9

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Κρασνοντάρ - ΠΑΟΚ

22/9/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 630
2 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1318 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: ΠΑΟΚ - Κρασνοντάρ στις 30/9/2020

1ο Ημίχρονο 1 - 1

  1. 6' Kaio
  2. 8' Schwab Stefan
  3. 33' Pelkas Dimitrios
  4. 39' Claesson Viktor (πέναλτι)

2ο Ημίχρονο 2 - 1

  1. 55' Claesson Viktor
  2. 70' Cabella Remy
  3. 75' Angel Crespo Jose
  4. 88' Berg Marcus
  5. 90' Olsson Kristoffer
  6. 90' Ingi Ingason Sverrir

      Προϊστορία

      30/9/2020 ΠΑΟΚΚρασνοντάρ 1 - 2
      22/9/2020 ΚρασνοντάρΠΑΟΚ 2 - 1
      5/11/2015 ΚρασνοντάρΠΑΟΚ 2 - 1
      22/10/2015 ΠΑΟΚΚρασνοντάρ 0 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 862,125 78.9%
      X
      € 59,962 5.5%
      2
      € 170,269 15.6%
      Over
      € 31,937 41.3%
      Under
      € 45,320 58.7%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      761 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Krasnodar Stadium, Krasnodar
      • Φυσικός χλοοτάπητας
      • Χωρητικότητα: 34291
      Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

      Για το πρώτο βήμα ο ΠΑΟΚ

      Κράσνονταρ και ΠΑΟΚ αναμετρούνται στην Ρωσία στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια για τη φάση των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ισχύ το εκτός έδρας γκολ, με τον επαναληπτικό να είναι προγραμματισμένος για τις 30/9 στην Τούμπα. Σε περίπτωση που το δεύτερο παιχνίδι ολοκληρωθεί ακριβώς με το σκορ που τελείωσε και το πρώτο, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί θα μπει στους ομίλους, ενώ η ηττημένη θα μεταπηδήσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

      * Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

      * Με δύο ώρες καθυστέρηση έφτασε στην Ρωσία ο ΠΑΟΚ μετά από τεχνικό πρόβλημα στο αεροπλάνο.

      ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ

      Δεύτερη χρονιά που συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρσι έκανε τη μεγάλη έκπληξη αφήνοντας εκτός την Πόρτο αλλά στα πλει-οφ αποκλείστηκε με δύο ήττες από τον Ολυμπιακό. Συνέχισε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, όπου συγκέντρωσε μεν 9 βαθμούς αλλά τερμάτισε 3η, πίσω από Βασιλεία και Χετάφε.

      Δύο σερί σεζόν έχει τερματίσει στην 3η θέση του ρωσικού πρωταθλήματος. Φέτος, μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση αλλά μόλις στο -3 από την κορυφή. Μάλιστα τρέχει αήττητο τεσσάρων αγώνων (2-2-0) με τελευταία τη νίκη της Παρασκευής με το εμφατικό 7-2 επί της Χίμκι. Είναι μια από τις 4 ομάδες που δεν έχουν ηττηθεί στην έδρα τους τη φετινή σεζόν.

      Ομάδα με ομοιογένεια, αφού έχει τον ίδιο προπονητή (Μουράντ Μουσάεφ) από τον Ιούλιο του 2018 και διατήρησε σχεδόν όλους τους βασικούς της. Αρέσκεται σε ποδόσφαιρο κατοχής, έχοντας για αιχμή του δόρατος τον… γνωστό μας Μάρκους Μπέργκ. Βάντερσον και Καμπελά αλλά και ο Σουηδός χαφ Όλσον είναι οι άλλοι τρεις παίκτες «κλειδιά». «Και οι δύο ομάδες βρίσκονται ένα βήμα πριν τους ομίλους. Είναι ένας μεγάλος στόχος. Μόνο σε παιχνίδια τέτοιας έντασης μπορούμε να δούμε το επίπεδο μας. Θα είναι μία σημαντική ημέρα για την ιστορία του συλλόγου. Δεν υπάρχει λόγος να υπερεκτιμήσουμε τον εαυτό μας. Έχουμε ήδη ξεχάσει το παιχνίδι με την Χίμκι. Είναι σημαντικό να παίξουμε γρήγορα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έχουμε βγάλει συμπεράσματα μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της Μουσάεφ.

      Αγωνιστικά Νέα: Υπάρχει θέμα στο κέντρο της άμυνας, αφού ο κάπτεν/στόπερ Μαρτίνοβιτς κουβαλάει τιμωρία από πέρσι, ενώ πριν λίγες μέρες αποχώρησε ο έτερος βασικός στόπερ Σπάιτς υπογράφοντας στην Φέγενορντ. Ο τελευταίος πάντως αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Οι Κάιο και Σορόκιν αναμένεται να καλύψουν τα δύο κενά στην άμυνα. Αμφίβολος δίνεται ο διεθνής μέσος Γκαζίνσκι, ενώ από την άλλη έχει πιθανότητες επιστροφής ο φορ Αρί, που έχει χάσει τη θέση του βασικού. Σταθερά εκτός ο μπακ Στότσκι.

      Πιθανή ενδεκάδα: Σαφάνοφ - Πετρόφ, Σορόκιν, Κάιο, Ραμίρες – Ούτκιν, Βιλένα – Κλάεσον, Καμπελά, Βάντερσον - Μπεργκ

      ΠΑΟΚ

      Απέχει ένα βήμα πλέον από την παρουσία στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την ιστορική πρόκριση επί της Μπενφίκα στην Τούμπα (2-1). Πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο μέρος, με την αντίπαλο του να είχε φάσεις και δοκάρι για να προηγηθεί, ωστόσο η καλή αμυντική του συμπεριφορά και οι επεμβάσεις του γκολκίπερ Ζίβκοβιτς κράτησαν το μηδέν Στην επανάληψη ανέλαβε ο… Γιαννούλης, ο οποίος έκανε το 1-0 στο 63’ και στο 75’ μοίρασε την ασίστ στον Ζίβκοβιτς, ο οποίος σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του. Οι «αετοί» μείωσαν απλώς στις καθυστερήσεις για το τελικό σκορ. Συμμετέχει για 3η φορά στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τις δύο προηγούμενες αποκλείστηκε από Σάλκε (2013-14) και Μπενφίκα (2018-19).

      Την Παρασκευή γνώρισε απότομη προσγείωση στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 1-1 με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και γνώρισε την πρώτη του φετινή απώλεια. Φλύαρος στο πρώτο μέρος, ανέβηκε στην επανάληψη και στο 57’ προηγήθηκε με ακόμα ένα γκολ του Ζίβκοβιτς, όμως στο 77’ ισοφαρίστηκε από αυτογκόλ του Μιχάι.

      Εν όψει του σημερινού πρώτου αγώνα με την Κράσνονταρ ο τεχνικός του Φερέιρα δήλωσε: «Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο πριμ από την παρουσία μας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπροστά μας θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, κι εμείς από τη δική μας πλευρά έχουμε μια καλή ομάδα, μεγάλη φιλοδοξία, πίστη στις δυνατότητες και θα χρειαστούμε θάρρος για να δείξουμε αυτά τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να περάσουμε, δίνοντας τα πάντα από πλευράς θέλησης, ποιότητας και γενικά όλους τους παράγοντες που μπορούν να αλλάξουν την εξέλιξη του αγώνα».

      Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Μίσιτς, Αουγκούστο και ο μπακ Ροντρίγκο. Δεν υπολογίζονται στο σημερινό οι νεοαποκτηθέντες Ουάγκε (μπακ) και Τσόλακ (φορ), ωστόσο δηλώθηκαν στην ευρωπαϊκή λίστα και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς. Αντίθετα εκτός λίστας έμεινε ο εξτρέμ Ζαμπά και ο μπακ Μάτος. Ανακοινώθηκε κι επίσημα στην Κολωνία ο Λημνιός.

      Πιθανή ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς – Ινγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδης – Κρέσπο, Καντουρί, Σβαμπ, Γιαννούλης – Πέλκας, Ζίβκοβιτς – Τζόλης

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο ΠΑΟΚ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αφήνοντας εκτός την Μπενφίκα και πλέον βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντίπαλος του σε διπλά παιχνίδια η Κράσνονταρ, η οποία έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό από το ρωσικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για ομάδα που αρέσκεται σε ποδόσφαιρο κατοχής και διαθέτει ποιότητα από τη μέση και μπροστά, ωστόσο αντιμετωπίζει προβλήματα στις αντεπιθέσεις. Μάλιστα στο σημερινό κατεβαίνει με χωρίς τον βασικό στόπερ/αρχηγό Μαρτίνοβιτς, ενώ πριν λίγες μέρες αποχώρησε ο έτερος στόπερ Σπάιτς. Περιμένουμε τον «Δικέφαλο του Βορρά» να περάσει ορισμένες δύσκολες στιγμές στα καρέ του, ωστόσο έχει την ποιότητα για να βρει γκολ απέναντι στην ρωσική ομάδα. Θα αποφύγουμε την επιλογή σημείου και θα κυνηγήσουμε το αμφίσκορο στο 1.90.

      FACTS

      • Η ομάδα ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 13 από 14 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 1.71 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Κρασνοντάρ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα ΠΑΟΚ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 2 με απόδοση 3.70 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο theofanis, με το υψηλότερο yield +9.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X2

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες