Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρέιντζερς - Μπράγκα

20/2/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 771
3 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1532 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Μπράγκα στις 14/4/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 1

  1. 11' Fransergio Barbosa
  2. 41' Morelos Alfredo

2ο Ημίχρονο 3 - 2

  1. 58' Aribo Joe
  2. 59' Ruiz Abel
  3. 67' Hagi Ianis
  4. 69' Galeno Wenderson
  5. 75' Aribo Joe
  6. 82' Hagi Ianis
  7. 95' Silva Raul

      Προϊστορία

      14/4/2022 ΡέιντζερςΜπράγκα 3 - 1*
      7/4/2022 ΜπράγκαΡέιντζερς 1 - 0
      26/2/2020 ΜπράγκαΡέιντζερς 0 - 1
      20/2/2020 ΡέιντζερςΜπράγκα 3 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 340,899 69.7%
      X
      € 47,081 9.6%
      2
      € 101,054 20.7%
      Over
      € 5,703 50.0%
      Under
      € 5,702 50.0%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      311 ψήφοι:

      Λεπτές οι ισορροπίες

      Λεπτές οι ισορροπίες

      Η Ρέιντζερς, που έχει μείνει πίσω στη μάχη για τον τίτλο στην Σκωτία, υποδέχεται στο «Άιμπροξ» την ανεβασμένη Μπράγκα, η οποία προέρχεται από σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Μπενφίκα και είναι αήττητη με τον πρωτάρη Αμορίμ στον πάγκο της.

      ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

      Τερμάτισε στην 2η θέση και στο -1 από την Πόρτο σε απόλυτα ισορροπημένο όμιλο τον οποίο συμπλήρωναν Γιούνγκ Μπόις και Φέγενορντ και πήρε το εισιτήριο για τους «32». Στο 2-3-1 ο απολογισμός της, εκμεταλλεύτηκε τα εντός έδρας παιχνίδια, όπου σημείωσε και τις δύο νίκες στον όμιλο.

      Στο πρωτάθλημα, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα από την Κιλμάνροκ, επικρατώντας με 1-0 της Λίβινγκστόν στο «Άιμπροξ». Δεν έβγαλε μάτια με την εμφάνιση της και πήρε δύσκολη νίκη με γκολ του Άρφιλντ (59’). Έχει κάνει… κοιλιά με τρεις νίκες στα έξι τελευταία (3-1-2) και βρίσκεται πλέον στο -10 από την πρωτοπόρο Σέλτικ, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

      Έχει μείνει πίσω στη μάχη για το πρωτάθλημα και θα κυνηγήσει μια καλή πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου είναι ήδη απόλυτα πετυχημένη. «Πιστεύω έχουμε βρει τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην Ευρώπη. Όσο πιο δύσκολη είναι μια πρόκληση, τόσο καλύτερα αποδίδουμε. Η Μπράγκα βρίσκεται σε φόρμα στην Πορτογαλία. Τις τελευταίες εβδομάδες κέρδισαν τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Πόρτο και πήραν νίκες με Μπενφίκα και Πόρτο. Είχαν καλές εμφανίσεις κόντρα στην Γουλβς, τα πήγαν πολύ καλά για να πάρουν την πρόκριση και ξέρουμε την πρόκληση που έχουμε μπροστά μας. Ήμασταν το αουτσάιντερ από τη φάση των ομίλων, οπότε δε θεωρώ ότι αλλάζει κάτι τώρα», δήλωσε ο τεχνικός της, Τζέραρντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο βασικός χαφ Τζακ, ενώ παραμένουν εκτός ο στόπερ Χελάντερ και ο μπαρουτοκαπνισμένος φορ Ντεφό. Στα θετικά ότι υπολογίζεται κανονικά ο βασικός μπακ Μπάρισιτς.

      ΜΠΡΑΓΚΑ

      Τερμάτισε πρώτη και αήττητη σε όμιλο με Γουλβς, Σλόβαν Μπρατισλάβας και Μπεσίκτας με απολογισμό 4-2-0. Εξασφάλισε την πρωτιά την τελευταία αγωνιστική μετά το «διπλό» με 4-2 στην έδρα της Σλόβαν, ενώ είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 3-3 με την Γουλβς στην έδρα της, όπου διατήρησε το πλεονέκτημα που είχε για την 1η θέση. Πραγματοποιεί εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη με ρεκόρ 8-2-0 μαζί με τα προκριματικά, ενώ μετράει 5/5 «διπλά». Όλα αυτά με τον Σα Πίντο στον πάγκο της, με τον Πορτογάλο τεχνικό όμως να αποτελεί παρελθόν μετά τη φάση των ομίλων έπειτα από τα μέτρια αποτελέσματα εντός των συνόρων.

      Στο πρωτάθλημα προέρχεται από το μεγάλο «διπλό» (0-1) στην έδρα της πρωτοπόρου Μπενφίκα. Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις με το γκολ. Απείλησε για πρώτη φορά στο 45’ και στις καθυστερήσεις πήρε το προβάδισμα με τον Παλίνια έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Στην επανάληψη η αντίπαλος της είχε δοκάρι και άλλη μια σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει, ωστόσο η ίδια επωφελήθηκε από τους κενούς χώρους και έφτασε δύο φορές κοντά στο 0-2, με το σκορ να μην αλλάζει ως το φινάλε. Βρίσκεται στην 3η θέση και στο +1 από την 4η Σπόρτινγκ, αλλά δεν έχει ελπίδες για κάτι περισσότερο, αφού βρίσκεται στο -16 από τη 2η θέση. Άκρως εντυπωσιακό το ξεκίνημα της με τον πρωτάρη Αμορίμ στον πάγκο της, έχοντας ρεκόρ 8-1-0 σε κάτι λιγότερο από δύο μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχει κερδίσει Μπενφίκα, Σπόρτινγκ και δύο φορές την Πόρτο, τη μια στον τελικό του Λιγκ Καπ!

      «Περιμένουμε ένα δύσκολο έργο, αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που δεν έχει ηττηθεί στα 16 τελευταία παιχνίδια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Θα παίξουμε σε κακές καιρικές συνθήκες αλλά η ομάδα μου είναι προετοιμασμένη γι’ αυτό και είμαστε αισιόδοξοι με το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει για το παιχνίδι», δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Αμορίμ, Σεκέιρα, ο οποίος είναι επίσημα ο πρώτος προπονητής, αφού ο Αμορίμ δε διαθέτει το απαραίτητο δίπλωμα.

      Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς σημαντικά προβλήματα. Δεν υπολογίζονται ο νεαρός στόπερ Τορμένα και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Εντουάρντο, ενώ σε σχέση με το παιχνίδι με την Μπενφίκα επιστρέφει ο στόπερ Βιάνα που ήταν τιμωρημένος. Εκτός αποστολής έμεινε ξανά ο συνήθως αναπληρωματικός εξτρέμ Εντουάρντο. Νέα πρόσωπα στην ευρωπαϊκή λίστα ο στόπερ Ραούλ Σίλβα και ο φορ Ρουίθ.

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Ρέιντερς θα ψάξει τη διάκριση στην Ευρώπη μετά τα αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Στο «Άιμπροξ» είναι αρκετά δυνατή, επικρατώντας μεταξύ άλλων της Πόρτο με 2-0 στη φάση των ομίλων, ωστόσο δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ανεβασμένη Μπράγκα, η οποία πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις με τον Αμορίμ στον πάγκο της και η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη. Αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι, και οι δύο ομάδες προσεγγίζουν προσεκτικά τα παιχνίδια και δεν αποκλείεται η μπίλια να κάτσει στη μέση.

      FACTS

      • Η ομάδα Ρέιντζερς νίκησε στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.90 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 3.75 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Μπράγκα νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 4.15 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο KaneKorso, με το υψηλότερο yield +11.56% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Στοιχηματικές πλατφόρμες