4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πράσινο Ακρωτήριο - Μπουρκίνα Φάσο

13/1/2022 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 743
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 851 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πράσινο Ακρωτήριο - Μπουρκίνα Φάσο στις 18/6/2023

Προϊστορία

18/6/2023 Πράσινο ΑκρωτήριοΜπουρκίνα Φάσο 3 - 1
3/6/2022 Μπουρκίνα ΦάσοΠράσινο Ακρωτήριο 2 - 0
13/1/2022 Πράσινο ΑκρωτήριοΜπουρκίνα Φάσο 0 - 1
14/11/2017 Μπουρκίνα ΦάσοΠράσινο Ακρωτήριο 4 - 0
12/11/2016 Πράσινο ΑκρωτήριοΜπουρκίνα Φάσο 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 47,972 19.1%
X
€ 60,203 24.0%
2
€ 142,482 56.8%
Over
€ 8,478 12.2%
Under
€ 61,184 87.8%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

108 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

4

4

Σουτ εκτός εστίας

3

56%

Κατοχή μπάλας

44%

2

Οφσάιντ

5

4

Κόρνερ

6

16

Φάουλ

19

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stade Olembe
  • Χωρητικότητα: 60000
Με ηθικό το Πράσινο Ακρωτήρι

Με ηθικό το Πράσινο Ακρωτήρι

Το Πράσινο Ακρωτήρι έκανε ποδαρικό με το δεξί στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και αντιμετωπίζει την Μπουρκίνα Φάσο που έχασε στην πρεμιέρα και έχει απουσίες.

* Πρόκειται για το 33ο Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στο Καμερούν.

* Στη φάση των ομίλων προκρίνονται οι πρώτες 2 ομάδες της βαθμολογίας και οι 4 καλύτερες τρίτες

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ

Μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία από τα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά επικράτησε στην πρεμιέρα επί της Αιθιοπίας με 1-0. Κομβικό σημείο ήταν η αποβολή του Μπαγέ στο 12ο λεπτό με το Πράσινο Ακρωτήρι να παίζει για 80 λεπτά με παίκτη παραπάνω. Χρυσός σκόρερ ήταν ο Χούλιο Ταβάρες στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, έπειτα από ασίστ του εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γκάρι Ροντρίγκες.

Το Πράσινο Ακρωτήρι ήταν ανώτερο παίζοντας με παίκτη παραπάνω, είχε την κατοχή της μπάλας και κράτησε μέχρι το φινάλε του αγώνα το προβάδισμα. Αξιοσημείωτο είναι πως αυτή ήταν η δεύτερη μόλις νίκη στην ιστορία του Πράσινου Ακρωτηρίου σε τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

«Η ομάδα έδειξε μεγάλη καρδιά. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο. Όλων των δυσκολιών που πέρασε η εθνική μας τις τελευταίες μέρες, αυτή η νίκη ήταν σημαντική. Όταν είμαστε όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί. Όταν το γκρουπ συμπληρωθεί, και με περισσότερη φρεσκάδα, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στην πρόκριση. Έχουμε ανακτήσει αρκετούς παίκτες για τη συνάντησή μας την Πέμπτη. Θα παίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε», ανέφερε ο 51χρονος προπονητής Μπουμπίστα, ο οποίος απουσίαζε στην πρεμιέρα λόγω κορονοϊού αλλά τώρα επιστρέφει.

Αγωνιστικά Νέα: Ο εθνικός προπονητής κάλεσε τον επιθετικό Βάγκνερ Ντίας, από τη Σιόν, για να αναπληρώσει την απουσία, λόγω τραυματισμού, του επιθετικού Τζανίνι. Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν οι Ράμος και Γκίλσον Ταβάρες.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Βοζίνια (ΑΕΛ Λεμεσού), Μάρτσιο Ντα Ρόσα (Μονταλέγκρε), Κέβιν Ράμος (Μιντελέσε), Εβόρα (ΑΕΛ Λεμεσού).

Αμυντικοί: Στόπιρα (Φέχερβαρ), Στίβεν Φόρτες (Οστάνδη), Τζέφρι Φόρτες (Ντε Γκράαφτσαπ), Φουρτάδο (Μπερόε), Ρομπέρτο Λόπες (Σάμροκ Ρόβερς), Ζοάο Πάουλο Φερνάντες (Φεϊρένσε), Μπόργκες (Ας Φαρ), Ποντσκ (Μπασακσεχίρ), Ντίλαν Ταβάρες (Ξαμάξ), Νασιμέντο (Άρης Λεμεσού)

Μέσοι: Ρότσα (Οστάνδη), Νούνο Μπόργες (Κάσα Πία), Αντράντε (Κάραμπαγκ), Μοντεϊόρ (Φιλαντέλφια Γιούνιον), Νενάς (Ααλέσουντ), Μάρκο Σουάρες (Αρούκα)

Επιθετικοί: Ράιαν Μέντες (Αλ Νασρ), Σεμέδο (Πάφος), Γκίλσον Ταβάρες (Εστορίλ), Βίλις Φουρτάδο (Τζερβ), Τζούλιο Ταβάρες (Αλ Φαϊσάλι), Γκάρι Ροντρίγκες (Ολυμπιακός), Λισάντρο Σεμέδο (Φορτούνα Σιτάρντ)

ΜΠΟΥΡΚΙΝΑ ΦΑΣΟ

Πριν από την αναμέτρηση της πρεμιέρας με το Καμερούν φώναζε για τα τεστ κορονοϊού που τους έκαναν και είχε απουσίες. Στον αγωνιστικό χώρο, πάντως, έβαλε δύσκολα στους διοργανωτές, αλλά έχασε με 2-1. Κατάφερε να προηγηθεί στο 24΄ με τον Σανγκαρέ, αλλά το Καμερούν με δύο πέναλτι έκανε την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Ο Αμπουμπακάρ ευστόχησε τόσο στο 40', όσο και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη, η Μπουρκίνα Φάσο δεν έπαιξε καλά και κράτησε το 2-1, αν και οι γηπεδούχοι σκόραραν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

«Έχασα το πρώτο παιχνίδι της ομάδας λόγω του COVID. Το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό, παρόλο που η ομάδα πήγε καλά. Προετοιμαζόμαστε καλά για το παιχνίδι μας με το Πράσινο Ακρωτήριο» ανέφερε ο προπονητής Κάμου Μάλο.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γιάγκο. Ο επιθετικός Μπέρτραντ Τραορέ είναι ο πιο πρόσφατος παίκτης που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μπορεί να μην είναι ξανά διαθέσιμος για την Μπουρκιάν Φάσο εκτός και αν προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ. Παραμένουν εκτός ο τερματοφύλακας Νικιέμα, οι αμυντικοί Ταπσομπά, Σουμαΐλα Ουατάρα, Ούλα Τραορέ και ο επιθετικός Ντάνγκο Ουατάρα.

Η αποστολή της Μπουρκίνα Φάσο

Τερματοφύλακες: Κόφι (Σαρλερουά), Σαβαντόγκο (Καντιόγκιο), Κεντράογκο (Ούσφα), Νικιέμα (Ντεν Χάαγκ).

Αμυντικοί: Γιάγκο (Αρης Λεμεσού), Νταγιό (Ναχντάτ Μπερκάνε), Μαλό (Χασανία Αγκαντίρ), Ταπσόντα (Λεβερκούζεν), Καμπορέ (Τρουά), Ουλά Τραορέ (Χορογιά), Νικιέμα (Σαλίτας), Κατάρα (Φους Ραμπάτ).

Μέσοι: Γκίρα (Ράσινγκ Ριόχα), Μπλάτι Τουρέ (Εσκιστούνα), Κεντράογκο (ΠΑΟΚ Β’), Σιμπορέ (Αλ Ιτιχάντ), Νικιέμα (Χορόγια), Σανγκαρέ (Ρουάν).

Επιθετικοί: Μπερτράν Τραορέ (Αστον Βίλα), Μπαγιαλά (Αζαξιό), Σανόγκο (Αραράτ), Κονατέ (Αχματ Γκρόζνι), Μπαντέ (Ιστρα), Ερικ Τραορέ (Πίραμιντς), Ταπσόμπα (Σταντάρ Λιέγης), Μποτουέ (Αζαξιό), Τζιμπρίλ Ουατάρα (Ολυμπίκ Σάφι), Ντάνγκο Ουατάρα (Λοριάν)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Πράσινο Ακρωτήρι πέτυχε την δεύτερη νίκη στην ιστορία του σε τελική φάση Κόπα Άφρικα, παίζοντας για σχεδόν ολόκληρο αγώνα με παίκτη παραπάνω κόντρα στην Αιθιοπία, σκοράροντας μόλις ένα γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Μπουρκίνα Φάσο δέχθηκε γκολ μόνο από το σημείο του πέναλτι κόντρα στην διοργανώτρια χώρα του Καμερούν. Οι δύο ομάδες δεν διακρίνονται για την επιθετική τους γραμμή και θα ποντάρουμε στο Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Κύπελλο Εθνών Αφρικής: 1ος όμιλος
  2 Μπουρκίνα Φάσο 3 4 1 1 1 3:3
  3 Πράσινο Ακρωτήριο 3 4 1 1 1 2:2
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο AVENIDA με το υψηλότερο yield +1.77% έπαιξε: Over
  • » Ο nikmar, με το υψηλότερο yield +15.87% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κύπελλο Εθνών Αφρικής] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες