5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεν - Βιγιαρεάλ

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 213,038 72.4%
X
€ 30,692 10.4%
2
€ 50,462 17.2%
Over
€ 31,974 68.6%
Under
€ 14,609 31.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

192 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

2

Σουτ εκτός εστίας

3

53%

Κατοχή μπάλας

47%

3

Οφσάιντ

4

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

11

Φάουλ

15

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Roazhon Park
  • Χωρητικότητα: 29376
Παίζεται η κορυφή στη Γαλλία με τη Ρεν να είναι πιο άνετη

Παίζεται η κορυφή στη Γαλλία με τη Ρεν να είναι πιο άνετη

Η Ρεν φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στην Ουγγαρία επί της Μακάμπι Χάιφα, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την ίδια αντίπαλο σε εξ αναβολής αναμέτρηση.

Τι ισχύει: Η ομάδα που θα τερματίσει στην κορυφή του ομίλου θα προκριθεί απευθείας στους «16» της διοργάνωσης. Όποια τερματίσει δεύτερη θα παίξει στα πλέι οφ με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν τερματίσει στην τρίτη θέση των γκρουπ τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα που θα τερματίσει στην τρίτη θέση θα συνεχίσει στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατά σειρά είναι τα εξής: 1)Βαθμοί, διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση στα ματς μεταξύ των ομάδων που ισοβαθμούν, 2) διαφορά γκολ και καλύτερη επίθεση συνολικά στα ματς του ομίλου, 3) περισσότερες νίκες στον όμιλο, 4) περισσότερες εκτός έδρας νίκες, 5) λιγότερες κάρτες.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, Βουδαπέστη ούτως ώστε να αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενη τη Μακάμπι Χάιφα. Δεν είχε την παραμικρή διάθεση για αστεία κι επικράτησε πανεύκολα (0-3). Μπήκε φουριόζα παρά την καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλευε το έργο των ποδοσφαιριστών και χρειάστηκε να περάσουν 29 λεπτά για να προηγηθεί με τέρμα του Τεριέ. Στην επανάληψη θέλησε να «καθαρίσει» την υπόθεση και στο 47’ ο Γκουιρί εκμεταλλεύτηκε μεγάλο λάθος των αμυντικών των τυπικά γηπεδούχων και με ωραίο τελείωμα της έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων και στην ουσία τελείωσε την υπόθεση. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Ρίντερ να διαμορφώνει με αριστοτεχνική απευθείας εκτέλεση φάουλ το τελικό 0-3.

Η Ρεν συμπλήρωσε μία τριάδα νικηφόρων αγώνων και είναι φανερό ότι ένιωσε πολύ πιο άνετα στο Γιουρόπα Λιγκ, παρά στο γαλλικό πρωτάθλημα, κάτι που φαίνεται κι από την πορεία της έως τώρα σε κάθε μία από τις δύο διοργανώσεις. Οι «μαυροκόκκινοι» έχουν μαζέψει 12 βαθμούς και φιγουράρουν μόνοι τους στην κορυφή, μετά την απρόσμενη «γκέλα» του «κίτρινου υποβρυχίου». Πλέον λοιπόν βολεύονται με δύο αποτελέσματα για να πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, καθώς τους αρκεί και η ισοπαλία. Τα τέσσερα από τα πέντε ματς τους ήταν Over. Για τη Λιγκ 1 έπαιξαν εντός έδρας με τη Μονακό. Ήταν ξανά κάκιστη και ηττήθηκε (1-2), συνεχίζοντας να προσπαθεί για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Ζουλιέν Στεφάν επισήμανε: «Δεν πρέπει να παίξουμε για να μην χάσουμε. Το πρώτο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα δεν είναι στα καλύτερά της από άποψη αυτοπεποίθησης. Ενθαρρύνουμε τους παίκτες και θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας. Είναι μία διαφορετική διοργάνωση. Δεν κάνουμε διακρίσεις μεταξύ Ευρώπης και πρωταθλήματος κι αν κλείσουμε καλά τη χρονιά, θα επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι μας».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Μπελοσιάν. Πλήρης.

Έτσι όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα, στην προηγούμενη «στροφή» αντιμετώπισε εντός έδρας τη Μακάμπι Χάιφα, σε εξ αναβολής αγώνα κι έπρεπε να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ότι δίκαια θεωρούταν το απόλυτο φαβορί. Αποδείχθηκε «λίγη» και «κόλλησε» στη «λευκή» ισοπαλία (0-0). Παρά το γεγονός ότι το ροτέισον δεν αφορούσε τόσο την επιθετική γραμμή, η εμφάνισή της προκάλεσε απογοήτευση κυρίως γιατί δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων και δεν δημιούργησε τον αριθμό φάσεων που θα έπρεπε για ένα ματς στο οποίο είχε μεγάλο ποσοστό κατοχής μπάλας. Στο πρώτο μέρος δεν είχε κλασική ευκαιρία και δοκίμαζε κυρίως να απειλήσει με μακρινά σουτ. Στην επανάληψη έγινε πιο πειστική ξανά χωρίς φάσεις. Μάλιστα κινδύνευσε πολύ σοβαρά στο 71’. Πλησίασε στο γκολ της νίκης με τον Κοκλέν να μην σκοράρει μέσα από την περιοχή και τελικά έμεινε στο 0-0.

Με αυτόν τον τρόπο η Βιγιαρεάλ ναι μεν διεύρυνε το αήττητο σερί της στο Γιουρόπα Λιγκ στις τέσσερις αναμετρήσεις, ωστόσο πέταξε στα σκουπίδια μία τεράστια ευκαιρία που είχε διαμορφωθεί μπροστά της. Η συγκομιδή των 10 πόντων φέρνει το «κίτρινο υποβρύχιο» στη 2η θέση της κατάταξης του ομίλου και πλέον για να κόψει το νήμα ως πρώτο και για να τσεκάρει το απευθείας εισιτήριο για τη φάση των «16» της διοργάνωσης, θα πρέπει αποκλειστικά να φύγει με το «διπλό» από το «Ροαζόν Παρκ». Αν είχε νικήσει όμως τη Μακάμπι, θα του ήταν αρκετή και η ισοπαλία και καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της «αυτοκτονίας», καθώς πλέον είναι φαβορί για να συνεχίσει στα πλέι οφ, ενώ θα μπορούσε να γλιτώσει τον συγκεκριμένο γύρο. Το Σάββατο έπαιξε εντός έδρας με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη Λα Λίγκα. Πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διασύρθηκε (0-3), παραμένοντας στο δεύτερο μισό του βαθμολογικού πίνακα.

«Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στον γρήγορο ρυθμό που είναι σίγουρο ότι θα θελήσουν να επιβάλλουν. Είναι καλά γυμνασμένη ομάδα όπως όλες οι γαλλικές. Είναι σημαντικό να νικήσουμε γιατί θα σημαίνει ότι θα παρακάμψουμε έναν επιπλέον γύρο. Έχουμε την ελπίδα και την πεποίθηση ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας όπως στο παιχνίδι με τη Σοσιεδάδ. Ξέρουμε ότι έχουμε πολλούς αγώνες και θα προσπαθήσουμε για να κερδίσουμε τους περισσότερους» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μαρθελίνο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ-χαφ Πεντράθα. Δεν μπορούν να προσφέρουν ο μέσος Ντένις Σουάρεθ και ο σέντερ φορ Σόρλοθ. Μακροχρόνιος απών ο εξτρέμ Πίνο.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παρόμοια είναι η πορεία που έχουν πραγματοποιήσει στη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τόσο η Ρεν όσο και η Βιγιαρεάλ. Αμφότερες έχουν υποστεί από μία ήττα, ωστόσο οι Γάλλοι είχαν πέσει στο καναβάτσο στην έδρα του «κίτρινου υποβρυχίου». Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα τους υποχρέωνε να κυνηγούσαν μόνο τη νίκη κόντρα στους Ισπανούς καθώς θα υστερούσαν σε πιθανή ισοβαθμία, αλλά το «κίτρινο υποβρύχιο»... γκέλαρε απρόσμενα εντός έδρας με τη Μακάμπι Χάιφα και πλέον οι «μαυροκόκκινοι» είναι εκείνοι που βολεύονται και με τη μοιρασιά για να τερματίσουν στην κορυφή. Πρόκειται για δύο ομάδες με πλούσιο επιθετικό ταλέντο οι οποίες πάντως δεν τα πάνε καθόλου καλά στα πρωταθλήματά τους. Περιμένουμε ματς με γκολ και θα ποντάρουμε στο Over.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.18 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ρεν νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ρεν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Γιουρόπα Λιγκ).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.67 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Βιγιαρεάλ 6 13 4 1 1 9:7
  2 Ρεν 6 12 4 0 2 13:6
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
14/12/2023
Ρεν
Βιγιαρεάλ
2 - 3
5/10/2023
Βιγιαρεάλ
Ρεν
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Goal
  • » Ο electron-79, με το υψηλότερο yield +20.45% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Over
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.05% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες