Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ολλανδία - Εσθονία

19/11/2019 21:45
Κωδ ΟΠΑΠ: 1158
5 - 0
Τελείωσε

1ο Ημίχρονο 2 - 0

  1. 6' Wijnaldum Georginio
  2. 19' Ake Nathan

2ο Ημίχρονο 5 - 0

  1. 66' Wijnaldum Georginio
  2. 79' Wijnaldum Georginio
  3. 87' Boadu Myron

      Προϊστορία

      19/11/2019 ΟλλανδίαΕσθονία 5 - 0
      9/9/2019 ΕσθονίαΟλλανδία 0 - 4
      6/9/2013 ΕσθονίαΟλλανδία 2 - 2
      22/3/2013 ΟλλανδίαΕσθονία 3 - 0

      ΤΖΙΡΟΣ

      1
      € 418,274 99.1%
      X
      € 2,580 0.6%
      2
      € 1,372 0.3%
      Over
      € 12,598 92.2%
      Under
      € 1,063 7.8%

      ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

      Τρίτη, 21:45

      ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

      1 X 2
      Over Under 1X 12 X2
      Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
      0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
      Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

      76 ψήφοι:

      ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

      • Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA, Amsterdam
      «Σφράγισε» την πρόκριση η Ολλανδία

      «Σφράγισε» την πρόκριση η Ολλανδία

      Η Ολλανδία που εξασφάλισε την πρόκριση στην τελική φάση του Euro υποδέχεται την ουραγό Εσθονία και θέλει τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για πρώτη θέση.

      ΟΛΛΑΝΔΙΑ

      Τα βρήκε ξανά σκούρα απέναντι στην Βόρεια Ιρλανδία και αυτή τη φορά υποχρεώθηκε σε βαθμολογική απώλεια μένοντας στο 0-0 με τους Βρετανούς στο Μπέλφαστ. Είχε την κατοχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο αδυνατούσε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και περιορίστηκε σε 2-3 σουτ. Από την άλλη ο αντίπαλός της είχε χαμένο πέναλτι στο 33’ για να πάρει το προβάδισμα. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή και το 0-0 έμεινε ως το φινάλε.

      Με το βαθμό που απέσπασε εξασφάλισε το εισιτήριο για τα τελικά του Euro, επιστρέφοντας σε μεγάλες διοργανώσεις μετά το Μουντιάλ του 2014. Την ίδια ώρα βέβαια η ισοπαλία δεν ήταν ικανή να την κρατήσει στην κορυφή του ομίλου, αφού υποχώρησε στην 2η θέση και για να τερματίσει πρώτη θέλει δική της νίκη και γκέλα των Γερμανών με τους Β. Ιρλανδούς. Ο Ρόναλντ Κούμαν δέχτηκε κριτική για την αφλογιστία της Ολλανδίας στο Μπέλφαστ, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να δηλώνει: «Δεν πιάσαμε το μάξιμουμ της απόδοσης μας, ιδιαίτερα στην επίθεση. Δεν πήραμε πολλές σωστές αποφάσεις και κάναμε αρκετά λάθη στην τελική πάσα. Είμαι περήφανος γι’ αυτή την ομάδα και είναι σπουδαίο που εξασφαλίσαμε την πρόκριση. Είχαμε στον όμιλο τη δυνατότερη ομάδα από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας (Γερμανία) και την Β. Ιρλανδία που είναι πραγματικά δύσκολη ομάδα».

      Αγωνιστικά Νέα: Αποχώρησε από την αποστολή για προσωπικούς λόγους ο ηγετικός στόπερ Φαν Ντάικ και έτσι δεν υπολογίζεται για το σημερινό. Δεν ταξίδεψαν στο Άμστερνταμ ούτε ο φορ Μπάμπελ και ο χαφ Ντε Ροον. Στα θετικά ότι ο βασικός επιθετικός Ντεπάι και ο χαφ Βαινάλντουμ προπονήθηκαν και αμφότεροι ενδέχεται να ξεκινήσουν.

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Σίλεσεν (Βαλένθια), Ζόετ (Αιντχόβεν), Μπιζότ (Άλκμααρ)

      Αμυντικοί: Μπλιντ (Άγιαξ), Ντε Φράι (Ίντερ), Ντε Λιχτ (Γιουβέντους), Φέλτμαν (Άγιαξ), Άκε (Μπόρνμουθ), Ντάμφρις (Αιντχόβεν), Φαν Άανχολτ (Κρίσταλ Πάλας)

      Μέσοι: Βαινάλντουμ (Λίβερπουλ), Στρόοτμαν (Μαρσέιγ), Πρόπερ (Μπράιτον), Ντε Γιόνγκ (Μπαρτσελόνα), Φαν Ντε Μπέεκ (Άγιαξ)

      Επιθετικοί:Ντεπάι (Λυών), Πρόμες (Άγιαξ), Ντε Γιόνγκ (Σεβίλλη), Μπεργκχούις (Φέγιενορντ), Βεγκχορστ (Βόλφσμπουργκ), Μποαντού (Άλκμααρ), Στένγκς (Άλκμααρ)

      ΕΣΘΟΝΙΑ

      Είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική και έτσι το τελευταίο της παιχνίδι στον όμιλο ήταν αυτό του Οκτωβρίου με τη Γερμανία, όπου ηττήθηκε με 3-0 εντός έδρας. Βρέθηκε με παίκτη παραπάνω στο 14’ και τέσσερα λεπτά μετά είχε σημαντική ευκαιρία για να προηγηθεί μετά από εκτέλεση κόρνερ. Απειλήθηκε μονάχα μια φορά στο πρώτο μέρος, με τους Γερμανούς να σημαδεύουν το δοκάρι στο 41’, ωστόσο στο δεύτερο μέρος δέχτηκε τρία γκολ σε 20 λεπτά (51’, 57’, 71’) και γνώρισε ακόμα ένα άσχημο αποτέλεσμα.

      Στο 0-1-6 ο απολογισμός της στον όμιλο, βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας μόλις 2 γκολ ενεργητικό και 26 παθητικό. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους για την απογοητευτική πορεία της στην προκριματική φάση και ο Κάρελ Βόολαντ που ανέλαβε την ομάδα μετά τη συντριβή με 8-0 από τη Γερμανία τον Ιούνιο, δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να φέρει θετικά αποτελέσματα. Ενθαρρυντική ήταν πάντως η εικόνα της στο φιλικό της Πέμπτης με την Ουκρανία, όπου ηττήθηκε με 1-0 δεχόμενη το γκολ στις καθυστερήσεις.

      «Προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες μας σαν ομάδα. Η Β. Ιρλανδία τα πήγε πολύ καλά κόντρα στην Ολλανδία αλλά δεν θα αντιγράψουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Όταν αντιμετωπίζεις μια μεγάλη ομάδα τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είναι πάντα δύσκολα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το ξεκίνημα», τόνισε ο Βόολαντ.

      Αγωνιστικά Νέα: Εκτός ο ηγετικός στόπερ Κλαβάν, δεν κλήθηκαν επίσης οι στόπερ Βίνμαν, Κουσκ, ο εξτρέμ Σινιάφσκι και ο φορ Σάπινεν. Έχασε την τελευταία προπόνηση και είναι αμφίβολος ο μέσος Μίλερ, ενώ υπάρχει ερωτηματικό και με τη συμμετοχή του δεξιού μπακ Καμς

      Η αποστολή:

      Τερματοφύλακες: Μέεριτς (Νάβρα Τρανς), Λέπμεντς (Λεβάντια Ταλίν), Ίγκονεν (Φλόρα Ταλίν)

      Αμυντικοί: Τένιστε (Μπραν), Καμς (Φλόρα Ταλίν), Μετς (ΑΙΚ),Καλάστε (Τίχι), Μπαράνοβ (Αλασκέρτ), Πικ (Μίεντζ Λέγκνιτσα), Ταμ (Λίλεστρομ), Κουσκ (Φλόρα Ταλίν)

      Μέσοι: Βασίλιεβ (Φλόρα Ταλίν), Πούρι (Νόμε Κάλιου), Αντόνοβ (Αραράτ-Αρμενία), Κάιτ (Ντομζάλε), Μίλερ (Φλόρα Ταλίν), Αινσάλου (Φλόρα Ταλίν), Κρέιντα (Φλόρα Ταλίν)

      Επιθετικοί: Ζένιοφ (Σαχτέρ Καραγκάντι), Ανιέρ (Σουόν), Ογιάμα (Μίεντζ Λέγκνιτσα), Λίβακ (Φλόρα Ταλίν), Σόργκα (Φλόρα Ταλίν)

      Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

      Εκτίμηση

      Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την Ολλανδία να ψάχνει μια εμφατική νίκη μετά τη κριτική που δέχτηκε για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σκοράρει στο Μπέλφαστ. Δεν υπάρχει φυσικά καμία αξία στον άσο αλλά ούτε και στο όβερ. Το όβερ 3.5 βρίσκεται στο 1.53 και δεν μας ικανοποιεί. Πάσο

      FACTS

      • Η ομάδα Ολλανδία νίκησε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες στη διοργάνωση Euro.
        Σημείο: 1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
      • Η ομάδα Εσθονία έχασε στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
        Σημείο: 1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
      • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ολλανδία, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Euro).
        Σημείο: Over με απόδοση 1.15 στον ΟΠΑΠ

      ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

      ΔΙΕΘΝΗ: Euro
      Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
        12 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        15 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:26
      3ο ΓΚΡΟΥΠ
        2 Ολλανδία 8 19 6 1 1 24:7
        5 Εσθονία 8 1 0 1 7 2:26
      Εμφάνιση όλων

      ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

      • » Ο ref1969, με το υψηλότερο yield +2.36% στο [ΕΥΡΩΠΗ: Euro] έπαιξε: Over

      Τι ψήφισαν οι Top Users

      Πείτε τη γνώμη σας:

      Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

      Περισσότερες Αναλύσεις

      Στοιχηματικές πλατφόρμες