3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σαν Μαρίνο - Εσθονία

Προϊστορία

26/9/2022 Σαν ΜαρίνοΕσθονία 0 - 4
2/6/2022 ΕσθονίαΣαν Μαρίνο 2 - 0
14/6/2015 ΕσθονίαΣαν Μαρίνο 2 - 0
15/11/2014 Σαν ΜαρίνοΕσθονία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 9,576 5.1%
X
€ 23,270 12.3%
2
€ 156,181 82.6%
Over
€ 10,603 36.0%
Under
€ 18,834 64.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

1

Σουτ στην εστία

7

0

Σουτ εκτός εστίας

9

34%

Κατοχή μπάλας

66%

3

Οφσάιντ

1

1

Κίτρινες κάρτες

1

0

Κόκκινες κάρτες

0

0

Κόρνερ

9

18

Φάουλ

13

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico San Marino
  • Χωρητικότητα: 6664
  • Θεατές: 608
Αμφότερες δίχως το παραμικρό κίνητρο

Αμφότερες δίχως το παραμικρό κίνητρο

Το Σαν Μαρίνο υποδέχεται την Εσθονία στον αγώνα που ρίχνει την αυλαία του 2ου ομίλου της Δ’ κατηγορίας του Nations League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία σε φιλικό με τις Σεϋχέλλες, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Μάλτα.

Είχε ρεπό στην προηγούμενη «στροφή» του Nations League και γι’ αυτόν το λόγο την περασμένη Τετάρτη έπαιξε διεθνές φιλικό παιχνίδι με τις Σεϋχέλλες. Θεωρητικά ήταν μία από τις σπάνιες φορές που ήταν το φαβορί της αναμέτρησης. Στο χορτάρι δεν το απέδειξε και οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0, δίχως να εντυπωσιάσουν σε καμία περίπτωση με το θέαμα που πρόσφεραν, μετρώντας πάντως τις δυνάμεις τους απέναντι σε αντίπαλο του ίδιου επιπέδου. Όσον αφορά τον τελευταίο της αγώνα, είχε δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Μάλτα τον Ιούνιο. Πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε δίχως να αποφύγει όμως ακόμα μία ήττα με το οριακό 1-0. Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο τελείωσε ισόπαλο δίχως τέρματα και στο 50’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μούσκατ. Δεν έβγαλε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση κι αποδέχθηκε τη μοίρα του φεύγοντας με σκυμμένο το κεφάλι.

Το Σαν Μαρίνο αποτελεί πιθανότατα τη χειρότερη ομάδα ολόκληρου του Nations League. Έχει υποστεί τρεις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και το πιο δυσάρεστο είναι ότι δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε ένα τέρμα, την ώρα που η εστία του έχει παραβιαστεί πέντε φορές. Φυσικά χωρίς πόντο βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα κι εκεί θα τερματίσει ανεξάρτητα από την έκβαση του παιχνιδιού με την Εσθονία. Και τα τρία ματς του στη διοργάνωση ήταν Under και No Goal.

Αγωνιστικά Νέα: Οκτώ παίκτες δεν κλήθηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο Ιούνιο. Οι πιο σημαντικές απουσίες είναι του αμυντικού Μπατιστίνι (Βίρτους), του μέσου Ρινάλντι (Λα Φιορίτα) και του επιθετικού Νάνι (Λουτσέζε).

Η αποστολή του Σαν Μαρίνο:

Τερματοφύλακες: Σιμοντσίνι (Κόσμος), Μπενεντετίνι (Καϊλούνγκο), Μαντσαρόλι (Μουράτα)

Αμυντικοί: Παλάτσι (Κατόλικα), Γκραντόνι (Λα Φιορίτα), Ντ' Αντάριο (Κόσμος), Ρόσι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Φάμπρι (Όλμπια), Τόζι (Βίκτορ Σαν Μαρίνο), Φραντσιόζι (Βαλφόγκια)

Μέσοι: Γκολινούτσι (Βίρτους), Ε. Γκολινούτσι (Φολγκόρε), Μουλαρόνι (Τρόπικαλ Κοριάνο), Τομασίνι (Κάρλι Πιετρακούτα), Λούναντεϊ (Λα Φιορίτα), Μπατιστίνι (Τρε Πένε), Τζαφεράνι (Λα Φιορίτα), Κετσαρόλι (Τρε Πένε), Τομασίνι (Τρόπικαλ Κοριάνο)

Επιθετικοί: Βιταϊόλι (Λα Φιορίτα), Χιρς (Φιορεντίνο), Στεφανέλι (Πεναρόσα), Πανκότι (Λα Φιορίτα)

Την περασμένη Παρασκευή έπαιξε εντός έδρας με τη Μάλτα κι έπρεπε να επιβεβαιώσει τον χαρακτηρισμό του φαβορί πριν την αναμέτρηση. Το έκανε και επικράτησε 2-1. Προσπάθησε να βρει ένα γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα όμως το σουτ του Βασίλιεβ μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι στο 4’. Ήταν καλύτερη στο χορτάρι κι αναζητούσε ένα τέρμα, ανησυχώντας μόνο μία φορά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μετά από χρήση VAR κέρδισε πέναλτι κι αποβολή του Μποργκ. Ο Σάπινεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι άνοιξε το σκορ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης μετά από νέα χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της για χέρι και ο Τέουμα ισοφάρισε 1-1 στο 51’. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ήταν φανερό ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση για ρίσκο. Στο 86’ όμως ο Ανιέρ βρέθηκε σε θέση βολής και δεν αστόχησε χαρίζοντάς της το «τρίποντο».

Με αυτήν τη νίκη η Εσθονία έφτασε τις τρεις επιτυχίες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ενθουσιάζοντας με την απόδοσή της και την αποτελεσματικότητά της. Η συγκομιδή των 9 βαθμών την έχει φέρει στην κορυφή του ομίλου της στην τέταρτη κατηγορία του Nations League κι έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της, χωρίς να έχει το παραμικρό βαθμολογικό κίνητρο στο παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο, από τη στιγμή που η δεύτερη Μάλτα έχει ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της. Τα δύο από τα τρία ματς της στη φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψουν ο στόπερ Κλάβαν (Πάρτου), ο μέσος Κρέιντα (Φλόρα), ο μπακ Κάιτ (Λεβάντια) και μέσος Κούουσκ (Ούιπεστ).

Η αποστολή της Εσθονίας:

Τερματοφύλακες: Ίγκονεν (Μπιέλσκο-Μπιάλα), Χέιν (Άρσεναλ), Βάλνερ (Λεβάντια)

Αμυντικοί: Πικ (Λεβάντια), Πουργκ (Φλόρα), Ταμ (Στελαουα), Καλάστε (Φλόρα), Μετς (Ζυρίχη), Τενίστε (Ταμέκα), Κουσκ (Ούιπεστ), Πέετσον (Λεβάντια), Μπαράνοφ (Πιούνικ)

Μέσοι: Βασίλιεβ (Φλόρα), Σούμετς (Φλόρα), Μίλερ (Φλόρα), Κάιτ (Ραπίντ), Ρόμπερτ Σέιν (Ουτρέχτη), Τιούνοφ (ΣΠΑΛ), Βάστσουκ (Σταλ Μιέλετς)

Επιθετικοί Ανιέρ (Μουανγκθόνγκ Γιουνάιτεντ), Σόργκα (Γκέτεμποργκ), Ζένιοβ (Φλόρα), Ογιάμα (Φλόρα), Κιρς (Λεβάντια), Σινιάφσκι (Σλοβάτσκο), Σάπινεν (Πιαστ Γκλίβιτσε)

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν έχουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι το Σαν Μαρίνο και η Εσθονία. Οι γηπεδούχοι έχουν συμβιβαστεί εδώ και καιρό με την ιδέα των διαδοχικών ηττών και της τελευταίας θέσης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρωτιά και την άνοδο στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Σίγουρα το Σαν Μαρίνο θα ήθελε να βρει ένα τέρμα για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενώ και η Εσθονία θα προσπαθήσει να τελειώσει ιδανικά τις προσπάθειές της στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει αξία στο «διπλό» και θα πάμε στα 2-3 γκολ θεωρώντας ότι δεν θα ξεφύγει περισσότερο το σκορ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League D
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
2ος Όμιλος
  1 Εσθονία 4 12 4 0 0 10:2
  3 Σαν Μαρίνο 4 0 0 0 4 0:9
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες