15

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σερίφ Τιρασπόλ - Βικτόρια Πλζεν

2/8/2022 20:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 608
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 639 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Βικτόρια Πλζεν - Σερίφ Τιρασπόλ στις 9/8/2022

Προϊστορία

9/8/2022 Βικτόρια ΠλζενΣερίφ Τιρασπόλ 2 - 1
2/8/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΒικτόρια Πλζεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 146,273 15.4%
X
€ 72,819 7.7%
2
€ 732,239 77.0%
Over
€ 35,570 31.0%
Under
€ 79,009 69.0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

160 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

4

54%

Κατοχή μπάλας

46%

2

Οφσάιντ

1

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

4

2

Αλλαγές

4

15

Φάουλ

16

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Zimbru Stadium
  • Χωρητικότητα: 10500
  • Θεατές: 8153
Αμφίρροπη μάχη στο Κισινάου

Αμφίρροπη μάχη στο Κισινάου

Σερίφ Τιρασπόλ και Βικτόρια Πλζεν αναμετρούνται στο Κισινάου στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότερες παραμένουν αήττητες τη φετινή σεζόν στα επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει.

Έδρα: «Ζίμπρου» (10.500 θ), Κισινάου. Δεν είναι η φυσική έδρα της Σερίφ επειδή η Τιρασπόλ βρίσκεται στη φιλορωσική αυτονομιστική περιοχή της Υπερδνειστερίας, όπου η UEFA δεν μπορεί να διεξαγάγει αγώνες λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην Τσεχία. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού σκορ μετά το φινάλε του δεύτερου αγώνα, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ηττημένος στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

* Με VAR η αναμέτρηση, για πρώτη φορά στον 3ο προκριματικό γύρο.

Ήταν καλύτερη στα δύο ματς με την Μάριμπορ στον προηγούμενο γύρο αλλά χρειάστηκε ένα γκολ στο 88’ από στατική φάση για να πάρει τη νίκη με 1-0 στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της (0-0 ο πρώτος αγώνας) και να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο. Σκόρερ ο Γιανσανέ ο οποίος είχε περάσει λίγο νωρίτερα στο ματς και εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα στην σλοβενική άμυνα. Δε δέχτηκε ούτε ένα σουτ στην εστία, αλλά παρουσίασε αμυντικά κενά που μια ποιοτική αντίπαλος θα τα είχε αξιοποιήσει. Δύσκολη και η προηγούμενη πρόκριση της επί της πρωταθλήτριας Βοσνίας, Ζρίνσκι Μόσταρ (1-0 εντός, 0-0 εκτός).

Μεγάλος της στόχος είναι να βρεθεί ξανά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ όπως έκανε και την περσινή σεζόν. Δεν έχει βέβαια εύκολο έργο καθώς έχει αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Ενδεικτικό ότι σε σχέση με τους 14 παίκτες που έπαιξαν στο ιστορικό «διπλό» επί της Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο δύο παίκτες έχουν παραμείνει, ενώ το καλοκαίρι ήρθε και νέος προπονητής, ο Κροάτης Στεπάν Τόμας. Φυσικά το κέρδος είναι ότι με την πρόκριση επί της Μάριμπορ έχει εξασφαλίσει θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αφού στην χειρότερη περίπτωση θα παίξει στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα, πλήρωσε το ροτέισον και μπήκε με το… αριστερό στην πρεμιέρα, μένοντας στο 1-1 με την Ζίμπρου εκτός έδρας. Είχε την υπεροχή και πήρε το προβάδισμα στο 63’ με τον Τζούλιεν αλλά δέχτηκε άμεσα την ισοφάριση (65’) και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις. Ακολουθεί το ντέρμπι με την Σφίντουλ.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Τόμας σχολίασε: «Η Πλζεν είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα, έχει παίκτες που είναι 30-32 χρονών. Έχουν έναν καλό παίκτη, τον Σικόρα που οργανώνει την ομάδα. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί για δύο χρόνια. Πρέπει να κερδίσουμε διότι αν δεν το κάνουμε θα είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και επέστρεψε στο ματς πρωταθλήματος ο εξτρέμ Ατιεμβέν (1/0), που είχε χάσει τα προηγούμενα τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια. «Όλοι οι παίκτες είναι υγιείς» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τόμας.Κέρδισε δύο φορές την Ελσίνκι και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο. Ζορίστηκε στο πρώτο ματς στην Φινλανδία αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 και στη ρεβάνς έκανε περίπατο επικρατώντας με 5-0 της αντιπάλου της.

Ομάδα με καλές πορείες στην Ευρώπη προ πενταετίας, όχι το ίδιο καλή τα τελευταία χρόνια, μιας και έχει να δώσει το «παρών» σε ευρωπαϊκούς ομίλους από τη σεζόν 2018-19. Πέρσι αποκλείστηκε στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όμως η κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν την έφερε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η πρόκριση επί της Ελσίνκι της εξασφαλίζει ως μίνιμουμ την παρουσία της στη φάση ομίλων του Κόνφερενς. Μεγάλος στόχος βέβαια να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Σάββατο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο τσεχικό πρωτάθλημα, φέρνοντας ισοπαλία 2-2 στην έδρα της Τέπλιτσε. Παρατάχθηκε με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς με την Ελσίνκι και βρέθηκε πίσω με 2-0 στο πρώτο μέρος. (23’, 47’). Έκανε το μεγάλο comeback στην επανάληψη με σκόρερ τους Κλίμεντ (58’) και Μοσκέρα (71’) όμως στις καθυστερήσεις χρειάστηκε επέμβαση του γκολκίπερ της σε πέναλτι για να αποφύγει την ήττα.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Μπίλεκ δήλωσε: «Η Μάριμπορ έδωσε προσοχή αποκλειστικά στην άμυνα της και σχεδόν δεν απείλησε την άμυνα της Σέριφ. Η δική μας άμυνα πρέπει να είναι προσεκτική αλλά επίσης θέλουμε να είμαστε ενεργοί στην επίθεση. Θέλουμε να πάμε στην ρεβάνς με ένα καλό αποτέλεσμα, πηγαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι με στόχο τη νίκη. Από αυτά που έχω δει, η Σέριφ είναι μια πολύ καλή ομάδα, με υψηλή ποιότητα σε όλες τις γραμμές και πρέπει να παίξουμε όπως στα ματς με την Ελσίνκι, ειδικά το δεύτερο. Αυτό σημαίνει, υπεύθυνη άμυνα. Έχουν μεγάλη ταχύτητα στα άκρα, έναν επιθετικό από την Ολλανδία με εξαιρετικό αριστερό πόδι. Πρέπει να είμαστε συμπαγείς για να έχουμε ελπίδες να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψαν λόγω τραυματισμών ο επιθετικός μέσος Σερμάκ (-) και ο στόπερ Χρανάκ (-). Εκτός επίσης ο στόπερ Τιτζανί και ο φορ Μίχαλικ που δεν υπολογίζονται.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πλζεν είναι το φαβορί του ζευγαριού αλλά δεν γίνεται να μην υπολογίζουμε στην Σερίφ η οποία έφτασε πέρσι ως τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και παρά τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ έδειξε σε καλή κατάσταση στα δύο παιχνίδια με την Μάριμπορ. Αρκετά μοιρασμένο το σετ και δεν αδικούμε τους μπουκ με το παιχνίδι να είναι αρκετά αμφίρροπο. Αν θα παίζαμε κάτι θα ρισκάραμε στο καλοπληρωμένο αμφίσκορο. Η Σερίφ έχει γρήγορους παίκτες και θα βρει περισσότερους χώρους δράσης από ότι στα παιχνίδια με την Μάριμπορ, όμως αμυντικά παρουσίασε κενά. Η Πλζεν έχει την ποιότητα για να τα εκμεταλλευτεί αλλά και αυτή ανασταλτικά παρουσίασε θέματα και δέχτηκε γκολ και στα δύο εκτός που έχει δώσει μέχρι στιγμής.

FACTS

  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.70 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Σερίφ Τιρασπόλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.35 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.10 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Βικτόρια Πλζεν - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Βικτόρια Πλζεν
Μλάντα Μπόλεσλαβ
28/4/2024
Βικτόρια Πλζεν
Τέπλιτσε
3 - 0
24/4/2024
Βικτόρια Πλζεν
Ζλιν
3 - 0
21/4/2024
Σλοβάτσκο
Βικτόρια Πλζεν
1 - 1
18/4/2024
Φιορεντίνα
Βικτόρια Πλζεν
0 - 0*
14/4/2024
Βικτόρια Πλζεν
Σλάβια Πράγας
1 - 0
11/4/2024
Βικτόρια Πλζεν
Φιορεντίνα
0 - 0
6/4/2024
Κάρβινα
Βικτόρια Πλζεν
0 - 0
2/4/2024
Γιάμπλονετς
Βικτόρια Πλζεν
0 - 3
30/3/2024
Βικτόρια Πλζεν
Σλόβαν Λίμπερετς
1 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες