2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

NetBet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Λανς

Προϊστορία

29/8/2024 ΠαναθηναϊκόςΛανς 2 - 0
22/8/2024 ΛανςΠαναθηναϊκός 2 - 1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 33,185 51.6%
X
€ 10,025 15.6%
2
€ 21,059 32.8%
Over
€ 2,855 25.2%
Under
€ 8,477 74.8%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

334 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

10

4

Σουτ εκτός εστίας

7

40%

Κατοχή μπάλας

60%

2

Οφσάιντ

2

10

Αποκρούσεις

2

1

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

1

2

Κόρνερ

6

12

Φάουλ

15

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Will Still

22  Wesley Said Fulgini Angelo Αλλαγή 66'

7 Florian Sotoca

10  David Costa Lascary Remy Αλλαγή 66'

18 Andy Diouf

28 Adrien Thomasson

3  Deiver Machado Haidara Massadio Αλλαγή 71'

29 Przemyslaw Frankowski

20  Malang Sarr Chavez Jhoanner Αλλαγή 71'

25 Abdukodir Khusanov

24  Jonathan Gradit Nzola M'bala Αλλαγή 87'

30 Brice Samba

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Athens Olympic Stadium
  • Χωρητικότητα: 75263
Ψάχνει υπέρβαση το «τριφύλλι» κόντρα στους Γάλλους

Ψάχνει υπέρβαση το «τριφύλλι» κόντρα στους Γάλλους

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λανς σε αγώνα ρεβάνς στο πλαίσιο των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Οι Γάλλοι έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα έπειτα από την οριακή επικράτησή τους στην πρώτη αναμέτρηση στο «σπίτι» τους.

Α’ Παιχνίδι: Λανς - Παναθηναϊκός 2-1

Τι ισχύει: Επαναληπτικό παιχνίδι για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση κι έπειτα αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα προκριθεί θα μπει στη League Phase της διοργάνωσης, ενώ όποια αποκλειστεί θα μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

* Κατάμεστο αναμένεται να είναι το ΟΑΚΑ, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ και τα εισιτήρια «εξαφανίστηκαν», ενώ θα υπάρχει και δωρεάν μεταφορά από την επαρχία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μάλιστα τα ξημερώματα της Πέμπτης (29/8) έγινε και τυπικά το sold out.

* Η πρόγνωση του καιρού δείχνει ότι την ώρα του αγώνα είναι πολύ πιθανό να υπάρχει έντονη βροχόπτωση στην Καλογρέζα.



Το πρόγραμμα του πρώτου αγώνα των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ τον υποχρέωσε να ταξιδέψει στη βόρεια Γαλλία για να δοκιμαστεί εκτός έδρας από τη Λανς. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αν και οι συνθήκες θεωρητικά έγιναν ευνοϊκές. Μόλις στο 4’ είδε τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Φρανκόφσκι σε μία φάση που η αμυντική λειτουργία εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Στο 20’ μετά από χρήση VAR απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Μεδίνα. Όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε αλλά στο 34’ ο Σαΐντ με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 2-0. Δεν έβγαλε αντίδραση όμως στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ιωαννίδης με εκπληκτική ατομική ενέργεια μείωσε σε 2-1 στο 53’. Θα περίμενε κανείς να πιέσει και να φτιάξει φάσεις για την ισοφάριση αλλά αρκέστηκε σε ανούσια κατοχή και πλήθος αποτυχημένων σεντρών. Στο 83’ ο Πελίστρι σούταρε και καταλογίστηκε πέναλτι, απόφαση που άλλαξε μετά από χρήση VAR. Τελικά το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός έπεσε στο καναβάτσο και πλέον ψάχνει νίκη με διαφορά δύο τερμάτων στο ΟΑΚΑ προκειμένου να μπει στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ και να μην αποχαιρετήσει πρόωρα τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Η εικόνα του πρώτου αγώνα πάντως έδειξε ότι η Λανς είναι μία ξεκάθαρα ανώτερη και πιο ποιοτική ομάδα και θα χρειαστεί μεγάλη υπέρβαση για να τα καταφέρει, έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του. Τα δύο από τα τρία φετινά ευρωπαϊκά ματς του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκαν Over.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League, οι «πράσινοι» έπαιξαν ξανά εντός έδρας και κέρδισαν με τα χίλια ζόρια και με το οριακό 1-0 τον νεοφώτιστο Λεβαδειακό. Η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή και λυτρώθηκε στο 96’ με τον Άντραζ Σπόραρ να βρίσκει δίχτυα παίρνοντας το «ριμπάουντ» έπειτα από κεφαλιά του Τετέ η οποία αποκρούστηκε από τον Γκροφ και κατέληξε στο δοκάρι, πριν ο Σλοβένος τη σπρώξει στο βάθος της εστίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές και το κλίμα δεν ήταν καθόλου καλό.

Ο τεχνικός των κυπελλούχων Ελλάδας Ντιέγκο Αλόνσο -ο οποίος ήδη αμφισβητείται έντονα- τόνισε: «Θα βγούμε από την πρώτη στιγμή παίζοντας το παιχνίδι μας. Και με σεβασμό στην Λανς, που παίζει σε ένα από τα καλύτερα Πρωταθλήματα της Ευρώπης και παίζει καλά. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε όμως ότι έχουμε μία ευκαιρία, απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες που μπορεί να υπάρχουν στο Κόνφερενς Λιγκ. Εάν έχουμε αυτή την ευκαιρία, θα την κυνηγήσουμε. Αυτή είναι η εγγύηση που μπορώ να δώσω. Οι φίλαθλοι, ξέρουν ακριβώς αυτό το πράγμα, ότι ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά ότι έχουμε μια ευκαιρία. Ακριβώς αυτή την ευκαιρία θα την κυνηγήσουμε στην διάρκεια όλου του παιχνιδιού. Η Λανς είναι μια ομάδα πλήρης, που επιτίθεται καλά όταν χτίζει. Είναι επικίνδυνη όταν εμείς επιτιθέμεθα, γιατί κάνει καλές αντεπιθέσεις. Είναι επικίνδυνη και όταν πιέζει, γιατί το κάνει δυνατά, αλλά κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να σταθούμε σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει όταν εκείνοι χτίζουν, εμείς να αμυνθούμε σωστά και όταν κάνουμε επίθεση πρέπει να είμαστε καλοί, για να μην επιτρέψουμε τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Αν και έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πολύ καλά. Όταν εκείνοι πιέζουν, να βρούμε εμείς τους χώρους ώστε να τους κάνουμε να υποφέρουν στις δικές μας επιθέσεις. Το "κλειδί" αυτού του αγώνα είναι η πίστη. Κάποιες στιγμές τα πράγματα για τους αντιπάλους δεν θα εξελιχθούν καλά, αλλά θα υπάρξουν κι άλλες στιγμές που μπορεί να κάνουν τα πράγματα καλύτερα από εμάς. Το πιο σημαντικό είναι να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, στις δυνατότητες και τις λύσεις που έχουμε».

Αγωνιστικά Νέα: Επιστρέφει σε σχέση με το πρώτο ματς ο εξτρέμ Μαντσίνι ο οποίος ήταν τιμωρημένος. Αμφίβολος ο σέντερ φορ Γερεμέγεφ ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και μοιάζει σχεδόν απίθανο να είναι διαθέσιμος. Δεν βρίσκονται στη λίστα οι στόπερ Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, ο δεξιός μπακ Μπάλντοκ, ο μέσος Νίκας και ο κεντρικός χαφ Βιλένα. Αρκετοί οι «κομμένοι», καθώς δεν υπολογίζονται οι μέσοι Πέρεθ, Τρουιγιέ, Τσοκάι, Κλέινχεϊσλερ, όπως και ο εξτρέμ Βέρμπιτς. Έμεινε ελεύθερος κι έφυγε για την ΑΕΚ Λάρνακας ο Αϊτόρ.



Την περασμένη Πέμπτη ήθελε να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας στο «Μπολάρ-Ντελελί» τον Παναθηναϊκό. Νίκησε 2-1 και πήρε ένα ελαφρύ προβάδισμα, έστω κι αν αναγκάστηκε να παίξει σχεδόν όλο το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Μπήκε δυνατά κι έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια μόλις στο 4’, ο Σοτοκά έδωσε έτοιμο γκολ στον Φρανκόφσκι και ο Πολωνός μπακ-χαφ ανενόχλητος νίκησε τον συμπατριώτη του Ντραγκόφσκι για το 1-0. Όριζε πλήρως τον ρυθμό της αναμέτρησης όμως στο 20’ μετά από χρήση VAR έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Μεδίνα για πάτημα στον Μπακασέτα. Έπαιξε πιο μαζεμένα αλλά ήταν έτοιμη να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Το έκανε στο 34’ με τον Σαΐντ να πετυχαίνει το 2-0 με διπλή προσπάθεια. Δεν είχε αισθανθεί απειλή στα μετόπισθεν όμως στο 53’ ο Ιωαννίδης πέρασε όλη την άμυνά της και με πλασέ νίκησε τον γκολκίπερ Σαμπά μειώνοντας 2-1. Έδωσε χώρο αλλά δεν απειλήθηκε σχεδόν ποτέ πραγματικά. Είχε μία μεγάλη ευκαιρία με τον Ντάνσο στο 64’ και προς το φινάλε καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος της, όμως η απόφαση άλλαξε μέσω VAR, με το 2-1 να μην αλλάζει.

Η Λανς έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα έδειξε ότι υπερτερεί των κυπελλούχων Ελλάδας και πλέον θα προσπαθήσει στο ΟΑΚΑ να «σφραγίσει» την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, καθώς ενδεχόμενος αποκλεισμός θα αποτελέσει σημαντικό πισωγύρισμα και θα δημιουργήσει «πονοκέφαλο» και στα οικονομικά του κλαμπ. Έχει δώσει μόλις ένα ευρωπαϊκό ματς και δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις επιδόσεις της.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα πάντως αντιμετώπισε τη φιλόδοξη Μπρεστ εντός έδρας και τη νίκησε δίχως ιδιαίτερο κόπο με 2-0. Ο νεοφερμένος Τσάβες στο 19’ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση και στο 45’ ο Λε Καρντινάλ με αυτογκόλ διαμόρφωσε έστω κι άθελά του το 2-0. Έκανε συντήρηση δυνάμεων στην επανάληψη και στο 88’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μασάδο, δίχως πάντως να της κοστίσει. Εντός συνόρων έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα με δύο νίκες, 6 βαθμούς και χωρίς να παραβιαστεί η εστία της.

«Αντιμετωπίζουμε αυτό το παιχνίδι σαν ένα ματς που ξεκινάει 0-0, στο οποίο πάμε για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να το υπολογίσουμε. Αυτό το γκολ δεν είναι σημαντικό. Στο 90ο λεπτό θα δούμε αν θα έχουμε ένα γκολ προβάδισμα ή όχι. Θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη πίεση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα παίξουμε το δεύτερο ματς στην έδρα τους. Πρέπει να προσεγγίσουμε την αναμέτρηση με τον ίδιο τρόπο. Κερδίσαμε το πρώτο, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και το δεύτερο. πάρχει μια τρελή ατμόσφαιρα στο σπίτι μας, μια σπουδαία ατμόσφαιρα στο δικό τους. Θα είναι ένα γεμάτο, έντονο, ενδιαφέρον παιχνίδι. Αλλά θα είναι ένα εκτός έδρας ματς σαν αυτά που έχουμε παίξει στο παρελθόν. Όταν παίζεις στη Λανς, ξέρεις πώς είναι να αγωνίζεσαι σε τέτοιο περιβάλλον. Είμαστε αρκετά χαλαροί για αυτό Έχουμε τον Κουσάνοφ, τον Σαρ. Περιμέναμε ότι θα φύγει. Ο Ντάνσο είναι πολύ καλός και εντυπωσιακός στα ματς. Αλλά είναι μια θέση που ελευθερώνεται για κάποιον καινούριο. Είναι μια προσωπικότητα στην ομάδα, είναι καλό παιδί. Στην τελική, προσαρμόζεσαι, αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν αφίξεις, αποχωρήσεις, είναι μέρος του αθλήματος» ήταν τα λόγια του κόουτς των φιλοξενούμενων, Γουίλ Στιλ.

Αγωνιστικά Νέα: Τιμωρημένος ο σέντερ μπακ Μεδίνα ο οποίος αποβλήθηκε στο προηγούμενο. Πουλήθηκε στη Ρόμα ο βασικός στόπερ Ντάνσο. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Ντα Κόστα. Πάντα τραυματίας ο χαφ Καμπό. Δεν είναι στη λίστα ο Ουρουγουανός νεοαποκτηθείς επιθετικός, Σατριάνο, αλλά και ο προωθημένος Σαρουρί. Εκτός πλάνων οι μέσοι Σπίρινγκς και Σαμέντ.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση κόντρα στη Λανς, μετά την ήττα του με 2-1 επί γαλλικού εδάφους πριν από μία εβδομάδα. Η αλήθεια όμως είναι ότι οι «πράσινοι» απέχουν πολύ σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο από τους αντιπάλους τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξαν για σχεδόν όλο το πρώτο παιχνίδι με αριθμητικό πλεονέκτημα και δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν, ενώ έχουν απογοητευτική εικόνα και στα δύο ματς τους για το ελληνικό πρωτάθλημα. Από την άλλη οι «χρυσοκόκκινοι» δεδομένα θα βρουν χώρους. Η τιμή του «διπλού» φαντάζει άκρως ελκυστική και θα το ποντάρουμε θεωρώντας ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί.

FACTS

  • Η ομάδα Λανς δεν έχει χάσει στους τελευταίους 9 από 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.48 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Λανς νίκησε στους τελευταίους 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 2.60 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.91 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
29/8/2024
Παναθηναϊκός
Λανς
2 - 0
22/8/2024
Λανς
Παναθηναϊκός
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο durim με το υψηλότερο yield +5.43% έπαιξε: 2
  • » Ο ianisg, με το υψηλότερο yield +44.82% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Προκριματικά Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: 2
  • » Ο parmenzi, με το υψηλότερο yield +2.79% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Σχόλια

Keny_Arkana 25/8/2024 21:35

Άσσος πρόκριση και ασ αναλογιστούν οι κοπλεξικοί μετά τι πήγε λάθος.

seferis2 26/8/2024 09:48

Χ2 και καναπέ μαζί με την κούλα

seferis2 26/8/2024 09:51

Και μετά τον αγώνα και εντός σκ θα ανακοινωθεί λογικά και η μεταγραφή Ιωαννίδη για να καλύψουν όλη την χασούρα... σας δουλεύουν και δεν το χετε πάρει πρέφα ρε κορόιδα

[+]  Marolinos7 26/8/2024 16:28
olympos2917 26/8/2024 16:32

Διπλο

Greenville9 26/8/2024 20:35

1

Greenville9 26/8/2024 20:35

Οι αποδόσεις αυτό δειχνουν

apogoitevmenos1 26/8/2024 23:41

1

Evagelista 27/8/2024 07:54

Εύκολη πρόκριση της ΛΑΝΣ

Trainer 27/8/2024 09:13

Άσσος και θα κριθεί και αυτό στα πέναλτι

pett 27/8/2024 19:28

τηα βαλουμε τον μπλαντενοβιτσ να κανει σεντρεσ και πολλα γκολ μασ πιρανε χαμπαρι και οι κοτεσ εχουμε καλο προπονιτι αλλοσ μαλακασ

Kostis1982 28/8/2024 00:01

1 και 1-0 σκορ...

Greenville9 28/8/2024 13:14

Διπλό τελικά, λάθος η πρώτη εκτίμηση

PAOK242424 28/8/2024 14:21

Αν περάσει ο παναθηναϊκός από δω θα πάει πολύ μακριά 1/1

12345678 28/8/2024 15:16

Αποκλεισμός λαγου

Evagelista 28/8/2024 18:17

Ρε ποιος τετε ρε άσχετοι ποιος πελιστρι ποιος ιγκνασουν και Μαξ Φον σιντον....αυτοί όλοι σε διαφορετική περίπτωση ούτε έξω από την λεωφόρο δεν θα περνούσαν.....άκου 60.000 αύριο....μα τόσο πολύ μαλακες...τόσο πολύ πια...15 χρόνια δεν βαρεθήκατε να σας πιάνουν μαλακες???

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ..ΞΕΡΕΤΕ ΝΤΕ.....Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ......ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΝ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ...ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΥΖΟ

DjEggman 28/8/2024 23:00

Over

apogoitevmenos1 28/8/2024 23:36

Καλή επιτυχία στη Λανς!

stoil1975 28/8/2024 23:46

G-G

achilles 29/8/2024 00:02

Οριακός άσσος και πιθανότητα νέο θρίλερ στα πέναλτι, ευτυχώς χωρίς Βιλενα αυτή τη φορά!

parmenzi 29/8/2024 07:25

Εύκολο βράδυ για Λανς...Διπλό...

DaoTrader 29/8/2024 08:34

Ασσος από ημίχρονο, 2-0 τελικό σκορ

olympos2917 29/8/2024 09:10

@Keny_Arkana, ο μόνος κομπλεξικος εσύ είσαι. Σίγουρα Αλβανός θα είσαι;

olympos2917 29/8/2024 09:12

Όποιος εμπιστεύεται ελληνικές ομάδες, ο κουβάς μεγαλώνει. Τι εμπιστεύεστε, το τρομερό πρωταθλημα μας!!

panosavdalas 29/8/2024 11:11

1-1

Papazachariou 29/8/2024 11:50

@Keny_Arkana Ο κενυ που οτι ιδεα του μπαινει. αδερφε το οτι καποιος εχει αλλη γνωμη απο σενα δε σημαινει οτι ειναι κομπλεξικος, πατα λιγο μπαλα με τη καραμελα σε καθε σχολιο αλλιως βραστη και μυρισε την

Souleyman.tr 29/8/2024 12:56

X

mi1xalis_78 29/8/2024 13:07

Διπλο

Stam7 29/8/2024 13:27

Οβερ 1.5 γκολ λανς μην σου πω από ημιχρονο

Afipnisi 29/8/2024 13:30

Πιστεύω θα πάνε στην παράταση. Άσσος το ματς. (Ολυμπιακός εδώ)

jaximous 29/8/2024 13:49

176$ asso

serfet 29/8/2024 13:57

χρωσταει ενα καλο ματσ ο παο ...στοιχηματικα οβερ και παιζει η παραταση

[+]  Zogi 29/8/2024 13:59
STAMOUEL-PAOK 29/8/2024 14:53

Πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟ εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ θα το παίξω...

2/Over

Proof7 29/8/2024 15:48

2 ektos an paiksei toso Kala o pao pou den to nomizw. K to 2-3g paizei

belanov3 29/8/2024 16:19

στα 2 τελευταία η Λανς έχει πάρει κόκκινη.άλλη μία σήμερα και σκόρ 3-1 στη παράταση

fiat 29/8/2024 18:32

Σκορ 0-0

kyron 29/8/2024 18:43

X

skoupidokouvas 29/8/2024 19:25

χ2 και οβερ 2.5 τελικες για λανς 1.77

billmaz 29/8/2024 19:45

Θα περάσει η Λανς αλλά όχι με νίκη !

kefalas 29/8/2024 19:49

Χ2 @ Ν/G

Rainman1312 29/8/2024 20:01

Ρε μάγκες εδώ γράφουμε για το στοίχημα και όχι για να βγάζει ο καθένας το κόμπλεξ του..ειδικά οι gay-ροι το παραχεσατε

SaNoFaGoS 29/8/2024 22:12

καρά μουφα πέναλτι .

στήσιμο στο φουλ.

κανένας στο γήπεδο

κανένας

SaNoFaGoS 29/8/2024 22:45

κλασικά πέναλτι και αποκλεισμός .

ναι το πάλεψε ο παναθηναϊκός δικαιούταν κάτι παραπάνω αλλά έχασε στα πέναλτι .η τύχη έφταιγε .

φάτε σανο

Keny_Arkana 29/8/2024 22:49

Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοολλλλλλλλλ Φάτε την Μουνόπανα κοπλεξικά Ορκ.

Giorgos 29/8/2024 22:58

Αν και επικριτής του Παναθηναϊκού σήμερα του βγάζω το καπέλο..

mikep13 29/8/2024 23:00

ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΟΥΝΙ@@@@ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mikep13 29/8/2024 23:00

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

tipster666 29/8/2024 23:01

Μπράβο μωρή ομαδάρα ☘️

Johnny 29/8/2024 23:08

☘️☘️☘️

KoskyJ 29/8/2024 23:12

Ξύδι ΤΟΠ

Keny_Arkana 29/8/2024 23:14

Προτείνω να την έχετε όλο το βράδυ μέσα στο στόμα σας κοπλεξικά Ορκ.

Keny_Arkana 29/8/2024 23:18

@Papazachariou Εσύ συγκεκριμένα κατάπιε τα κιόλας.

seferis2 29/8/2024 23:22

Όταν κλειδώνεις την παρουσία σου στην παρέλαση της 28ης

mikep13 29/8/2024 23:24

@seferis2 φοβαστε μην παρουμε το μιλκο καπ εε;; για να εχετε να λετε για τα επομενα 200 χρονια το σοβαρο κατορθωμα σας....

STAMOUEL-PAOK 30/8/2024 00:21

Μπράβο στον ΠΑΟ αλλά ήρεμα κι όταν βρίζετε που για μένα δεν εννοείτε να βλέπω κάτι βρισιές ότι να ναι γιατί πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ γιατί πήρε το ευρωπαϊκό ο ΟΣΦΠ και και και όπως σήμερα..... μεταξύ αυτών που βρίζετε βρίσκονται κι άλλοι που δεν έχουν πει τίποτα απλά ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον ΠΑΟ.

savvas93 30/8/2024 00:34

Παραλίγο,μέσα πέσατε οι περισσότεροι,2-0 και φιλάκια.

STAMOUEL-PAOK 30/8/2024 00:43

Μπράβο στον ΠΑΟ....................................................

Αντί να υπάρχει κριτική για το ματς έχει κριτική στο ποιός έχει καλύτερο βρισιμο. Καλό βράδυ καλά κέρδη καλοφαγωτα.

Mrgreen 30/8/2024 03:32

😘☘️💪

DaoTrader 30/8/2024 09:21

Ο μόνος εύστοχος ήμουν.....

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες