2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Σάλτσμπουργκ - Μπάγερν Μονάχου

3/11/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 701
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1275 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ στις 13/1/2023

Προϊστορία

13/1/2023 Μπάγερν ΜονάχουΣάλτσμπουργκ 4 - 4
8/3/2022 Μπάγερν ΜονάχουΣάλτσμπουργκ 7 - 1
16/2/2022 ΣάλτσμπουργκΜπάγερν Μονάχου 1 - 1
25/11/2020 Μπάγερν ΜονάχουΣάλτσμπουργκ 3 - 1
3/11/2020 ΣάλτσμπουργκΜπάγερν Μονάχου 2 - 6
18/1/2014 ΣάλτσμπουργκΜπάγερν Μονάχου 3 - 0
10/7/2009 ΣάλτσμπουργκΜπάγερν Μονάχου 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 155,764 6.8%
X
€ 95,712 4.2%
2
€ 2,023,781 88.9%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

302 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Red Bull Arena
  • Χωρητικότητα: 31895
Να τελειώνουν νωρίς οι Βαυαροί

Να τελειώνουν νωρίς οι Βαυαροί

Η Σάλτσμπουργκ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ οι φιλοξενούμενοι πέρασαν νικηφόρα από το «σπίτι» της Λοκομοτίβ Μόσχας.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θεατών στις εξέδρες ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ

Το ταξίδι της περασμένης Τρίτης στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν αρκετά δύσκολο από την αρχή. Παρ’ όλα αυτά πάλεψε γενναία και φλέρταρε μ’ ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, όμως στο φινάλε «λύγισε» και ηττήθηκε (3-2). Έμεινε πίσω στο σκορ στο 29’ από τέρμα του Μάρκος Γιορέντε όμως μπόρεσε να απαντήσει με τον Σζομποζλάι πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 40’. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πήρε εκείνη το προβάδισμα, καθώς στο 47’ ο Φελίπε σκόραρε χωρίς να το θέλει στην εστία των «ροχιμπλάνκος». Δεν το χάρηκε για πολύ όμως καθώς πέντε λεπτά μετά ο Ζοάο Φελίξ ισοφάρισε μετά από ωραίο συνδυασμό σε 2-2. Δέχτηκε πίεση αλλά ήταν και η ίδια απειλητική στις αντεπιθέσεις. Ο χρόνος κυλούσε κι όλα έδειχναν ότι θα έπαιρνε την ισοπαλία, όμως στο 85’ ήταν ξανά ο Πορτογάλος εκείνος που την έριξε στο καναβάτσο. Έχει μαζέψει ένα βαθμό και συγκατοικεί στην τρίτη θέση του πρώτου ομίλου με τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στην Μπουντεσλίγκα της Αυστρίας πάντως η Σάλτσμπουργκ πραγματοποιεί σταθερά επίδειξη δύναμης. Τελευταίο «θύμα» της ήταν η Σβαρόφσκι Βάτενς, την οποία διέσυρε εντός έδρας με 5-0. Πρωταγωνιστής ήταν ο Νόα Οκαφόρ με χατ-τρικ, ενώ δύο τέρματα σημείωσε ο Κοϊτά. Διατηρεί το απόλυτο μετά από έξι «στροφές» μετρώντας ισάριθμες νίκες. Φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς, απέχοντας δύο πόντους από τη δεύτερη Ραπίντ Βιέννης. Τα εννιά από τα δέκα φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

Ο Αμερικανός τεχνικός των πρωταθλητών Αυστρίας Τζέσι Μαρς υπογράμμισε: «Η ενδεκάδα μας δεν θα είναι αρκετά διαφορετική από αυτήν την προηγούμενης εβδομάδας. Έχουμε κάνει μεγάλο ροτέισον και διαθέτουμε φρέσκα πόδια για το αυριανό (σ.σ. σημερινό) παιχνίδι. Σκεφτόμαστε μόνο ποιος θα αντικαταστήσει τον Ντάκα. Έχουμε αρκετές επιλογές. Θα είναι ένα δύσκολο τεστ. Έχουμε πάντα πιθανότητες ανεξάρτητα με ποιον αντίπαλο παίζουμε. Δυστυχώς θα πρέπει να παλέψουμε δίχως τους οπαδούς μας, αλλά θα είμαστε συγκεντρωμένοι και παθιασμένοι στο 100%».

Αγωνιστικά Νέα: Πολύ σημαντική η απουσία του στράικερ Ντάκα (5/6) ο οποίος τραυματίστηκε. Εκτός επίσης και ο μέσος Μπερνέντ (2/0).



ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Κλήθηκε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί στην προηγούμενη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο απ’ όσο αναμενόταν κόντρα στη Λοκομοτίβ στη Μόσχα αλλά στο τέλος η ποιότητά της έκανε τη διαφορά και πήρε το «τρίποντο» (1-2). Μπήκε φουριόζα για να δείξει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό και μετά από υπέροχη συνεργασία άνοιξε το σκορ στο 13’ με ωραία κεφαλιά του Γκορέτσκα έπειτα από σέντρα του Παβάρ. Δεν ανέβασε σε κανένα σημείο ρυθμούς και ο αγώνας κυλούσε με το ρευστό 0-1. Στο 70’ είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Μίραντσουκ και μάλιστα λίγο έλειψε να μείνει πίσω στο σκορ. Εννιά λεπτά μετά όμως ο Μαρτίνεθ βρήκε τον Κίμιχ κι εκείνος με πανέμορφο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-2. Έχει ήδη φτάσει στους έξι βαθμούς κι απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, θέλοντας να «καθαρίσει» το συντομότερο δυνατό την υπόθεση πρόκριση.

Το περασμένο Σάββατο πήγε στην Κολωνία για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα που δεν είχε πετύχει νίκη. Έγινε ροτέισον από τον Φλικ, όμως η Μπάγερν Μονάχου πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να εντυπωσιάσει (1-2). Τα γκολ της πέτυχαν στο πρώτο μέρος ο Μίλερ με πέναλτι και ο Γκνάμπρι, ενώ είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν λίγο πριν το τέλος. Η συγκομιδή των 15 βαθμών τη φέρνει στην κορυφή παρέα με την Ντόρτμουντ την οποία θα συναντήσει το προσεχές Σάββατο στο γερμανικό «Κλάσικερ». Όλα τα φετινά επίσημα ματς της ολοκληρώθηκαν Over.

«Δεν είναι ιδανικό που θα λείψει ο Σίλε. Θα ασχοληθούμε με αυτό κι ελπίζω ότι θα είναι το μόνο κρούσμα. Η Σάλτσμπουργκ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά εδώ κι αρκετά χρόνια. Διαθέτει ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, παίζει μ’ ένα μοντέρνο τρόπο παιχνιδιού και προσπαθεί να σκοράρει. Κάνουν κορυφαία δουλειά. Θα είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντί τους» ήταν τα λόγια του κόουτς των Βαυαρών, Χάνσι Φλικ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπολογίζεται γι’ αυτό το παιχνίδι ο στόπερ Σίλε (4/0) ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid-19 κι έμεινε στη Γερμανία, ενώ εκτός είναι και ο μέσος Γκορέτσκα (5/1). Παραμένει στα «πιτς» ο τραυματίας αριστερός μπακ Ντέιβις (4/0). Σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος είναι ξανά διαθέσιμος ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (5/10) ο οποίος ξεκουράστηκε, αλλά και ο Τολισό (4/0) που έλειψε λόγω τιμωρίας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Σάλτσμπουργκ έχει πρωταγωνιστήσει έως τώρα σε δύο παιχνίδια που είχαν αρκετά γκολ και συγκινήσεις, όμως πήρε μόλις έναν βαθμό σε αυτά και τώρα έχει το ζευγάρι αγώνων με την Μπάγερν Μονάχου το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Φυσικά και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τους πρωταθλητές Ευρώπης οι οποίοι παίζουν σε δικό τους επίπεδο, διαφορετικό από αυτό στο οποίο βρίσκονται όλες οι υπόλοιπες ομάδες της διοργάνωσης. Δικαιολογημένα σε υπερβολικά χαμηλές τιμές το Over και το αμφίσκορο, θα πάμε με το διπλό του ημιχρόνου, αφού μία από τις αγαπημένες συνήθειες των Βαυαρών, είναι να παίρνουν προβάδισμα στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες της ομάδας Σάλτσμπουργκ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Σάλτσμπουργκ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 2.75 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Μπάγερν Μονάχου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.20 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.06 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νίκησε στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μπάγερν Μονάχου νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
1oς Όμιλος
  1 Μπάγερν Μονάχου 6 16 5 1 0 18:5
  3 Σάλτσμπουργκ 6 4 1 1 4 10:17
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο gemini, με το υψηλότερο yield +2.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες