3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Αγγλία

Προϊστορία

20/11/2023 Βόρεια ΜακεδονίαΑγγλία 1 - 1
19/6/2023 ΑγγλίαΒόρεια Μακεδονία 7 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 24,155 2.0%
X
€ 59,166 4.8%
2
€ 1,138,584 93.2%
Over
€ 119,935 73.5%
Under
€ 43,329 26.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

196 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

1

Σουτ εκτός εστίας

7

29%

Κατοχή μπάλας

71%

1

Οφσάιντ

2

2

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

1

Κόρνερ

6

3

Σέντρες

21

4

Αλλαγές

4

16

Φάουλ

15

0

Ασίστ

0

0

Αντεπιθέσεις

0

12

Πλάγια Άουτ

15

17

Εκτελέσεις Φάουλ

17

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

5

5

Προσπάθειες Για Γκολ

16

1

«Κομμένα» Σουτ

7

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
27 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 27982
Δύσκολα θα αντιμετωπίσει και αυτό ως αγγαρεία η Αγγλία

Δύσκολα θα αντιμετωπίσει και αυτό ως αγγαρεία η Αγγλία

Η Αγγλία που έφαγε… κράξιμο για την μπλαζέ εμφάνιση της την Παρασκευή κόντρα στην Μάλτα, δοκιμάζεται στα Σκόπια με την Βόρεια Μακεδονία η οποία θέλει μια ανταγωνιστική εμφάνιση μετά την επτάρα από τους Άγγλους τον Ιούνιο.

Τι ισχύει: Προκρίνονται απευθείας οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν πρώτα τα μεταξύ τους παιχνίδια και έπειτα η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση, η καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, οι περισσότερες νίκες, οι περισσότερες εκτός έδρας νίκες, το Fair Play και τέλος η κατάταξη τους στο Nations League.

* Τελευταία αγωνιστική

Γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 από την Ιταλία στην Ρώμη σ’ ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Απογοητευτική στο πρώτο ημίχρονο όπου δέχτηκε τρία γκολ (17’, 41’, 45+2’) ενώ η αντίπαλος της είχε και χαμένο πέναλτι. Έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη με τις αλλαγές του Μιλέφσκι και μείωσε σε 3-2 με δύο γκολ του Ατανάσοβ (52’, 74’) αγχώνοντας για λίγα λεπτά την αντίπαλο της. Ωστόσο οι Ιταλοί βρήκαν τέταρτο στο 81’ και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Ήταν η τέταρτη ήττα της σε επτά παιχνίδια στον όμιλο (2-1-4) και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, μπροστά μόνο από την ουραγό Μάλτα που δεν έχει βαθμό. Να σημειωθεί ότι δεν έχει δεύτερη ευκαιρία μέσω του Nations League και έτσι το σημερινό είναι το τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση. Στόχος να προσπαθήσει να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στην Αγγλία, από την οποία ηττήθηκε με 7-0 τον Ιούνιο στο Μάντσεστερ.

Γενικότερα η αμυντική της λειτουργία ήταν το μεγάλο της «μείον» σε αυτή την προκριματική φάση, έχοντας δεχτεί 19 γκολ σε επτά αγωνιστικές. Όχι βέβαια ότι διέπρεψε επιθετικά (9 γκολ) μην έχοντας κάποιο σημείο αναφοράς στην επίθεση.

«Δεχτήκαμε πολλά γκολ σε αυτά τα προκριματικά και χρειάζεται να δουλέψουμε σ’ αυτό. Μπορούμε μόνο να βελτιωθούμε στο μέλλον. Πιστεύω στην προοπτική αυτής της γενιάς. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι, ένα πραγματικό θέαμα και ελπίζω να το απολαύσουμε και να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο τεχνικός της Μιλέφσκι ο οποίος αναφέρθηκε στις αλλαγές της ομάδας σε σχέση με το πρώτο ματς κόντρα στην Αγγλία: «Ήδη έχουμε κάνει πολλές αλλαγές τόσο στη σύνθεση όσο και στον τρόπο λειτουργίας μετά τη μονομαχία στο Μάντσεστερ. Έχουμε ήδη μια νέα φυσιογνωμία της ομάδας, με πολλούς νεαρούς παίκτες με καλή προοπτική σύμφωνα με όσα βλέπουμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα σε μια νεανική ομάδα, αλλά αυτό πρέπει να ξεπεραστεί. Αυτοί οι αγώνες είναι μια μεγάλη ευκαιρία να συγκρίνεις τις ικανότητές σου με τους καλύτερους στην Ευρώπη και τον κόσμο».

Αγωνιστικά Νέα: Δεν προέκυψαν φρέσκα προβλήματα. Σε σχέση με τα ματς του Οκτωβρίου έμειναν εκτός ο επιθετικός Ντόριεφ (Σογκντιάνα) και ο εξτρέμ Έθεμι (Ιστανμπουλσπόρ), ενώ συνεχίζει εκτός λόγω τραυματισμού ο στόπερ Ζαίκοβ (Ουνιβ. Κραϊόβα). Δεν κλήθηκαν ξανά οι επιθετικοί Νεστορόφσκι (Άσκολι) και Μπαμπούνσκι (Γκρασχόπερς), από την άλλη επέστρεψε στην αποστολή μετά από σχεδόν δύο χρόνια ο μέσος Κονσταντίνοβ (Πιάστ Γκλιβιτσε)

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Αλεκσόφσκι (Ραμποτνίτσκι)

Αμυντικοί: Αλιόσκι (Αλ-Αχλί), Μούσλιου (Πάντερμπορν), Ασκόφσκι (-), Σεραφίμοφ (Φέχερβαρ), Τοντορόσκι (Ζαλαεγκέρσκι), Ντιμόσκι (Άκρον), Μάνεφ (Όσιγιεκ), Ιλιαζόφσκι (Χβιντόβρε),

Μέσοι: Μπάρντι (Τραμπζονσπόρ), Έλμας (Νάπολι), Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), Τσουρλίνοφ (Μπέρνλι), Ντ. Μπαμπούνσκι (Μεζοκόβεσντ), Ατανάσοφ (Κρακόβια), Ελέζι (Βαράζντιν), Άλιμι (Σέπσι), Μιτρόφσκι (Βαράζντιν), Κονσταντίνοβ (Πιάστ Γκλίβιτσε)

Επιθετικοί: Τραϊκόφσκι (Χάιντουκ), Μ. Ριστόφσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόφσκι (Αμπερντίν), Ντάτσι (Βέστερλο)Αντιμετώπισε ως αγγαρεία το ματς με την Μάλτα στο «Γουέμπλεϊ» αλλά παρόλα αυτά η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη κι έτσι πήρε τη νίκη με 2-0. Αποκαρδιωτική στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν κατέγραψε σουτ στο στόχο και είχε 0.04 xGoals αλλά πήγε με προβάδισμα στα αποδυτήρια χάρη σε αυτογκόλ των φιλοξενούμενων στο 7ο λεπτό. Κατέγραψε το πρώτο σουτ στην εστία στο 64’ και τελικά βρήκε δεύτερο τέρμα στο 75’ με τον Κέιν σε μια από τις λίγες καλές επιθετικές της ενέργειες στο ματς. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από την αντίπαλο αλλά η εμφάνιση της σχολιάστηκε με ουκ ολίγα αρνητικά σχόλια στο νησί.

«Ξέρουμε ότι το επίπεδο που έχουμε πρέπει να είναι καλύτερο, μπορεί να είναι καλύτερο. Είναι αυτά τα παιχνίδια που ξέρεις ότι μπορείς να κερδίσεις στο ρελαντί και με τον αριθμό των αγώνων που παίζουν οι παίκτες, είναι σχεδόν σαν να έπαιζαν σε αυτόματο πιλότο. Δεν φτάσαμε στα ύψη που πιάσαμε σ’ αυτό το ημερολογιακό έτος» δήλωσε μετά το ματς ο τεχνικός της Σάουθγκέιτ.

Έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Euro μέσω της πρώτης θέσης, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία σε επτά παιχνίδια στον όμιλο. Το σημερινό είναι το τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση και θέλει να διατηρήσει το αήττητο εννέα αγώνων (8-1-0) που τρέχει μετά το Μουντιάλ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μπακ Τρίπιερ (Νιούκαστλ) αποχώρησε από την αποστολή μετά το ματς με την Μάλτα λόγω προσωπικού θέματος. Κλήθηκαν αλλά τέθηκαν νοκ-άουτ λόγω τραυματισμών ο βασικότατος μέσος Μπέλιγχαμ (Ρεάλ), οι στόπερ Ντανκ (Μπράιτον), Κόλγουιλ (Τσέλσι), ο επιθετικός χαφ Μάντισον (Τότεναμ) και ο φορ Γουίλσον (Νιούκαστλ). Εκτός αρχικών κλήσεων λόγω προβλημάτων ο βασικός στόπερ Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), οι μπακ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Τσίλγουελ (Τσέλσι) και ο επιθετικός χαφ Μάουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Έκπληξη η μη κλήση του μπακ Τζέιμς (Τσέλσι) και του εξτρέμ Στέρλινγκ (Τσέλσι) με τον πρώτο να έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και τον δεύτερο να διανύει πολύ καλή σεζόν με τους «μπλε».

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζόνστον (Κρίσταλ Πάλας), Πίκφορντ (Έβερτον), Ράμσντεϊλ (Άρσεναλ)

Αμυντικοί: Τομόρι (Μίλαν), Γουεχί (Κρίσταλ Πάλας), Μαγκουάιρ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κόνσα (Άστον Βίλα), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Λιούις (Μάντσεστερ Σίτι)

Μέσοι: Γκάλαχερ (Τσέλσι), Χέντερσον (Αλ-Ετιφάκ), Φίλιπς (Μάντσεστερ Σίτι), Ράις (Άρσεναλ), Πάλμερ (Τσέλσι)

Επιθετικοί: Μπόουεν (Γουέστ Χαμ), Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Γκρίλις (Μάντσεστερ Σίτι), Κέιν (Μπάγερν Μονάχου), Σάκα (Άρσεναλ), Ράσφορντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουότκινς (Άστον Βίλα)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου. Η Αγγλία αντιμετώπισε σαν αγγαρεία αυτό της Παρασκευής με την Μάλτα, πραγματοποιώντας απογοητευτική εμφάνιση παρά τη νίκη με 2-0 στο «Γουέμπλεϊ», και δέχτηκε δριμύτατη κριτική. Δύσκολα θα μπει ξανά με μπλαζέ ύφος και λογικά θα επιδιώξει μια πειστική εμφάνιση. Αντιστοιχηματικές πάντως οι αποδόσεις, 7-0 είχε λήξει το πρώτο παιχνίδι τους, ενδεικτικά με το 2 Ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Αγγλία νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.21 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Προκριματικά: 3ος Όμιλος
  1 Αγγλία 8 20 6 2 0 22:4
  4 Βόρεια Μακεδονία 8 8 2 2 4 10:20
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MuzikizuM, με το υψηλότερο yield +30.43% στο [ΔΙΕΘΝΗ: European Championship Qualification 1] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες