2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Φίτεσε

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 31,867 83.2%
X
€ 2,998 7.8%
2
€ 3,444 9.0%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

102 ψήφοι:

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
  • Θεατές: 23081
Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Ρεν

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Ρεν

Η Ρεν υποδέχεται την Φίτεσε στην Βρετάνη και θέλει νίκη ή ισοπαλία για να «σφραγίσει» την πρόκριση.

Τι ισχύει: Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση προκρίνονται στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ. Οι δεύτερες θα παίξουν με τους 3ους του Γιουρόπα Λιγκ σε αγώνες πλει-οφ για να συμπληρώσουν το «παζλ» των «16».

ΡΕΝ

Έστω και δύσκολα κέρδισε με 1-0 την Μούρα στην έδρα της και της αρκεί πλέον ένας βαθμός για την πρόκριση. Ανώτερη σε όλο το παιχνίδι, δυσκολεύτηκε όμως να λύσει το γόρδιο δεσμό, τελικά λυτρώθηκε στο 76’ με τον Μπαντέ. Στο 3-1-0 το ρεκόρ της, βρίσκεται στο +3 από την 2η Τότεναμ και θέλει τη νίκη ώστε να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα στο ματς με τους Λονδρέζους που θα κρίνει όπως όλα δείχνουν την πρώτη θέση.

Διανύει πολύ καλή περίοδο, αφού μετά την εμφατική νίκη επί της Λυών (4-1), κέρδισε με το ξεκούραστο 2-0 την Μονπελιέ και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μισάωρο με τα γκολ των Τεριέ (8’) και Μάγιερ (28’) ενώ στο 41’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και κάπου εκεί τα πάντα τελείωσαν. Είχε πάντως ευκαιρίες για να επεκτείνει το προβάδισμα της. Τρέχει αήττητο επτά αγώνων με 5 νίκες και 2 ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να έχει ανέβει στην 3η θέση και στο -1 από την 2η Νις.

Τη νίκη έθεσε ως στόχο στο σημερινό ο τεχνικός της, Ζενεσιό: «Ο στόχος είναι να προκριθούμε στην έδρα μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ο καλύτερος τρόπος για να μην παρασυρθούμε είναι να παίξουμε για τη νίκη. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με αυτό το στόχο αλλά υπάρχει ένας αντίπαλος που θέλει επίσης να κερδίσει. Πρέπει να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Σωματικά είμαστε έτοιμοι. Δεν ξέρουμε πως θα προσεγγίσει η Φίτεσε το παιχνίδι. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν ρίσκα νωρίς στο παιχνίδι. Μας προκάλεσαν πολλά προβλήματα στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο μας σε όλες τις γραμμές».

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση αυτό του στόπερ Ζελίν ο οποίος λείπει από το ξεκίνημα της σεζόν. Επιστρέφουν ο αμυντικός Ομαρί, ο μέσος Σάνταμαρια και ο νεαρός εξτρέμ Σουλεμάνα, που ήταν τιμωρημένοι στο ματς με την Μονπελιέ. Προανήγγειλε μερικές αλλαγές αλλά όχι ολικό ροτέισον ο Ζενεσιό, καθώς όπως τόνισε θέλει η ομάδα του να διατηρήσει το μομέντουμ.

ΦΙΤΕΣΕ

«Άγγιξε» το μεγάλο comeback στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ αλλά εν τέλει γνώρισε την ήττα με 3-2. «Τρελό» παιχνίδι, βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο 28’, αλλά πέτυχε δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά (32’ Ράσμουσεν, 39’ Μπέρο) και είχε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει σε 3-3. Μάλιστα από το 59’ βρέθηκε με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκε και μάλιστα τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω των αποβολών των Ντόκι και Σούμπερτ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Υποχώρησε στην 3η θέση και στο -1 από την 2η Τότεναμ και θέλει μόνο νίκη για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την ήττα με 2-0 στην έδρα της Αϊντχόφεν. Είχε σημαντική στιγμή για να προηγηθεί, όμως στη συνέχεια δέχτηκε δύο γκολ από μακρινά σουτ (19’, 30’). Προσπάθησε να μειώσει στο δεύτερο μέρος και να επιστρέψει στο ματς, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ήταν μόλις η δεύτερη ήττα στα 8 τελευταία (5-1-2), βρίσκεται στην 5η θέση και στο -1 από την 4η Ουτρέχτη.

Παρότι αποτελεί μεγάλη επιτυχία το γεγονός ότι έφτασε στη φάση των ομίλων, αποκλείοντας την Άντερλεχτ, έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης. Βέβαια η ήττα στο Λονδίνο την φέρνει με την πλάτη στον τοίχο και χρειάζεται να κάνει το 2x2 στα ματς με Ρεν και Μούρα για να έχει ελπίδες.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Λέτσχ δήλωσε: «Παίζουμε απέναντι σε κορυφαία ομάδα, μια ομάδα που έχει ποιότητα Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι μόνο έχουν πολλούς παίκτες με ατομική ποιότητα αλλά έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ ως σύνολο. Πρόκειται για διαφορετική ομάδα από αυτή που παίξαμε στην έδρα μας. Έχουν εξαιρετική φόρμα, ειδικά εντός έδρας. Ξέρουμε ότι θα είναι μια μεγάλη πρόκληση, αλλά αυτό δεν μας κάνει νευρικούς. Είμαστε αισιόδοξοι επειδή έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε στην Ευρώπη»

Αγωνιστικά Νέα: Με σημαντικές απουσίες στη Βρετάνη, αφού είναι τιμωρημένοι ο κάπτεν/στόπερ Ντόκι και ο βασικός γκολκίπερ Σούμπερτ. Λείπουν επίσης ο αναπληρωματικός επιθετικός Νταρφαλού και ο εξτρέμ Γκονγκ που έχει παίξει μόλις 5 λεπτά τη φετινή σεζόν.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Σε εξαιρετικό μομέντουμ η Ρεν, η οποία με ένα βαθμό «σφραγίζει» την πρόκριση αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη ώστε να παραμείνει σε πλεονεκτική θέση για την πρωτιά. Στον αντίποδα, η Φίτεσε είναι υποχρεωμένη να τα παίξει όλα για όλα εάν θέλει να ελπίζει στην 2η θέση. Κατεβαίνει με δύο σημαντικές απουσίες αλλά έχει παρουσιάσει πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο στα παιχνίδια της στον όμιλο και αδικείται από το σετ αποδόσεων. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα κυνηγήσουμε το όβερ. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη και ενδέχεται να δούμε ματς με ρυθμό και ευκαιρίες.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεν νίκησε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.37 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Φίτεσε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
7ος Όμιλος
  1 Ρεν 6 14 4 2 0 13:7
  2 Φίτεσε 6 10 3 1 2 12:9
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
25/11/2021
Ρεν
Φίτεσε
3 - 3
30/9/2021
Φίτεσε
Ρεν
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +21.53% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο HAoS_Kostas, με το υψηλότερο yield +8.87% στο σημείο Goal έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες