3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρτιζάν - Σπάρτα Πράγας

Προϊστορία

24/2/2022 ΠαρτιζάνΣπάρτα Πράγας 2 - 1
17/2/2022 Σπάρτα ΠράγαςΠαρτιζάν 0 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 42,247 56.8%
X
€ 15,829 21.3%
2
€ 16,327 21.9%
Over
€ 11,288 39.9%
Under
€ 16,990 60.1%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

122 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadion FK Partizan
  • Χωρητικότητα: 32710
  • Θεατές: 13864
Με την πλάτη στον τοίχο η Σπάρτα

Με την πλάτη στον τοίχο η Σπάρτα

Παρτιζάν και Σπάρτα Πράγας αναμετρούνται στο Βελιγράδι για την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ, με τους Σέρβους να έχουν το προβάδισμα μετά το «διπλό» στην Πράγα.

Α’ Ματς (Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν 0-1): Κλειστό παιχνίδι με ελάχιστές φάσεις, η Σπάρτα Πράγας ήταν αυτή που έψαχνε το γκολ αλλά αντί αυτού βρέθηκε πίσω στο 78’, με τον Μένινγκ να πιάνει στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει στο τετ-α-τετ. Μάλιστα στο 82’ η Παρτιζάν είχε χαμένο τετ-α-τετ με τον Γιόβιτς για να κάνει το 2-0 και να πάρει πολύ μεγάλο προβάδισμα!

Τι ισχύει: Φάση των πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Ο νικητής εξασφαλίζει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο συνολικό σκορ ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Αν και το πρωτάθλημα παραμένει η μεγάλη της προτεραιότητα, έκανε πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ μετά το «διπλό» στην Πράγα. Για ακόμα ένα παιχνίδι βασίστηκε στην άμυνα της και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε, γυρνώντας με σκορ πρόκρισης στο Βελιγράδι.

Την Κυριακή, παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο ματς πρωταθλήματος με την ουραγό Ραντνίτσκι 1923 αλλά δε συνάντησε κανένα πρόβλημα, παίρνοντας εντός έδρας νίκη με 2-0. «Καθάρισε» το ματς από το πρώτο μέρος με τα γκολ των Γκόμες (18’) και Γιόιτς (34’) και στη συνέχεια άφησε το πόδι το γκάζι, παίζοντας και με παίκτη παραπάνω από το 50ο λεπτό. Μετράει με 21 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 23 παιχνίδια (61-6 γκολ) και παραμένει στο +5 από τον 2ο Ερυθρό Αστέρα, διεκδικώντας το πρώτο της πρωτάθλημα μετά τη σεζόν 2016-17.

Ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Μαρακανά» αλλά όπως ξεκαθάρισε ο Γιοβάνοβιτς το μυαλό όλων είναι στη σημερινή ρεβάνς: «Αν και θα ήθελα να σκεφτόμουν το ντέρμπι, δεν έχουμε την πολυτέλεια. Οι παίκτες μου έχουν ανεβάσει τον πήχη και δεν μπορείς να μην τον ακολουθήσεις. Θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από ότι στην Πράγα. Κρίνεται η πρόκριση, θα υπάρξουν περισσότερα ρίσκα, κυρίως από τη δική τους πλευρά. Θα είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο και αβέβαιο παιχνίδι έως το τέλος. Θα μπούμε δυνατά και θα δώσουμε το μάξιμουμ για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας».

Αγωνιστικά Νέα: Δύσκολα θα προλάβει το αυριανό ο έμπειρος δεξιός μπακ Μιλίκοβιτς (12/0). Τη θέση του ενδέχεται να πάρει ο στόπερ Μίλετιτς μιας και ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ Ζίβκοβιτς είναι αρκετά επιθετικογενής. Ξανά εκτός ο επιθετικός χαφ Πάντιτς (16/3) και ο νεοφερμένος αμυντικός μέσος Φέισα (-).

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Παρτιζάν και η ήττα με 1-0 στην Πράγα τη φέρνει με την πλάτη στον τοίχο όσον αφορά τη σημερινή ρεβάνς. Με εξαίρεση δύο στιγμές από στατικές φάσεις στο ξεκίνημα, δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πουθενά στο 78’, πληρώνοντας την κακή αμυντική της αντίδραση σε βαθιά μπαλιά. Το γκολ την επηρέασε και μάλιστα χρειάστηκε επέμβαση του γκολκίπερ της σε τετ-α-τετ για να αποφύγει ένα δεύτερο τέρμα.

Δεν είχε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Τσεχίας το σαββατοκύριακο μιας και το παιχνίδι με την Γιάμπλονετς αναβλήθηκε κι έτσι πηγαίνει ξεκούραστη στο Βελιγράδι. Τρέχει αήττητο έξι αγώνων (4-2-0) και βρίσκεται στην 3η θέση και στο -7 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας με ένα ματς λιγότερο.

Εν όψει του σημερινού, ο τεχνικός της Βρμπα ανέφερε: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι επιθετικά γιατί στο πρώτο ματς δεν ήταν αυτό το παιχνίδι μας. Ήμασταν καλοί στο πρώτο 20λεπτο αλλά μετά δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε έτσι. Η αντίπαλος μας κέρδισε στην Πράγα επομένως θα χτίσουν το παιχνίδι τους βασιζόμενοι στην άμυνα. Περιμένω να παίξουν πιο επιθετικά από ότι στην έδρα μας διότι θα θέλουν να κάνουν χαρούμενους τους οπαδούς τους. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, επομένως θα είναι ένα ενδιαφέρον ποδοσφαιρικά παιχνίδι».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε ο βασικός δεξιός μπακ Βίσνερ (21/1) ενώ υπολογίζεται κανονικά ο έμπειρος αριστερός χαφ Κρέιτσι (8/1) που τη φετινή σεζόν ταλαιπωρείται από προβλήματα υγείας. Από την άλλη χτύπησε και δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Σέλουτσκα (8/1), όπως και ο αναπληρωματικός φορ αλλά πρώτος της σκόρερ Πούλκραμπ (14/7).

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παρτιζάν απέδρασε με το «διπλό» από την Πράγα και στο Βελιγράδι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Ομάδα με αμυντικό στυλ στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, θα θωρακίσει τα μετόπισθεν με στόχο να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ απέναντι σε μια Σπάρτα που ζορίζεται αρκετά στο γκολ στην Ευρώπη. Ζαριά στο «Χ».

FACTS

  • Η ομάδα Παρτιζάν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο sokos1991, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 1
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.18% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες