1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπασακσεχίρ

Προϊστορία

9/12/2020 Παρί Σεν ΖερμένΜπασακσεχίρ 5 - 1
28/10/2020 ΜπασακσεχίρΠαρί Σεν Ζερμέν 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 2,098,879 96.8%
X
€ 49,932 2.3%
2
€ 20,307 0.9%
Over
€ 42,879 72.5%
Under
€ 16,287 27.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 19:55

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

215 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Parc des Princes
  • Χωρητικότητα: 48712
Συνεχίζεται με νέα ομάδα διαιτητών!

Συνεχίζεται με νέα ομάδα διαιτητών!

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μπασακσεχίρ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ογδόου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από θρίαμβο στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν στην έδρα τους από τη Λειψία.

UPDATE: Το παιχνίδι θα συνεχιστεί από το 13ο λεπτό, καθώς διακόπηκε σ' εκείνο το σημείο με τους φιλοξενούμενους να καταγγέλουν ρατσιστική επίθεση του τέταρτου διαιτητή στον Καμερουνέζο βοηθό προπονητή, Πιερ Γουεμπό. Η UEFA αποφάσισε να μεταφέρει το ματς για την Τετάρτη (9/12, 19.55).

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα μεγάλα παιχνίδια κι εκείνη απέδειξε ότι σιγά-σιγά μπορεί να λογίζεται ως τέτοια. Την περασμένη εβδομάδα «καιγόταν» για το διπλό στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το πήρε με το εμφατικό 1-3, που την έβαλε πλέον σε θέση οδηγού στον όμιλο της «φωτιάς». Το προηγούμενο Σάββατο έπαιξε εκτός έδρας παιχνίδι με την άκρως φορμαρισμένη Μονπελιέ. Δεν ήταν εύκολο το έργο της, ενώ ο Τόμας Τούχελ έκανε μερικό ροτέισον. Η ποιότητά της φάνηκε στο χορτάρι κι έφυγε με μία σημαντική νίκη, ξανά με 3-1. Δεν εντυπωσίασε αλλά άνοιξε το σκορ στο 33’ με τον Νταγκμπά. Χάρηκε μόνο για οκτώ λεπτά, αφού ο Μαβιντιντί έφερε το ματς στα ίσα στο 41’ κι αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη συνέχισε να ελέγχει το ματς δίχως πολλές μεγάλες φάσεις. Στο 77’ φάνηκε η ποιότητα του Κεν ο οποίος με φοβερό σουτ από δύσκολη θέση την έβαλε ξανά σε θέση «οδηγού». Στις καθυστερήσεις ο Εμπαπέ «σφράγισε» το «τρίποντο».

Η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ είναι και στην πρώτη θέση του ογδόου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Περνάει με ισοπαλία ή νίκη, ενώ αν πάρει το «τρίποντο» θα έχει εξασφαλίσει και την κορυφή, αδιαφορώντας πλήρως για το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα στη Γερμανία. Τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς της για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Γαλλίας Τόμας Τούχελ τόνισε: «Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βρεθούμε σε αυτήν τη θέση. Δείξαμε την ποιότητά μας στα δύο προηγούμενα παιχνίδια που ήταν αποφασιστικής σημασίας. Είναι ένας τρίτος συνεχόμενος τελικός και θα κάνουμε τα πάντα με όλες μας τις δυνάμεις. Πάντοτε στοχεύουμε στη νίκη. Κερδίζοντας τον όμιλο θα έχουμε τουλάχιστον τον επαναληπτικό στην έδρα μας στη φάση των 16. Δεν είναι εύκολα σε καμία περίπτωση. Θα τα σκεφτούμε αργότερα όμως αυτά, προς το παρόν ασχολούμαστε μόνο με το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, αφού δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Αγωνιστικά Νέα: Έλειψε στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ όμως μόνο για λόγους ξεκούρασης ο Νεϊμάρ (6/3) και είναι κανονικά διαθέσιμος όπως και ο Ντράξλερ (6/2) που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Από εκεί και πέρα τα γνωστά προβλήματα. Πάντοτε στα «πιτς» ο τραυματίας Μπερνάτ (3/0), ενώ θα λείψουν και οι Σαράμπια (11/2) και Ικάρντι (5/2).



ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ

Το τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι, στην πρώτη της συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, εξελίχθηκε σ’ ένα συναρπαστικό «γκραν γκινιόλ». Έβαλε πολύ δύσκολα στη Λειψία, όμως ηττήθηκε τελικά (3-4) κι έχασε την ευκαιρία να πάρει ξανά κάποιους βαθμούς. Βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ με διαφορά δύο τερμάτων (0-2 και 1-3), όμως μπόρεσε να αντιδράσει και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καχβετσί που πέτυχε χατ-τρικ, ισοφάρισε σε 3-3, πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των ενενήντα. Στις καθυστερήσεις όμως είδε τον Σόρλοθ να τη ρίχνει στο καναβάτσο. Της έχει κοστίσει φανερά και στην τούρκικη Σούπερ Λιγκ, η συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το περασμένο Σάββατο γκέλαρε στην έδρα της Μαλάτιασπορ. Ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 45’ με τον Τζουλιάνο, όμως ισοφαρίστηκε στο 50’ και δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το γκολ που θα της χάριζε τη νίκη.

Η πορεία της Μπασακσεχίρ στο Τσάμπιονς Λιγκ κρίνεται μάλλον αναμενόμενη, αφού από την αρχή στάθηκε άτυχη με το γκρουπ στο οποίο κληρώθηκε. Παρ’ όλα αυτά ήταν ανταγωνιστική σχεδόν σε όλους τους αγώνες της. Η συγκομιδή των τριών βαθμών τη φέρνει στην τελευταία θέση και θα παίξει μόνο για το πρεστίζ κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς της για τη διοργάνωση ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

«Έφτασε η ώρα για το τελευταίο μας παιχνίδι στη διοργάνωση. Θα θέλαμε να συνεχίσουμε αλλά αναγκαστικά θα βρεθούμε στην τελευταία θέση σ’ ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Σίγουρα πάντως θέλουμε να κλείσουμε μ’ έναν τρόπο με τον οποίο θα είμαστε περήφανοι. Όλοι οι παίκτες μας είναι υψηλής ποιότητας. Θα χρησιμοποιήσω όποιους μπορούν να παίξουν αλλά τους εμπιστεύομαι όλους ανεξάρτητα με το ποιοι θα αγωνιστούν» ήταν τα λόγια του προπονητή των πρωταθλητών Τουρκίας, Οκάν Μπουρούκ.

Αγωνιστικά Νέα: Έτοιμος ο μέσος Άλεκσιτς (7/1) που νίκησε τον Covid-19. Τα γνωστά προβλήματα με τον αμυντικό Καϊσάρα (5/0), ενώ θα λείψει και το «μυαλό» της ομάδας Βίστσα (10/3) . Ξανά εκτός για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς δεν είναι στη λίστα οι αμυντικοί Σερτέλ (1/0), Ταγκίρ (0/0), Ουτσάρ, αλλά και οι μέσοι Ντεμίρ (2/0), Φρέι (4/0).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Παρί Σεν Ζερμέν κατάφερε με δύο μεγάλες νίκες κόντρα στη Λειψία στο «Παρκ ντε Πρενς» και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ», να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να εξαρτάται πλέον από εκείνη η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να νικήσει εντός έδρας την Μπασακσεχίρ ή να αναδειχθεί ισόπαλη. Αν τα καταφέρει μάλιστα να πάρει το «τρίποντο», τότε θα τσεκάρει το εισιτήριο για τους «16» και μαζί την πρώτη θέση του γκρουπ. Οι Τούρκοι δεν παίζουν ποτέ πολύ κλειστά. Δεν υπάρχει καμία αξία στον άσο και θα στραφούμε στα 4-6 γκολ. UPDATE: Μετά τη νίκη της Λειψίας επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Παρί Σεν Ζερμέν γνωρίζει καλά ότι έχει προκριθεί και χρειάζεται τη νίκη μόνο για να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου, γεγονός αρκετά σημαντικό, αφού θα έχει πιο εύκολο έργο στην κλήρωση για τη φάση των «16». Ωστόσο είναι κομβικό ότι πλέον θα παίξει και χωρίς άγχος.

FACTS

  • Στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες της ομάδας Μπασακσεχίρ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες της ομάδας Παρί Σεν Ζερμέν, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1
  • Η ομάδα Μπασακσεχίρ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X
  • Η ομάδα Μπασακσεχίρ έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Τσάμπιονς Λιγκ.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
8ος Όμιλος
  1 Παρί Σεν Ζερμέν 6 12 4 0 2 13:6
  4 Μπασακσεχίρ 6 3 1 0 5 7:18
Εμφάνιση όλων
Μπασακσεχίρ - Τελ. αγώνες
5/5/2024
Μπασακσεχίρ
Κασίμπασα
27/4/2024
Χαταϊσπόρ
Μπασακσεχίρ
1 - 2
21/4/2024
Μπασακσεχίρ
Ρίζεσπορ
2 - 0
14/4/2024
Πέντικσπορ
Μπασακσεχίρ
2 - 3
4/4/2024
Μπασακσεχίρ
Μπεσίκτας
1 - 1
26/3/2024
Μπασακσεχίρ
Κοτζάελισπορ
5 - 2
26/3/2024
Μπασακσεχίρ
Τουζλασπόρτ
4 - 1
16/3/2024
Ανκαραγκουτσού
Μπασακσεχίρ
2 - 1
9/3/2024
Μπασακσεχίρ
Αντάλιασπορ
1 - 0
3/3/2024
Μπασακσεχίρ
Σαμσουνσπόρ
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: 1
  • » Ο micp, με το υψηλότερο yield +41.49% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.2
  • » Ο popov, με το υψηλότερο yield +1.23% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες