10

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Περού - Αργεντινή

Προϊστορία

18/10/2023 ΠερούΑργεντινή 0 - 2
15/10/2021 ΑργεντινήΠερού 1 - 0
18/11/2020 ΠερούΑργεντινή 0 - 2
6/10/2017 ΑργεντινήΠερού 0 - 0
7/10/2016 ΠερούΑργεντινή 2 - 2
12/10/2013 ΑργεντινήΠερού 3 - 1
12/9/2012 ΠερούΑργεντινή 1 - 1
11/10/2009 ΑργεντινήΠερού 2 - 1
11/9/2008 ΠερούΑργεντινή 1 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 25,052 4.0%
X
€ 28,431 4.6%
2
€ 565,448 91.4%
Over
€ 24,961 35.1%
Under
€ 46,157 64.9%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

101 ψήφοι:

0

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

2

40%

Κατοχή μπάλας

60%

3

Οφσάιντ

2

4

Αποκρούσεις

0

2

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

1

18

Φάουλ

10

5

Πλάγια Άουτ

6

3

Εκτελέσεις Φάουλ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Θεατές: 37675
Για το 4x4 η Αργεντινή, ούτε σουτ στο στόχο δεν έχει ακόμα το Περού

Για το 4x4 η Αργεντινή, ούτε σουτ στο στόχο δεν έχει ακόμα το Περού

Η πρωταθλήτρια κόσμου, Αργεντινή δοκιμάζεται στην έδρα του Περού με στόχο να κάνει το 4x4 στην προκριματική φάση του Μουντιάλ. Μ’ ένα βαθμό και χωρίς σουτ στο στόχο μετά από τρία ματς οι γηπεδούχοι!

Τι ισχύει: Οι δέκα ομάδες αναμετρώνται σε ένα πρωτάθλημα 18 αγωνιστικών, εντός κι εκτός έδρας. Οι πρώτες έξι προκρίνονται στο Μουντιάλ 2026 ενώ η 7η θα δώσει διπλούς αγώνες μπαράζ με εκπρόσωπο άλλης Ηπείρου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια είναι κατά σειρά τα παρακάτω: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους ματς και εν συνεχεία βαθμοί, καλύτερη επίθεση, καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

* Η Αργεντινή δεν έχει χάσει στα 17 τελευταία ματς με το Περού στα προκριματικά (11-6-0), το μεγαλύτερο αήττητό σερί απέναντι σ’ έναν αντίπαλο στην ιστορία της διοργάνωσης.

Δεν κατάφερε να «σπάσει» την αρνητική παράδοση στην έδρα της Χιλής, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Κατέβηκε με φουλ αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι και κράτησε χωρίς πολλά προβλήματα έως το 74’ όπου και δέχτηκε το γκολ μετά από αμυντική αδράνεια σε κόρνερ. Έκτοτε κέρδισε μέτρα αλλά δεν κατάφερε να φανεί ιδιαίτερα απειλητικό, ολοκληρώνοντας το ματς χωρίς σουτ στο στόχο. Εν τέλει δέχτηκε και δεύτερο στο 90+1’ από νέο λάθος στα μετόπισθέν.

Ήταν μια άσχημη ήττα αφού ήρθε απέναντι σε βασική αντίπαλο για τη μάχη της πρόκρισης. Έμεινε μ’ έναν βαθμό σε τρία ματς, αυτόν που απέσπασε στην πρεμιέρα με την Παραγουάη εκτός έδρας (0-0) παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ένα ημίχρονο. Ακολούθησε η ήττα στο 90’ στο εντός έδρας με την Βραζιλία (0-1) όπου έπαιξε και πάλι αμυντικά, αλλά -όπως και με τη Χιλή- δέχτηκε γκολ από κόρνερ.

Στόχος να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα του ομίλου, για την ώρα πάντως βρίσκεται στην προτελευταία θέση και όχι μόνο δεν έχει σκοράρει έπειτα από τρεις αγωνιστικές αλλά δεν έχει ούτε σουτ στο στόχο! Συνεχίζει στην επίθεση με τον 39χρονο πλέον Πάολο Γκερέρο αλλά και τον 32χρονο Καρίγιο που αγωνίζεται στην 2η κατηγορία της Σαουδικής Αραβίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χουάν Ρεϊνόσο, που διαδέχτηκε τον Ρικάρντο Γκαρέκα στον πάγκο έπειτα από επτά πετυχημένα χρόνια, ρωτήθηκε για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έχει σουτ στο στόχο σε τρία ματς. «Είναι θέμα ερμηνείας το τι είναι σουτ στο τέρμα. Σήμερα τα στατιστικά στοιχεία μιλούν περισσότερο για τα προσδοκόμενα γκολ και ήμασταν σχεδόν εκεί. Σε σουτ στο τέρμα, υπήρχαν καταστάσεις που σουτάραμε και οι άμυνές τους τα έκοψαν, γι' αυτό είναι πολύ υποκειμενικό. Τα στατιστικά δεν καταλαβαίνουν τόσα πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Το σουτ του Πάολο που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι δεν είναι σουτ στο τέρμα; Δεν είναι ξεκάθαρο για μένα πού πάνε με αυτά τα στατιστικά».

Ο Περουβιανός τεχνικός κατηγορείται ότι με το αμυντικό στυλ που εφαρμόζει η ομάδα του, αλλοιώνει το επιθετικό DNA των «Ίνκας». Ο ίδιος σχολίασε πως: «Δεν πρόκειται να χάσουμε το DNA μας, μας αρέσει να παίζουμε. Για να έχουμε τη μπάλα, πρέπει να την ανακτούμε. Αυτό που θέλουμε είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να πιέζει ψηλά και να είναι σε θέση να ρίξει το κρέας στη σχάρα. Δεν είναι ότι είμαστε αμυντικοί, προσαρμοζόμαστε ανάλογα τον αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά Θα υπάρξουν παιχνίδια στα οποία πιέζουμε ψηλά, ενδιάμεσο ή πίσω. Αυτό ζητάει το σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ τέθηκαν ο στόπερ Σαμπράνο (Αλιάνσα Λίμα) και ο χαφ Γκονσαλες (Αλ Ανταλάχ) που χτύπησαν κόντρα στην Χιλή. Από την άλλη ο μεσοαμυντικός Τάπια (Θέλτα) έχασε το ματς της Χιλής λόγω τραυματισμού αλλά προπονήθηκε, θα μπει στην αποστολή για το σημερινό και έχει πιθανότητες να ξεκινήσει. Διαθέσιμος και ο στόπερ Κάλενς (ΑΕΚ), που έχασε επίσης το προηγούμενο.
Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Γκαλέσε (Ορλάντο Σίτι), Καθέδα (Μελγκάρ), Σολίς (Σπόρτινγκ Κιρστάλ)

Αμυντικοί: Αντβίκουλα (Μπόκα Τζούνιορς), Τράουκο (Σαν Χοσέ Έρθκουέικς), Σαμπράνο (Αλιάνσα Λίμα), Κόρσο (Ουνιβερσιτάριο), Αμπράμ (Ατλάντα Γιουνάιτεντ), Αραούχο (Πόρτλαντ Τίμπερς), Λόπες (Φέγενορντ), Σανταμαρία (Άτλας), Λόρα (Σπόρτινγκ Κριστάλ), Λόγιολα (Σπόρτινγκ Κιρστάλ), Σόνε (Σίλκεμποργκ)

Μέσοι: Γιοτούν (Σπόρτινγκ Κιρστάλ), Γκονσάλες (Αλ-Άνταλαχ), Ακίνο (Σάντος Λαγκούνα), Πένια (Μάλμε), Καρταχένα (Ορλάνδο Σίτι), Κόντσα (Αλιάνσα Λίμα), Κίσπε (Ουνιβερσιτάριο)

Επιθετικοί: Γκερέρο (Κίτο), Καρίγιο (Αλ Καντσιάχ), Πόλο (Ουνιβερσιτάριο), Ορμένιο (Χουάρες), Ρέινα (Αλιάνσα Λίμα), Γκριμάλντο (Σπόρτινγκ Κιρστάλ), Ρόκα (Σπορτ Μπόις), Ζανελάτο (Αλιάνσα Λίμα).Έκανε το 3x3 στην προκριματική φάση, νικώντας με 1-0 την Παραγουάη στο «Μονουμεντάλ». Φτωχό το τελικό σκορ, ήταν απόλυτα κυρίαρχη στο ματς και προηγήθηκε μόλις στο 3’ με όμορφο γκολ του Οταμέντι έπειτα από κόρνερ. Έβγαλε αρκετή όρεξη, δημιουργώντας ουκ ολίγες φάσεις για ένα δεύτερο τέρμα και μεταξύ άλλων είχε δύο δοκάρια. Το ένα ήταν του Μέσι από απευθείας χτύπημα κόρνερ, με τον «Λίο» να περνάει στο ματς στο 53ο λεπτό αφού δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό που αποκόμισε τον Σεπτέμβριο. Κινδύνευσε μονάχα σε μια φάση στο ματς αλλά εν τέλει κράτησε το μηδέν.

Η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο με την Παραγουάη ήταν άκρως ενθαρρυντική για την μετά-Μέσι εποχή, με την «αλμπισελέστε» να ήταν κυριαρχική, κυκλοφορόντας εξαιρετικά τη μπάλα με την τριάδα των ΜακΆλιστερ, Φερνάντες και Ντε Πολ στα χαφ ενώ ο Μαρτίνες είχε το ρόλο του Μέσι ως δεύτερος φορ πίσω από τον Λαουτάρο.

Μετά τη γκέλα της Βραζιλίας με την Βενεζουέλα, είναι η μόνη ομάδα που έχει το απόλυτο μετά από τρεις αγωνιστικές αλλά και η μόνη που δεν έχει δεχτεί ακόμα γκολ. Υπενθυμίζεται πως στα ματς του Σεπτεμβρίου κέρδισε Εκουαδόρ (1-0 εντός) και Βολιβία (3-0 εκτός). Μόλις δύο φορές στο παρελθόν έχει κάνει το 4x4 στα προκριματικά, σ’ αυτά για του Μουντιάλ του 1986 (4x4) και του Μουντιάλ του 2002 (5x5).

Μπροστά της έχει το ματς στο Περού και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Λιονέλ Σκαλόνι ρωτήθηκε για την κακή αγωνιστική κατάσταση των Περουβιανών: «Ιστορικά ο Περουβιανός παίκτης είναι καλός χειριστής της μπάλας. Συγκεντρώνουν καλούς παίκτες με επιθετικά χαρακτηριστικά. Δεν περνούν καλή περίοδο, είναι εμφανές, αλλά έχουν ήδη ξεφύγει από αυτές τις καταστάσεις στο παρελθόν. Έχουν έμπειρους παίκτες, που γνωρίζονται μεταξύ τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πιστεύουμε ότι έχουμε ήδη κερδίσει, είμαστε μακριά από αυτό. Το προετοιμάσαμε με τον ίδιο τρόπο όπως πριν από πολλά χρόνια όταν πήγαμε εκεί, με τη σκέψη ότι είναι ένας καλός αντίπαλος που θα κάνει δύσκολο το έργο μας. Αυτά τα προκριματικά είναι πολύ δύσκολα. Με το Εκουαδόρ το είδατε ήδη, σημειώσαμε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Βολιβία έχει πάντα τη δυσκολία της με το υψόμετρο. Με την Παραγουάη κερδίσαμε μόνο 1-0. Νομίζω ότι όλα είναι πολύ ομοιόμορφα. Το είδαμε τις προάλλες με το Βραζιλία- Βενεζουέλα Είναι πολύ δύσκολο σήμερα να ανοίξεις πολύ τη ψαλίδα. Το ίδιο θα συμβεί και με το Περού. Είναι μια πολύ καλή ομάδα που παίζει καλά στην έδρα του, γνωρίζονται πολλά χρόνια και όποιος πιστεύει το αντίθετο κάνει λάθος. Θα είναι πολύ περίπλοκο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι έτοιμος για 90 λεπτά ο Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι) μετά τον τραυματισμό του. Με την Παραγουάη μπήκε στο 53’ και υπάρχει σενάριο ακόμα και να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο σημερινό. Ο Σκαλόνι ρωτήθηκε σχετικά και τόνισε: «Μιλάω μαζί του και τον ρωτάω αν είναι οκ. Είναι θέμα λεπτών, του πόσο μπορεί να παίξει. Αν είναι καλά, παίζει. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πω». Από εκεί και πέρα αμφίβολοι δίνονται ο μπακ Μολίνα (Ατλέτικο) και ο εξτρέμ Γκονσάλες (Φιορεντίνα) που έκαναν καλό παιχνίδι με την Παραγουάη. Η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή και αν δεν τα καταφέρουν λογικά θα αντικατασταθούν από τους Μοντιέλ και Οκάμπος αντίστοιχα. Τραυματίες και εκτός κλήσεων από τα ματς του Οκτωβρίου ο γκολκίπερ Ρούλι (Άγιαξ), ο εξτρέμ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), ο μεσοεπιθετικός Ντιμπάλα (Ρόμα) και ο εξτρέμ Κορέα (Μαρσέιγ).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Χουάν Μούσο (Αταλάντα), Βάλτερ Μπενίτες (Αϊντχόφεν)

Αμυντικοί: Νικολάς Οταμέντι (Μπενφίκα), Νικολάς Ταλιαφίκο (Λιόν), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Γκονσάλο Μοντιέλ (Νότιγχαμ), Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα), Φακούντο Μεδίνα (Λανς)

Μέσοι: Ροντρίγκο ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λεάνδρο Παρέδες (Ρόμα), Γκίντο Ροντρίγκες (Μπέτις) Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Αλέξις Μακάλιστερ (Λίβερπουλ), Ένσο Φερνάντες (Τσέλσι), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ)

Επιθετικοί: Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαϊάμι), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ), Νικολάς Γκονσάλες (Φιορεντίνα),Λούκας Οκάμπος (Σεβίλλη), Χουλιάν Άλβαρες (Μάντσεστερ Σίτι), Αλεχάνδρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λούκας Μπελτράν (Φιορεντίνα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Περού απογοητεύει μέχρι στιγμής με την εικόνα του παίζοντας πολύ αμυντικά και σε τρία ματς δεν έχει καταγράψει σουτ στο στόχο. Θα προσεγγίσει το σημερινό όπως αυτό του Σεπτεμβρίου με την Βραζιλία όπου κατέβασε… λεωφορείο και άντεξε ως το 90’ όπου και δέχτηκε το 0-1 από κόρνερ. Στον αντίποδα η Αργεντινή στοχεύει το 4x4 απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει στα 17 τελευταία στα προκριματικά! Ο Μέσι δεν είναι έτοιμος για 90λεπτο αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν οι παγκόσμιοι πρωταθλητές είναι το μεγάλο φαβορί. Προφανώς το «διπλό» δεν έχει αξία τόσο χαμηλά, θα πάμε με την εναλλακτική του 2-3 γκολ που καλύπτει πολλά ενδεχόμενα.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ
  1 Αργεντινή 6 15 5 0 1 8:2
  10 Περού 6 2 0 2 4 1:8
Εμφάνιση όλων
Αργεντινή - Τελ. αγώνες
27/3/2024
Αργεντινή
Κόστα Ρίκα
3 - 1
23/3/2024
Αργεντινή
Ελ Σαλβαδόρ
3 - 0
22/11/2023
Βραζιλία
Αργεντινή
0 - 1
17/11/2023
Αργεντινή
Ουρουγουάη
0 - 2
18/10/2023
Περού
Αργεντινή
0 - 2
13/10/2023
Αργεντινή
Παραγουάη
1 - 0
12/9/2023
Βολιβία
Αργεντινή
0 - 3
8/9/2023
Αργεντινή
Εκουαδόρ
1 - 0
19/6/2023
Ινδονησία
Αργεντινή
0 - 2
15/6/2023
Αργεντινή
Αυστραλία
2 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Paoktssis με το υψηλότερο yield +3.70% έπαιξε: Over
  • » Ο msakis, με το υψηλότερο yield +24.73% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Νότια Αμερική: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: Under

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες