2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ

11/3/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 691
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1528 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ στις 7/5/2024

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 16' Haland Erling
  2. 28' Neymar Junior
  3. 46' Bernat Juan

2ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 61' Hummels Mats
  2. 68' Bernat Juan
  3. 89' Neymar Junior
  4. 89' Can Emre
  5. 90' Marquinhos Correa
  6. 90' Di Maria Angel
  7. 93' Mbappe Kylian

      Προϊστορία

      7/5/2024 Παρί Σεν ΖερμένΝτόρτμουντ 0 - 1
      1/5/2024 ΝτόρτμουντΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 0
      13/12/2023 ΝτόρτμουντΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 1
      19/9/2023 Παρί Σεν ΖερμένΝτόρτμουντ 2 - 0
      11/3/2020 Παρί Σεν ΖερμένΝτόρτμουντ 2 - 0
      18/2/2020 ΝτόρτμουντΠαρί Σεν Ζερμέν 2 - 1
      4/11/2010 Παρί Σεν ΖερμένΝτόρτμουντ 0 - 0
      21/10/2010 ΝτόρτμουντΠαρί Σεν Ζερμέν 1 - 1

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 4,579,270 90.0%
      X
      € 213,976 4.2%
      2
      € 293,359 5.8%
      Over
      € 244,207 61.8%
      Under
      € 151,245 38.2%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τετάρτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      580 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Videos

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Κεκλεισμένων των θυρών
      • Γήπεδο: Parc des Princes
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 47929
      Για την ανατροπή σε άδειο γήπεδο

      Για την ανατροπή σε άδειο γήπεδο

      Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο άδειο «Παρκ Ντε Πρενς» τη Ντόρτμουντ ψάχνοντας την ανατροπή μετά την ήττα στη Γερμανία.

      Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος με τον πρώτο αγώνα ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί στη συνέχεια και η διαδικασία των πέναλτι.

      Α' Παιχνίδι: Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν: 2-1

      * Το παιχνίδι μετά από εντολή της UEFA θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέσο προφύλαξης απέναντι στον κορωνοϊό.

      ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

      Τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ντόρτμουν στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, γνώρισε την ήττα με 2-1 στη Γερμανία και πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή για να μην γνωρίσει άλλο έναν αποκλεισμό από νοκ άουτ φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περισσότερο παθητική στο πρώτο μέρος, είδε την αντίπαλο της να έχει την πρωτοβουλία και απείλησε μόνο με μία εκτέλεση φάουλ του Νεϊμάρ στο 11’. Εμπαμπέ και Νεϊμάρ ανησύχησαν τον Μπούρκι στο 66’,τρία λεπτά μετά όμως ο Χάαλαντ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 75’ ο Εμπαπέ πέρασε με ευκολία τον Ζαγκαντού, σέρβιρε στον Νεϊμάρ και ο Βραζιλιάνος δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1 . Η χαρά της Παρί όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς τρία λεπτά μετά ο Χάαλαντ βρήκε χώρο και με μία βολίδα χάρισε τη νίκη στους Γερμανούς. Στο 81’ ο Νεϊμάρ σημάδεψε το δοκάρι και δεν κατάφερε να δώσει στην Παρί μία σημαντική ισοπαλία.

      Το Σάββατο αναβλήθηκε η αναμέτρηση της με το Στρασβούργο και έτσι τελευταίος της αγώνας ήταν αυτός του Κύπελλο με αντίπαλο τη Λυών. Έκανε επίδειξη δύναμης κι επικράτησε 5-1 χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους της. Το λάθος του Κουρζάβα κόστισε στο 11’ και οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Τεριέ. Ωστόσο δεν χάρηκαν το προβάδισμά τους για πολύ. Κι αυτό διότι τρία λεπτά αργότερα ο Εμπαπέ έφερε το ματς στα ίσα με προβολή από τη μικρή περιοχή. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Νάβας να νικάει τον Τεριέ σε τετ α τετ και τον Καβάνι να σημαδεύει το δοκάρι στο 43’. Τα πάντα κρίθηκαν όμως στο 61’. Ο Μαρσάλ βρήκε την μπάλα με το χέρι κι αποβλήθηκε αφήνοντας με δέκα τους γηπεδούχους και ο Νεϊμάρ από τα έντεκα μέτρα έβαλε μπροστά την Παρί με 2-1. Το ματς είχε πάρει τον δρόμο του πλέον. Στο 70’ ο Εμπαπέ έκανε επίδειξη της κλάσης του και με μία κούρσα εξήντα μέτρων και υπέροχο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Εννιά λεπτά πριν ολοκληρωθεί το ενενηντάλεπτο ήταν η σειρά του Σαράμπια να σκοράρει με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ξανά ο Εμπαπέ στο 92’, κάνοντας παράλληλα και χατ-τρικ.

      Δεν θέλει να σκέφτεται πως άλλη μία χρονιά θα πάει χαμένη στην Ευρώπη, με τη Λυών έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτήν την εικόνα θέλει να βγάλει και σήμερα στον αγωνιστικό χώρο.

      «Η Ντόρτμουντ έχει παίξει τα τελευταία της παιχνίδια με την ίδια ενδεκάδα οποότε την έχουμε αναλύσει. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη κατάσταση και έχουμε περισσότερους παίκτες σε φόρμα παρόλο που δεν παίξαμε κόντρα στη Στρασβούργο. Είναι κρίμα αλλά την περισσότερη μας ένταση τη βγάλαμε στην προπόνηση. Η Ντόρτμουντ είναι επικίνδυνη ομάδα, ειδικά στις αντεπιθέσεις και θα χρειαστεί να είμαστε προσεκτικοί».

      Αγωνιστικά Νέα: Συμπλήρωσαν κάρτες και θα απουσιάσουν ο δεξιός μπακ Μενιέ (16/0) και ο μέσος Βεράτι (20/0). Ανησύχησαν ιδιαίτερα στην Παρί με τον Κίλιαν Εμπαπέ (20/18) ο οποίος είχε πυρετό για δύο ημέρες, υποβλήθηκε χθες το βράδυ σε τεστ για κορωνοϊό αλλά ευτυχώς το αποτέλεσμα βγήκε αρνητικό. Πάλι όμως η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη. Εκτός λόγω τραυματισμού έμειναν o δεξιός μπακ Νταγμπά (10/0) και ο μέσος Ερέρα (8/1), δεν προλαβαίνει λογικά ο στόπερ Τιάγκο Σίλβα (21/0).

      ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

      Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ πήρε τη νίκη (2-1) στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στην Παρί και κρατάει ένα μικρό προβάδισμα για τη σημερινή ρεβάνς. Περισσότερο κινητική από την αντίπαλο της στο πρώτο μέρος, της έλειψε η σωστή επιλογή στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Μπούρκι σε δύο περιπτώσεις στην επανάληψη επενέβη σωστά σε σουτ του Εμπαπέ και στο 69’ ο Χάαλαντ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, πρόλαβε τον Νάβας και με προβολή άνοιξε το σκορ. Έξι λεπτά μετά όμως ο Ζαγκαντού δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Εμπαπέ ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ για το 1-1. Η Ντόρτμουντ όμως έιχε άμεση απάντηση με τον εξαιρετικό Χάαλαντ ο οποίος έπιασε ένα φανταστικό σουτ στο 77’ και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 81’ ο Νεϊμάρ σημάδεψε το δοκάρι, η Παρί δεν ισοφάρισε και οι παίκτες του Φαβρ πανηγύρισαν μία σπουδαία νίκη.

      Την Κυριακή μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη εκτός έδρας νίκη στο ντέρμπι με την Γκλάντμπαχ (1-2) και πέρασε στην 2η θέση της Μπουντεσλίγκα. Ο Μπούρκι στο 7΄κράτησε την κράτησε όρθια σε τετ α τετ του Λάινερ και ένα λεπτό μετά ο Αζάρ στην επιστροφή του στο Μπορούσια Παρκ με ωραία προσωπική ενέργεια της έδωσε το προβάδισμα. Δέχτηκε πίεση στη συνέχεια, ενώ μπορεί να αισθάνεται και τυχερή που ο διαιτητής και ο VAR δεν καταλόγισαν παράβαση σε μαρκάρισμα του Ζαγκαντού στον Χόφμαν στο 45’. Λίγο μετά το ξεκίνημα του ημιχρόνου όμως είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει έπειτα από στημένη φάση και στο 65’ ο Ζόμερ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αζάρ. Ο Φαβρ πέρασε στο παιχνίδι τον Σάντσο με τον Άγλλο να είναι ιδιαίτερα κινητικός και να βγάζει ωραία κάθετη στον Χακίμι στο 71’ για το 2-1. Στη συνέχεια ο 20χρονος άσος με ωραίο σουτ σημάδεψε το δοκάρι, οι φιλοξενούμενοι κινδύνεψαν με την ισοφάριση στο τέλος όμως κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

      Μετά και την ισοπαλία της Λειψίας ανέβηκε στην 2η θέση,στο -4 όμως από την πρωτοπόρο Μπάγερν . Μετράει 5 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται σε καλή κατάσταση γνωρίζει όμως ότι θα χρειαστεί να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα.

      «Θέλουμε και οφείλουμε να κάνουμε μία μεγάλη εμφάνιση για να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και υπομονετικά τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα μας. Αμυντικά πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα σταθεροί και να αποσυντονίσουμε τον αντίπαλο μας. Δεν μπορούμε να προσέξουμε μόνο όμως το αμυντικό κομμάτι», τόνισε ο Λουσιέν Φαβρ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός παραμένουν ο μεσοεπιθετικός Ρόις (19/11) και ο μέσος Ντιλέινι (6/0).

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Η Παρί οφείλει να επιτεθεί, ξέρει πως της αρκεί και το 1-0 αλλά δεν μοιάζει με ομάδα που θα αρκεστεί σε αυτό. Η Ντόρτμουντ από την άλλη θα βρει σίγουρα χώρους στο τρανζίσιον και με την ταχύτητα της θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί. Αμφίσκορο και over βρίσκονται χαμηλά ακόμα και αν τα συνδυάσεις, λίγο πιο αποδεκτός ο άσος ενδεικτικά θα τον προτιμήσουμε.

      FACTS

      • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 14 από 15 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.23 στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 9 αγώνες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.27 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ντόρτμουντ νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 3.90 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νίκησε στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση 1.63 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο Power13 με το υψηλότερο yield +0.09% έπαιξε: 2-3 Goals
      • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +5.61% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2-3 Goals

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες