2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Τουρκία

Προϊστορία

24/3/2022 ΠορτογαλίαΤουρκία 3 - 1
2/6/2012 ΠορτογαλίαΤουρκία 1 - 3
7/6/2008 ΠορτογαλίαΤουρκία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 904,767 81.1%
X
€ 155,233 13.9%
2
€ 55,831 5.0%
Over
€ 69,554 55.1%
Under
€ 56,642 44.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

137 ψήφοι:

8

Σουτ στην εστία

5

7

Σουτ εκτός εστίας

6

58%

Κατοχή μπάλας

42%

4

Οφσάιντ

2

4

Αποκρούσεις

5

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

1

18

Σέντρες

12

5

Αλλαγές

4

14

Φάουλ

14

2

Ασίστ

1

3

Αντεπιθέσεις

1

19

Πλάγια Άουτ

13

16

Εκτελέσεις Φάουλ

18

9

Ελεύθερα Λακτίσματα

11

16

Προσπάθειες Για Γκολ

11

1

«Κομμένα» Σουτ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
  • Θεατές: 48010
Με τη δύναμη της έδρας  η Πορτογαλία

Με τη δύναμη της έδρας η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία υποδέχεται την Τουρκία στο «Ντραγκάο» στον νοκ άουτ ημιτελικό των Play Offs για την πρόκριση στο Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ ημιτελικός για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στο «Ντραγκάο» όποιον προκριθεί από το Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Χρειάστηκαν να «αυτοκτονήσουν» για να βρεθουν εδώ οι Ίβηρες, που χρειάζονταν μόλις μία ισοπαλία κόντρα στη Σερβία στο «Ντα Λουζ» στην τελευταία αγωνιστική του 1ου προκριματικού ομίλου. Αν και προηγήθηκαν με τον Ρενάτο Σάτσες μόλις στο 2' έπεσαν «θύμα» ανατροπής-έκπληξης, αφού αρχικά ο Τάντιτς ισοφάρισε σε 1-1 στο 33' και ο Μίτροβιτς με γκολ στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 1-2. Κάπως έτσι οι «πλάβι» βρέθηκαν στο Μουντιάλ και η Πορτογαλία με 17 βαθμούς και ρεκόρ 5-2-1 τερμάτισε στην δεύτερη θέση και βρέθηκε στα Play Offs.

Πλεονέκτημα που ταυτόχρονα δημιουργεί και πίεση το γεγονός πως το μίνι τουρνουά για την πρόκριση διεξάγεται στο Οπόρτο και το «Ντραγκάο» θα είναι κατάμεστο. Υπέρ της η παράδοση με την Τουρκία, αφού μετρά πέντε νίκες σε ισάριθμα επίσημα ματς ιστορικά. Διεκδικεί την 6η σερί παρουσία της σε Μουντιάλ, το οποίο -αν προκριθεί- ίσως είναι και το τελευταίο του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά για να φτάσει εκεί θα πρέπει ίσως εκτός από τους Τούρκους, να αφήσει εκτός και την Ιταλία.

«Είμαστε εδώ με δική μας ευθύνη, μετά το παιχνίδι με την ήττα από την Σερβία, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν. Θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ, είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι σε αυτό. Τις απουσίες δεν αξίζει να τις σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε προβλήματα στους εαυτούς μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες που έχω εδώ. Η πίεση είναι θετική, όχι αρνητική. Πρέπει να παίξουμε για 11 εκατομμύρια Πορτογάλους και αυτό θα κάνουμε» , τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο στόπερ Ντίας (Μάντσεστερ Σίτι), ο δεξιός μπακ Σεμέδο (Γουλβς) και ο Ρενάτο Σάντσες (Λιλ) λόγω τραυματισμών. Τιμωρημένος είναι ο αριστερός μπακ Ζοάο Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι) και θετικός στον κορωνοϊό ο στόπερ Πέπε (Πόρτο) που αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι στον τελικό αν προκριθει η Πορτογαλία. Ο τερματοφύλακας Ζοσε Σα (Γουλβς) και ο μέσος Βιτίνια (Πόρτο) κλήθηκαν στην αποστολή λόγω των προβλημάτων τραυματισμών της τελευταίας στιγμής των Λόπες (Λυών) και Νέβες (Γουλβς).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Ρόμα), Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοσέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Σοάρες (Άρσεναλ) Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Φόντε (Λιλ), Νούνο Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκερέιρο (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Βιτίνια (Πόρτο), Καρβάλιο (Ρεάλ Μπέτις), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μουτίνιο (Γουλβς), Νούνες (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Οτάβιο (Πόρτο), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Κριστιάνο Ρονάλντο(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζότα (Λίβερπουλ), Γκέδες (Βαλένθια), Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάο (Μίλαν)



ΤΟΥΡΚΙΑ

Ξεκίνησα «πετώντας» τα προκριματικά και έδωσαν την εντύπωση΄πως θα μπορούσαν να περάσουν και απευθείας στην τελική φάση. Τελικά οι σερί «γκέλες», αλλά και η συντριβή από την Ολλανδία με 6-1 προσγείωσαν απότομα την Τουρκία και έφεραν στην πόρτα της εξόδου τον Σενόλ Γιουνές. Από την έλευση του Γερμανού Στέφαν Κουντζ κι έπειτα «έτρεξαν» αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων κλείνοντας με τρεις νίκες τον όμιλο.

Τα γκολ του Ακτιούρκογλου (22') και του Κιοκτσού (60') στο εκτός έδρας ματς με το Μαυροβούνιο την τελευταία αγωνιστική έφεραν τη νίκη με ανατροπή -καθώς οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί μόλις στο 4' με γκολ του Μπετζιράι- καιη Τουρκία με 21 βαθμούς «σφράγισε» την δεύτερη θέση και την παρουσία στα μπαράζ τερματίζοντας δεύτερη στον 7ο όμιλο, στο +3 από τη Νορβηγία και στο -2 από την Ολλανδία.

«Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε ως εδώ. Το φαβορί είναι η Πορτογαλία και αυτή θα έχει την πίεση. Θέλουμε να κάνουμε περήφανο τον λαό της Τουρκίας και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη και την πρόκριση στο Μουντιάλ» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας, Στέφαν Κουντζ.

Αγωνιστικά Νέα: Χωρίς προβλήματα αφού εξέτισε κι επιστρέφει ο Μιουλντούρ.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσακίρ (Τραμπζονσπόρ), Μπολάτ (Γάνδη), Μπαγιντίρ (Φενέρμπαχτσε)

Αμυντικοί: Σογιουντζού (Λέστερ), Καμπάκ (Νόριτς), Ντεμιράλ (Αταλάντα), Τσελίκ (Λιλ), Μιουλντούρ (Σασουόλο), Αϊχάν (Σασουόλο), Γιλμάζ (Μπεσίκτας), Αζίζ (Φενέρμπαχτσε), Ερκίν (Καραγκιουμρούκ)

Μέσοι: Τσαλχάνογλου (Ίντερ), Κιοκτσού (Φέγενορντ), Γιαζιτσί (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ομούρ (Τραμπζονσπόρ), Τοκότζ(Τραμπζονσπόρ), Κιουτλού (Γαλατάσαραϊ), Αλνταγιαλί (Γαλατάσαραϊ), Σινίκ (Αντάλιασπορ)

Επιθετικοί: Μπουράκ Γιλμάζ (Λιλ), Ουντέρ (Μαρσέιγ), Ακτιούρκογλου (Γαλατάσαραϊ), Ντουρσούν (Φενέρμπαχτσε), Ουνάλ(Χετάφε), Μποζόκ (Κασίμπασα), Ακγκιούν (Αδάνασπορ).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αποδεκατισμένη η Πορτογαλία αμυντικά, αλλά παραμένει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση και δεν μπορώ να κοιτάξω πέρα από αυτή. Ο άσος βέβαια δεν έχει καμία αξία στην απόδοση που δίνεται και πιστεύω πως οι Τούρκοι, που επιθυμούν διακαώς να επιστρέψουν σε ένα Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά το 2002 θα προβάλλουν σθεναρή αντίσταση ως ένα βαθμό. Ελκυστικό το αμφίσκορο, αλλά δεν θα το ρισκάρω και θα πάω με το να σημειωθούν 2-3 γκολ.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +19.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες