Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Μπράγκα - Ρέιντζερς

26/2/2020 19:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 785
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1526 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ρέιντζερς - Μπράγκα στις 14/4/2022

1ο Ημίχρονο 0 - 0

    2ο Ημίχρονο 0 - 1

    1. 47' Carmo David
    2. 61' Kent Ryan
    3. 73' Kamberi Florian
    4. 89' Esgaio Ricardo
    5. 94' Ruiz Abel

        Προϊστορία

        14/4/2022 ΡέιντζερςΜπράγκα 3 - 1*
        7/4/2022 ΜπράγκαΡέιντζερς 1 - 0
        26/2/2020 ΜπράγκαΡέιντζερς 0 - 1
        20/2/2020 ΡέιντζερςΜπράγκα 3 - 2

        ΤΖΙΡΟΣ

        1
        € 1,832,898 81.5%
        X
        € 101,890 4.5%
        2
        € 312,993 13.9%
        Over
        € 122,322 36.7%
        Under
        € 210,832 63.3%

        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

        Τετάρτη, 19:00

        ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

        1 X 2
        Over Under 1X 12 X2
        Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
        0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
        Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

        188 ψήφοι:

        ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

        • Γήπεδο: Estadio Municipal Braga
        • Φυσικός χλοοτάπητας
        • Χωρητικότητα: 30286
        Μάχη για την πρόκριση

        Μάχη για την πρόκριση

        Μπράγκα και Ρέιντζερς αναμετρούνται στην Πορτογαλία, με τους Σκωτσέζους να έχουν μικρό προβάδισμα για την πρόκριση μετά τη νίκη τους με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι στο «Άιμπροξ». Χωρίς τον αναντικατάστατο φορ Μορέλος οι φιλοξενούμενοι.

        Τι ισχύει: Δεύτερο ματς για τη φάση των «32» του Europa League . Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ και χρησιμοποιείται το VAR. Σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 3-2 ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

        Α’ Ματς (Ρέιντζερς – Μπράγκα 3-2): Η Μπράγκα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκε στο 11’ με δυνατό σουτ του Φρανσέζιο και είχε φάσεις και δοκάρι για δεύτερο τέρμα. Η Ρέιντζερς από την πλευρά της είχε δύο καλές ευκαιρίες για την ισοφάριση, αλλά στο 59’ η Μπράγκα έκανε το 0-2 με τον Ρουίθ. Στο 62’ οι Πορτογάλοι είχαν χαμένο τετ-α-τετ για το 0-3 αλλά η συνέχεια άνηκε στους γηπεδούχους, που έφεραν… τούμπα το ματς με τα γκολ των Χάτζι (67’, 82’) και Αρίμπο (75’).

        ΜΠΡΑΓΚΑ

        Δεν κατάφερε να φύγει με σκορ πρόκρισης από τη Σκωτία μετά την ήττα με 3-2 από την Ρέιντζερς, που ήταν και η πρώτη της με τον Αμορίμ στον πάγκο της. Πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για κάτι παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού, αλλά στη συνέχεια δέχτηκε τρία τέρματα και καλείται πλέον να ανατρέψει τα δεδομένα στην έδρα της.

        Στο πρωτάθλημα, έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 2-1 της Σετουμπάλ στην έδρα της. Παρατάχθηκε με οχτώ αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Ρέιντζερς, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φτάσει στη νίκη. Πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Χόρτα (63’) και Γουίλσον (75’) και η αντίπαλος της μείωσε απλά στο 89’ για το τελικό σκορ. Μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα 8 τελευταία και βρίσκεται στην 3η θέση και στο +1 από την 4η Σπόρτινγκ αλλά και στο -16 από την 2η Πόρτο.

        Στην ομάδα υπάρχει πίστη για την πρόκριση εν όψει του σημερινού αγώνα. «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, έναν δυνατό αντίπαλο που παλεύει για το πρωτάθλημα στη χώρα του. Παρόλα αυτά είμαστε καλά προετοιμασμένοι, δουλεύουμε γι’ αυτό και είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Αν και έχουμε μειονέκτημα οι παίκτες μου έχουν ανταγωνιστικό πνεύμα να πάρουν τη νίκη», δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Αμορίμ, Σεκέιρα, ο οποίος είναι επίσημα ο πρώτος προπονητής, αφού ο Αμορίμ δε διαθέτει το απαραίτητο δίπλωμα.

        Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι ο στόπερ Γουάλας και δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Αντίθετα, επιστρέφει ο νεαρός στόπερ Τορμένα. Κανονικά στην αποστολή ο μπακ Σεκέιρα, που τραυματίστηκε την Κυριακή κόντρα στην Σετουμπάλ. Ξανά εκτός ο αναπληρωματικός γκολκίπερ, Εντουάρντο.

        ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ

        Έδειξε χαρακτήρα και παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω με 0-2 κόντρα στην Μπράγκα, κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω και να πάρει τη νίκη με 3-2, αποκτώντας έτσι μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.

        Στο πρωτάθλημα, δεν προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Σεντ Τζόνστον και το έργο για της το πρωτάθλημα έγινε εξαιρετικά δύσκολο. Βρέθηκε πίσω στο 8ο λεπτό, το γύρισε με τους Καμπέρι (50’) και Αρίμπο (71’) αλλά ισοφαρίστηκε στο 80’ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Βρίσκεται στο -12 από την πρωτοπόρο Σέλτικ και έτσι ρίχνει το βάρος στην Ευρώπη.

        Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της, Τζέραρντ δήλωσε: «Νομίζω ήταν αρκετά ξεκάθαρο ότι στο πρώτο ημίχρονο με την Μπράγκα είχαμε κάποια προβλήματα. Και στο σχηματισμό και ατομικά λάθη, κάναμε διαφορετικά πράγματα από αυτά που θέλαμε. Στο ημίχρονο αναδιοργανωθήκαμε και στη συνέχεια παίξαμε ως ομάδα, με τη σωστή δομή και οργάνωση που μας επέτρεψε να είμαστε περισσότερο απειλητικοί και επιθετικοί. Έχουμε μικρό πλεονέκτημα, όμως για κανένα λόγο δεν σκεφτόμαστε ότι είμαστε το φαβορί και δε νιώθουμε ότι έχουμε κάποιον λόγο να είμαστε υπεραισιόδοξοι.. Παίζουμε απέναντι σε μια φανταστική ομάδα που βρίσκεται σε πραγματικά δυνατή φόρμα. Κέρδισαν ξανά το σαββατοκύριακο, επομένως θα χρειαστεί να είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε και να παίξουμε όσο κοντά στο καλύτερο που μπορούμε».

        Αγωνιστικά Νέα: Διαθέσιμος ο μπακ Μπάρισιτς και ο χαφ Τζακ, ωστόσο τιμωρημένος είναι ο αναντικατάστατος φορ Μορέλος, ενώ παραμένουν εκτός ο στόπερ Χελάντερ και ο έμπειρος φορ Ντεφό.

        Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

        Εκτίμηση

        Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπράγκα, μετρώντας αήττητο 8 αγώνων με 7 νίκες στο πρωτάθλημα. Στην Σκωτία πλήρωσε την εικόνα της στο τελευταίο μισάωρο του παιχνιδιού, αλλά έδειξε την ποιότητα της και στην έδρα της είναι ικανή να πάρει την πρόκριση. Δεν θα είναι εύκολο το έργο για την Ρέιντζερς, χωρίς τον αναντικατάστατο φορ Μορέλος. Δίνουμε τον πρώτο λόγο στους γηπεδούχους, με τον άσο να προσφέρεται στο οριακά αποδεκτό 1.92.

        FACTS

        • Η ομάδα Ρέιντζερς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: X2 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπράγκα δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1X με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπράγκα νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: 1 με απόδοση 1.73 στον ΟΠΑΠ
        • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ρέιντζερς, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
          Σημείο: Over με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
        • Η ομάδα Μπράγκα ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
          Σημείο: Ημ.X με απόδοση 2.20 στον ΟΠΑΠ

        ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

        ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

        • » Ο dramesi, με το υψηλότερο yield +4.11% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1

        Τι ψήφισαν οι Top Users

        Πείτε τη γνώμη σας:

        Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

        Περισσότερες Αναλύσεις

        Στοιχηματικές πλατφόρμες