7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Πορτιμονένσε - Κάζα Πία

Προϊστορία

14/4/2024 ΠορτιμονένσεΚάζα Πία 2 - 2
2/12/2023 Κάζα ΠίαΠορτιμονένσε 1 - 0
5/5/2023 Κάζα ΠίαΠορτιμονένσε 1 - 1
28/12/2022 ΠορτιμονένσεΚάζα Πία 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,757 61.1%
X
€ 8,260 20.4%
2
€ 7,531 18.6%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

48 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

4

5

Σουτ εκτός εστίας

8

46%

Κατοχή μπάλας

54%

3

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

1

2

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

1

5

Κόρνερ

8

7

Σέντρες

9

5

Αλλαγές

4

14

Φάουλ

19

2

Ασίστ

1

1

Αντεπιθέσεις

3

17

Πλάγια Άουτ

21

21

Εκτελέσεις Φάουλ

17

13

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

10

Προσπάθειες Για Γκολ

17

2

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio do Portimonense
  • Χωρητικότητα: 9544
  • Θεατές: 1683
Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «αλβινέγκρος»

Με ανεβασμένη ψυχολογία οι «αλβινέγκρος»

Η Πορτιμονένσε φιλοξενεί την Κάζα Πία για την 29η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από νίκη στο «σπίτι» της Τσάβες, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας με την Εστορίλ.

Την περασμένη Κυριακή αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην πόλη Τσάβες ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική, ομώνυμη και ουραγό ομάδα. Πραγματοποίησε τεράστια ανατροπή κι έφυγε μ’ ένα μεγάλο «διπλό» (2-3) στις αποσκευές της. Το πρώτο μέρος δεν έκρυβε πολλές συγκινήσεις. Στο 25’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με πέναλτι του Ερνάντεθ και δεν αντέδρασε. Στην επανάληψη πίεσε κι ευτύχησε να ισοφαρίσει στο 72’ με τον Καρλίνιος να εκμεταλλεύεται αδιανόητη γκάφα και να «γράφει» από κοντά το 1-1. Είχε δοκάρι αμέσως μετά με τον Πεδράο και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 76’ ο Κορέια πέτυχε το 2-1. Δεν τα παράτησε και βγήκε μαζικά μπροστά ψάχνοντας την ισοφάριση. Τη βρήκε στο 83’ με τον Κασάμα και στο 91’ ο Μάρκες μ’ ένα σουτ από τα τριάντα μέτρα... υπέγραψε την ολική ανατροπή και της χάρισε μία πολύ σημαντική νίκη.

Η Πορτιμονένσε κατόρθωσε να βάλει τέλος σ’ ένα αρνητικό σερί οκτώ αναμετρήσεων στις οποίες δεν είχε χαμογελάσει ούτε μία φορά. Στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είχε υποστεί έξι ήττες και είχε αναδειχθεί ισόπαλη όλες κι όλες δύο φορές. Οι «αλβινέγκρος» έχουν μαζέψει 26 βαθμούς και στέκονται στην 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που σημαίνει ότι αν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα Πορτογαλίας, θα διεκδικούσαν την παραμονή τους σε αγώνες μπαράζ. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over αλλά είναι φανερό ότι θα ρίξουν το «βάρος» στην άμυνα από εδώ και πέρα.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Πάουλο Σέρτζιο υπογράμμισε: «Ναι μεν χαρήκαμε που κερδίσαμε αλλά πρώτα απ’ όλα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο στη σεζόν. Επίσης κάναμε κάποια λάθη τα οποία θα μπορούσαν να είχαν αποβεί μοιραία αλλά ευτυχώς για εμάς δεν κόστισαν. Σίγουρα όμως απαγορεύεται να τα επαναλάβουμε και τα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Πάντως ήταν σπουδαίο ότι κερδίσαμε διότι είχαμε πολύ καιρό να χαρούμε».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο εξτρέμ Τζάσπερ (24/2). Τέλος η σεζόν για τον μέσο Ζίνιο (12/0).

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με την Εστορίλ. Έπειτα από ένα τουλάχιστον ανιαρό παιχνίδι, οι δύο ομάδες φάνηκε ότι βολεύτηκαν με τη μοιρασιά και μάλιστα χωρίς τέρματα (0-0). Στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν εκείνη που έμοιαζε πιο δραστήρια και φαινόταν διατεθειμένη να ρισκάρει περισσότερο αναζητώντας ένα γκολ που θα την έβαζε σε θέση «οδηγού». Δεν έφτιαξε καμία κλασική ευκαιρία όμως δημιούργησε δύο φάσεις χωρίς πραγματικά να ανησυχήσει τους φιλοξενούμενους οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν μόνο μία καλή στιγμή. Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο έγινε εμφανές ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να αφήσει τα μετόπισθεν εκτεθειμένα. Έδωσε μέτρα στα «καναρίνια» δίχως να αγχωθεί ποτέ πραγματικά αλλά αδιαφορώντας και για την προοπτική κάποιας καλής αντεπίθεσης. Τελικά το 0-0 παρέμεινε έως το φινάλε δίχως συγκινήσεις.

Με αυτόν τον τρόπο η Κάζα Πία μπορεί να μην έβαλε ένα δεύτερο «τρίποντο» στη σειρά έπειτα από τον θρίαμβο στο «σπίτι» της Βιζέλα που είχε προηγηθεί, όμως επιβεβαίωσε ότι δεν μπορεί να τη θεωρήσει κανείς εύκολη αντίπαλο. Η συγκομιδή των 31 πόντων φέρνει τις «χήνες» περίπου στη μέση της κατάταξης και χρειάζονται ακόμα μόνο ορισμένες «πινελιές» ούτως ώστε να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στα «μεγάλα σαλόνια» του πορτογαλικού ποδοσφαίρου για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

«Πάμε στο Πορτιμάο να παλέψουμε για τη νίκη και ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν σκεφτόμαστε τη σωτηρία αλλά κάθε αγώνα ξεχωριστά και προσπαθούμε να νικάμε. Αν έπρεπε κάποιος να είχε πάρει τρεις βαθμούς στον αγώνα με την Εστορίλ ήταν η δική μου ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου και δουλεύουν όλη σκληρά μέσα στη βδομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Γκονσάλο Σάντος.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο σέντερ μπακ Τσάμπα (11/0). Εκτός ο μέσος Μπρίτο (9/0). Μακροχρόνιος απών ο εξτρέμ Κίκι Σίλβα (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το μεγάλο «διπλό» της Πορτιμονένσε στην έδρα της Τσάβες την απομάκρυνε από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν απευθείας στη δεύτερη κατηγορία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου κι αναπτέρωσε τις ελπίδες της ότι δεν θα χρειαστεί καν τα μπαράζ για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πριμέιρα Λίγκα. Στον αντίποδα η Κάζα Πία αναζητά κάποιες τελευταίες «πινελιές» για να σωθεί και θα έχει ξεκάθαρα ως πρώτο στόχο την αποφυγή της ήττας. Περιμένουμε έναν αγώνα δίχως πολλές φάσεις και συγκινήσεις και θα ρισκάρουμε στηρίζοντας το 0-1 γκολ.

FACTS

  • Η ομάδα Πορτιμονένσε δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες στη διοργάνωση Πριμέιρα Λίγκα.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.44 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  10 Κάζα Πία 30 32 8 8 14 30:43
  16 Πορτιμονένσε 30 28 7 7 16 34:64
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο 1908 με το υψηλότερο yield +20.15% έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο KaneKorso, με το υψηλότερο yield +4.64% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: X
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +3.86% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες