2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Αλβανία

Προϊστορία

9/10/2021 ΟυγγαρίαΑλβανία 0 - 1
5/9/2021 ΑλβανίαΟυγγαρία 1 - 0
4/6/2014 ΟυγγαρίαΑλβανία 1 - 0
28/3/2009 ΑλβανίαΟυγγαρία 0 - 1
11/10/2008 ΟυγγαρίαΑλβανία 2 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 201,070 64.4%
X
€ 64,250 20.6%
2
€ 46,917 15.0%
Over
€ 4,281 13.6%
Under
€ 27,208 86.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

92 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Puskas Arena
  • Χωρητικότητα: 67215
  • Θεατές: 273
Χωρίς κόσμο

Χωρίς κόσμο

Η Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει χωρίς κόσμο την Αλβανία, αφού το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των γηπεδούχων.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Σε έναν όμιλο φωτιά με τρεις ομάδες να διεκδικούν την 2η θέση υποδέχεται την Αλβανία και μοναδικός της στόχος είναι το τρίποντο για να ξεπεράσει τους Αλβανούς και να παλέψει με τους Πολωνούς. Την προηγούμενη αγωνιστική είχε εύκολο θεωρητικά έργο απέναντι στην Ανδόρα επικρατώντας με 2-1.

Ο Μάρκο Ρόσι ανυπομονεί για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αλβανία, επειδή πιστεύει ότι οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ουγγαρίας βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από ό, τι πριν από ένα μήνα.

«Περιμένω ένα πιο επιθετικό, δυναμικό παιχνίδι και χρειαζόμαστε περισσότερη οργάνωση στην άμυνα. Νομίζω ότι θα χρειαστούν περισσότερες ατομικές λύσεις για να δημιουργηθεί μια πιο αποτελεσματική επίθεση, αλλά θα μπορούσα ακόμη να αναφέρω τη στάση. Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία. Η Αλβανία έχει 12 παίκτες που παίζουν ποδόσφαιρο σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα, εμείς αυτή τη στιγμή έχουμε τέσσερις. Ανεξάρτητα από αυτό, θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να πετύχουμε. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε, δεν θα υπάρχει φόβος μέσα μας» είπε ο Ιταλός προπονητής Μάρκο Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός είναι λόγω τραυματισμού ο μπακ Λόβρενσικς και ο επιθετικός Σζαλάι.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Γκουλάσι (Λειψία), Μπόγκνταν (Φερεντσβάρος), Ντίμπους (Φερεντσβάρος)

Αμυντικοί: Λανγκ (Ομόνοια), Φιόλα (Φέχερβαρ), Ορμπαν (Λειψία), Ατίλα Σζαλάι (Φενερμπαχτσέ), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Κέτσκες (Νίζνι), Μπόλα (Γκρασχόπερς), Ταμάς (Σλασκ Βρότσλαβ), Νέγκο (Φέχερβαρ), Ζσολτ Νάγκι (Πούσκας Ακαντέμια)

Μέσοι: Ανταμ Νάγκι (Πίζα), Κλαϊνχάισλερ (Οσιγιεκ), Σομποσλάι (Λειψία), Σέφερ (Ντουνάισκα Στρέντα), Γκάζνταγκ (Φιλαδέλφεια Γ.), Βέκσεϊ (Φερεντσβάρος)

Επιθετικοί: Νίκολιτς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Βάργκα (Ιτιχάντ Κάλμπα), Χόλεντερ (Παρτίζαν), Σεν (Ντάλας), Χαν (Πακς), Σαλόι (Κάνσας Σίτι)

ΑΛΒΑΝΙΑ

Την προηγούμενη αγωνιστική έκανε πάρτι κόντρα στο Σαν Μαρίνο στο Ελμπασάνι, επικρατώντας πανεύκολα με 5-0, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως δεν απειλήθηκε ούτε μια φορά από την αντίπαλο της. Διεκδικεί με αξιώσεις ένα εισιτήριο και δεν θα ήταν λυπημένη αν έφευγε με τον βαθμό από την Ουγγαρία, αφού στις 12 Οκτωβρίου, αντίπαλος της στα Τίρανα θα είναι η Πολωνία με τις τρεις αυτές ομάδες να κυνηγάνε την 2η θέση.

«Δεν έκανα ακριβείς υπολογισμούς, γιατί σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη. Ωστόσο, μπορείτε να δείτε με την πρώτη ματιά ότι πρέπει να πάρουμε τέσσερις πόντους στα επόμενα παιχνίδια. Είναι καλύτερο να κερδίσουμε την Πολωνία, επειδή φαίνεται ότι θα είναι ο άμεσος αντίπαλός μας στον αγώνα για τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, σίγουρα θα έχουμε δύο βασικούς αγώνες. Στοχεύουμε στη δεύτερη θέση και στα πλέι οφ. Είναι σημαντικό να έχουμε 12 βαθμούς, είμαστε στη δεύτερη θέση και όλα εξαρτώνται από εμάς.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Εντοάρντο Ρέγια.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι διαθέσιμοι οι χαφ Αμπράσι, Λάτσι και ο επιθετικός Μπάλαϊ λόγω τραυματισμού και ο αμυντικός Χοτζαλάρι λόγω κορονοϊού.

Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (Τορίνο), Στρακόσα (Λάτσιο), Σελμάνι (Μπολουσπόρ).

Αμυντικοί: Χισάι (Λάτσιο), Τζιμσίτι (Αταλάντα), Ισμαΐλι (Εμπολι), Τράσι (Κιαντσία), Κούμπουλα (Ρόμα), Μιχάι (ΠΑΟΚ), Λενιάνι (Γκρασχόπερς), Βεσέλι (Σαλερνιτάνα), Μπαλίου (Ράγιο Βαγιεκάνο), Ντερμάκου (Λέτσε).

Μέσοι: Ρόσι (Μπολουσπόρ), Αμπράσι (Γκρασχόπερς), Μπάρε (Εσπανιόλ), Ραμαντάνι (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Γκιασούλα (Ντάρμσταντ), Τσεκίτσι (Κόνιασπορ), Τσόκαϊ (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ), Μπαϊράμι (Εμπολι).

Επιθετικοί: Τσικαλέσι (Κόνιασπορ), Μάναϊ (Σπέτσια), Ουζούνι (Φερεντσβάρος), Μπρόγια (Σαουθάμπτον)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με τους Ούγγρους να έχουν ως μονόδρομο την νίκη, ενώ οι Αλβανοί δεν θα έλεγαν όχι σε μια ισοπαλία. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας που δίνει το πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους. Δύσκολο ματς και δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα πάμε στο Under.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 9ος όμιλος
  3 Αλβανία 10 18 6 0 4 12:12
  4 Ουγγαρία 10 17 5 2 3 19:13
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο antreas26, με το υψηλότερο yield +27.03% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες