Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ουαλία - Λευκορωσία

Προϊστορία

13/11/2021 ΟυαλίαΛευκορωσία 5 - 1
5/9/2021 ΛευκορωσίαΟυαλία 2 - 3
9/9/2019 ΟυαλίαΛευκορωσία 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 691,697 92.5%
X
€ 37,582 5.0%
2
€ 18,284 2.4%
Over
€ 21,951 53.6%
Under
€ 19,007 46.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Σάββατο, 21:45

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

103 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Cardiff City Stadium
  • Χωρητικότητα: 33280
  • Θεατές: 27152
Να «κλειδώσει» τη 2η θέση η Ουαλία

Να «κλειδώσει» τη 2η θέση η Ουαλία

Η Ουαλία θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα για την 2η θέση φιλοξενώντας την Λευκορωσία.

Τι ισχύει: Προκρίνεται απευθείας ο 1ος του ομίλου, ενώ ο 2oς θα παίξει στα πλέι οφ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν κατά σειρά: 1) Διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Μεταξύ τους παιχνίδια.

* Η Ουαλία έχει κερδίσει πέντε από τους έξι αγώνες της εναντίον της Λευκορωσίας, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 3-2 τον Σεπτέμβριο με τον Γκάρεθ Μπέιλ να πετυχαίνει χατ-τρικ στο Καζάν.

* Η μοναδική νίκη της Λευκορωσίας επί της Ουαλίας ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2000 στο Μινσκ σε προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κερδίζοντας 2-1.

ΟΥΑΛΙΑ

Μπορεί να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση μιας από τις δύο πρώτες θέσεις στον όμιλό της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το τελευταίο της παιχνίδι να είναι η νίκη επί της Εσθονίας με 1-0 χάρη σε γκολ του Κίφερ Μουρ.

Η Ουαλία έχει χάσει μόνο έναν από τους τελευταίους 17 εντός έδρας αγώνες της στα προκριματικά για μεγάλα τουρνουά, μια ήττα 1-0 από τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας τον Οκτώβριο του 2017.

«Είναι υπέροχο να γνωρίζουμε ότι έχουμε πλέι οφ. Αισθάνομαι πολύ καλά και μειώνει λίγο την πίεση. Αυτή τη στιγμή απομένουν δύο παιχνίδια με τη Λευκορωσία και το Βέλγιο και μια ευκαιρία να μας δώσουμε μια πιο ευνοϊκή κλήρωση σε πλέι οφ. Ο πλήρης στόχος μας είναι σε αυτό, θέλουμε να τερματίσουμε δεύτεροι και να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια», δήλωσε το αφεντικό της Ουαλίας, Ρομπ Πέιτζ.

Βρίσκεται μαζί με την Τσεχία στους 11 βαθμούς, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και με θετικό αποτέλεσμα την προσπερνά, οπότε η διαφορά τερμάτων μπορεί επίσης να μπει στην εξίσωση. Η Ουαλία θα μπορούσε θεωρητικά να προκριθεί αυτόματα -είναι πέντε βαθμούς πίσω από το Βέλγιο που ηγείται του Ομίλου Ε - αλλά θα χρειαζόταν η νούμερο ένα ομάδα στην παγκόσμια κατάταξη να χάσει από την Εσθονία καθώς και από την Ουαλία στο Κάρντιφ. Ως εκ τούτου, τα πλέι οφ είναι η πιο πιθανή διαδρομή της Ουαλίας σε ένα πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά το 1958.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Μπέιλ δεν έχει παίξει ούτε ένα λεπτό για τη Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που τραυματίστηκε κατά την ισοπαλία της Ουαλίας με την Εσθονία στις 8 Σεπτεμβρίου, αλλά βρίσκεται στην αποστολή. Επέστρεψε ο αμυντικός της Τότεναμ, Μπεν Ντέιβις, αλλά ο επιθετικός της Κάρντιφ, Κίφερ Μουρ είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Χένεσεϊ (Μπέρνλι), Γουάρντ (Λέστερ), Άνταμ Ντέιβις (Στόουκ)

Αμυντικοί: Γκάντερ (Τσάρλτον), Μπεν Ντέιβις (Τότεναμ), Κόνορ Ρόμπερτς (Μπέρνλι), Μίφαμ (Μπόρνμουθ), Ρόντον (Τότεναμ), Νίκο Γουίλιαμς (Λίβερπουλ), Λόρενς (Ζανκτ Πάουλι), Νόρινγκτον-Ντέιβις (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ)

Μέσοι: Ράμσεϊ (Γιουβέντους), Άλεν (Στόουκ), Γουίλσον (Φούλαμ), Τζόνι Γουίλιαμς (Σουίντον), Αμπάντου (Βενέτσια), Μόρελ (Πόρτσμουθ), Βοκς (Κάρντιφ), Τζόνσον (Νότιγχαμ Φόρεστ), Κόλγουιλ (Κάρντιφ), Τόμας (Χάντερσφιλντ)

Επιθετικοί: Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζέιμς (Λιντς), Μουρ (Κάρντιφ), Τάιλερ Ρόμπερτς (Λιντς), Χάρις (Κάρντιφ).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Βρίσκεται σε βαθιά αγωνιστική κρίση, αφού μετράει εφτά συνεχόμενες ήττες με πιο πρόσφατη από την Τσεχία (2-0). Έχει χάσει τα τελευταία 14 εκτός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και τελευταία της επικράτηση ήταν το 5-1 στο Καζακστάν τον Απρίλιο του 2009. Μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, μόνο ο Σαν Μαρίνο (25) έχει μεγαλύτερο σερί ηττών στα εκτός έδρας σε προκριματικά Μουντιάλ.

«Ξέρω ότι θα υπάρχει υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο το Σάββατο. Τα παιδιά δεν χρειάζεται πραγματικά να ανησυχούν για το αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό, φυσικά, αλλά το βασικό είναι να δείξουμε το καλύτερο μας παιχνίδι σε αυτόν τον προκριματικό κύκλο. Παίξαμε καλά στα προηγούμενα ματς, αλλά δεν καταφέραμε. Καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς σε πολλά παιχνίδια, παρά το τεράστιο rotation της ομάδας. Μερικές φορές συμβαίνει στο ποδόσφαιρο: παίζεις καλά, αλλά δεν έχεις βαθμούς. Μπορούμε όχι μόνο να ισοφαρίσουμε, αλλά και να κερδίσουμε. Για να γίνει αυτό, πρέπει να δώσουμε εκατό τοις εκατό» ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκεόργκι Κοντρατίεφ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο μέσος της Ντιναμό Μινσκ, Άρτεμ Μπίκοφ είναι τιμωρημένος.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τσέρνικ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Παβλιουτσένκο (Ρουχ Μπρεστ), Χάτκεβιτς (Ντινάμο Μινσκ)

Αμυντικοί: Νάουμοφ (Ντινάμο Μινσκ), Γιούζεπτσουκ (Ρουχ Μπρεστ), Ζολότοφ (Κόλος Κοβαλίβκα), Πιατσένιν (Ρουχ Μπρεστ), Σβιάτσοφ (Ντινάμο Μινσκ), Μπεγκούνοφ (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Σεφτσένκο (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Σόκολ (Ενερτζέτικ Μινσκ)

Μέσοι: Κλίμοβιτς (Ντινάμο Μινσκ), Μπάκαρ (Ντινάμο Μινσκ), Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ), Εμπόνγκ (Αστάνα), Αντιλέφσκι (Τορπέντο Ζόντινο), Σέντκο (Τορπέντο Μόσχας), Ρούσλαν Λισάκοβιτς (Ίσλοχ), Σελιάβα (Ντινάμο Μινσκ)

Επιθετικοί: Βιτάλι Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας), Σόλοφεϊ (Γκόμελ), Κόντσεβοϊ (Ρουχ Μπρεστ).

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο βαθμολογικά με την Ουαλία να θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμα βήμα για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Η Λευκορωσία δεν βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση με τον προπονητή να αναφέρει πως οι παίκτες του δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το αποτέλεσμα. Η Ουαλία έχει ευκαιρία και δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Θα μπει δυνατά στο ματας και θα ποντάρουμε στον άσο από ημίχρονο.

FACTS

  • Η ομάδα Λευκορωσία έχασε στους τελευταίους 5 αγώνες στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ.
    Σημείο: 1 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Λευκορωσία, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ).
    Σημείο: Under με απόδοση 2.02 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Μουντιάλ: Προκριματικά Ευρώπης: 1η φάση: 5ος όμιλος
  2 Ουαλία 8 15 4 3 1 14:9
  5 Λευκορωσία 8 3 1 0 7 7:24
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο STAR1, με το υψηλότερο yield +13.51% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Ευρώπη: Προκριματικά Μουντιάλ] έπαιξε: 2-3 Goals

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες