1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Φινλανδία

Προϊστορία

21/3/2024 ΟυαλίαΦινλανδία 4 - 1
1/9/2021 ΦινλανδίαΟυαλία 0 - 0
18/11/2020 ΟυαλίαΦινλανδία 3 - 1
3/9/2020 ΦινλανδίαΟυαλία 0 - 1
16/11/2013 ΟυαλίαΦινλανδία 1 - 1
10/10/2009 ΦινλανδίαΟυαλία 2 - 1
28/3/2009 ΟυαλίαΦινλανδία 0 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 225,009 65.8%
X
€ 71,825 21.0%
2
€ 45,061 13.2%
Over
€ 13,156 28.6%
Under
€ 32,793 71.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

236 ψήφοι:

9

Σουτ στην εστία

3

3

Σουτ εκτός εστίας

3

44%

Κατοχή μπάλας

56%

4

Οφσάιντ

0

2

Αποκρούσεις

5

4

Κίτρινες κάρτες

3

0

Κόκκινες κάρτες

0

2

Κόρνερ

3

9

Σέντρες

7

3

Αλλαγές

5

15

Φάουλ

12

3

Ασίστ

1

4

Αντεπιθέσεις

0

14

Πλάγια Άουτ

17

12

Εκτελέσεις Φάουλ

19

6

Ελεύθερα Λακτίσματα

6

12

Προσπάθειες Για Γκολ

11

0

«Κομμένα» Σουτ

5

Συνθέσεις

Ενδεκάδα
Μέση ηλικία:
26 έτη

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 15000
Ψάχνουν τον τελικό στην έδρα τους

Ψάχνουν τον τελικό στην έδρα τους

Η Ουαλία υποδέχεται τη Φινλανδία για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Nations League. Με ενθουσιασμό αμφότερες.

Τι ισχύει: Μονό παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ του Nations League. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση κι έπειτα αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει εντός έδρας όποιον προκριθεί από το Πολωνία-Εσθονία με στόχο μία θέση στο Euro 2024.

Είχε ως στόχο την απευθείας πρόκριση της από τα προκριματικά αλλά η Τουρκία και η Κροατία φάνηκαν δύσκολοι αντίπαλοι αν και κατάφερε να πάρει μία νίκη απέναντι στους δεύτερους. Στην ουσία τα παιχνίδια με την Αρμενία ήταν αυτά που φάνηκαν εν τέλει καθοριστικά καθώς μέτρησε μία ήττα και μία ισοπαλία κι έτσι τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου.

Στο Nations League συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία, φάνηκε πως δεν είναι ακόμα σε αυτό το επίπεδο και τερμάτισε στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό και υποβιβάστηκε. Παρόλα αυτά μαζί με την Πολωνία, οι δύο τους από την πρώτη κατηγορία, πήραν το εισιτήριο για τα πλέι οφ κι έτσι έχει και μία δεύτερη ευκαιρία για να τα καταφέρει.

Τα τελευταία χρόνια έχει δώσει το παρών σε δύο σερί Euro (2016,2020) κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (2022) και θέλει να συνεχίσει αυτή της την παρουσία. Σίγουρα πλέον δεν έχει έναν παίκτη όπως ο Μπέιλ για να αποτελεί τον ηγέτη της, o Ράμσεϊ έχει μεγαλώσει αλλά η ομάδα παραμένει σκληροτράχηλη. H ίδια έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, παίζει στην έδρα της και σε αυτή θέλει να στηριχθεί. Μάλιστα θα παίξει εντός έδρας και τον τελικό, σε περίπτωση βέβαια που προκριθεί, οπότε οι προσδοκίες έχουν μεγαλώσει.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και καταλαβαίνουμε τη σημασία του παιχνιδιού, έχουμε βρεθεί και πάλι σε αυτή τη θέση. Το «καρότο» στο τέλος αυτών των δύο παιχνιδιών είναι άλλο ένα Euro. Είμαστε αισιόδοξοι. Έχουμε παίκτες που ξέρουν από τέτοιες αναμετρήσεις και θέλουμε παραπάνω πράγματα», τόνισε ο κόουτς Πέιτζ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν είναι στην αποστολή σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι οι αμυντικοί Λόκιερ (Λούτον), Καμπάνγκο (Σουόνσι), κι ο μέσος Μόρελ (Πόρτσμουθ). Στη θέση του Καμπάνγκο που αρχικά υπολογιζόταν, κλήθηκε ο μπακ Φοξ (ΚΠΡ). Ο στόπερ Λο (Γουίκομπ) αποχώρησε από την αποστολή.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Νότιγχαμ Φόρεστ), Γουόρντ (Λέστερ Σίτι), Κινγκ (Γουλβς), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουν.)

Αμυντικοί: Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Λιντς), Ρόντον (Λιντς), Γουίλιαμς (Νότιγχαμ Φόρεστ), Ντασίλβα (Κόβεντρι Σίτι), Φοξ (ΚΠΡ), Μεφαμ (Μπόρνμουθ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Κάρντιφ), Γουίλσον (Φούλαμ), Αμπάντου (Λιντς), Μπρουκς (Σαουθάμπτον), Τζέιμς (Μπέρμιγχαμ Σίτι), Σίχαν (Μπόλτον), Σάβατζ (Ρέντινγκ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Λέβιτ (Χιμπέρνιαν)

Επιθετικοί: Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Ίπσουιτς), Τζόνσον (Τότεναμ), Μπρόουντχεντ (Ίπσουιτς), Κάλεν (Σουόνσι), Ματοντό (Ρέιντζερς), Μπερνς (Ίπσουιτς)

Ξεκίνησε με αισιοδοξία την πορεία της στα προκριματικά, πέτυχε τέσσερις νίκες στα πρώτα πέντε της παιχνίδια και έθεσε ξεκάθαρο στόχο για να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις. Ακολούθησαν ωστόσο τρεις σερί ήττες από Δανία, Σλοβενία και Καζακστάν που έσβησαν τις ελπίδες της για κάτι θετικό από τον όμιλο. Γνώριζε βέβαια πως θα έχει και μία δεύτερη ευκαιρία μέσω των πλέι οφ αλλά υπήρξε μία μικρή απογοήτευση.

Στο Nations League βέβαια βρέθηκε στη δεύτερη θέση του ομίλου της πίσω από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και πάνω από το Μαυροβούνιο και τη Ρουμανία. Παρέμεινε έτσι στη δεύτερη κατηγορία και θέλει τώρα να βρεθεί για δεύτερη σερί φορά σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση το φαβορί βέβαια και θα χρειαστεί να κάνει αρχικά την υπέρβαση σήμερα. Το γεγονός βέβαια πως σε περίπτωση πρόκρισης θα δώσει τον τελικό στην έδρα της, έχει φέρει μεγαλύτερο ενθουσιασμού στους Φινλανδούς που ξέρουν βέβαια ότι ψάχνουν δύο εκπλήξεις για να βρεθούν στα γήπεδα της Γερμανίας. Όποια και να είναι η κατάληξη βέβαια έχουν κλείσει δύο δυνατά φιλικά τον Ιούνιο απέναντι σε Πορτογαλία και Σκωτία.

«Η ομάδα δείχνει δυνατή, «πεινασμένη» και ικανή για να «χτυπήσει» το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί για τρεις διαφορετικούς αντιπάλους. Η Ουαλία είναι η μία σίγουρα και μετά η Πολωνία ή η Εσθονία. Ο μεγάλος στόχος είναι να παίξουμε σε ένα γεμάτο στάδιο στο δεύτερο παιχνίδι», επισήμανε ο κόουτς Κανέρβα.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν κλήθηκαν σε σχέση με το προηγούμενο οι αμυντικοί Πάλας (Ούλου) και Γκάλβεζ (Μάντσεστερ Σίτι) και οι μέσοι Λίνγκμαν (Ελσίνκι) και Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι).

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χράντετσκι (Λεβερκούζεν), Σινίσαλο (Έξετερ), Γιόρονεν (Βενέτσια)

Αμυντικοί: Χόσκονεν (Κρακόβια), Ιβάνοφ (Μπράουνσβαϊγκ), Άλχο (Βόλος), Γένσεν (Αμπερντίν), Σόιρι (Ελσίνκι), Γέρε Ούρονεν (Σάρλοτ), Τένχο (Ελσίνκι), Πέλτολα (Ελσίνκι)

Μέσοι: Σίλερ (Τζουργκάρντεν), Καμαρά (Λιντς), Καϊρίνεν (Σπάρτα Πράγας), Τέιλορ (Ίντερ Μαϊάμι), Χάκανς (Βαλερένγκα), Γένσεν (Άουγκσμπουργκ), Λουντ (Μινεσότα) Νισκάνεν (Έξετερ), Άντμαν (Νόρτζελαντ), Χάκανς (Βαλερένγκα),

Επιθετικοί: Πούκι (Μινεσότα Γιουν.), Πογιάνπαλο (Βενέτσια), Κάλμαν (Κρακόβια), Φορς (Μίντλεσμπρο).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό εκεί όπου λογικά θα την περιμένει η Πολωνία. Έχει δείξει ένα συμπαγές πρόσωπο έως τώρα και θα βρει απέναντι της μία αντίπαλο με παρόμοια χαρακτηριστικά. Η Φινλανδία ποντάρει στην ομαδικότητα της, θα ψάξει μία έκπληξη σήμερα και θεωρώ πως δεν θα ρισκάρει ιδιαίτερα. Το under βέβαια στην αναμέτρηση είναι χαμηλό, ίσως δεν δούμε βέβαια πολλές ευκαιρίες και γι’ αυτό θα πάω με το 0-1 Goal.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο MHXANIKOS με το υψηλότερο yield +7.05% έπαιξε: 1
  • » Ο pafroudakis, με το υψηλότερο yield +23.70% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Euro] έπαιξε: 1
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.94% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες