5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ

Προϊστορία

30/9/2020 ΠΑΟΚΚρασνοντάρ 1 - 2
22/9/2020 ΚρασνοντάρΠΑΟΚ 2 - 1
5/11/2015 ΚρασνοντάρΠΑΟΚ 2 - 1
22/10/2015 ΠΑΟΚΚρασνοντάρ 0 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 206,495 76.0%
X
€ 25,995 9.6%
2
€ 39,194 14.4%
Over
€ 29,164 56.6%
Under
€ 22,380 43.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

723 ψήφοι:

Ειδήσεις

Ραντεβού με την ιστορία για τον ΠΑΟΚ

Ραντεβού με την ιστορία για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Κράσνονταρ στο πλαίσιο των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά την πρώτη πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ ακριβώς ίδιος είναι και ο στόχος των φιλοξενούμενων.

Τι ισχύει: Επαναληπτικός αγώνας για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε περίπτωση ακριβώς ίδιου σκορ με το πρώτο παιχνίδι θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν δεν σημειωθεί κάποιο γκολ σε αυτήν, η πρόκριση θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα μπει στους ομίλους, ενώ η ηττημένη θα μεταπηδήσει στα γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ.

Α’ Αγώνας: Κράσνονταρ - ΠΑΟΚ 2-1

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΠΑΟΚ

Είναι ολοφάνερο ότι έχει ρίξει όλο το «βάρος» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου κι έχει αφήσει σε δεύτερη μοίρα τους αγώνες πρωταθλήματος. Αρχικά απέκλεισε στη δεύτερη φάση την Μπεσίκτας με νίκη 3-1 στην Τούμπα, ενώ στον τρίτο προκριματικό γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη κι άφησε εκτός συνέχειας την Μπενφίκα των πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Πλέον μετά την ήττα με 2-1 στη Ρωσία από την Κράσνονταρ, η πρόκριση στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα κριθεί ξανά στην έδρα του. Μάλιστα αν τα καταφέρει, θα μπει στα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ενώ θα αποτελέσει και τεράστια οικονομική ανάσα, αφού το Financial Fair Play έχει αναγκάσει το σύλλογο σε «σφιχτή» οικονομική πολιτική. Στο πρώτο ματς ο ΠΑΟΚ έχασε νωρίς πέναλτι με τον Πέλκα, όμως ήταν ο αρχηγός του εκείνος ο οποίος τον έβαλε λίγο αργότερα μπροστά στο σκορ με ωραίο «τσίμπημα» της μπάλας. Δεν το χάρηκε για πολύ αφού οι γηπεδούχοι απάντησαν με πέναλτι του Κλάεσον έξι λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη ο «Δικέφαλος του Βορρά» στεκόταν καλά και είχε δοκάρι με τον Ελ Καντουρί, όμως στο 70’ η άμυνά του εκτέθηκε και ο Καμπελά σκόραρε για το 2-1. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε και πλέον θα πρέπει να πάρει τη νίκη-πρόκριση στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης.

Όσον αφορά την πορεία του στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΟΚ έχει ήδη γκελάρει σε δύο αγώνες και μάλιστα διαδοχικούς. Στην χρονικά τελευταία αναμέτρησή του έπαιξε με το Βόλο εκτός έδρας το περασμένο Σάββατο και δεν μπόρεσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, μένοντας στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) κι απογοητεύοντας με την απόδοσή του. Βέβαια έγιναν οκτώ αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα ούτως ώστε οι βασικοί ποδοσφαιριστές να είναι «φρέσκοι» για το μεγάλο παιχνίδι με την Κράσνονταρ. Και τα τρία φετινά ματς του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώθηκαν Over κι αμφίσκορα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης Αμπέλ Φερέιρα υποστήριξε: «Σίγουρα κάτι που δεν ελέγχουμε είναι η ποιότητα του αντιπάλου. Η μεγάλη μας δύναμη έχει να κάνει με το σύνολο. Οπότε εδώ μας έχει φέρει η σκληρή δουλειά, η πειθαρχία και το ατομικό ταλέντο των ποδοσφαιριστών μας. Πλέον δεν είναι όνειρο να μπούμε στους ομίλους του Champions League, είναι στόχος. Αυτό που μου ζητήθηκε από την διοίκηση είναι η ομάδα να βρίσκεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αύριο μπορεί να μιλάμε για κάτι ιστορικό».

Αγωνιστικά Νέα: Μία και μοναδική καινούρια απουσία για τους «ασπρόμαυρους», καθώς δεν υπολογίζεται ο Ολλανδός μέσος Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ο οποίος είναι τραυματίας. Κανονικά στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Τσόλακ και Ουαγκέ οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό οι τραυματίες Ροντρίγκο, Αουγκούστο, Μίσιτς που είναι τραυματίες, ενώ εκτός πλάνων είναι ο Μάτος.



ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

Αντίθετα με τον ΠΑΟΚ, εκείνη έχει βρει ρυθμό μέσα από τους αγώνες για το ρωσικό πρωτάθλημα το οποίο έχει ξεκινήσει από τις αρχές Αυγούστου. Έχει προλάβει να δώσει εννιά παιχνίδια για την Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας κι έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς. Βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Απέχει πέντε πόντους από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Σπαρτάκ Μόσχας οι οποίες μοιράζονται την κορυφή. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για την εγχώρια λίγκα, το περασμένο Σάββατο, ταξίδεψε στο Σότσι για να αντιμετωπίσει την τοπική και ομώνυμη ομάδα. Έμεινε μόλις στο 4ο λεπτό πίσω στο σκορ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του άλλοτε παίκτη του ΠΑΟΚ, Κριστιάν Νομπόα. Στο 55’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, ισοφαρίζοντας με τον δεξιό μπακ Πετρόφ, τέσσερα λεπτά αργότερα. Είχε μπόλικο χρόνο μπροστά της για να ολοκληρώσει την ανατροπή όμως δεν τα κατάφερε και περιορίστηκε στην ισοπαλία. «Τρέχει» πάντως σερί πέντε αήττητων παιχνιδιών στο πρωτάθλημα, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα τρεις ισοπαλίες και δύο νίκες.

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα. Και γι’ αυτήν είναι ιστορικός αγώνας, καθώς ποτέ στο παρελθόν δεν έχει λάβει μέρος στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Αρέσκεται να παίζει επιθετικά και συνήθως τα παιχνίδια της έχουν γκολ. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς της για όλες τις διοργανώσεις ολοκληρώθηκαν Over.

«Οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πρέπει να δείξουμε την ίδια πειθαρχία και συγκέντρωση και ας κερδίσει ο δυνατότερος. Εμείς ποτέ δεν έχουμε παίξει για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνά μας. Ποτέ δεν το έχω κάνει συνειδητά αυτό. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Είμαστε ομάδα που δεν κλείνεται και το ίδιο θα κάνουμε και πάλι» ήταν τα λόγια του κόουτς Μουράτ Μουσάεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Σημαντική η επιστροφή του κεντρικού αμυντικού Μαρτίνοβιτς ο οποίος έλειψε στο πρώτο ματς λόγω τιμωρίας. Μοναδική σίγουρη απουσία αυτή του Βραζιλιάνου εξτρέμ Βάντερσον ο οποίος έμεινε στη Ρωσία. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του στόπερ Κάιο, του δεξιού μπακ Πετρόφ και του Μάρκους Μπεργκ. Και οι τρεις βρίσκονται με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και δοκίμασαν να προπονηθούν. Οι δύο πρώτοι λογικά θα βρεθούν στην ενδεκάδα, ενώ για τον Σουηδό στράικερ οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο ΠΑΟΚ δίνει ίσως το σπουδαιότερο παιχνίδι στην ιστορία του, καθώς μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλη φορά, στην παρθενική του πρόκριση στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ίδιο ισχύει όμως και για την Κράσνονταρ η οποία διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα μετά τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα που διεξήχθη επί ρωσικού εδάφους. Αναμένεται μεγάλη μάχη, με τους δύο αντιπάλους πάντως να έχουν μπόλικα επιθετικά «όπλα», ενώ δεν φημίζονται για τις αμυντικές τους ικανότητες. Θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σημείου, καθώς θα θέλαμε ψηλότερα τον άσο και θα στραφούμε στο Over, θεωρώντας ότι οι καλές επιθετικές γραμμές θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν.

FACTS

  • Η ομάδα Κρασνοντάρ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.82 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Pant3110, με το υψηλότερο yield +23.57% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Ημ.1
  • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +15.50% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες