7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πόρτο - Λάτσιο

17/2/2022 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 866
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 810 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λάτσιο - Πόρτο στις 24/2/2022

Προϊστορία

24/2/2022 ΛάτσιοΠόρτο 2 - 2
17/2/2022 ΠόρτοΛάτσιο 2 - 1
10/8/2008 ΠόρτοΛάτσιο 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,715,138 63.8%
X
€ 192,986 7.2%
2
€ 780,235 29.0%
Over
€ 78,820 28.2%
Under
€ 200,423 71.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

241 ψήφοι:

4

Σουτ στην εστία

2

11

Σουτ εκτός εστίας

2

46%

Κατοχή μπάλας

54%

0

Οφσάιντ

0

4

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

2

5

Αλλαγές

5

14

Φάουλ

8

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
29 έτη

Προπονητής: Sergio Conceicao

11  Pepe Costa Bruno Αλλαγή 88'

29  Antonio Martinez Evanilson Αλλαγή 68'

50  Fabio Vieira Galeno Wenderson Αλλαγή 46'

8 Mateus Uribe

16  Marko Grujic Vitinha Αλλαγή 46'

25 Otavio

12 Zaidu Sanusi

3  Pepe Costa Bruno Αλλαγή 88'

19 Chancel Mbemba

23  Joao Mario Eustaquio Stephen Αλλαγή 88'

99 Diogo Costa

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Dragao
  • Χωρητικότητα: 52002
  • Θεατές: 32929
«Μάχη» τακτικής στο «Ντραγκάο»

«Μάχη» τακτικής στο «Ντραγκάο»

Η Πόρτο φιλοξενεί τη Λάτσιο στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λίγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι προκρίθηκαν ως δεύτεροι από το πέμπτο γκρουπ.

Τι ισχύει: Πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 24/2 στην έδρα της Λάτσιο. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστούν πέναλτι.

* Ο προπονητής της Πόρτο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αγωνίστηκε για συνολικά τρία χρόνια (1998-2000 και 2003-04) στη Λάτσιο.

ΠΟΡΤΟ

Έχοντας φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, ιδανικά θα ήθελε να προκριθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Η μοίρα την έφερε στον εξαιρετικά δύσκολο δεύτερο όμιλο κόντρα σε Λίβερπουλ, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μίλαν. Στην πρεμιέρα κοίταξε στα μάτια τους «ροχιμπλάνκος» κι απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». «Προσγειώθηκε» απότομα με το διασυρμό (1-5) από τη Λίβερπουλ στο «Ντραγκάο», έδειξε όμως χαρακτήρα στα δύο διαδοχικά παιχνίδια με τη Μίλαν. Αρχικά νίκησε εντός έδρας 1-0 και στη συνέχεια αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο «Σαν Σίρο». Δεν μπόρεσε να αποφύγει τη δεύτερη ήττα από τη Λίβερπουλ, αυτή τη φορά στο «Άνφιλντ» με 2-0. Τα έπαιζε όλα για όλα με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά ηττήθηκε με το «βαρύ» 1-3 στην τελευταία «στροφή».

Η Πόρτο έκανε μεγάλη προσπάθεια αλλά μάζεψε όλους κι όλους 5 βαθμούς και θα ήταν αδύνατο να προκριθεί. Βέβαια τερμάτισε στην 3η θέση, ενώ η Ατλέτικο που ακολούθησε τη Λίβερπουλ στην επόμενη φάση, το έκανε συγκεντρώνοντας 7 πόντους. Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, οι «δράκοι» αν δεν έχαναν από τους Ισπανούς, θα μπορούσαν να περάσουν με 6 βαθμούς. Πλέον θα προσπαθήσουν να διακριθούν στο Γιουρόπα Λιγκ, διαθέτοντας την ποιότητα για να τα καταφέρουν. Στο πρωτάθλημα έπαιξαν την περασμένη Παρασκευή με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σ’ ένα καθοριστικό ντέρμπι γεμάτο ένταση και με συνολικά πέντε αποβολές. Το τελικό 2-2 τους άφησε ικανοποιημένους, μια και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας, με διαφορά 6 βαθμών από τα «λιοντάρια».

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Σέρτζιο Κονσεϊσάο υπογράμμισε:«Όλοι ξέρουν πως ήταν ο χρόνος μου στη Λάτσιο. Όλα όσα έζησα εκεί και τους τίτλους που κατακτήσαμε. Έχω μεγάλη αγάπη για τη Λάτσιο αλλά αυτό μετράει ελάχιστα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκπροσωπώ την Πόρτο και είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο και ισορροπημένο, αλλά θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να παρουσιάσουμε την καλύτερη εκδοχή της Πόρτο στους ευρωπαϊκούς αγώνες για να πετύχουμε το στόχο μας κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό προπονητή».

Αγωνιστικά Νέα: Είχαν αποβληθεί στο ματς με την Ατλέτικο ο αριστερός μπακ Γουέντελ (12/1) και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Μαρτσεσίν (1/0) κι αμφότεροι θα εκτίσουν τις ποινές τους, με τον πρώτο να λείπει συνολικά από τα τρία προσεχή ματς. Δεν θα παίξει ξανά φέτος ο δεξιός μπακ Μαναφά (6/0).



ΛΑΤΣΙΟ

Ο στόχος της στο πέμπτο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ ήταν δίχως αμφιβολία η κορυφή που θα της έδινε εισιτήριο απευθείας για τους «16» της διοργάνωσης, αποφεύγοντας το «σκόπελο» των πλέι οφ. Βέβαια το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό, καθώς κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Γαλατάσαραϊ, τη Μαρσέιγ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Πραγματοποίησε μία σοβαρή πορεία. Στην πρεμιέρα υπέστη τη μοναδική της ήττα (1-0) στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατά. Νίκησε στο «Ολίμπικο» με 2-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας κι ακολούθησαν τα δύο διαδοχικά παιχνίδια με τη Μαρσέιγ. Το πρώτο εντός έδρας «κόλλησε» στο 0-0, όμως στο «Βελοντρόμ» διεξήχθη ένα θεαματικό παιχνίδι που τελείωσε 2-2. Ταξίδεψε στη Ρωσία και πήρε εμφατικό «διπλό» (0-3) και ήθελε ακόμα μία νίκη στη Ρώμη με τη Γαλατάσαραϊ. Δεν τα κατάφερε και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Με αυτόν τον τρόπο η Λάτσιο προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, χωρίς να πάρει όμως την πρωτιά. Η συγκομιδή των 9 βαθμών την έφερε στη 2η θέση, τρεις πόντους πίσω από τη Γαλατάσαραϊ. Αν και στη Σέριε Α παίζει φουλ επιθετικά, στην Ευρώπη «έχτισε» πάνω στην άμυνά της και δέχθηκε όλα κι όλα τρία γκολ. Δεν είναι τυχαίο ότι τα πέντε από τα έξι ματς της στη φάση των ομίλων ολοκληρώθηκαν No Goal. Στο τελευταίο της παιχνίδι στην ιταλική λίγκα επικράτησε εύκολα με 3-0 της Μπολόνια και παρέμεινε στην πρώτη εξάδα.

«Ίσως ο Κονσεϊσάο είδε μόνο τα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα Κυπέλλου με τη Μίλαν και στη συνέχεια έκλεισε την τηλεόραση. Θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα επιθετική η οποία πιέζει πολύ. Είναι απρόβλεπτη και ιδιαίτερα ισχυρή. Δεν έχει καμία σχέση τι είχε συμβεί στο παρελθόν. Θα είναι πολύ δύσκολο διότι είναι άρτιοι τεχνικά και εξαιρετικά οργανωμένοι. Ανεξάρτητα με το ποιοι θα παίξουν, θα χρειαστεί να έχουμε τη σωστή νοοτροπία» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Μαουρίτσιο Σάρι.

Αγωνιστικά Νέα: Μεγάλος «πονοκέφαλος» η απουσία του στράικερ Τσίρο Ιμόμπιλε (21/9) ο οποίος είναι άρρωστος. Χτύπησε ο μέσος Λατσάρι (21/2). Δεν μπορεί να προσφέρει λόγω τραυματισμού ο σέντερ μπακ Ατσέρμπι (18/3).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Πόρτο στόχευε στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η τρίτη θέση στον όμιλο την υποχρεώνει να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Το κύριο μέλημα των «δράκων» είναι να επανακτήσουν τα σκήπτρα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και θεωρούνται το φαβορί για να τα καταφέρουν. Παράλληλα όμως δεν θα εμφανίζονταν αρνητικοί σε μία μεγάλη πορεία μέχρι το τέλος του δρόμου στη δεύτερη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Στον αντίποδα η Λάτσιο έχει μείνει πίσω στη Σέριε Α και ψάχνει παρηγοριά στην Ευρώπη. Αναμένεται μεγάλη «μάχη» και «σφιχτό» ματς. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο και θα προτιμήσουμε το Under.

FACTS

  • Στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες της ομάδας Πόρτο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.88 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.24 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.50 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pafroudakis με το υψηλότερο yield +0.75% έπαιξε: 1
  • » Ο spiros1975, με το υψηλότερο yield +23.37% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες