5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ρεάλ Μαδρίτης - Αταλάντα

Προϊστορία

16/3/2021 Ρεάλ ΜαδρίτηςΑταλάντα 3 - 1
24/2/2021 ΑταλάνταΡεάλ Μαδρίτης 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,317,226 65.3%
X
€ 257,239 12.8%
2
€ 441,259 21.9%
Over
€ 119,665 57.5%
Under
€ 88,600 42.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

237 ψήφοι:

Ειδήσεις

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Alfredo Di Stefano
  • Χωρητικότητα: 6000
Όλα για όλα η Αταλάντα

Όλα για όλα η Αταλάντα

Η Αταλάντα έχασε στο πρώτο ματς στην Ιταλία κόντρα στη Ρεάλ παίζοντας με δέκα παίκτες για περισσότερη από μία ώρα και θα τα δώσει όλα στη Μαδρίτη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι.

Πρώτο ματς (Αταλάντα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1): Η Ρεάλ παρότι είχε πολλές απουσίες στην Αταλάντα, ευτύχησε να παίζει από το 17΄ με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Φρόιλερ και το εκμεταλλεύτηκε έχοντας την κατοχή και την υπεροχή. Πίεσε τους Ιταλούς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης με το πρώτο γκολ του Μεντί στο Champions League στο 86'.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει συνεχώς ελπίζει ακόμα για το πρωτάθλημα μετά και τις γκέλες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Σάββατο επικράτησε της Έλτσε με 2-1 στις καθυστερήσεις χάρη στον Γάλλο φορ. Η Ρεάλ είχε την κατοχή, αλλά όχι και τις ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ από στημένη φάση και κεφαλιά του Ντάνι Κάλβο στο 60ο λεπτό. Ο Καρίμ Μπενζεμά ισοφάρισε στο 73΄ με κεφαλιά και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με υπέροχο διαγώνιο σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

«Νομίζω ότι η Αταλάντα θα έρθει εδώ για να κερδίσει, δεν έχω καμία αμφιβολία. Μπορούμε να παίξουμε με τρεις αμυντικούς, το έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια. Μπορούμε να παίξουμε με διαφορετικούς τρόπους. Θα δούμε. Η Αταλάντα είναι το μόνο πράγμα που έχουμε στο μυαλό μας. Είναι ένας τελικός. Είναι ένα δεύτερο σκέλος και για να περάσεις πρέπει να παίξεις ένα υπέροχο παιχνίδι. Υπάρχει ένας αντίπαλος που έρχεται με πολλές αρετές. Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να συμβεί. Γνωρίζουμε το άτομο που είναι και όλα όσα έχει κάνει στη Μαδρίτη, αλλά είναι παίκτης της Γιουβέντους και πρέπει να τον σεβαστούμε», ανέφερε ο προπονητής Ζινεντίν Ζιντάν.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Κασεμίρο, αλλά έχουν επιστρέψει ο Σέρχιο Ράμος και ο Μαρσέλο. Ο μέσος Αζάρ τραυματίστηκε ξανά. Παραμένουν εκτός ο επιθετικός Μαριάνο Ντίας και οι μπακ Καρβαχάλ, Οντριοθόλα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Την περασμένη Παρασκευή φιλοξένησε την Σπέτσια για την 27η αγωνιστική της Serie A και δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο, αφού επικράτησε με 3-1. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, άνοιξε το σκορ με γκολ του Πάσαλιτς στο 54', ενώ ένα λεπτό μετά ο Μουριέλ έγραψε το 2-0 με φοβερό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 73' ο Πάσαλιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας το 3-0 και οι φιλοξενούμενοι απλά μείωσαν με τον Πίκολι στο 81ο λεπτό.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν φαβορί, τώρα ακόμη περισσότερο, αλλά η Αταλάντα είναι ακόμα ζωντανή. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα παίξουμε το στυλ μας για να συγκρατήσουμε αυτήν την υπέροχη ομάδα και στη συνέχεια να εργαστούμε για τις αρετές μας. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Δεν ξέρω πώς θα παίξει η Ρεάλ Μαδρίτης , αλλά η 11άδα μας δεν εξαρτάται από αυτό. Μπορούν να αλλάξουν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αρκετές φορές, αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιδράσουμε. Η ομάδα μας δεν εξαρτάται από το τι θα κάνει ο Ζιντάν», τόνισε ο κόουτς Γκασπερίνι.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο Φρόιλερ. Εκτός ο μέσος Χάτεμπουρ.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Αταλάντα δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα και θα τα παίξει όλα για όλα στη Μαδρίτη και μπορεί να καταφέρει μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα. Στην αναμέτρηση της Ιταλίας δεν έδειξε τις δυνατότητες της εξαιτίας της γρήγορης αποβολής. Ο Ζιντάν αναμένεται να παίξει με τρεις στην άμυνα και αναμένεται ένα συναρπαστικό ματς με πολλές ευκαιρίες. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και Θα ποντάρουμε στο αμφίσκορο.

FACTS

  • Η ομάδα Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες της ομάδας Ρεάλ Μαδρίτης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under
  • Η ομάδα Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Koukos, με το υψηλότερο yield +6.12% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες