5

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Εστρέλα Αμαδόρα - Ζιλ Βιθέντε

Προϊστορία

18/5/2024 Εστρέλα ΑμαδόραΖιλ Βιθέντε 1 - 0
14/1/2024 Ζιλ ΒιθέντεΕστρέλα Αμαδόρα 1 - 1

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

36 ψήφοι:

3

Σουτ στην εστία

2

4

Σουτ εκτός εστίας

5

49%

Κατοχή μπάλας

51%

2

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

2

3

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

3

13

Σέντρες

3

4

Αλλαγές

5

15

Φάουλ

13

1

Ασίστ

0

3

Αντεπιθέσεις

1

15

Πλάγια Άουτ

12

13

Εκτελέσεις Φάουλ

17

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

10

11

Προσπάθειες Για Γκολ

8

4

«Κομμένα» Σουτ

1

Videos

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
28 έτη

Προπονητής: Sergio Vieira

8 Leo Jaba

29  Kikas Silva Andre Αλλαγή 67'

7  Regis Ndo Santos Hevertton Αλλαγή 83'

75  Nilton Varela Reis Joao Αλλαγή 30'

22 Leo Cordeiro

26 Leonel Bucca

31 Nanu

4 Kialonda Gaspar

13  Miguel Lopes Sa Pedro Αλλαγή 83'

70 Mansur

30 Bruno Brigido

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

Προπονητής: Toze Marreco

9  Ali Alipour Toure Tidjany Αλλαγή 43'

70 Felix Correia

10 Kanya Fujimoto

77  Murilo Depu Αλλαγή 67'

8  Maxime Dominguez Miro Αλλαγή 77'

24 Mory Gbane

35  Felipe da Silva Carlos Ze Αλλαγή 43'

39 Jonathan Buatu

13 Gabriel Pereira

67  Alex Pinto Kazu Αλλαγή 43'

42 Andrew

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Estadio Jose Gomes
  • Χωρητικότητα: 9288
  • Θεατές: 7331
Παίζουν τη «ζωή» τους οι γηπεδούχοι, άνετοι οι «πετεινοί»

Παίζουν τη «ζωή» τους οι γηπεδούχοι, άνετοι οι «πετεινοί»

Η Εστρέλα Αμαδόρα θα συγκρουστεί με τη Ζιλ Βιθέντε για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από διασυρμό στο «σπίτι» της Βιζέλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν εντός έδρας τη Φαρένσε.

Την περασμένη εβδομάδα υποχρεώθηκε να ταξιδέψει στην πόλη Βιζέλα ούτως ώστε να δοκιμαστεί εκτός έδρας από την τοπική ομάδα η οποία είχε ήδη υποβιβαστεί. Θεωρητικά ήταν το φαβορί αλλά όχι μόνο δεν το απέδειξε αλλά ταπεινώθηκε χάνοντας με το «βαρύ» 4-0. Εκτός τόπου και χρόνου σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο απογοήτευσε ολοκληρωτικά με την αναιμική παρουσία της. Μόλις στο 8’ και στη δεύτερη «επίσκεψη» των γηπεδούχων στα «καρέ» της, τους είδε να ανοίγουν το σκορ με τον Σάμου. Θα περίμενε κανείς να βγάλει κάποιας μορφής αντίδραση αλλά δεν το έκανε. Ακόμα χειρότερη η εικόνα της στην επανάληψη. Στο 54’ ο Σόρο πέτυχε το 2-0 και στο 69’ ο Περέιρα την έριξε οριστικά κι αμετάκλητα στο καναβάτσο «γράφοντας» το 3-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 83’ ο Ολιβέιρα παραβίασε κι εκείνος την εστία της «γράφοντας» το ταπεινωτικό 4-0.

Η Εστρέλα Αμαδόρα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν φαίνεται ότι ξέμεινε από... καύσιμα και δεν αποτελεί σύμπτωση ότι δεν έχει χαμογελάσει στους οκτώ τελευταίους αγώνες της. Πάντως στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν παραδίνεται κι εύκολα κι έχει αναδειχθεί ισόπαλη πέντε φορές, γνωρίζοντας μόλις τρεις ήττες. Οι «τρικολόρ» έχουν μαζέψει 30 βαθμούς και στέκονται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σώζονται αυτόματα αν κερδίσουν τη Ζιλ Βιθέντε ή αν δεν νικήσει η Πορτιμονένσε τη Φαρένσε, παρ’ όλα αυτά το άγχος είναι τεράστιο στο εσωτερικό τους για να μην γίνουν «ασανσέρ». Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς τους ήταν Over.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Σέρτζιο Βιέιρα επισήμανε: «Η στιγμή που διανύουμε μας έχει επηρεάσει πολύ και στο παιχνίδι με τη Βιζέλα πιστεύω ότι απλώς πάθαμε ένα ψυχολογικό μπλακ-άουτ και μας κόστισε. Αυτή η ομάδα έχει τεράστιο χαρακτήρα για να σηκωθεί από οποιοδήποτε χτύπημα δεχθεί κι αυτό πιστεύω ότι θα κάνουμε μπροστά στον κόσμο μας στον τελευταίο αγώνα με τη Ζιλ. Ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Θα δώσουμε και τη ζωή μας για να κερδίσουμε τον τελευταίο αγώνα μας».

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο βασικός κεντρικός μέσος Λέο Κορδέιρο (31/3). Θα λείψουν ξανά οι αμυντικοί Ρέις (18/0) και Ομούρβα (15/0), ο μέσος Κελιάνο (9/0) και ο εξτρέμ Ενρίκε (4/0). Τέλος η σεζόν για τον σέντερ μπακ Φονσέκα (5/0).

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Φαρένσε, σ’ ένα παιχνίδι δίχως άγχος, από τη στιγμή που αμφότερες είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή. Έκανε ό,τι έπρεπε και πήρε την «καθαρή», δίκαιη και άνετη νίκη με 2-0. Κινδύνευσε πρώτη στο 13’ με το σουτ του Μπαρμπόσα να σταματάει στο δοκάρι. Στην πρώτη της καλή στιγμή άνοιξε το σκορ με τον Φουτζιμότο στο 17’. Εκμεταλλεύτηκε άμεσα το μομέντουμ και δύο λεπτά αργότερα ο Κορέια πέτυχε το 2-0 με ψύχραιμο πλασέ. Στην επανάληψη έπαιξε πιο προσεκτικά κι έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε «κεραυνό» του Περέιρα. Βέβαια στάθηκε κι εκείνη άτυχη στην κόντρα όταν ο Μουρίλο σημάδεψε επίσης το δοκάρι. Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα οι δύο ομάδες αποδέχθηκαν τη μοίρα τους και δεν έμελλε να αλλάξει το παραμικρό έως το φινάλε.

Με αυτόν τον τρόπο η Ζιλ Βιθέντε συμπλήρωσε ένα καρέ παιχνιδιών στα οποία δεν έχει γευτεί την πίκρα της ήττας, κάτι που δηλαδή συνέβη αμέσως μετά την απομάκρυνση του Βίτορ Καμπέλος και το «ηλεκτροσόκ» της πρόσληψης του προπονητή Τόζε Μαρέκο. Μάλιστα οι «πετεινοί» έχουν συλλέξει δύο «τρίποντα» κι έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι σε ισάριθμες περιπτώσεις. Η συγκομιδή των 36 πόντων τους φέρνει στην 11η θέση της κατάταξης, υστερώντας στην ισοβαθμία με τη Ρίο Άβε και παρά το γεγονός ότι αγχώθηκαν, δεν κινδύνευσαν ποτέ πραγματικά με υποβιβασμό. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς τους ολοκληρώθηκαν Under.

«Είναι λογικό αδιαμφισβήτητο και θα ήμουν ψεύτης αν δεν παραδεχόμουν ότι μας έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τη στιγμή που σωθήκαμε και μαθηματικά. Αυτό μας βοήθησε να παίξουμε πιο άνετα με τη Φαρένσε αλλά είχαμε βγάλει και σε άλλα παιχνίδια τα συγκεκριμένα στοιχεία. Τώρα μας ενδιαφέρει να τελειώσουμε καλά τη χρονιά» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Τόζε Μαρέκο ο οποίος εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην άκρη του πάγκου.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν μπορούν να προσφέρουν ο στόπερ Μπούτα (29/1) και ο εξτρέμ Μορέιρα (4/0). Αμφίβολος ο μπακ Περέιρα (10/0). Δεν επηρεάζει η απουσία του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Κρίτσιουκ (-).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Τάσεις «αυτοκτονίας» έδειξε στην προτελευταία αγωνιστική η Εστρέλα Αμαδόρα, καθώς διασύρθηκε εκτός έδρας από την υποβιβασμένη Βιζέλα, όταν οι περισσότεροι θεωρούσαν ότι θα έκανε το καθήκον της και θα έσωζε την κατηγορία. Πλέον θα ψάξει τη νίκη που θα της προσφέρει δεδομένη θέση στην Πριμέιρα Λίγκα και του χρόνου, απέναντι στη βαθμολογικά αδιάφορη Ζιλ Βιθέντε. Βέβαια αν δεν νικήσει η Πορτιμονένσε τη Φαρένσε, τότε δεν έχει σημασία τι θα κάνει η ίδια. Θεωρούμε ότι οι νεοφώτιστοι πάντως είναι φαβορί αλλά δεν μας εμπνέουν να τους εμπιστευτούμε και θα στραφούμε στο Over περιμένοντας «ανοιχτό» ματς.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Πριμέιρα Λίγκα
  12 Ζιλ Βιθέντε 34 36 9 9 16 42:52
  14 Εστρέλα Αμαδόρα 34 33 7 12 15 33:53
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο kserolas01 με το υψηλότερο yield +10.97% έπαιξε: 1
  • » Ο vachil, με το υψηλότερο yield +9.98% στο [ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πριμέιρα Λίγκα] έπαιξε: Ημ.X
  • » Ο aggelos2000, με το υψηλότερο yield +2.98% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες