1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βικτόρια Πλζεν - Σερίφ Τιρασπόλ

Προϊστορία

9/8/2022 Βικτόρια ΠλζενΣερίφ Τιρασπόλ 2 - 1
2/8/2022 Σερίφ ΤιρασπόλΒικτόρια Πλζεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 321,974 94.9%
X
€ 8,046 2.4%
2
€ 9,319 2.7%
Over
€ 10,344 32.7%
Under
€ 21,296 67.3%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

163 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

5

5

Σουτ εκτός εστίας

9

39%

Κατοχή μπάλας

61%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

1

3

Κόρνερ

7

4

Αλλαγές

3

26

Φάουλ

15

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Doosan Arena Plzen
  • Χωρητικότητα: 11700
  • Θεατές: 10770
Καλούνται να υπερασπιστούν το σκορ πρόκρισης οι Τσέχοι

Καλούνται να υπερασπιστούν το σκορ πρόκρισης οι Τσέχοι

Βικτόρια Πλζεν και Σερίφ Τιρασπόλ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Τσεχία για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα μετά το «διπλό» με 2-1 στην Μολδαβία.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

Α’ Ματς (Σέριφ – Πλζεν 1-2): Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα αλλά ήταν επιρρεπείς σε λάθη στα μετόπισθεν και στο 36’ υπέπεσαν σε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Ρασίντ. Η Πλζεν απάντησε με πέναλτι του Τσόρι στο 41’ και στο 55’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Μπουτσά σε σημείο που η Σέριφ πίεζε αυτή για το δεύτερο γκολ. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, με τους Μολδαβούς να είχαν ένα καλό σουτ στις καθυστερήσεις για το 2-2.

* Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τον νικητή του Καραμπάκ-Φερεντσβάρος. Ο ηττημένος θα παίξει στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τον ηττημένο του ζευγαριού Ερυθρός Αστέρας - Πιούνικ Γιερεβάν.

Δεν έβγαλε μάτια με την εικόνα της στην έδρα της Σερίφ αλλά ήταν ουσιαστική και με τη νίκη (2-1) στην Μολδαβία είναι πλέον το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κομβικό ότι απάντησε άμεσα στο γκολ που δέχτηκε στο πρώτο μέρος αλλά και το ότι βρήκε το τέρμα της ανατροπής σε σημείο που πίεζε η αντίπαλος της. Έκτοτε έλεγξε σωστά το ρυθμό και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά με εξαίρεση μια φάση στα τελευταία λεπτά.

Έχει να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκούς ομίλους από τη σεζόν 2018-19. Πέρσι αποκλείστηκε στα πλει-οφ του Κόνφερενς Λιγκ από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, όμως η κατάκτηση του πρωταθλήματος την περσινή σεζόν την έφερε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και η πρόκριση επί της Ελσίνκι στον προηγούμενο γύρο της εξασφαλίζει ως μίνιμουμ την παρουσία της στη φάση ομίλων του Κόνφερενς. Μεγάλος στόχος βέβαια να δώσει το «παρών» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το Σάββατο πήρε την πρώτη της νίκη στο τσεχικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 2-1 της Παρντουμπίτσε στην έδρα της. Παρατάχθηκε με 6 αλλαγές σε σχέση με το ματς στο Κισινάου και πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Κλιμέντ (21’) όμως στη συνέχεια δέχτηκε ασφυχτική πίεση και τελικά δεν απέφυγε την ισοφάριση στο 55’. Έβγαλε αντίδραση και τελικά πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 75’ με τον Χάβελ, ενώ είχε φάσεις για τρίτο τέρμα. Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Τέπλιτσε (2-2 εκτός) και βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Σλόβαν Λίμπερετς.

Πλέον επικεντρώνεται στην κρίσιμη ρεβάνς με την Σερίφ. Ο τεχνικός της Μπίλεκ δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή τεχνικά ομάδα η οποία διαθέτει γρήγορους παίκτες μπροστά και είναι δυνατοί στα ένας εναντίον ενός. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε χώρους, πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους για να μην έχουν τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αμυντικά, αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να μην τους αφήσουμε να πλησιάσουν την περιοχή μας όσο περισσότερο γίνεται. Το πρώτο παιχνίδι μας έδειξε την ποιότητα του αντιπάλου μας αλλά εάν κάνουμε αυτά που έχουμε πει θα είμαστε σε θέση να εξουδετερώσουμε τις δυνάμεις του. Παίζουμε εντός και θέλουμε να προκριθούμε με νίκη. Το ότι νικήσαμε εκεί δε σημαίνει τίποτα. Ξεκινάμε από το 0-0, δεν πάμε στο παιχνίδι με πλεονέκτημα. Δεν θα αφοσιωθούμε μόνο στην άμυνα, θέλουμε να παίξουμε προσεκτικά πίσω αλλά να είμαστε και ενοχλητικοί μπροστά, να ασκήσουμε πίεση στον αντίπαλο, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε γκολ».

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο μπακ Ρέζνικ (2/0) που έχασε τα δύο τελευταία. Δύσκολα θα προλάβουν και το σημερινό ο επιθετικός μέσος Σερμάκ (-) και ο στόπερ Χρανάκ (-).Το πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στο εντός με την Πλζεν και η ήττα με 2-1 την φέρνει σε δύσκολη θέση εν όψει της ρεβάνς στην Τσεχία. Δεν ήταν κακή, προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ με πέναλτι αλλά δέχτηκε την ανατροπή σε σημείο που πίεζε αυτή για ένα δεύτερο τέρμα. Μετά το 2-1 δεν μπόρεσε να βάλει προβλήματα στην άμυνα των φιλοξενούμενων με εξαίρεση ένα καλό σουτ στις καθυστερήσεις.

Μεγάλος της στόχος είναι να βρεθεί ξανά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ όπως έκανε και την περσινή σεζόν. Δεν έχει βέβαια εύκολο έργο καθώς έχει αλλάξει σχεδόν όλη την ομάδα το φετινό καλοκαίρι. Ενδεικτικό ότι σε σχέση με τους 14 παίκτες που έπαιξαν στο ιστορικό «διπλό» επί της Ρεάλ Μαδρίτης, μόνο δύο παίκτες έχουν παραμείνει, ενώ το καλοκαίρι ήρθε και νέος προπονητής, ο Κροάτης Στεπάν Τόμας. Φυσικά το κέρδος είναι ότι με την πρόκριση επί της Μάριμπορ στον προηγούμενο έχει εξασφαλίσει θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους, αφού στην χειρότερη περίπτωση θα παίξει στη φάση ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.

Στο πρωτάθλημα, πήρε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με ανατροπή της Σφίντουλ εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 5’ αλλά το γύρισε πριν το ημίχρονο με τους Κίκι (23’) και Ακάνμπι (33’) και στο 80’ ο Αμπρί «κλείδωσε» το τρίποντο. Έφτασε τους τέσσερις βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές, αφού στην πρεμιέρα είχε γκελάρει στην έδρα της Ζίμπρου (1-1), και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εν όψει της σημερινής ρεβάνς, ο τεχνικός της Τόμας ανέφερε: «Αναλύσαμε καλά τον πρώτο αγώνα και ελπίζουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα στον επαναληπτικό. Πρέπει να εμφανιστούμε πιο συμπαγείς. Η Πλζεν είναι πολύ καλά προετοιμασμένη σωματικά. Φυσικά θα έχουμε τις ευκαιρίες μας στο δεύτερο μας και ελπίζουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Η Πλζεν είναι μια ομάδα που χρησιμοποιεί το 4-4-2, παίζει με βαθιές μπαλιές και συνήθως κερδίζει δεύτερες μπάλες. Παίζει καλά στα στημένα και κάνει σέντρες. Αυτές είναι οι δυνάμεις της. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά η γενική κατάσταση και το κλίμα στην ομάδα είναι καλό. Ελπίζω να επαναλάβουμε το καλό δεύτερο ημίχρονο που είχαμε στο Κισινάου».

Αγωνιστικά Νέα: Ο Τόμας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως υπάρχουν ορισμένοι αμφίβολοι χωρίς να αποκαλύπτει ονόματα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πλζεν έφυγε με σκορ πρόκρισης από την Μολδαβία και καλείται να το υπερασπιστεί στη ρεβάνς της έδρας της. Αμυντικά πάντως έδειξε στιγμές αστάθειας και η ποιοτική επιθετικά Σερίφ μπορεί να της βάλει προβλήματα. Αναγκασμένοι να ρισκάρουν έτσι κι αλλιώς οι φιλοξενούμενοι αλλά αυτό θα δώσει χώρους στους Τσέχους. Έχει αξία να κυνηγήσουμε το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες της ομάδας Βικτόρια Πλζεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.42 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Βικτόρια Πλζεν νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.41 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σερίφ Τιρασπόλ ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.10 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Σερίφ Τιρασπόλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Σερίφ Τιρασπόλ - Τελ. αγώνες
4/5/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μιλσάμι
28/4/2024
Πετροκούμπ
Σερίφ Τιρασπόλ
21/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
3 - 0
13/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Μπάλτι
2 - 0
7/4/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ζίμπρου
4 - 1
31/3/2024
Μιλσάμι
Σερίφ Τιρασπόλ
0 - 0
16/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Πετροκούμπ
1 - 1
9/3/2024
Σερίφ Τιρασπόλ
Ντάτσια Μπουιουτσάνι
1 - 1
14/12/2023
Ρόμα
Σερίφ Τιρασπόλ
3 - 0
3/12/2023
Μπάλτι
Σερίφ Τιρασπόλ
3 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kalfgia, με το υψηλότερο yield +5.60% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες