2

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Ουκρανία

Προϊστορία

5/6/2022 ΟυαλίαΟυκρανία 1 - 0
28/3/2016 ΟυκρανίαΟυαλία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 1,339,124 59.8%
X
€ 272,529 12.2%
2
€ 626,637 28.0%
Over
€ 82,772 27.3%
Under
€ 220,966 72.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Κυριακή, 19:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

127 ψήφοι:

Ειδήσεις

2

Σουτ στην εστία

9

4

Σουτ εκτός εστίας

9

39%

Κατοχή μπάλας

61%

2

Οφσάιντ

1

9

Αποκρούσεις

2

2

Κίτρινες κάρτες

2

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

7

12

Σέντρες

17

3

Αλλαγές

4

7

Φάουλ

7

0

Ασίστ

0

2

Αντεπιθέσεις

0

16

Πλάγια Άουτ

21

8

Εκτελέσεις Φάουλ

9

8

Ελεύθερα Λακτίσματα

9

10

Προσπάθειες Για Γκολ

24

4

«Κομμένα» Σουτ

6

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 32660
Με φόντο μία θέση στο Μουντιάλ

Με φόντο μία θέση στο Μουντιάλ

Η Ουαλία και η Ουκρανία έρχονται αντιμέτωπες στο Κάρντιφ με στόχο την πρόκριση τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τι ισχύει: Μονός τελικός για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Όποια ομάδα τελικά πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση θα τοποθετηθεί στον όμιλο μαζί με Αγγλία, ΗΠΑ και Ιράν.

Βρέθηκε τον Μάρτιο να διεκδικεί την πρόκριση στον τελικό των μπαράζ απέναντι στην Αυστρία και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκάρεθ Μπέιλ, πήρε τη νίκη με 2-1 και είναι πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εκτέλεση φάουλ στο 25’ αφού νωρίτερα η εθνική του είχε γλιτώσει από το δοκάρι και στο 61’ με ωραίο σουτ εντός περιοχής έκανε το 2-0. Μπορεί να δέχθηκε το γκολ στο 64’ όμως κράτησε το προβάδισμα της ως το τέλος και πανηγύρισε τη νίκη.

Την Τετάρτη αγωνίστηκε στην πρεμιέρα των ομίλων του Nations League απέναντι στην Πολωνία στο Βρότσλαβ και γνώρισε την ήττα με 2-1. Ο κόουτς Πέιτζ είχε πρώτα στο μυαλό του να προφυλάξει παίκτες για το σημερινό παιχνίδι όμως η ίδια δεν παρουσιάστηκε αδιάφορη, ήταν ανταγωνιστική και προηγήθηκε με ένα ωραίο σουτ του Γουίλιαμς στο 52’. Δέχθηκε πίεσε στη συνέχεια και είδε την αντίπαλο της να κάνει την ανατροπή (72’, 85’) όμως το μυαλό της είναι στον τελικό.

Έχει μπροστά της μία μεγάλη ευκαιρία για να βρεθέι στο δεύτερο της Μουντιάλ μετά το μακρινό 1958. Παίζει εντός έδρας, στις τάξεις της επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός και έχει ένα γκρουπ παικτών με αρχηγό τον Μπέιλ που δείχνει ικανό να τα καταφέρει.

«Το θέλουμε πάρα πολύ. Κάθε παίκτης θέλει την πρόκριση. Δεν έχει παίξει κανείς σε Παγκόσμιο Κύπελλο οπότε όλοι θέλουν να πετύχουν. Αλλά αυτό δεν αρκεί. Θα χρειαστεί μία καλή εμφάνιση. Η θέληση είναι το ένα πράγμα, το άλλο είναι να δείξουμε πως έχουμε την ποιότητα να τα καταφέρουμε και θεωρώ πως υπάρχει στο ρόστερ.»

Αγωνιστικά Νέα: Δεν υπάρχουν τραυματισμοί, ο Μπέιλ μοιάζει έτοιμος και η αποστολή είναι πλήρης.

Η αποστολή της Ουαλίας:

Τερματοφύλακες: Χένεσι (Μπέρνλι), Γουόρντ (Λέστερ), Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Ντέιβις (Τότεναμ), Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Αμπαντού (Βενέτσια), Μέπχαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Τότεναμ), Γουίλιαμς (Φούλαμ), Νόρινγκντον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), Ντένχαμ Κάρντιφ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Ρέιντζερς), Άλεν (Στόουκ), Γουίλσον (Φούλαμ), Τζ. Γουίλιαμς (Σουίντον), Μορέλ (Πόρτμουθ), Σμιθ (Μίλτον Κέινς Ντονς), Λέβιτ (Νταντί Γιουνάιτεντ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Τόμας (Χάντερσφιλντ), Μπερνς (Ίπσουιτς)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Μπόρνμουθ), Ματόντο (Σερκλ Μπριζ), Χάρις (Κάρντιφ).

Μπορεί να ήταν το αουτσαίντερ στην αναμέτρηση με την Σκωτία την Τετάρτη καθώς αγωνιζόταν εκτός έδρας και οι περισσότεροι παίκτες της δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, όμως έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη νίκη με 3-1. Ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, απείλησε και τελικά πήρε δίκαια το προβάδισμα με ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ του Γιαρμολένκο στο 33’. Στο 49’ μάλιστα ο Γιάρεμτσουκ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0, δέχθηκε πίεση στη συνέχεια και από ένα λάθος του τερματοφύλακα της είδε την αντίπαλο της να μειώνει στο 79’. Έπειτα έβρισκε χώρους όμως στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Ντόβμπικ στο 90+5’ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έδωσε μεγάλη χαρά στον κόσμο της σε μία πολύ δύσκολη εποχή και τώρα θέλει να βρεθεί μετά από 16 χρόνια και πάλι σε ένα Μουντιάλ. Έδειξε απέναντι στη Σκωτία πως έχει ρυθμό και παίκτες σε καλή κατάσταση και μάλλον άδικα θεωρήθηκε αουτσάιντερ. Τρέχει ένα αήττητο σερί έντεκα παιχνιδιών επίσημων και φιλικών και η κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας φαίνεται πως της έχει δώσει έναν πολύ σημαντικό λόγο για να πάει στο Μουντιάλ.

«Δεν υπάρχει παραπάνω πίεση, προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι ως συνήθως. Η Ουαλία είναι πολύ δυνατοί ομάδα, με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όπως ο Μπέιλ, ο Ράμσεϊ και ο Τζέιμς. Έχουμε και εμείς όμως καλή ομάδα. Είναι δύσκολη η κατάσταση στη χώρα μας και δεν βλέπουν όλοι ποδόσφαιρο, έχουμε πένθος. Σκεφτόμαστε πως θα κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους», σχολίασε ο κόουτς Πετράκοφ.

Αγωνιστικά Νέα:Χωρίς νέα προβλήματα.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες:Πιατόφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπούστσαν (Ντιναμό Κιέβου), Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης), Ρίζνικ (Βόρσκλα Πολτάβα)

Αμυντικοί:Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Καραβάγεφ (Ντιναμό Κιέβου), Μικολένκο (Έβερτον), Σόμπολ (Κλαμπ Μπριζ), Ζαμπάρνι (Ντιναμό Κιέβου), Ποπόβ (Ντιναμό Κιέβου), Μποντάρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Κατσαράμπα (Σλάβια Πράγας), Σιρότα (Ντιναμό Κιέβου)

Μέσοι:Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ), Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ζιντσένκο (Μάντσεστερ Σίτι), Σιντόρτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Μαλινόφσκι (Αταλάντα), Τσιχάνκοφ (Ντιναμό Κιέβου), Πικχαλιόνοκ (Ντνίπρο-1), Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Ζουμπκόφ (Φέρεντσβαρος), Μούντρικ (Σαχτάρ Ντόνετσκ)

Επιθετικοί:Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα), Ντόβμπικ (Ντνίπρο-1), Σίκαν (Χάνσα Ροστόκ).

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ουαλία έχει το πλεονέκτημα ότι αγωνίζεται στην έδρα της, ανυπομονεί για αυτή την αναμέτρηση εδώ και μήνες και έχει ρίξει όλο το βάρος της. Ξέρει βέβαια πως θα αντιμετωπίσει μία αντίπαλο που πέρα από ποιότητα έχει και ένα συναισθηματικό βάρος. H Ουκρανία έδειξε τι είναι ικανή να κάνει απέναντι στη Σκωτία και τώρα θέλει να δώσει συνέχεια. Αμφίρροπη αναμέτρηση όπως και να έχει με το αμφίσκορο που αγγίζει τιμές διπλασιασμού να αποτελεί μία καλή επιλογή.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
5/6/2022
Ουαλία
Ουκρανία
1 - 0
28/3/2016
Ουκρανία
Ουαλία
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Rin, με το υψηλότερο yield +5.42% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals
  • » Ο astrix, με το υψηλότερο yield +0.18% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες