Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Βόρεια Μακεδονία

Προϊστορία

29/3/2022 ΠορτογαλίαΒόρεια Μακεδονία 2 - 0
26/5/2012 ΠορτογαλίαΒόρεια Μακεδονία 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,118,113 92.7%
X
€ 54,958 4.6%
2
€ 33,511 2.8%
Over
€ 73,956 57.0%
Under
€ 55,835 43.0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

146 ψήφοι:

Ειδήσεις

3

Σουτ στην εστία

0

6

Σουτ εκτός εστίας

2

64%

Κατοχή μπάλας

36%

1

Οφσάιντ

0

0

Αποκρούσεις

1

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

3

29

Σέντρες

9

5

Αλλαγές

4

11

Φάουλ

12

2

Ασίστ

0

4

Αντεπιθέσεις

0

30

Πλάγια Άουτ

17

12

Εκτελέσεις Φάουλ

12

3

Ελεύθερα Λακτίσματα

8

12

Προσπάθειες Για Γκολ

4

3

«Κομμένα» Σουτ

2

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
  • Θεατές: 48010
Ο δρόμος για το Κατάρ είναι πλέον ανοικτός για την Πορτογαλία

Ο δρόμος για το Κατάρ είναι πλέον ανοικτός για την Πορτογαλία

Η Πορτογαλία υποδέχεται στο Πόρτο τη Βόρεια Μακεδονία με φόντο ένα εισιτήριο στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι, από τεράστια πρόκριση προέρχονται οι φιλοξενούμενοι.

Τι ισχύει: Μονός τελικός για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Μπορεί να δυσκολεύτηκε στην αναμέτρηση με την Τουρκία στον ημιτελικό της Πέμπτης, όμως κατάφερε και πήρε τη νίκη με 3-1 και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ζότα στο 11’ και τελικά άνοιξαν το σκορ τέσσερα λεπτά μετά με τον Οτάβιο. Δέχθηκε πίεση στη συνέχεια αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο διπλασίασε τα τέρματα της με ωραία κεφαλιά του Ζότα.

Έδειχνε να χαλαρώνει στην επανάληψη, είδε την αντίπαλο της να μειώνει στο 65’ και στη συνέχεια κινδύνευσε αλλά για καλή της τύχη ο Γιλμάζ αστόχησε στο πέναλτι που επιχείρησε στο 85’. Στις καθυστερήσεις ο Νούνιες φρόντισε να «κλειδώσει» τη νίκη της σε μία αντεπίθεση, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Ίσως να τα «χρειάστηκε» στο δεύτερο μέρος αλλά σε αυτή τη φάση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και η Πορτογαλία του Σάντος δείχνει ότι ξέρει πως να το παίρνει. Βέβαια τα ακόμη πιο χαρούμενα νέα ήρθαν από το Παλέρμο καθώς ο αποκλεισμός της Ιταλίας της ανοίγει διάπλατα την πόρτα για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Βόρεια Μακεδονία μπορεί να πήρε μία σπουδαία πρόκριση αλλά σαφώς δεν την τρομάζει ως αντίπαλο και αν οι Ίβηρες δείξουν την απαραίτητη σοβαρότητα θα πάρουν τη νίκη. Όλα αυτά μάλιστα μπορεί να συμβούν σε ένα ρόστερ που έχει σημαντικότατες ελλείψεις αλλά παραμένει ένα δεμένο σύνολο.

« Δεν είμαι μάντης, ούτε ξέρω το θα συμβεί. Κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται με τρόπο που δεν περιμένεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος πως την Τρίτη θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε, εύκολα ή δύσκολα. Ελπίζω, αν γίνεται, να το κάνουμε με λιγότερο άγχος στο τέλος, γιατί ήδη είμαι κάποιας ηλικίας και δεν έχω πλέον την καρδιά για να αντέξω τέτοιες καταστάσεις », τόνισε ο κόουτς Φερνάντο Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Στη διάθεση του Σάντος ο Πέπε ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Επιστρέφει και ο Κανσέλο που ήταν τιμωρημένος.

Τερματοφύλακες: Ρούι Πατρίσιο (Ρόμα), Ντιόγκο Κόστα (Πόρτο), Ζοσέ Σα (Γουλβς)

Αμυντικοί: Σοάρες (Άρσεναλ) Νταλότ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κανσέλο (Μάντσεστερ Σίτι), Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Φόντε (Λιλ), Νούνο Μέντες (Παρί Σεν Ζερμέν), Γκερέιρο (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Ντανίλο Περέιρα (Παρί Σεν Ζερμέν), Βιτίνια (Πόρτο), Καρβάλιο (Ρεάλ Μπέτις), Μπρούνο Φερνάντες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μουτίνιο (Γουλβς), Νούνες (Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), Οτάβιο (Πόρτο), Μπερνάρντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι)

Επιθετικοί: Αντρέ Σίλβα (Λειψία), Κριστιάνο Ρονάλντο(Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ζότα (Λίβερπουλ), Γκέδες (Βαλένθια), Φέλιξ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάο (Μίλαν)



ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Έκανε την τεράστια έκπληξη το βράδυ της Πέμπτης στο Παλέρμο, κέρδισε με 1-0 την Ιταλία και ζει το όνειρο της για μία πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Περιορίστηκε είναι η αλήθεια σε παθητικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ήταν όμως πολύ καλά στημένη αμυντικά και κινδύνευσε περισσότερο από δικά της λάθη και από μακρινά σουτ. Έφτασε το παιχνίδι προς το τέλος χωρίς να έχει δεχτεί γκολ και στις καθυστερήσεις ήρθε ο Τραϊκόφσκι με ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα και την ομάδα του στον τελικό με την Πορτογαλία.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία και μία σπουδαία πρόκριση απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η ψυχολογία είναι στα ύψη, ο πρωθυπουργός της χώρας έταξε πριμ πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ ακολούθησε και ο ίδιος την αποστολή της ομάδας στο Πόρτο. Με το ίδιο πλάνο λογικά θα παρουσιαστεί και απέναντι στην Πορτογαλία κυνηγώντας άλλη μία υπέρβαση και θέλοντας να γράψει ιστορία.

«Κερδίσαμε με ιταλικό στυλ την Ιταλία, ένα γκολ με δύο σουτ. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νίκη και περήφανος για τα παιδιά. Όλη αυτή την ενέργεια θα την βγάλουμε και με την Πορτογαλία. Ξέρουμε τις δυνάμεις μας και πριν το παιχνίδι είπα στα παιδιά να το διασκεδάσουν», σημείωσε ο κόουτς Μιλέφσκι.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει δύο σημαντικές επιστροφές καθώς εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν οι μέσοι Κοσταντίνοβ (Πιάστ) και Ελμάς (Νάπολι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόβσκι (Δόξα Κατοκοπιάς), Ναουμόφσκι (Σχκούπι)

Αμυντικοί: Ριστόβσκι (Ντινάμο Ζάγκρεμπ), Βελκόβσκι (Ριέκα), Μούσλιου (Ίνγκολσταντ), Ριστέβσκι (ΑΕ Λεμεσού), Αλιόσκι (Αλ Αχλί), Τοντορόβσκι (Σερέντ), Ασκόβσκι (Σέπσι), Σεραφίμοβ (Ζαλαέγκερζεγκ)

Μέσοι: Ελμάς (Νάπολι), Μπάρντι (Λεβάντε), Κοσταντίνοβ (Πιάστ), Ατανάσοβ (Χάιντουκ Σπλιτ), Τσούρλινοβ (Σάλκε), Ετέμι (Ιστανμπούλσπορ), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Νικόλοφ (Σέριφ Τιρασπόλ), Ρακίπ (Μάλμε)

Επιθετικοί: Ριστόβσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόβσκι (ΜΤΚ), Τραϊκόβσκι (Αλ Φάιχα), Μπαμπούνσκι (Ντέμπρετσεν), Ντάτσι (Βέστερλο)

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν και λογικά το παραμύθι της Βόρειας Μακεδονίας θα τελειώσει στο Πόρτο. Οι Ίβηρες είναι πλέον πιο υποψιασμένοι και δεν θέλουν μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Λογικά θα μπουν δυνατά και θα ψάξουν το γκολ από νωρίς για να διώξουν άγχος και πίεση από τα πόδια τους. Συντηρητικά θα πάνε οι φιλοξενούμενοι αλλά θεωρούμε πως δεν θα αντέξουν για 2ο σερί παιχνίδι. Με τον άσο στο ημίχρονο.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Βόρεια Μακεδονία - Τελ. αγώνες
25/3/2024
Μαυροβούνιο
Βόρεια Μακεδονία
1 - 0
22/3/2024
Βόρεια Μακεδονία
Μολδαβία
1 - 1
20/11/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αγγλία
1 - 1
17/11/2023
Ιταλία
Βόρεια Μακεδονία
5 - 2
17/10/2023
Βόρεια Μακεδονία
Αρμενία
3 - 1
14/10/2023
Ουκρανία
Βόρεια Μακεδονία
2 - 0
12/9/2023
Μάλτα
Βόρεια Μακεδονία
0 - 2
9/9/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ιταλία
1 - 1
19/6/2023
Αγγλία
Βόρεια Μακεδονία
7 - 0
16/6/2023
Βόρεια Μακεδονία
Ουκρανία
2 - 3

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες