3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ομόνοια - Αϊντχόφεν

29/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 839
1 - 2
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1288 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Αϊντχόφεν - Ομόνοια στις 10/12/2020

Προϊστορία

10/12/2020 ΑϊντχόφενΟμόνοια 4 - 0
29/10/2020 ΟμόνοιαΑϊντχόφεν 1 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 11,737 8.6%
X
€ 16,049 11.7%
2
€ 108,978 79.7%
Over
€ 2,977 23.3%
Under
€ 9,815 76.7%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

222 ψήφοι:

Ειδήσεις

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Neo GSP Stadium
  • Χωρητικότητα: 22859
Προτεραιότητα το πρωτάθλημα για την Ομόνοια

Προτεραιότητα το πρωτάθλημα για την Ομόνοια

Η Αϊντχόφεν μετά την ήττα της πρεμιέρας πήγε στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια και οι κυπριακές Αρχές δεν άφησαν δυο παίκτες της PSV να εισέλθουν στη χώρα.

* Κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

ΟΜΟΝΟΙΑ

Θετική ήταν η παρουσία της στην πρώτη της συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, αφού πήγε στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ και έφυγε με την ισοπαλία με 1-1. Στην πρώτη της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε με τον Μποτεάκ στο 16' και δεν απειλήθηκε καθόλου μέχρι την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η ελληνική ομάδα ανέβηκε λίγο αγωνιστικά και ισοφάρισε με τον Μουργκ στο 56'. Η Ομόνοια θα μπορούσε να είχε σκοράρει άλλη μια φορά, όταν στο 61' ο Παπουλής έκανε την κάθετη πάσα και έβγαλε μόνο τον Τζιόνη απέναντι στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε με το πόδι και έσωσε τον Δικέφαλο.

Παρέμεινε αήττητη στο κυπριακό πρωτάθλημα έπειτα από εφτά αγώνες (4-3-0), αφού φιλοξένησε την Ένωση Παραλιμνίου και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0) με τον Μπεργκ να κάνει εκτενές rotation. Στο 51' είχε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κοντινό πλασέ του Κίκο, αλλά ο τερματοφύλακας Πέτρου έδιωξε τη μπάλα και μάλιστα στο 84', έπιασε πέναλτι του Γκόμεθ.

«Είναι πολύ σημαντικό που θα ανταγωνιστούμε τέτοιους αντίπαλους. Η PSV είναι η πιο δυνατή ομάδα που θα παίξουμε μέχρι στιγμής. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Γι' αυτό είναι τόσο όμορφο. Όλα μπορούν να γίνουν. Όλοι έχουν πιθανότητες. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο βασικός μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είναι μια καλή εμπειρία για μας όλο αυτό. Θα έχουμε πολλά παιχνίδια φέτος. Παίζουμε κόντρα σε καλύτερες ομάδες από εμάς. Πρέπει να βρουμε την ισορροπία για να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο πρωτάθλημα. Θα δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να κερδίσουμε την PSV.» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Χένινγκ Μπεργκ.

Αγωνιστικά Νέα: Δεν έχει απουσίες.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ

Ήταν αήττητη αφού είχε τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ φιλοξένησε την πρωτάρα Γρανάδα και παρότι προηγήθηκε, τελικά έχασε με 2-1. Πήρε το προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Γκέτσε, αλλά σε εννιά λεπτά δέχθηκε δυο γκολ και έχασε. Στο 57' ήταν άτυχη, αφού ο Χόρχε Μολίνα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο σώμα του τερματοφύλακα της και μπήκε στα δίχτυα. Εννιά λεπτά αργότερα ο Ματσίς με ένα σόλο πολλών δεκάδων μέτρων έφτασε μέχρι την περιοχή και έπιασε ένα άπιαστο σουτ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

«Σεβόμαστε τους κανονισμούς της UEFA και της Κύπρου. Είναι μια τρελή κατάσταση αλλά θα προσπαθήσουμε. Είναι και για μένα ένα τεστ για να κρατήσω τους παίκτες μου συγκεντρωμένους. Έχουμε στόχους στο Γιουροπα Λιγκ. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις.», ήταν τα λεγόμενα του προπονητή Ρότζερ Σμιντ.

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Eredivisie, έπεσε από την κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος, αφού έχασε εκτός έδρας από τη Φίτεσε με 2-1. Στο 9ο λεπτό ο Ράσμουσεν έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αλλά ο Μποσκάλι στο 50΄ ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Οπέντα πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και ανέβασε την πρώτη θέση την ομάδα του Άρνεμ, σε ισοβαθμία με τον Άγιαξ.

Αγωνιστικά Νέα: Oι Κυπριακές Αρχές δεν επέτρεψαν σε δυο παίκτες της Ολλανδικής ομάδας να εισέλθουν στην χώρα. Τους Ζάχαβι (επιθετικός) και Τεζέ (στόπερ), οι οποίοι είχαν προσβληθεί από κορονοϊό και δεν είχαν τα απαραίτητα πιστοποιητικά. Θετικός στον κορονοϊό ο στόπερ Φίερχεφερ. Σε καραντίνα οι μέσοι Ροσάριο, Γκάπκο, οι αμυντικοί Ντάμφρις, Μπάουμγκαρτλ και ο επιθετικός Πιρόε. Τραυματίες οι μέσοι Γκουτιέρες, Φαν Χίνκελ και ο επιθετικός Ρομέρο.

Γιώργος Βροντάκης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ομόνοια δεν έχει μεγάλη ποιότητα και σε κάθε παιχνίδι της αγωνίζεται πολύ αμυντικά με στόχο να χτυπάει μόνο στις αντεπιθέσεις. Ο προπονητής της δήλωσε πως προτεραιότητα είναι το πρωτάθλημα και απέναντι της είναι η Αϊντχόφεν που την πάτησε στην πρεμιέρα και είναι σαφώς πιο καλύτερη ομάδα και θα την εμπιστευτούμε επιλέγοντας το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Αϊντχόφεν δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.22 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ομόνοια ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.X με απόδοση 1.97 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Αϊντχόφεν νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.2 με απόδοση 2.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
5ος Όμιλος
  1 Αϊντχόφεν 6 12 4 0 2 12:9
  4 Ομόνοια 6 4 1 1 4 5:12
Εμφάνιση όλων
Αναμετρήσεις Ομάδων
10/12/2020
Αϊντχόφεν
Ομόνοια
4 - 0
29/10/2020
Ομόνοια
Αϊντχόφεν
1 - 2

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες