2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λάτσιο - Πόρτο

Προϊστορία

24/2/2022 ΛάτσιοΠόρτο 2 - 2
17/2/2022 ΠόρτοΛάτσιο 2 - 1
10/8/2008 ΠόρτοΛάτσιο 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 363,878 74.1%
X
€ 67,847 13.8%
2
€ 59,072 12.0%
Over
€ 65,632 49.9%
Under
€ 65,992 50.1%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 19:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

236 ψήφοι:

5

Σουτ στην εστία

5

8

Σουτ εκτός εστίας

7

48%

Κατοχή μπάλας

52%

5

Οφσάιντ

0

3

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

3

Αλλαγές

4

7

Φάουλ

5

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
  • Θεατές: 24948
«Πόλεμος» για μία θέση στους «16»

«Πόλεμος» για μία θέση στους «16»

Η Λάτσιο υποδέχεται την Πόρτο σε επαναληπτικό παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με στόχο ένα εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Τι ισχύει: Αγώνας ρεβάνς για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση κι αν χρειαστεί η πρόκριση θα κριθεί στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι.

Α’ Αγώνας: Πόρτο - Λάτσιο 2-1

ΛΑΤΣΙΟ

Πριν από μία εβδομάδα ταξίδεψε στην Πορτογαλία για τον πρώτο της αγώνα με την Πόρτο. Έψαχνε ένα καλό αποτέλεσμα στο «Ντραγκάο» αλλά δεν το βρήκε, καθώς η ήττα με 2-1 τη φέρνει σε αρκετά δύσκολη θέση. Αν υπήρχε ακόμα ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ, τότε θα ήταν θεωρητικά ένα καλό αποτέλεσμα. Πλέον όμως πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί, ενώ αν επικρατήσει με ισχνό προβάδισμα ενός τέρματος, τότε οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν στην παράταση. Αιφνιδίασε και προηγήθηκε με τακουνάκι του Τζακάνι, στην πρώτη της καλή στιγμή στο ματς στο 23’. Στο 32’ «άγγιξε» και δεύτερο γκολ με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, δίχως να τα καταφέρει. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 36’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Τόνι Μαρτίνεθ και το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Τέσσερα λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή με σουτ ξανά από τον Μαρτίνεθ. Έβγαλε αντίδραση και δημιούργησε κάποιες υποψίες ευκαιριών, χωρίς να αλλάξει κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με αυτόν τον τρόπο η Λάτσιο υπέστη μόλις τη δεύτερη φετινή της ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ κι ελπίζει βάσιμα ότι θα μπορέσει να πάρει εκείνη το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Τα πέντε από τα επτά ματς της στη φετινή διοργάνωση ολοκληρώθηκαν No Goal. Την περασμένη Κυριακή έπαιξε εκτός έδρας με την Ουντινέζε για τη Σέριε Α και παραχώρησε ισοπαλία 1-1, αποτέλεσμα που τη διατηρεί στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τέσσερις πόντους από την 4η Γιουβέντους.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε: «Η Πόρτο είναι μία δυνατή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι ανταγωνιστική. Το πρώτο παιχνίδι μας έδειξε ότι σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν σκέφτομαι το παιχνίδι με τη Νάπολι αλλά μόνο εκείνο με την Πόρτο. Πρέπει να προσέχουμε την άμυνά μας και πρέπει να έχουμε διαύγεια πνευματική και ψυχολογική. Έχουμε τα απαραίτητα προσόντα για να ξεκλειδώνουμε τις καταστάσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει ο σκόρερ του πρώτου παιχνιδιού Τζακάνι (18/4). Φρέσκος «πονοκέφαλος» αυτός του επιθετικού Πέδρο (25/7) ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ουντινέζε και λογικά δεν προλαβαίνει. Ξεπέρασε την ασθένεια που τον ταλαιπώρησε ο στράικερ Τσίρο Ιμόμπιλε (21/9). Παρών μετά από καιρό ο σέντερ μπακ Ατσέρμπι (18/3) ο οποίος πάντως θα μείνει στον πάγκο. Δεν προλαβαίνει ούτε τώρα ο μέσος Λατσάρι (21/2).



ΠΟΡΤΟ

Έψαχνε τη νίκη σε συνδυασμό μ’ ένα καλό σκορ κόντρα στη Λάτσιο την προηγούμενη Πέμπτη εντός έδρας. Κατάφερε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση, καθώς έκαμψε την αντίσταση των Ρωμαίων με 2-1 κι έχει τον πρώτο λόγο πια για να βρεθεί στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Ήταν νωθρό το ξεκίνημά της και είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ στο 23’ με φοβερό τακουνάκι του Ζακάνι. Έμοιζε για μερικά λεπτά να τα έχει εντελώς χαμένα και κινδύνευσε να δεχθεί κι άλλο γκολ. Κόντρα στη ροή του αγώνα έφτασε στην ισοφάριση με πανέμορφη κεφαλιά του Μαρτίνεθ στο 36’ και οι δύο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Μπήκε φουριόζα στην επανάληψη και στο 49’ ξανά ο Ισπανός στράικερ με σουτ μέσα από την περιοχή την έβαλε σε θέση «οδηγού». Έπαιξε πιο προσεκτικά στη συνέχεια και προσπάθησε να απειλήσει μέσω αντεπιθέσεων. Υπερασπίστηκε το υπέρ της αποτέλεσμα και πήρε τη νίκη με 2-1.

Η Πόρτο θέλει να φτάσει μακριά στη δεύτερη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, από τη στιγμή που δεν κατόρθωσε να συνεχίσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα δύο πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς της ήταν αμφίσκορα και Over, αν και πρόκειται για ένα σύνολο που δεν αρέσκεται να παίζει «ανοιχτά» στις διεθνείς διοργανώσεις και προσέχει αρκετά την άμυνά του. Για την Πριμέιρα Λίγκα νίκησε 1-0 εκτός έδρας τη Μορεϊρένσε χάρη σε γκολ του Εβανίλσον και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, 6 πόντους μπροστά από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο κόσμος σίγουρα παίζει ρόλο και οι οπαδοί της Λάτσιο δημιουργούν ωραία ατμόσφαιρα αλλά δεν αλλάζουν τη δυναμική του αγώνα. Δουλεύουμε πάντοτε με λεπτομέρεια ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν θα πω ποιος θα παίξει αλλά σίγουρα σκεφτόμαστε και το παιχνίδι με τη Ζιλ Βιθέντε μετά από τρεις ημέρες και το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Κοιτάμε πάντοτε ποιοι παίκτες είναι πιο έτοιμοι σωματικά και ποιοι έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο. Θα πάμε εκεί για να δείξουμε την ταυτότητά μας και θα παίξουμε για να κερδίσουμε ψάχνοντας το γκολ» ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του ο αριστερός μπακ Γουέντελ (12/1). Αντίθετα μπορεί να προσφέρει ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Μαρτσεσίν (1/0) ο οποίος ήταν επίσης τιμωρημένος στο πρώτο παιχνίδι. Τέλος η σεζόν για τον δεξιό μπακ Μαναφά (6/0). Σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος υπολογίζεται κανονικά ο σέντερ μπακ κι αρχηγός Πέπε (12/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το πρώτο ματς πριν από μία εβδομάδα στο «Ντραγκάο» απέδειξε αυτό που πίστευαν οι περισσότεροι. Ότι πρόκειται για ένα αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Δύσκολα λοιπόν θα αλλάξει αυτό και στη ρεβάνς, με την Πόρτο πάντως να έχει αποκτήσει ένα σημαντικό προβάδισμα, με δεδομένο ότι έχει καταργηθεί ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Η Λάτσιο θα επιτεθεί αναζητώντας την ανατροπή όμως η άμυνά της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Οριακά αποδεκτό το αμφίσκορο και θα αποτελέσει την επιλογή μας.

FACTS

  • Η ομάδα Πόρτο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.60 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Πόρτο νίκησε στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 3.05 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λάτσιο, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο nearos79, με το υψηλότερο yield +16.15% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες