1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Γιβραλτάρ

Προϊστορία

12/6/2022 Βόρεια ΜακεδονίαΓιβραλτάρ 4 - 0
5/6/2022 ΓιβραλτάρΒόρεια Μακεδονία 0 - 2
19/11/2018 Βόρεια ΜακεδονίαΓιβραλτάρ 4 - 0
6/9/2018 ΓιβραλτάρΒόρεια Μακεδονία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 326,930 96.9%
X
€ 6,730 2.0%
2
€ 3,815 1.1%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

74 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

3

10

Σουτ εκτός εστίας

1

68%

Κατοχή μπάλας

32%

2

Οφσάιντ

0

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

7

Κόρνερ

1

5

Αλλαγές

5

7

Φάουλ

7

0

Προσπάθειες Για Γκολ

0

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 4750
Χρειάζεται βαθμούς και «ξέσπασμα» η Βόρεια Μακεδονία

Χρειάζεται βαθμούς και «ξέσπασμα» η Βόρεια Μακεδονία

Η Βόρεια Μακεδονία υποδέχεται το Γιβραλτάρ στην 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου της League C του Nations League. Από εντός έδρας ήττα από την Γεωργία προέρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ εντός έδρας ισοπαλία από την Βουλγαρία απέσπασαν οι φιλοξενούμενοι.

Υπέστη βαριά ήττα με 0-3 στα Σκόπια από την Γεωργία και πλέον τα όνειρα για πρωτιά απομακρύνθηκαν σημαντικά. Μετά από ένα «στείρο« πρώτο ημίχρονο όπου οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές τους στιγμές με κύριο εκφραστή τον Ελμάς, επήλθε κατάρρευση στο δεύτερο μέρος. Το γκολ των Γεωργιανών στο 52' προκάλεσε πανικό στην Βόρεια Μακεδονία, που επιτέθηκε άτακτα αφήνοντας πολλούς χώρους και χάνονβτας εντελώς την ψυχραιμία και την δομή της στον αγωνιστικό χώρο. Στο 62' μία λάθος εκτίμηση του Ντιμιτριέβσκι σε δυνατό σουτ εκτός περιοχής έφερε το 0-2 και στο 84' απλά διαμορφώθηκε το τελικό 0-3, αφού η Βόρεια Μακεδονία είχε πια παραδοθεί.

Δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη σε έκτο σερί εντός έδρας ματς. Βρέθηκε πλέον στο -5 από την κορυφή, όπου βρίσκονται οι Γεωργιανοί, με τους οποίους έχει να παίξει εκτός έδρας, ενώ περιμένει να «στραβοπατήσουν» κιόλας. Ρεαλιστικός στόχος πλέον η όσο πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής στην League C.

«Είμαστε σε δύσκολη θέση αναφορικά με την πρώτη θέση, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Θέλουμε την νίκη με το Γιβραλτάρ αρχικά και αφού αναδιοργανωθούμε θα τα δώσουμε όλα τον Σεπτέμβριο»» δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Μπλαγκόγια Μιλέβσκι, που αναφέρθηκε μάλιστα και σε κάποιο κρυολόγημα που τελαιπωρεί μέλη της ομάδας και ίσως τον αναγκάσει σε ροτέισιον.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός κλήσεων στα ματς του Ιουνίου λόγω τραυματισμού ο αρχηγός/δεξιός μπακ Ριστόβσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και οι μέσοι Ατανάσοβ (Χάιντουκ Σπλιτ) και Κονταντίνοβ (Πιαστ). Αποχώρησε μετά το ματς με την Βουλγαρία ο αναπληρωματικός χαφ Ρακίπ (Μάλμε).

Η αποστολή της Βόρειας Μακεδονίας:

Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέβσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόβσκι (Δόξα Κατοκοπιάς), Ναουμόφσκι (Σκούπι), Ίλιεβ (Τρέντσιν)

Αμυντικοί: Ντιμόβσκι (Ακαντέμια Πάντεφ), Ζάικοφ (Σλάβια Σόφιας), Βελκόβσκι (Ριέκα), Μούσλιου (Ίνγκολσταντ), Ριστέβσκι (ΑΕ Λεμεσού), Αλιόσκι (Αλ Αχλί), Τοντορόβσκι (Σερέντ), Ασκόβσκι (Σέπσι), Σεραφίμοβ (Ζαλαέγκερζεγκ)

Μέσοι: Ελμάς (Νάπολι), Μπάρντι (Λεβάντε), Γκροζντανόβσκι (Ζλάτε Μοράβτσε), Σπιρόβσκι (ΜΤΚ), Τσούρλινοβ (Σάλκε), Ετέμι (Ιστανμπούλσπορ), Νταβίντ Μπαμπούνσκι (Ντέμπρετσεν), Νικόλοφ (Σέριφ Τιρασπόλ), Φαζλαγκίκαϊ (Βίσλα Κρακοβίας)

Επιθετικοί: Ριστόβσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόβσκι (ΜΤΚ), Τραϊκόφσκι (Αλ Φάιχα), Ντόριαν Μπαμπούνσκι (Ντέμπρετσεν).

Πήρε τον πρώτο του βαθμό μετά το εντός έδρας 1-1 με την Βουλγαρία. Το Γιβραλτάρ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μετά την μεγάλη επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει ο Κόλεϊνγκ σε καρφωτή κεφαλιά στο 15' πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων «αγγίζοντας» την ισοφάριση στο 44' με την κεφαλιά του Τσιπολίνο στο δεύτερο δοάρι μετά από κόρνερ, να περνά ελάχιστα άουτ. Στην τελευταία φάση όμως του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι βρέθηκαν εκτεθειμένοι σε γρήγορη αντεπίθεση των Βούλγαρων που τέλειωσε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα τους για το 0-1. Στο 51' ο Βαλαρίνο νικήθηκε σε τετ-α-τετ, αλλά στο 58' το Γιβραλτάρ κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Γουόκερ ισοφαρίζοντας. Οπισθοχώρησε φυσιολογικά στην συνέχεια και δέχτηκε πίεση, χωρίς ωστόσο να απειληθεί σοβαρά, πλην της τελευταίας φάσης του αγώνα, όταν ο Κόλεϊνγκ είπε «όχι» σε τετ-α-τετ μπλοκάροντας την μπάλα.

Πρώτος βαθμός για το Γιβραλτάρ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Λίχτεναστάιν τον Νοέμβριο του 2020 και πρώτο γκολ μετά από αυτό κόντρα στην Λετονία εντός έδρας τον Νοέμβριο του 2021. Οι Ίβηρες έμειναν έτσι «ζωντανοί» για την παραμονή στην League C, αφού απέχουν έναν πόντο από την Βουλγαρία, αλλά το έργο τους παραμένει εξαιρετικά δύσκολο.

«Είμαστε χαρούμενοι, αλλά έχουμε στο μυαλό μας πως αποτελέσματα όπως η ισοπαλία με την Βουλγαρία μεγαλώνουν την ευθύνη που έχουμε καθώς και οι αντίπαλοι πλεόν θα μας αντιμετωπίζουν με περισσότερο σεβασμό» , δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Γιβραλτάρ, Χούλιο Σέζαρ Ρίμπας.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής ο αμυντικός Μπόσιο (Γιουρόπα) και οι επιθετικοί Ντε Μπαρ (Γουίκομ) και Γιομ (Γιουρόπα), που είχαν κληθεί αρχικά στην προεπιλογή των 27 παικτών.

Η αποστολή του Γιβραλτάρ:

Τερματοφύλακες: Κόλινγκ (Γκλεντόραν), Μπάντα (Γιουρόπα), Αβεγιάνο (Λινξ), Λόπες (Γιουρόπα), Βίκτορ (Σεντ Τζόζεφς)

Αμυντικοί: Ρ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τ.Τσιπολίνα (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Σέρτζαντ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ολιβέρο (Γιουρόπα), Γουάιζμαν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Άνεσλι (Μπλάκμπερν), Μουελχί (Σεντ Τζόζεφς), Μπρίτο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Τζόλι (Γιουρόπα), Μπόσιο (Γιουρόπα), Σάντος (Μονς Κάλπε), Λόπες (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Θορν (Κόλετζ 1975)

Μέσοι: Γουόκερ (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ερνάντες (Γιουρόπα), Πονς (Σεντ Τζόζεφς), Τορίγια (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ρόναν (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπαντρ (Γιουρόπα), Βαλαρίνο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Μπάλανταϊν (Μάντσεστερ 62), Ντούα (Μονς Κάλπε), Πόζο (Μπαλόν ντε Κάντιθ), Σαλάχ (Λινξ)

Επιθετικοί: Κασιάρο (Λίνκολν Ρεντ Ιμπς), Ντε Μπαρ (Γουίκομ), Στάιτς (Στάρμπριτζ), Κουμπς (Μπρούνος Μάγκπις), Γιομ (Γιουρόπα), Μόργκαν (Μπρούνος Μάγκπις), Γκράσια (Κόλετζ 1975), Γουίλσον (Μάντσεστερ 62).

Γιώργος Χρονόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το Γιβραλτάρ μπορεί συνολικά να έχει συμπαθητική εικόνα και να καλή ψυχολογία μετά τον βαθμό που απέσπασε από την Βουλγαρία, αλλά η διαφορά δυναμικότητας με την Βόρεια Μακεδονία που «καίγεται» γιαβαθμούς μάλιστα, είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Συν τοις άλλοις έχουν ανάγκη από ένα «ξέσπασμα» οι γηπεδούχοι ώστε να διασκεδάσουν και τις εντυπώσεις μετά την συντριβή από την Γεωργία. Καμία αξία στον άσο στοιχηματικά, ποντάρισμα στο να σημειωθούν 4-6 στο ματς.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Βόρεια Μακεδονία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Γιβραλτάρ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.95 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  3 Βόρεια Μακεδονία 6 7 2 1 3 7:7
  4 Γιβραλτάρ 6 1 0 1 5 3:18
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο Aquamenti, με το υψηλότερο yield +2.27% στο σημείο No Goal έπαιξε: No Goal

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες