1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολυμπιακός - Σλόβαν Μπρατισλάβας

19/8/2021 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 850
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 980 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Σλόβαν Μπρατισλάβας - Ολυμπιακός στις 11/8/2022

1ο Ημίχρονο 1 - 0

  1. 7' Bozhikov Vasil
  2. 37' Mady Camara Mohamed

2ο Ημίχρονο 3 - 0

  1. 52' Abou Cisse Pape
  2. 62' Valbuena Mathieu
  3. 68' Bozhikov Vasil (αυτογκόλ)
  4. 93' Kashia Guram

      Προϊστορία

      11/8/2022 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΟλυμπιακός 2 - 2*
      4/8/2022 ΟλυμπιακόςΣλόβαν Μπρατισλάβας 1 - 1
      26/8/2021 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΟλυμπιακός 2 - 2
      19/8/2021 ΟλυμπιακόςΣλόβαν Μπρατισλάβας 3 - 0
      5/8/2009 ΟλυμπιακόςΣλόβαν Μπρατισλάβας 2 - 0
      29/7/2009 Σλόβαν ΜπρατισλάβαςΟλυμπιακός 0 - 2

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 194,326 89.3%
      X
      € 14,083 6.5%
      2
      € 9,179 4.2%
      Over
      € 21,967 53.2%
      Under
      € 19,330 46.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Πέμπτη, 22:00

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      171 ψήφοι:

      Ειδήσεις

      Για σκορ πρόκρισης ο Ολυμπιακός, για την έκπληξη η Σλόβαν

      Για σκορ πρόκρισης ο Ολυμπιακός, για την έκπληξη η Σλόβαν

      Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Υποχρέωση των «ερυθρολεύκων» η πρόκριση στους ομίλους, αουτσάιντερ οι φιλοξενούμενοι.

      Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακολουθεί ρεβάνς στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση και αν χρειαστεί έπειτα στην διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής «μπαίνει» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ο ηττημένος σε αυτούς του Κόνφερενς.

      ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

      Το γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο πρώτο παιχνίδι στην Ελλάδα απέναντι στην Λουντογκόρετς, τον κράτησε ζωντανό και φαβορί για την πρόκριση, τα πράγματα όμως στην Βουλγαρία δεν εξελίχθηκαν καλά και ήρθε ο αποκλεισμός στα πέναλτι από την Λουντογκόρετς, με την κανονική διάρκεια να λήγει 2-2. Μπορεί στην αρχή του παιχνιδιού να φαινόταν λίγο μπερδεμένος και να απειλήθηκε, φάνηκε όμως πως το ωραίο γκολ με πλασέ του Εμβιλά στο 31’ θα του έλυνε τα πόδια. Είχε το σκορ πρόκρισης που ήθελε, με αυτό πήγε στα αποδυτήρια αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων.

      Ένα αυτογκόλ του Σεμέδο στο 49’ και ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ανδρούτσου μέσα στην περιοχή που οδήγησε σε εύστοχο πέναλτι του Σωτηρίου στο 57’ τον έβαλαν με την πλάτη στον τοίχο. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ελ Αραμπί έντεκα λεπτά αργότερα, ο Τζολάκης με δύο επεμβάσεις του τον κράτησε όρθιο αλλά η αποβολή του Μπα στο 87’ με 2η κίτρινη κάρτα άλλαξε τις ισορροπίες στο παιχνίδι. Πλέον στην παράταση έψαχνε χώρους στην αντίπαλη άμυνα προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσει την ισοπαλία με παίκτη λιγότερο και τελικά η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί όμως ο Βαλμπουενά ήταν άστοχος, ο Χασάν νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και η Λουντογκόρετς ευστόχησε σε όλες της τις εκτελέσεις.

      Ο αποκλεισμός από τα πλέι οφ όπου θα αντιμετώπιζε την Μάλμε αποτέλεσε σοβαρό πλήγμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε την ομάδα στο προπονητικό κέντρο και φρόντισε να τρίξει τα δόντια των παικτών ενώ τόνισε πως θα καλύψει ο ίδιος την οικονομική ζημιά.

      Αυτός που φαίνεται ότι «πλήρωσε» το μάρμαρο του αποκλεισμού αλλά και την μέτρια απόδοση του ήταν ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τα παιχνίδια με την Σλόβαν και ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση στόπερ. Μεγάλος στόχος είναι ο Κώστας Μανωλάς από τη Νάπολι, με τον Έλληνα αμυντικό να θέλει να γυρίσει στον Πειραιά. Ρεπορτάζ από την Ελλάδα μιλούν για κλεισμένη μεταγραφή, ο Ολυμπιακός όμως φρόντισε να διαψεύσει.

      Οι «ερυθρόλευκοι» βέβαια ανακοίνωσαν την απόκτηση, με την μορφή δανεισμού, του Ρόνι Λόπες από την Σεβίλλη. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί μία ποιοτική λύση για την μεσοεπιθετική γραμμή, έλειψαν οι προσθήκες στον Ολυμπιακό στα παιχνίδια με την Λουντογκόρετς.

      Η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου αναβλήθηκε καθώς ακόμα δεν έχει ψηφιστεί η προκήρυξη και έτσι ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο το βάρος στην σημερινή αναμέτρηση.

      « Είναι μία αρνητική στιγμή για εμάς, αλλά υπάρχουν πράγματα να διεκδικήσουμε. Πιστεύω στη δουλειά μας, αύριο (σ.σ. σήμερα) πρέπει να δείξουμε αντίδραση, να δώσουμε απάντηση. Αυτό περιμένουμε να δούμε από την ομάδα. Υπάρχει καλύτερο κλίμα στις προπονήσεις στη δουλειά που γίνεται και αυτό να φανεί. Αυτό που θέλω να δω ότι στην παράταση με λιγότερο παίκτη, δείξαμε μεγάλη θέληση. Θέλω να το ξαναδώ». »

      Αγωνιστικά Νέα Αποβλήθηκε στο προηγούμενο και θα απουσιάσει ο στόπερ Μπα. Εκτός λίστας ο στόπερ Σεμέδο. Κανονικά στην αποστολή ο εξτρέμ Ονιεκούρου, σταθερά εκτός οι Τικίνιο και Φορτούνης. Λογικά θα δούμε και πάλι τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια.

      ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ

      Μετά τον αποκλεισμό της από την Γιουνγκ Μπόις στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, βρήκε στον δρόμο της την Λίνκολν Ρεντ Ιμπς από το Γιβραλτάρ και κερδίζοντας εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι με 3-1 στην ουσία εξασφάλισε την πρόκριση της στα πλέι οφ του Γιουρόπα. Στον επαναληπτικό δεν χρειάστηκε να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση και τελικά ήρθε ισόπαλη με 1-1, δεχόμενη το γκολ στο τέλος.

      Προηγήθηκε βέβαια με ένα πλασέ στην κίνηση του Ζμρχαλ στο 38’, έμεινε όμως με δέκα παίκτες στο 54’ λόγω αποβολής του Ντε Μάρκο, είχε δοκάρι για το 2-0 και τελικά στο 90’ δέχτηκε την ισοφάριση έπειτα από ένα λάθος του τερματοφύλακα της.

      Στο πρωτάθλημα συνεχίζει την αήττητη πορεία της μετά από 3 αγωνιστικές καθώς μετράει μόνο νίκες. Το Σάββατο επικράτησε με 3-1 της Μιχαλόβτσε, ανοίγοντας το σκορ μάλιστα στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Τσάβριτς. Είδε την αντίπαλο της να την ισοφαρίζει στο 14’ αλλά στο 49’ ο Βάις με εύστοχο χτύπημα πέναλτι την έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού. Δεν συνάντησε κάποιο πρόβλημα στην συνέχεια και απλά στο 74’ ο Ζρμχαλ με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

      Έχει βρει ρυθμό, έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της από ότι ο Ολυμπιακός αλλά παραμένει το αουτσάιντερ. Μέχρι στιγμής εκτός έδρας στα προκριματικά μετράει 2 ήττες και 1 νίκη, αυτή απέναντι στην Λίνκολν Ρεντ Ιμπς, φαίνεται πως θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να έχει ελπίδες πρόκρισης στον επαναληπτικό της Σλοβακίας.

      « Δεν φοβόμαστε, είναι όντως από τις μεγαλύτερες ομάδες, αλλά πιστεύω ότι αν έχουμε στόχο να κερδίσουμε μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Ο κ. Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός διαχειρίζονται μεγάλα ποσά, διαφορετικά σε σχέση με εμάς, αλλά ο καθένας κάνει το καλύτερο για την ομάδα του», τόνισε ο κόουτς Βάις.

      Αγωνιστικά Νέα Τιμωρημένος ο μπακ Ντε Μάρκο (3/0). Δεν ταξίδεψε ο φορ Ρατάο. Δεν θα παίξουν λογικά ο μπακ Μενβέντεβ, ο στόπερ Αμπένα και ο μεσοαμυντικός Χόλφμαν.

      Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Λουντογκόρετς, να μπει δυνατά απέναντι στην Σλόβαν και αν μπορεί να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση από τώρα. Η Σλόβαν μπορεί να έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, εκτός έδρας όμως στα προκριματικά απέναντι σε αξιόλογες ομάδες δείχνει να δυσκολεύεται. Με την δύναμη και της έδρας του ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη, ακόμα καλύτερα να κερδίζει στο ημίχρονο.

      FACTS

      • Η ομάδα Ολυμπιακός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1X με απόδοση 1.03 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Σλόβαν Μπρατισλάβας δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: X2 με απόδοση 2.82 στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Ολυμπιακός νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: Ημ.1 με απόδοση 1.78 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Σλόβαν Μπρατισλάβας - Τελ. αγώνες
      28/4/2024
      Ντουνάισκα Στρέντα
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      21/4/2024
      Σπαρτάκ Τρνάβα
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      1 - 2
      13/4/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ντουνάισκα Στρέντα
      0 - 0
      5/4/2024
      Ζίλινα
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      0 - 3
      30/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ποντμπρεζόβα
      2 - 1
      17/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Σπαρτάκ Τρνάβα
      0 - 2
      13/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ποντμπρεζόβα
      1 - 3
      8/3/2024
      Ρουζομπερόκ
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      0 - 1
      2/3/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Σπαρτάκ Τρνάβα
      2 - 0
      28/2/2024
      Σλόβαν Μπρατισλάβας
      Ζίλινα
      1 - 0

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.06% έπαιξε: Over
      • » Ο doctorpro, με το υψηλότερο yield +11.65% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Γιουρόπα Λιγκ] έπαιξε: 1
      • » Ο Mr-MissGLSA, με το υψηλότερο yield +14.00% στο σημείο 1 έπαιξε: 1

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες