9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προϊστορία

6/5/2021 ΡόμαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 - 2
29/4/2021 Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡόμα 6 - 2
26/7/2014 Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡόμα 3 - 2
9/4/2008 Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΡόμα 1 - 0
1/4/2008 ΡόμαΜάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 185,571 12.3%
X
€ 131,120 8.7%
2
€ 1,191,171 79.0%
Over
€ 184,867 69.9%
Under
€ 79,539 30.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

257 ψήφοι:

Ειδήσεις

Ημιτελικός με διαδικαστικό χαρακτήρα

Ημιτελικός με διαδικαστικό χαρακτήρα

Ρόμα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρούνται στο «Ολίμπικο» για τα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, σ’ ένα παιχνίδι με διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» με 6-2 στο πρώτο παιχνίδι.

Α’ Ματς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρόμα 6-2): Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε μόλις στο 9’ με τον Μπρούνο Φερνάντες, η Ρόμα το έφερε… τούμπα πριν το ημίχρονο με τους Πελεγκρίνι (15’ πεν.) και Τζέκο (34’) αλλά υποχρεώθηκε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές και στο δεύτερο μέρος κατέρρευσε, δεχόμενη πέντε γκολ από τους καταιγιστικούς «κόκκινους διαβόλους» (48’, 64’ Καβάνι, 71’ Φερνάντες πεν., 75’ Πογκμπά, 86’ Γκρίνγουντ).

* Χωρίς κόσμο

ΡΟΜΑ

Χρειάζεται κάτι παραπάνω από θαύμα για να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μετά τη συντριβή με 6-2 στο «Όλντ Τράφορντ» κι έτσι ξανά μία αγγλική ομάδα της φράζει το δρόμο για ευρωπαϊκή διάκριση. Πήγε μεν με το προβάδισμα στο ημίχρονο, αλλά οι τρεις αναγκαστικές αλλαγές σε συνδυασμό με τα ήδη αρκετά προβλήματα απουσιών, δεν της επέτρεψαν να φανεί ανταγωνιστική στο δεύτερο μέρος, όπου και κατέρρευσε.

Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο πρωτάθλημα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σαμπντόρια και κινδυνεύει να βρεθεί εκτός Ευρώπης. Πιο πιεστική η αντίπαλος της στο πρώτο μέρος, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί μια ευκαιρία με τον Τζέκο λίγο πριν το ημίχρονο και στο 45’ δέχτηκε γκολ από λάθος στα μετόπισθεν. Κακό ξεκίνημα στην επανάληψη, δέχτηκε δεύτερο στο 65’ και είχε χαμένο πέναλτι με τον Τζέκο στο 70’ για να επιστρέψει στο ματς. Στη συνέχεια θα μπορούσε να δεχτεί και τρίτο τέρμα.

Τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη (0-1-3), βρίσκεται στην 7η θέση και μόλις στο +2 από την 8η Σασουόλο, ενώ η διαφορά της από την 6η Λάτσιο βρίσκεται στους 9 βαθμούς, με την ίδια να έχει και ματς περισσότερο.

Ραγδαίες εξελίξεις, αφού το μεσημέρι της Τρίτης (4/5) η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίες και θα αναλάβει τον πάγκο της ομάδας από το καλοκαίρι, αντί του Πάουλο Φονσέκα. Ο τελευταίος πάντως θα παραμείνει στο τιμόνι της ως το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, με τον ίδιο να σχολιάζει:

«Ο επαγγελματισμός είναι μια ιερή αξία για μένα. Νιώθω καλά, όπως την πρώτη μέρα που ήρθα, και έχω κίνητρο να κάνω τα πάντα για την Ρόμα μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ. Ο Μουρίνιο είναι σπουδαίος προπονητής και θα κάνει σπουδαία δουλειά εδώ. Δεν είναι πρόβλημα για μένα. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν καιρός να χωρίσουμε τους δρόμους μας», δήλωσε ο Πορτογάλος και αναφέρθηκε στο σημερινό: «Δεν μπορώ να πω ψέματα, δεν είναι εύκολο να κερδίσουμε την Γιουνάιτεντ 4-0. Ωστόσο, έχω δει πολλά πράγματα στο ποδόσφαιρο και τίποτα δεν είναι αδύνατο, επομένως μπορώ να πιστεύω. Δεν είναι ένα άνετο αποτέλεσμα αλλά θέλουμε να νικήσουμε και θα παλέψουμε ως το τέλος».

Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση της πρόσληψης του Μουρίνιο προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας, με αρκετούς να κάνουν λόγο για ιστορική στιγμή με μηνύματα τους στα social media.

Αγωνιστικά Νέα: Με μία λέξη… νοσοκομείο. Εκτός λόγω τραυματισμών ο γκολκίπερ Λόπες (21/0), οι μπακ Σπινατσόλα (26/2) και Καλαφιόρι (3/0), οι μέσοι Βερετού (29/0), Ντιαβαρά (18/1) και ο εξτρέμ Ελ Σαραουί (7/0). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι στόπερ Φάτσιο (6/1), Ζεσούς (4/0) και ο μεσοεπιθετικός Ζανιόλο (-). Εξέτισε κι επιστρέφει ο στόπερ Μαντσίνι (29/4), έχει ελπίδες να αγωνιστεί ο εξτρέμ Πέδρο (23/4), που ενσωματώθηκε στην τελευταία προπόνηση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, διέλυσε με 6-2 την Ρόμα στο «Όλντ Τράφορντ» και ουσιαστικά βρίσκεται από τώρα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ. Τρομερή εμφάνιση από Φερνάντεθ και Καβάνι, οι οποίοι συμμετείχαν με γκολ ή ασίστ και στα έξι τέρματα της ομάδας.

Αυτό ήταν και το τελευταίο της παιχνίδι μέχρι σήμερα, αφού το ντέρμπι της Κυριακής με την Λίβερπουλ για την Πρέμιερ Λιγκ αναβλήθηκε μετά το ντου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του «Όλντ Τράφορντ» μερικές ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Ο κόσμος των «κόκκινων διαβόλων» διαμαρτυρήθηκε με αυτόν τον τρόπο κατά της οικογένειας Γκλέιζερ, ζητώντας από τους Αμερικανούς ν’ απεμπλακούν από το κλαμπ μετά την απόφαση του συλλόγου να αποτελέσει ένα από τα ιδρυτικά της European Super League. Χιλιάδες φίλαθλοι ήταν μαζεμένοι και έξω από το γήπεδο, ενώ τις τελευταίες ημέρες αρκετοί εξ αυτών εκφράζουν την επιθυμία τους να μποικοτάρουν τους χορηγούς του συλλόγου ως τρόπο πίεσης για την απομάκρυνση των Γκλέιζερ.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, ο Σόλσκιερ σχολίασε μεταξύ άλλων: «Ήταν μια δύσκολη μέρα για εμάς. Φυσικά θέλαμε να παίξουμε με την Λίβερπουλ. Αλλά πρέπει να ακούσουμε τη φωνή των οπαδών. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαμαρτυρηθεί αλλά πρέπει να γίνεται ειρηνικά. Όταν ξεπερνάς τα όρια και μπαίνεις μέσα στο γήπεδο και στα αποδυτήρια, δεν είναι ωραίο. Και εσείς τα μίντια δε βοηθάτε με το ρόλο σας».

Όσον αφορά τη σημερινή ρεβάνς, ο Νορβηγός ανέφερε: «Δεν ερχόμαστε για να υπερασπιστούμε το αποτέλεσμα, αλλά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Φυσικά θα υπάρχουν 1-2 αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά πρέπει να προκριθούμε στον τελικό. Όλοι λένε ότι έχει τελειώσει αλλά έχω δει μεγαλύτερες εκπλήξεις. Η Ρόμα κέρδισε την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς ενώ είχε χάσει με 4-1».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν ταξίδεψε στη Ρώμη λόγω προβλήματος ο αναπληρωματικός χαφ Τζέιμς (14/3), παραμένουν εκτός ο εξτρέμ Μαρσιάλ (22/4) και ο στόπερ Τζόουνς (-). Προανήγγειλε ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα ο Σόλσκιερ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού το 6-2 του πρώτου αγώνα έχει δώσει ουσιαστικά το εισιτήριο του τελικού στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με κακή ψυχολογία η Ρόμα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ενώ το ιατρικό δελτίο είναι αρκετά γεμάτο. Άγνωστο κατά πόσο θα επηρεαστεί αγωνιστικά η ομάδα μετά την είδηση της πρόσληψης του Μουρίνιο για τη νέα σεζόν, γεγονός πως έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο των «τζιαλορόσι». Από την άλλη οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έδωσαν αγώνα την Κυριακή μετά τα όσα έγιναν στο «Όλντ Τράφορντ» και ενδέχεται να παρουσιαστούν πιο χαλαροί. Αν πάντως έπρεπε να διαλέγαμε πλευρά, θα πηγαίναμε με τους σαφώς πιο ποιοτικούς φιλοξενούμενους. Δεν έχει να χάσει τίποτα η Ρόμα, που θα κυνηγήσει το γκολ, αλλά αμυντικά έχει αρκετά κενά και η Γιουνάιτεντ θα βρει ευκαιρίες. Περιμένουμε ματς με εκατέρωθεν φάσεις και γκολ, το ίδιο βέβαια και οι μπουκ, εξ ου και το όβερ τόσο χαμηλά. Ενδεικτικά.

FACTS

  • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.86 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόμα δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.47 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρόμα έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.86 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρόμα, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.42 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +10.75% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες