18

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουγγαρία - Ισλανδία

Προϊστορία

12/11/2020 ΟυγγαρίαΙσλανδία 2 - 1
18/6/2016 ΙσλανδίαΟυγγαρία 1 - 1
10/8/2011 ΟυγγαρίαΙσλανδία 4 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 136,292 52.5%
X
€ 62,622 24.1%
2
€ 60,554 23.3%
Over
€ 6,025 35.7%
Under
€ 10,858 64.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

114 ψήφοι:

Ειδήσεις

Χωρίς τον προπονητή της η Ουγγαρία

Χωρίς τον προπονητή της η Ουγγαρία

Η Ουγγαρία δεν θα έχει τον προπονητή της στον πάγκο, Μάρκο Ρόσι, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και στη νοκ άουτ αναμέτρηση με την Ισλανδία για μια θέση στο Euro, την ομάδα θα κοουτσάρουν οι βοηθοί του.

Τι ισχύει: Τελικός των πλέι οφ του Nations League. Μονή αναμέτρηση. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής κερδίζει μία θέση στο ερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ και έχει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά, κάτι που έδειξε και στον ημιτελικό με την Βουλγαρία επικρατώντας εύκολα με 3-1. Τα πήγε εξαιρετικά και στο Nations League τον Οκτώβριο επικρατώντας εκτός επί της Σερβίας με 1-0 και έφερε λευκή ισοπαλία στη Ρωσία, κυνηγώντας ακόμα την 1η θέση του 3ου ομίλου του 2ου γκρουπ.

Άτυχος ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όταν η ομάδα κατέλυσε στο ξενοδοχείο και φυσικά ο Ιταλός προπονητής δεν θα βρίσκεται στον πάγκο και την Εθνική Ουγγαρίας σε αυτό το σημαντικό ματς θα κοουτσάρουν οι βοηθοί του.

«Φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας, κάθε αγώνας έχει ιδιαίτερη σημασία. Κανένας φιλικός αγώνας δεν μπορεί να υποτιμηθεί όταν κάποιος εκπροσωπεί μια ολόκληρη χώρα. Φυσικά, ο αγώνας με την Ισλανδία είναι ακόμα πιο ξεχωριστός. Η συνειδητοποίηση της σημασίας πρέπει να αντιμετωπιστεί κατάλληλα. Το γεγονός ότι ο ιός εμφανίστηκε στο σώμα μου χθες το βράδυ ... Είμαι πολύ θυμωμένος» ανέφερε ο προπονητής Μάρκο Ρόσι.

Αγωνιστικά Νέα: Έχει μόνο μια σημαντική απουσία, του μέσου Κλάινχαϊσλερ.

Η αποστολή της Ουγγαρίας

Τερματοφύλακες: Ντίμπους (Φερεντσβάρος), Γκουλάτσι (Λειψία), Χέγκεντους (Πάκσι)

Αμυντικοί: Μπέσε (Λέουβεν), Μπότκα (Φερεντσβάρος), Φιόλα (Φέχερβαρ), Χάνγκια (Φέχερβαρ), Κεσκές (Λουγκάνο), Λανγκ (Ομόνοια), Λοβρέντσις (Φερεντσβάρος), Νέγκό (Φέχερβαρ), Ορμπάν (Λειψία), Ατίλα Σαλάι (Απόλλων Λεμεσού)

Μέσοι: Σέρι (Μεζόκοβεσντ), Χόλεντερ (Παρτίζαν), Καλμάρ (Ντουνάισκα), Ναγκί (Μπρίστολ Σίτι), Σέφερ (Ντουνάισκα), Σίγκερ (Φερεντσβάρος), Σομπολζάι (Σάλτσμπουργκ)

Επιθετικοί: Γκιουρσό (Χάιντουκ), Κόνιβες (Ζαλεγκέρζεγκι), Νίκολικς (Φέχερβαρ), Ρόλαντ Σαλάι (Φράιμπουργκ), Ανταμ Σαλάι (Μάιντς), Βάργκα (Κασίμπασα)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Έχει την τεράστια ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης και στον ημιτελικό επικράτησε εντός έδρας της Ρουμανίας με 2-1. Έδωσε ιδιαίτερη βάση στα πλέι οφ και εμφανίστηκε λίγο πιο... χαλαρά στο Nations League, αφού δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς και δυσκολεύεται πολύ μακριά από το σπίτι της.

«Ήταν αρκετά ασυνήθιστο για εμάς να προετοιμαστούμε για τον αγώνα της Πέμπτης, αλλά δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε, πρέπει να αποδεχτούμε την κατάσταση. Προπονηθήκαμε μόνο με δέκα παίκτες τη Δευτέρα. Mπορέσαμε να συζητήσουμε τις τακτικές. Δεν αλλάξαμε τις συνήθειες προετοιμασίας μας. Η διαφορά σε σύγκριση με την κατάσταση τον Οκτώβριο είναι ότι αυτή τη φορά το παιχνίδι αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Μέχρι στιγμής, είμαι ικανοποιημένος με τα πάντα», δήλωσε ο τεχνικός Χάμρεν.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει προβλήματα απουσιών.

Η αποστολή της Ισλανδίας

Τερματοφύλακες: Χαλντόρσον (Βαλούρ), Κρίστινσον (Ολυμπιακός), Ρούναρσον (Αρσεναλ)

Αμυντικοί: Σκούλασον (Οστάνδη), Μάγκνουσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Σέβαρσον (Βαλούρ), Αρνασον (Βίκινγκουρ), Σίγκουρντσον (Κοπεγχάγη), Ινγκασον (ΠΑΟΚ), Εϊγιόλφσον (Ρόζενμποργκ), Χέρμανσον (Μπρόντμπι), Πάλσον (Ντάρμσταντ)

Μέσοι: Μπιάρνασον (Μπρέσια), Γκούναρσον (Ελ Αράμπι), Γκίλφι Σίγκουρντσον (Εβερτον), Σιγκουριόνσον (Αστανά), Αρνορ Σίγκουρντσον (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)

Επιθετικοί: Γιόχαν Γκούντμουντσον (Μπέρνλι), Αλμπερτ Γκούντμουντσον (Αλκμααρ), Φινμπόγκασον (Αουγκσμπουργκ), Μπόντβαρσον (Μίλγουολ), Σιγκθόρσον (ΑΙΚ), Κιάρτανσον (Βαλερένγκα)

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουγγαρία διαθέτει μεγάλη ποιότητα μεσοεπιθετικά και έχει και το πλεονέκτημα πως παίζει στην έδρα της. Από την άλλη, οι Ισλανδοί μακριά από το σπίτι τους κάνουν νερά και δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Θα πάμε με τον άσο, αν και σε νοκ άουτ αναμέτρηση με φόντο μια τεράστια πρόκριση, οι δυο ομάδες δεν θα πάρουν μεγάλα ρίσκα.

FACTS

  • Στους τελευταίους 4 αγώνες της ομάδας Ισλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Nations League: League A).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Ισλανδία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Nations League: League A.
    Σημείο: 1

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο madima65, με το υψηλότερο yield +16.07% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Nations League: League A] έπαιξε: Over

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες