7

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Βόρεια Μακεδονία - Βουλγαρία

Προϊστορία

26/9/2022 Βόρεια ΜακεδονίαΒουλγαρία 0 - 1
2/6/2022 ΒουλγαρίαΒόρεια Μακεδονία 1 - 1
29/3/2016 Βόρεια ΜακεδονίαΒουλγαρία 0 - 2
14/8/2013 Βόρεια ΜακεδονίαΒουλγαρία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 177,051 83.6%
X
€ 14,441 6.8%
2
€ 20,307 9.6%
Over
€ 3,426 26.1%
Under
€ 9,713 73.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Δευτέρα, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

188 ψήφοι:

2

Σουτ στην εστία

5

10

Σουτ εκτός εστίας

8

46%

Κατοχή μπάλας

54%

2

Οφσάιντ

3

3

Κίτρινες κάρτες

5

1

Κόκκινες κάρτες

0

5

Κόρνερ

1

10

Φάουλ

24

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Todor Proeski Arena
  • Χωρητικότητα: 33460
  • Θεατές: 20173
Βαλκανικό ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Βαλκανικό ντέρμπι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον

Βαλκανικό ντέρμπι έχει το μενού στο φινάλε του 4ου ομίλου της League C, με τις Βόρεια Μακεδονία και Βουλγαρία να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στα Σκόπια σ’ ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Πήγε στην Τιφλίδα με μόνο στόχο τη νίκη αλλά αντί αυτού ηττήθηκε με 2-0 από την Γεωργία κι έτσι έμεινε οριστικά εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς. Περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και παράλληλα ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, δεχόμενη το γκολ στο 35’ με αυτογκόλ του Μιόφσκι. Μπήκε δυναμικά στο ξεκίνημα της επανάληψης και είχε 2-3 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει όμως στο 64’ ο Βελκόφσκι έχασε τη μπάλα στο κέντρο και δέχτηκε δεύτερο στο τρανζίσιον. Έκτοτε περισσότερο κινδύνευσε με τρίτο τέρμα παρά απείλησε για να μειώσει και να επιστρέψει στο παιχνίδι.

Ήταν η δεύτερη ήττα στον όμιλο (2-1-2), αμφότερες από την πρωτοπόρο Γεωργία κι έτσι βρέθηκε στο -6 από την κορυφή. Παράλληλα επέτρεψε στην Βουλγαρία να μειώσει στο -1 τη μεταξύ τους διαφορά κι έτσι το σημερινό θα κρίνει την 2η άτυπη θέση στον όμιλο. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο έχοντας ορισμένους νεαρούς παίκτες και όπως είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μιλέφσκι: «Ο στόχος μας είναι να φτιάξουμε μία ομάδα που να είναι ανταγωνιστική για τα επόμενα 4-5 χρόνια».

Εν όψει του σημερινού γειτονικού ντέρμπι ο Μιλέφσκι έθεσε ως στόχο τη νίκη και τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική αλλά το άθλημα: «Όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Θα δούμε τι θα γίνει στο παιχνίδι. Τα παιδιά είναι έτοιμα να δείξουν ότι χάσαμε άδικα στην Τιφλίδα. Η Βουλγαρία έχει νέο προπονητή και πολλούς νέους παίκτες. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Το γήπεδο δε βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μετά από απαίτηση μου, δεν χρησιμοποιήθηκε για ένα μήνα. Για να είμαστε ξεκάθαροι, είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού και μας ενδιαφέρει μόνο αυτό, όχι η πολιτική. Πρέπει να βρούμε τρόπο να κερδίσουμε στο γήπεδο. Μετά το ματς στην Βουλγαρία, ευχαρίστησα τους οικοδεσπότες και τώρα θα τους καλωσορίσουμε στο γήπεδο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Έχασε το ματς με την Γεωργία ο βασικός μέσος Αντέμι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ) και είναι αμφίβολος για το σημερινό. Πριν το ματς με την Γεωργία αποχώρησαν από την αποστολή λόγω προβλημάτων ο κάπτεν/μπακ Ριστόφσκι (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), ο μέσος Εθέμι (Ιστανμπουλσπόρ) και ο εξτρέμ Τσουρλίνοβ (Μπέρνλι). Και οι τρεις θεωρούνται σημαντικές απουσίες. Δεν κλήθηκαν λόγω τραυματισμών οι μέσοι Ρακίπ (Μάλμε), Κωνσταντίνοβ (Πιαστ) και ο φορ Ντάτσι (Βέστερλοφ) αλλά και οι Νικολόβ, Ριστέφσκι και Μπαμπούνσκι οι οποίοι δεν έχουν ομάδα.

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ντιμιτριέφσκι (Ράγιο Βαγιεκάνο), Σισκόφσκι (Δόξα Κατωκοπιάς), Ναουμόφσκι (Σκούπι), Αλεκσόφσκι (Ραμποτνίτσκι)

Αμυντικοί: Αλιόσκι (Φενέρμπαχτσε), Μουσλιού (Ίνγκολσταντ), Βελκόφσκι (Αλ-Ετιφάκ), Μπεϊτουλάι (Σκεντίγια), Ζάικοβ (Βόρσκλα), Ασκόφσκι (Λαμία), Τοντόρσκι (Σουμγκαγίτ), Σεραφιμόβ (Φεχερβάρ), Ντιμόφσκι (Ακαντεμίγια Πάντεβ)

Μέσοι: Σπιρόφσκι (Πιούνικ), Μπαρντί (Τραμπζονσπόρ), Ελμάς (Νάπολι), Ατανασόβ (Χάιντουκ), Φάζλαγκικ (Ντουναίτσκα Στρέντα), Ελέζι (Βαραζντίν)

Επιθετικοί: Τραϊκόφσκι (Αλ-Φάιχα), Ριστόφσκι (Σπαρτάκ Τρνάβα), Μιόβσκι (Αμπερντίν), Μπαμπούνκσι (Ντεμπρετσέν), Ντόριεβ (Σκεντίγια).Πήρε την πρώτη της νίκη στον όμιλο στο ντεμπούτο του Κρστάγιτς στον πάγκο, διαλύοντας με 5-1 το αδύναμο Γιβραλτάρ εντός έδρας. Προηγήθηκε στο 23’ με τον Αντόβ, ισοφαρίστηκε άμεσα (26’) αλλά στη συνέχεια ανέβασε ρυθμούς και το «καθάρισε» με τα γκολ των Ντεσπόντοβ (36’), Κιρίλοβ (52’) και Στεφάνοβ (55’). Το… κερασάκι έβαλε στο 81’ ο Πετκόβ διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο (6-1-3) και εξασφάλισε την παραμονή της στην League C, ξεφεύγοντας με +5 από το 4ο Γιβραλτάρ. Παράλληλα έχει ευκαιρία να τερματίσει στην 2η άτυπη θέση σε περίπτωση νίκης στα Σκόπια. Γενικότερα το κλίμα είναι αρκετά καλό μετά την πρώτη νίκη και την έλευση του νέου προπονητή και θα προσπαθήσει να χτίσει μομέντουμ.

Με την πρώτη και την τέταρτη θέση να έχουν κριθεί το σημερινό δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά σύμφωνα με τον Κρστάγιτς: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια χωρίς σημασία. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε φυσικά. Το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ πέρασε, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να έχει συγκέντρωση για 90 λεπτά παιχνιδιού και επιθυμία για τη νίκη. Η Βόρεια Μακεδονία είναι καλή ομάδα, περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε την ίδια ενέργεια όπως με το παιχνίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ. Παίξαμε με πολύ αδρεναλίνη και θέλουμε να παίξουμε ξανά έτσι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο ελκυστικά μας επιτρέψει ο αντίπαλος. Οι παίκτες μου είναι ικανοί γι’ αυτό», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν αναφέρθηκαν «φρέσκα» προβλήματα. Εκτός ο γκολκίπερ Μιχάιλοβ (Λέφσκι Σόφιας), οι μέσοι Κράεβ (Λέφσκι Σόφιας), Μιλάνοβ (Λέφσκι Σόφιας), Κοσταντίνοβ (ΑΠΟΕΛ) και ο επιθετικός Ίλιεβ (Άσκολι).

Η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Μιχαΐλοφ (Λέφσκι Σόφιας), Ντιουλγκέροφ(Τσέρνο Μόρε), Βούτσοβ (Σλάβια Σόφιας)

Αμυντικοί: Νεντιάλκοφ (Λουντογκόρετς), Α.Χριστόβ (Κοτσένζα), Π. Χριστόφ (Σπέτσια), Τουρίτσοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Τζορμπατζίνσκι (Σταλ Μίελετς), Γιορντάνοφ (Βεστέρλο), Ποπόφ (Τσέρνο Μόρε), Γκαλάμποφ (Μακάμπι Νετάνια).

Μέσοι: Τσότσεβ (ΤΣΣΚΑ 1948), Γιανκόβ (Λουντογκόρετς), Μαλίνοφ (Λέουβεν), Μιλάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράστεφ (Λέφσκι Σόφιας), Κράεφ (Λέφσκι Σόφιας), Στεφάνοφ (Λέφσκι Σόφιας), Κονσταντίνοφ (Άρσεναλ Τούλα)

Επιθετικοί:Ντεσπότοβ (Λουντογκόρετς), Γιόμοφ (ΤΣΣΚΑ Σόφιας), Α. Ίλιεβ (Άσκολι), Γ.Μίντσεβ (Ρίγα), Μ..Μίντσεβ (Σλάβια Πράγας), Κιρίλοφ (Σλάβια Σόφιας)

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Βόρεια Μακεδονία δεν έπαιξε άσχημα στην Τιφλίδα, δεν εκμεταλλεύτηκε όμως τις ευκαιρίες της και παράλληλα πλήρωσε τα λάθη στα μετόπισθεν. Δίκαια το φαβορί απέναντι στην Βουλγαρία αλλά έχει απουσίες και ο άσος είναι χαμηλά απέναντι σε μια ομάδα που έχει μόλις μία ήττα στον όμιλο και πηγαίνει με καλή ψυχολογία στα Σκόπια μετά την πρώτη νίκη και την έλευση του νέου προπονητή. Αν θα παίζαμε κάτι θα επιλέγαμε το αμφίσκορο. Αμφότερες σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ (7-6 η Βόρεια Μακεδονία, 9-8 η Βουλγαρία) ενώ το ματς δεν έχει ιδιαίτερες σκοπιμότητες και μπορεί να βοηθήσει ώστε να δούμε καλύτερο παιχνίδι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
4ος Όμιλος
  2 Βουλγαρία 6 9 2 3 1 10:8
  3 Βόρεια Μακεδονία 6 7 2 1 3 7:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο metrbymetr, με το υψηλότερο yield +26.55% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League C] έπαιξε: Goal
  • » Ο qwerty105s, με το υψηλότερο yield +12.22% στο σημείο 2-3 Goals έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες