2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ραπίντ Βιέννης - Φίτεσε

17/2/2022 19:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 858
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 798 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Φίτεσε - Ραπίντ Βιέννης στις 24/2/2022

Προϊστορία

24/2/2022 ΦίτεσεΡαπίντ Βιέννης 2 - 0
17/2/2022 Ραπίντ ΒιέννηςΦίτεσε 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 15,000 36.5%
X
€ 9,157 22.3%
2
€ 16,949 41.2%
Over
€ 9,450 61.6%
Under
€ 5,880 38.4%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

143 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Allianz Stadion
  • Χωρητικότητα: 28000
  • Θεατές: 10700
Αμφίρροπο ζευγάρι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

Αμφίρροπο ζευγάρι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί

Η Ραπίντ Βιέννης θα κοντραριστεί με τη Φίτεσε στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση του όγδοου ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από το έβδομο γκρουπ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 24/2 στην έδρα της Φίτεσε. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ

Ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά αποκλείστηκε αμέσως από τη Σλάβια Πράγας. Μεταπήδησε σ’ εκείνα του Γιουρόπα Λιγκ κι απέκλεισε αρχικά την Ανόρθωση και στη συνέχεια τη Ζόρια Λουγκάνσκ για να μπει στους ομίλους. Εκεί κληρώθηκε στο όγδοο γκρουπ κι έπρεπε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα σε Γουέστ Χαμ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Γκενκ. Στην πρεμιέρα έχασε εντός έδρας από την Γκενκ (0-1), ενώ δεν κατάφερε να πάρει κάτι και στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (2-0). Στην τρίτη αγωνιστική πάντως πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αυστρία με 2-1. Στο δεύτερο σερί ματς μεταξύ τους ηττήθηκε 3-1 και στη συνέχεια έχασε στο «σπίτι» της κι από τη Γουέστ Χαμ (0-2). Έπαιξε τελικό πρόκρισης με την Γκενκ στο Βέλγιο κι ανέτρεψε τα προγνωστικά παίρνοντας τεράστιο «διπλό» (0-1), χάρη σε τέρμα του Λιούμπισιτς.

Αυτό το «τρίποντο» έδωσε από το... πουθενά την 3η θέση στη Ραπίντ Βιέννης και μαζί την ευκαιρία για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Συγκέντρωσε όλους κι όλους 6 βαθμούς αλλά αποδείχθηκαν αρκετοί για να αφήσει πίσω της την Γκενκ. Αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα στο γκολ σκοράροντας όλες κι όλες τέσσερις φορές. Τα τέσσερα από τα έξι ματς της στη φάση των ομίλων ολοκληρώθηκαν Under και No Goal. Στο τελευταίο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα έχασε (1-2) από τη Σάλτσμπουργκ εντός έδρας και βρίσκεται μόλις στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός του συλλόγου Φέρντιναντ Φέλντχοφερ υποστήριξε: «Το ζευγάρι είναι αρχικά πολύ ισορροπημένο. Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τους εαυτούς μας να τυφλωθούν από τα δύο τελευταία αποτελέσματα της Φίτεσε. Είναι μία ομάδα που παίζει με ευελιξία και χωρίς την μπάλα και πρεσάρει πάρα πολύ. Παίζει κάθετα αλλά και με μακρινές μπαλιές και είναι απρόβλεπτη. Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη διότι διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα για να μας τιμωρήσουν. ».

Αγωνιστικά Νέα: Νέο πρόβλημα η απουσία του χαφ Σικ (18/0). Σίγουρα εκτός ο αριστερός μπακ Ντιγιάκοβιτς (2/0). Μακροχρόνιοι απόντες ο σέντερ μπακ Γκρέιμλ (11/0) και ο αμυντικός χαφ Σούστερ (4/0). Ανέτοιμος ο αρχηγός και στόπερ Χόφμαν (10/0). Σημαντικές οι επιστροφές του μέσου Λιούμπισιτς (11/1) και του επιθετικού Φούντα (17/7).



ΦΙΤΕΣΕ

Για να βρεθεί στη φάση των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ χρειάστηκε να περάσει δύο προκριματικούς γύρους. Αρχικά απέκλεισε την Ντάνταλκ από την Ιρλανδία και στη συνέχεια τη βέλγικη Άντερλεχτ. Συμμετείχε στον έβδομο όμιλο της διοργάνωσης ο οποίος ήταν και ο δυσκολότερος, καθώς έπρεπε να συγκρουστεί με την πανίσχυρη Τότεναμ και με την επίσης ποιοτική Ρεν. Το γκρουπ συμπλήρωνε η Μούρα από τη Σλοβενία. Αυτή μάλιστα αποτέλεσε και το πρώτο «θύμα» της επικρατώντας 2-0 εκτός έδρας. Ακολούθησε ήττα (1-2) εντός έδρας από τη Ρεν και στη συνέχεια έπρεπε να αντιμετωπίσει δύο σερί φορές την Τότεναμ. Κέρδισε 1-0 στην Ολλανδία και ηττήθηκε 3-2 στο Λονδίνο. Ταξίδεψε στη Γαλλία όπου μετά από ματσάρα αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με τη Ρεν και στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε δίχως κανένα πρόβλημα κόντρα στη Μούρα με 3-1.

Η Φίτεσε κατόρθωσε να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα τεθεί αντιμέτωπη με μία αντίπαλο όπως η Ραπίντ Βιέννης η οποία είναι στα μέτρα της. Η συγκομιδή των 10 πόντων έφερε τους «αετούς» στη 2η θέση πίσω από τη Ρεν, με την Τότεναμ να αποκλείεται στα χαρτιά μένοντας 3η, καθώς δεν μπόρεσε να παίξει με τους Γάλλους στην τελευταία «στροφή» λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Η χρονική περίοδος δεν είναι καλή πάντως για την ομάδα του Άρνεμ. Στο Κύπελλο έχασε 5-0 από τον Άγιαξ και στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ από την Αϊντχόφεν. Στέκεται πάντως ακόμα εντός εξάδας.

«Πρέπει να αμυνθούμε καλύτερα σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Το συζητήσαμε με τους παίκτες και πρέπει να βρούμε λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Πρέπει να φροντίσουμε να λάμψει ξανά ο ήλιος στην ομάδα μας. Μιλάμε περισσότερο απ’ ό,τι συνηθίζουμε γιατί έτσι θα καταφέρουμε να επιστρέψουμε. Είναι ιδιαίτεροι οι ευρωπαϊκοί αγώνες και το ίδιο ισχύει τόσο για τη δική μας ομάδα όσο και για τη Ραπίντ. Νομίζω ότι αν συγκρίνουμε τα τελευταία αποτελέσματα, οι αντίπαλοι είναι το φαβορί για πρόκριση» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Τόμας Λετς.

Αγωνιστικά Νέα: Θα λείψει λόγω τιμωρίας ο μέσος Μπέρο (17/0). Δεν είναι διαθέσιμος ο επιθετικός Γκονγκ (2/0) λόγω ασθένειας.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το συγκεκριμένοι ζευγάρι μοιάζει ισορροπημένο κι ενδεχομένως οι δύο ομάδες να θεωρούν ότι έχουν μπροστά τους μία σημαντική ευκαιρία για να προχωρήσουν στον επόμενο γύρο του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ. Η Ραπίντ Βιέννης δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ αλλά θέλει να φτάσει μακριά εκμεταλλευόμενη τη δεύτερη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Από την άλλη η Φίτεσε διαθέτει ένα αρκετά ποιοτικό σύνολο, χωρίς ωστόσο μεγάλη εμπειρία και την τελευταία εβδομάδα διασύρθηκε από Άγιαξ και Φίτεσε στις εγχώριες διοργανώσεις. Παρ’ όλα αυτά ήταν εξαιρετική στη φάση των ομίλων. Δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη οι άμυνες και θα στηρίξουμε το Over σε αρκετά καλή τιμή.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Ραπίντ Βιέννης, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φίτεσε έχασε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.37 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Φίτεσε, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.72 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Φίτεσε έχανε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ραπίντ Βιέννης έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.67 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kifinas, με το υψηλότερο yield +13.22% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες