις όμως δύο νίκες -η τελευταία καθοριστική με το εκτός έδρας 2-0 επί της Βοσνίας- την έφερε δεύτερη πίσω από την Γαλλία στον 4ο προκριματικό όμιλο. Από ττον Νοέμβριο όμως έχουν αλλάξει τα πάντα. Η Ουκρανία βρίσκεται εδώ και τρεις μήνες σε εμπόλεμη κατάσταση, με κάθε αθλητική δραστηριότητα να έχει διακοπεί μετά την στρατιωτική εισβολή των Ρώσων.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει αρχικά την μετάθεση των μπαράζ από τον Μάρτιο στον Ιούνιο και κατά δεύτερον να οργανώσει μία μίνι 10ήμερη προετοιμασία στην Σλοβενία. Εκεί η Ουκρανία έδωσε τρία φιλικά με συλλόγους έχοντας απολογισμό δύο νίκες κόντρα σε Έμπολι (3-1) και Γκλάντμπαχ (2-1) αλλά και μία ισοπαλία με την Ριέκα (1-1). Οι Ουκρανοί σε αυτρή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα τους διεκδικούν την πρώτη πρόκριση σε τελική φάση Μουντιάλ μετά το 2006, όταν και είχαν φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων, η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται αυστηρά, γιατί οι παίκτες μπορούν πολύ γρήγορα να παρασυρθούν. Η σκέψη τους βρίσκεται πάντα στις οικογένειές τους που βρίσκονται στην Ουκρανία και στους φίλους τους που πολεμούν στο πεδίο της μάχης. Σε όλους αυτούς πρέπει να δώσουμε την ελάχιστη χαρά δίνοντας το «παρών» στο προσεχές Μουντιάλ» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ουκρανίας, Ολεκσάντρ Πετράκοφ, που αποκάλυψε πως είχε δηλώσει εθελοντής για να πάει στον πόλεμο, όμως οι αρχές απέρριψαν το αίτημά του, λέγοντάς του ότι είναι πιο χρήσιμος ως εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών η Ουκρανία, αλλά το γεγονός πως μεγάλος αριθμός των παικτών της αποστολής είναι μέλη ομάδων του εγχώριου πρωταθκήματος που έχει διακοπεί δημιουργεί προβληματισμό.

Η αποστολή της Ουκρανίας:

Τερματοφύλακες:Πιατόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα)

Αμυντικοί:Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Έβερτον), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ζαμπάρνι (Ντιναμό Κιέβου), Ποπόβ (Ντιναμό Κιέβου), Μποντάρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας), Σιρότα (Ντιναμό Κιέβου)

Μέσοι:Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Τσιχάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Πικχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόφ (Φέρεντσβαρος), Μούντρικ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Επιθετικοί:Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα), Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), Σίκαν (Χάνσα Ροστόκ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Έδρα και καθαρό μυαλό είναι τα «όπλα» της Σκωτίας κόντρα σε μία Ουκρανία που αποτελεί υπέρβαση και μόνο που κατάφερε να αγωνιστεί στα μπαράζ. Οι Σκωτσέζοι δεν θέλουν να χαραμίσουν την τεράστια ευκαιρία που τους δίνεται να δώσουν το «παρών» στον τελικό και κατ' επέκταση να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Μουντιάλ, αλλά θεωρώ πως βάση συνθηκών η συσπείρωση που θα δείξουν οι Ουκρανοί θα είναι ιδιαίτερη και το αμφίσκορο, βάση τωβν δεδομένων, είναι πολύ ελκυστικό στην απόδοση που δίνεται και το επιλέγω.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.80% έπαιξε: 1X
  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες