1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτογαλία - Ελβετία

5/6/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 842
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1804 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Πορτογαλία - Ελβετία στις 6/12/2022

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 25' Ronaldo Cristiano

2ο Ημίχρονο 3 - 1

  1. 57' Rodriguez Ricardo (πέναλτι)
  2. 66' Xhaka Granit
  3. 68' Schar Fabian
  4. 85' Shaqiri Xherdan
  5. 88' Ronaldo Cristiano
  6. 90' Ronaldo Cristiano

      Προϊστορία

      6/12/2022 ΠορτογαλίαΕλβετία 6 - 1
      12/6/2022 ΕλβετίαΠορτογαλία 1 - 0
      5/6/2022 ΠορτογαλίαΕλβετία 4 - 0
      5/6/2019 ΠορτογαλίαΕλβετία 3 - 1
      10/10/2017 ΠορτογαλίαΕλβετία 2 - 0
      6/9/2016 ΕλβετίαΠορτογαλία 2 - 0
      15/6/2008 ΕλβετίαΠορτογαλία 2 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 1,327,752 80.4%
      X
      € 174,206 10.6%
      2
      € 149,242 9.0%
      Over
      € 107,556 32.4%
      Under
      € 224,164 67.6%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      179 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Estadio do Dragao, Porto
      Για μία θέση στον τελικό

      Για μία θέση στον τελικό

      Πορτογαλία και Ελβετία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο «Ντραγκάο» του Πόρτο για τον πρώτο ημιτελικό του Nations League. Η τελική φάση διεξάγεται στην Πορτογαλία και οι Ίβηρες δεν θα ήθελαν να χάσουν ακόμα μια διοργάνωση ως οικοδεσπότες μετά το Euro 2004. Άλλωστε ως γηπεδούχοι αγνοούν την ήττα από το 2014, ενώ ο Φερνάντο Σάντος υπολογίζει κανονικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη φάση των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης

      Τι ισχύει: Πρώτος ημιτελικός για την τελική φάση του Nations League, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας στα 90 λεπτά, ακολουθεί ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή, με τον νικητή να αντιμετωπίζει Αγγλία ή Ολλανδία.

      * Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας. Η Ελβετία είχε κερδίσει με 2-0 στην έδρα της την πρώτη αγωνιστική και οδηγούσε την κούρσα μέχρι την τελευταία, όπου και ηττήθηκε με 2-0 από την Πορτογαλία στη Λισαβόνα χάνοντας την πρωτιά στην ισοβαθμία. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 22 φορές συνολικά, με την Πορτογαλία να μετράει 7 νίκες, ενώ η Ελβετία έχει 10!

      Ημιτελικοί Nations League με 600+ στοιχήματα & Seri στο Stoiximan.gr

      ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (7η στη βαθμολογία της FIFA)

      Παρότι κατέβηκε σε όλα τα παιχνίδια χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξασφάλισε την πρώτη θέση του ομίλου της στο Nations League, τερματίζοντας στο +3 από την 2η Ιταλία και στο +6 από την 3η Πολωνία. Έθεσε βάσεις πρόκρισης με τις δύο νίκες κόντρα σε Ιταλία (1-0 εντός) και Πολωνία (3-2 εκτός) και έτσι οι δύο ισοπαλίες στον δεύτερο γύρο (0-0 με Ιταλία εκτός και 1-1 με Πολωνία εντός) ήταν αρκετές για να της δώσουν το εισιτήριο για την τελική φάση, η οποία μάλιστα θα γίνει στην έδρα της. Αξίζει να σημειωθεί πως παραμένει αήττητη σε επίσημο παιχνίδι επί πορτογαλικού εδάφους από το 2014!

      Με το αριστερό ξεκίνησε την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο Euro, αφού τις πρώτες δύο αγωνιστικές των προκριματικών γνώρισε ισάριθμες ισοπαλίες στην έδρα της από Ουκρανία (0-0) και Σερβία (1-1). Ανώτερη και στα δύο παιχνίδια, δεν εκμεταλλεύτηκε όμως τις ευκαιρίες της και έχασε έδαφος στη μάχη για την πρόκριση.

      «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στην κατοχή τους. Η Ελβετία παίζει επίσης με μακριές μπαλιές, εκμεταλλευόμενη τα χαρακτηριστικά των παικτών της όπως ο Σεφέροβιτς. Έχουν ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και από το 2014 πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις. Εμείς θέλουμε να επιβάλουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να φέρουμε χαρά στον κόσμο», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που φιλοξενεί τελική φάση διοργάνωσης μετά το Euro 2004.

      Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, που δεν ενίσχυσε τους Ίβηρες στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Νέα πρόσωπα στην αποστολή το next big thing του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ο ταλαντούχος επιθετικός της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, που δεν ενίσχυσε την Εθνική U20 στο Μουντιάλ Νέων, και ο στράικερ της Γουλβς, Ντιόγκο Ζότα. Αντίθετα αποκλείστηκαν από την αποστολή οι Σέντρικ (μπακ, Ιντερ), Ζοάο Μάριο (χαφ, Ιντερ) και Αντρέ Σίλβα (φορ, Σεβίλλη). Τιμωρημένος ο μέσος Ντανίλο (Πόρτο), που θα χάσει τον ημιτελικό.

      Πιθανή Ενδεκάδα: Ρουί Πατρίσιο – Κανσέλο, Πέπε, Ρούμπεν Ντίας, Γκερέιρο – Γουίλιαμ Καρβάλιο, Ρούμπεν Νέβες, Φερνάντες – Μπερνάρντο Σίλβα, Γκέδες, Κριστιάνο Ρονάλντο

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Ρουί Πατρίσιο (Γουλβς), Μπέτο (Γκεζτέπε), Ζοσέ Σα (Ολυμπιακός)

      Αμυντικοί: Πέπε (Πόρτο), Ζοσέ Φόντε (Λιλ), Ζοάο Κανσέλο (Γιουβέντους), Νέλσον Σεμέδο (Μπαρτσελόνα), Ρούμπεν Ντίας (Μπενφίκα), Μάριο Ρουί (Νάπολι), Ραφαέλ Γκερέιρο (Ντόρτμουντ)

      Μέσοι: Ζοάο Μουτίνιο (Γουλβς), Γουίλιαμ Καρβάλιο (Μπέτις), Ντανίλο Περέιρα (Πόρτο), Μπρούνο Φερνάντες (Σπόρτινγκ Λισσαβόνας), Ρούμπεν Νέβες (Γουλβς), Πίτσι (Μπενφίκα),

      Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Γιουβέντους), Μπερνάντο Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Γκέδες (Βαλένθια), Ζοάο Φέλιξ (Μπενφίκα), Ράφα Σίλβα (Μπενφίκα), Ντιόγκο Ζότα (Γουλβς), Ντιέγκο Σόουζα (Μπράγκα)

      ΕΛΒΕΤΙΑ (8η στη βαθμολογία της FIFA)

      Ήταν η μεγάλη έκπληξη του νεοσύστατου τουρνουά, τερματίζοντας πρώτη σε όμιλο με Βέλγιο και Ισλανδία. Εξασφάλισε την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική μετά την εντυπωσιακή νίκη της με 5-2 επί του Βελγίου στη Λουκέρνη. Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 17’ ωστόσο όχι μόνο έφερε τούμπα το ματς, αλλά πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη που της επέτρεψε να προσπεράσει τους «κόκκινους διαβόλους» στην ισοβαθμία. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Σεφέροβιτς, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

      Η παρουσία της στο Final-Four του Nations League σχεδόν ένα χρόνο μετά την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ επιβεβαιώνεί την αγωνιστική της άνοδο που την έχει φέρει στην 8η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Πάντως, δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στα προκριματικά του Euro, αφού λίγες μέρες μετά το «διπλό» στη Γεωργία (0-2) ήρθε το ισόπαλο 3-3 με τη Δανία εντός έδρας. Δεν είναι τόσο το τελικό σκορ που προβληματίζει όσο το πως κατάφερε να χάσει τη νίκη, αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 3-0 στο 76’ αλλά από το 84’ και μετά δέχθηκε τρία γκολ! Θα πρέπει να σημειωθεί πως και στα δύο παιχνίδια των προκριματικών έπαιξε χωρίς τους βασικότατους Σακίρι και Σεφέροβιτς.

      «Η Πορτογαλία είναι το ξεκάθαρο φαβορί, όχι μόνο του σημερινού αγώνα αλλά όλου του τουρνουά. Παίζουν στην έδρα τους και είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Έχουν το πλεονέκτημα όμως έχουμε δείξει τόσες φορές ότι τίποτα δεν είναι απίθανο. Είναι η φύση του αθλήματος τέτοια. Δεν ήρθαμε εδώ για τη συμμετοχή, ήρθαμε για να κερδίσουμε το τρόπαιο», δήλωσε ο τεχνικός Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, ο οποίος σχολίασε και την παρουσία του Ρονάλντο, τονίζοντας πως η Πορτογαλία δε βασίζεται μόνο σε έναν παίκτη.

      Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στην προετοιμασία ο συνήθως αναπληρωματικός φορ Εμπολό (Σάλκε) και στη θέση του κλήθηκε ο Οκαφόρ (μεσοεπιθετικός, Βασιλεία) ο οποίος έγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος τον 21ο αιώνα που καλείται στην Εθνική Ελβετίας. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μπούρκι (γκολκίπερ, Ντόρτμουντ), Λιχτστάινερ (μπακ, Αρσεναλ), Κλόζε (στόπερ, Νόριτς), Τζουρού (στόπερ, ΣΠΑΛ), Μεχμέντι (φορ, Βόλφσμπουργκ).

      Πιθανή Ενδεκάδα: Ζόμερ – Εμπαμπού, Ακάντζι, Σαρ, Ροντρίγκες – Τζάκα, Ζακάρια – Φερνάντες (Σο), Ζούμπερ, Σακίρι – Σεφέροβιτς

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Γιαν Ζόμερ (Γκλάντμπαχ), Ιβόν Εμβογκό (Λειψία), Γιόνας Ομλιν (Βασιλεία).

      Αμυντικοί: Μάνουελ Ακάντζι (Ντόρτμουντ), Φάμπιαν Σαρ (Νιουκάστλ), Λορίς Μπενίτο (Γιουνγκ Μπόις), Ρικάρντο Ροντρίγκες (Μίλαν), Νίκο Ελβεντί (Γκλάντμπαχ), Μίκαελ Λανγκ (Γκλάντμπαχ), Κέβιν Εμπαμπού (Γιουνγκ Μπόις), Φρανσουά Μπουμπαντζέ (Τουλούζ).

      Μέσοι: Γκρανίτ Τζάκα (Αρσεναλ), Στίβεν Ζούμπερ (Στουτγάρδη), Εντμίλσον Φερνάντες (Φιορεντίνα), Ρέμο Φρέουλερ (Αταλάντα), Τζιμπρίλ Σο (Γιουνγκ Μπόις), Ρενάτο Στέφεν (Βόλφσμπουργκ), Ντενίς Ζακάρια (Γκλάντμπαχ).

      Επιθετικοί: Σερντάν Σακίρι (Λίβερπουλ), Αλμπιάν Αγιέτι (Βασιλεία), Γιόσιπ Ντρίμιτς (Γκλάντμπαχ), Χάρις Σεφέροβιτς (Μπενφίκα), Νοά Οκαφόρ (Βασιλεία)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεση της και τον κόσμο στο πλευρό της είναι δίκαια το φαβορί της αναμέτρησης, ωστόσο ο άσος είναι πολύ χαμηλά και δεν έχει αξία. Η Ελβετία έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, το απέδειξε και με την πρόκριση επί του Βελγίου (1ο στην παγκόσμια κατάταξη) στη φάση των ομίλων και σίγουρα το σετ αποδόσεων την αδικεί. Αμφότερες είναι ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ανασταλτικά τους καθήκοντα, ενώ έχουν ακόμα ένα κοινό στοιχείο αφού δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο στα προκριματικά του Euro. Περιμένουμε κλειστό ματς και παιχνίδι σκοπιμότητας από τους δύο μονομάχους και δεν αποκλείεται η πρόκριση να κριθεί στον έξτρα χρόνο. Αν είναι να διαλέξουμε κάτι αυτό είναι το «Χ»

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Gus, με το υψηλότερο yield +7.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: X

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες