3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Λέστερ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 146,650 66.4%
X
€ 54,602 24.7%
2
€ 19,704 8.9%
Over
€ 26,148 56.5%
Under
€ 20,172 43.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

140 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

3

Σουτ εκτός εστίας

3

64%

Κατοχή μπάλας

36%

3

Οφσάιντ

3

5

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

6

Κόρνερ

7

4

Αλλαγές

4

12

Φάουλ

10

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
  • Θεατές: 27000
Με τον τρίτο γκολκίπερ η Ρεν

Με τον τρίτο γκολκίπερ η Ρεν

Ρεν και Λέστερ αναμετρούνται στην Βρετάνη, με τους Άγγλους να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Α' Ματς (Λέστερ – Ρεν 2-0): Ματς που διεξήχθη σε χαμηλό τέμπο, η Λέστερ είχε τον έλεγχο και προηγήθηκε στο 30’ με σουτάρα του Ολμπράιτον, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ιχεανάτσο, κάνοντας σημαντικό βήμα για την πρόκριση. Η Ρεν απείλησε μονάχα σε μια φάση, με τον Σμάιχελ όμως να δηλώνει «παρών».

ΡΕΝ

Βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά την πρόκριση στα προημιτελικά μετά την ήττα με 2-0 στο Λέστερ. Ήταν ακίνδυνη επιθετικά απέναντι σε μια ομάδα που δε φημίζεται για τις αμυντικές αρετές της, ενώ το 2ο γκολ που δέχτηκε στο φινάλε ήταν… μαχαιριά.

Έβγαλε αντίδραση στο γαλλικό πρωτάθλημα, διαλύοντας με 4-2 την Λυών εκτός έδρας. Άκρως αποτελεσματική στο πρώτο μέρος, σκόραρε στις δύο πρώτες της ευκαιρίες με Μπουριγκό (11’) και Σάνταμαρία (13’) και ενώ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος στα μετόπισθεν των γηπεδούχων και έκανε το 3-0 με τον Μάγιερ. Στο 49’ πέτυχε και τέταρτο με τρομερό σουτ του Τεριέ και εν συνεχεία η αντίπαλος της μείωσε απλώς με αυτογκόλ και πέναλτι για το τελικό σκορ. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο γκολκίπερ της Γκομίς πήγε να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του Αγκιέρ, αλλά ο τελευταίος ξεκαθάρισε μετά το ματς ότι δεν έγινε κάτι σοβαρό.

Ήταν η τέταρτη σερί νίκη έχοντας σκοράρει συνολικά 14 γκολ και πέμπτη στα έξι τελευταία (5-0-1), βρίσκεται στην 4η θέση και μόλις στο -1 από Μαρσέιγ και Νις που ισοβαθμούν στην 2η θέση, κάνοντας όνειρα για… σεντόνι. Ακολουθεί βατό εντός έδρας με την προτελευταία Μετς.

Όλο το βάρος πέφτει στο σημερινό παιχνίδι, στοχεύοντας στην πρώτη πρόκριση του συλλόγου σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ο τεχνικός της Ζενεσιό ανέφερε ότι είναι εφικτή η ανατροπή και στάθηκε μάλιστα και στη νίκη της Ρεν με 3-1 επί της Άρσεναλ τον Μάρτιο του 2019, όπου η ομάδα έχανε από το 3’ με 0-1 αλλά κατάφερε να γυρίσει το σκορ: «Μπορεί να είναι ένα παιχνίδι που θα αλλάξει την ιστορία του συλλόγου διότι μπορεί μα προκριθούμε για πρώτη φορά σε προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλοι πρέπει να πιστέψουν ότι είναι εφικτή η ανατροπή. Ο κόσμος θα χρειαστεί να μας βοηθήσει από το πρώτο λεπτό. Η ομάδα έχει αποδείξει στη σύντομη ευρωπαϊκή ιστορία της ότι είναι ικανό να σκοράρει γκολ εναντίον μεγάλων ομάδων. Αυτό συνέβη με την Άρσεναλ, πρέπει να εμπνευστούμε απ’ αυτό το παιχνίδι. Χάναμε με 1-0 και εν τέλει κερδίσαμε με 3-1. Όλα είναι πιθανά. Το έχουμε καταφέρει στο παρελθόν αν και δεν ήμουν εγώ προπονητής. Το κάναμε επίσης στο πρόσφατο παρελθόν απέναντι σε Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν, ομάδες που είναι συνηθισμένες στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Πλήγμα με τον τραυματισμό του βασικού γκολκίπερ Γκομίς (22/0) ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα λείψει καιρό. Τραυματίας είναι και ο αναπληρωματικός Σαλίν (1/0) κι έτσι κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο 19χρονος Τούρκος Αλεμντάρ, ο οποίος είχε παίξει σε πέντε ματς το διάστημα Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου με τελευταίο αυτό με την Παρί Σεν Ζερμέν (ήττα με 1-0). Εκτός επίσης ο ταλαντούχος εξτρέμ Ντοκού (12/1) που αποκόμισε πρόβλημα στο ματς με την Λυών. Συνεχίζουν στα πιτς, ο εξτρέμ Σουλεμάνα (20/4) και οι στόπερ Μπαντέ (14/0), Ζέλιν (-), αλλά επιστρέφει ο μέσος Ουγκοτσούκβου (12/1).

ΛΕΣΤΕΡ

Έθεσε ισχυρές βάσεις πρόκρισης για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ μετά τη νίκη με 2-0 επί της Ρεν στην έδρα της. Συμπαγής αμυντικά, εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στην επίθεση και το 2ο γκολ που σημείωσε στο φινάλε της δίνει σημαντικό προβάδισμα.

Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα άσχημα αποτελέσματα μετά από δύο σερί νίκες, χάνοντας με 2-0 από την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Βρέθηκε πίσω στο 11’ μετά από κόρνερ και πέντε λεπτά μετά γλίτωσε από δοκάρι το δεύτερο γκολ. Έκτοτε κέρδισε μέτρα και στο 36’ «άγγιξε» την ισοφάριση, όμως στο 55’ δέχτηκε δεύτερο από πέναλτι και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στο 2-1-3 το ρεκόρ της στα έξι τελευταία, βρίσκεται στην 12η θέση με 33 βαθμούς και δεν κυνηγάει κάτι χειροπιαστό στο πρωτάθλημα.

Το βάρος πέφτει στο Κόνφερενς Λιγκ, όπου κυνηγάει τη διάκριση, όντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. «Είναι προνόμιο να γίνουμε οι πρώτοι που θα κατακτήσουμε το τρόπαιο», ανέφερε ο τεχνικός της Ρότζερς και αναφέρθηκε στο ματς με τους Γάλλους:

«Η Ρεν ξεκίνησε καλά στο πρώτο παιχνίδι και περιμένουμε το ίδιο στην έδρα τους. Είδα το παιχνίδι με την Λυών όπου σκόραραν πολύ καλά γκολ. Είναι συνδυασμός κινήσεων και παικτών με καλή τεχνική κατάρτιση. Ξέρουμε τις δυνάμεις τους και ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Πιθανότατα θα μας πιέσουν επειδή πρέπει να σκοράρουν δύο γκολ και θα χρειαστεί να αμυνθούμε. Θα πρέπει να αντέξουμε μερικές δύσκολες στιγμές σε αυτό το παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Συνεχίζουν εκτός ο φορ/αρχισκόρερ Βάρντι (18/10), ο κάπτεν/στόπερ Έβανς (10/1) και οι μπακ Μπέρτραντ (4/0), Καστάνιε (16/0). Νοκ-άουτ και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γουόρντ. Πιθανό να πάρει λεπτά συμμετοχής ο στόπερ Φοφανά που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται η Ρεν μετά το εις βάρος της 2-0 στο Λέστερ. Σε εξαιρετική φόρμα οι «κοκκινόμαυροι» εντός των συνόρων, μετρώντας τέσσερις σερί νίκες με 14 γκολ και έχει τη δυναμική για να βάλει προβλήματα στις «αλεπούδες». Αναγκασμένοι να επιτεθούν οι γηπεδούχοι, από την άλλη η Λέστερ θα βρει χώρους για να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους επιθετικούς της. Από τα παιχνίδια που υπάρχουν προϋποθέσεις για να δούμε γκολ, προβάδισμα στο όβερ.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεν νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.87 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.45 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Λέστερ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.98 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λέστερ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/3/2022
Ρεν
Λέστερ
2 - 1
10/3/2022
Λέστερ
Ρεν
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Athensight, με το υψηλότερο yield +9.84% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες