4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντόρτμουντ - Λάτσιο

Προϊστορία

2/12/2020 ΝτόρτμουντΛάτσιο 1 - 1
20/10/2020 ΛάτσιοΝτόρτμουντ 3 - 1
12/8/2018 ΝτόρτμουντΛάτσιο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 673,832 81.2%
X
€ 75,220 9.1%
2
€ 80,925 9.8%
Over
€ 42,196 52.7%
Under
€ 37,942 47.3%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τετάρτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

231 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Signal Iduna Park
  • Χωρητικότητα: 81365
Μάχη για την πρωτιά

Μάχη για την πρωτιά

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Λάτσιο σε μάχη για την πρώτη θέση αλλά και της εξασφάλισης της πρόκρισης. Από αναπάντεχες ήττες στα πρωταθλήματα τους προέρχονται αμφότερες.

* Κεκλεισμένων των θυρών

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Με πρωταγωνιστή τον Χάαλαντ πήρε μία εύκολη νίκη με 3-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ. Αρχικά άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ του Νορβηγού στο 18’ για να έρθει στο 45’ ο Σάντσο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ να κάνει το 2-0. Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ο Χάαλαντ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ αντιπάλου του για να διαμορφώσει το τελικό σκορ, με την Ντόρτμουντ να μην ανησυχεί στη συνέχεια.

Το Σάββατο όμως μάλλον υποτίμησε την Κολωνία, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-2. Μπορεί να μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και να είχε δοκάρι με τον Σάντσο στο 4’ ,όμως πέντε λεπτά μετά μία κακή τοποθέτηση της άμυνας της σε στημένη φάση έφερε το 0-1 για την Κολωνία. Δυσκολευόταν αρκετά να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, είχε μία καλή στιγμή με τον Χάαλαντ αλλά με την συμπλήρωση μίας ώρας και πάλι από κόρνερ της αντιπάλου της, δέχθηκε και το δεύτερο τέρμα. Από εκεί και έπειτα πίεσε ακόμα περισσότερο, μείωσε με πλασέ του Αζάρ στο 74’ και στο 95’ ο Χάαλαντ έχασε απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Απογοητευτικό αποτέλεσμα για την Ντόρτμουντ που έπεσε στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα και στο -4 από την κορυφή και την Μπάγερν Μονάχου. Θέλει να αφήσει πίσω της την Κολωνία και να εξασφαλίσει μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου προκειμένου να ταξιδέψει χωρίς άγχος την τελευταία αγωνιστική στην Ρωσία. Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

«Είμαστε πρωτοπόροι του γκρουπ και έτσι θέλουμε να παραμείνουμε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το αποτέλεσμα μας απέναντι στην Κολωνία αλλά να κοιτάξουμε μπροστά. Δίνουμε πάλι έναν αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ και η προσοχή μας »

Αγωνιστικά Νέα: Τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κολωνία και θα απουσιάσει ο μπακ Μενιέ (9/0). Σταθερά εκτός ο στόπερ Ζαγκαντού. Αμφίβολη η συμμετοχή του μέσου Τσαν (6/1) και του μπακ Γκερέιρο (7/1).

ΛΑΤΣΙΟ

Πήρε μία πολύτιμη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική επί της Ζενίτ και κρατάει στα χέρια της την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Μόλις στο 3’ ο Ιμόμπιλε με ένα εκπληκτικό σουτ άνοιξε το σκορ, οι Ιταλοί συνέχισαν να απειλούν και στο 22’ ο Παρόλο με νέο σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά μετά ωστόσο, στην πρώτη φάση που δέχθηκε είδε την Ζενίτ να μειώνει το σκορ, δεν ανησύχησε όμως ιδιαίτερα και θα μπορούσε να είχε φτάσει σε ακόμη ένα τέρμα στο πρώτο μέρος. Τελικά πέτυχε το 3-1 στο 55’ με τον Ιμόμπιλε να ευστοχεί από τα 11 βήματα.

Την Κυριακή ωστόσο έπεσε θύμα έκπληξης στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ουντινέζε και γνώρισε την ήττα με 1-3. Αγνώριστη η εικόνα της στο πρώτο μέρος, δέχτηκε δύο γκολ (18’, 45+3’) και σώθηκε άλλη μία φορά από το δοκάρι χωρίς η ίδια να φανεί απειλητική. Μπορεί στην επανάληψη να μπήκε με καλύτερη διάθεση αλλά στην μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε η Ουντινέζε, πέτυχε και τρίτο τέρμα στο 71΄και το παιχνίδι κάπου εκεί τελείωσε. Το μόνο που κατάφεραν οι «λατσιάλι» ήταν να μειώσουν με πέναλτι του Ιμόμπιλε στο 74’.

Αργά ή γρήγορα θα ερχόταν μία τέτοια εμφάνιση. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι το καλύτερο, η Λάτσιο βρίσκεται κάτω από έρευνα για την υπόθεση με τα κρούσματα κορωνοϊού των παικτών της και ο Ιντζάγκι καλείται να κρατήσει ενωμένο ένα ρόστερ που δεν διαθέτει το κατάλληλο βάθος. Παρόλα αυτά η πορεία της στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι θετική καθώς έχει παραμείνει αήττητη μέχρι στιγμής στον όμιλο. Βολεύεται και με την ισοπαλία στην σημερινή αναμέτρηση αλλά όπως και αν έχει αν δεν ηττηθεί από την Μπριζ την τελευταία αγωνιστική τότε θα προκριθεί στους «16»,κάτι που φυσικά πετυχαίνει αν κερδίσει σήμερα. Το Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σπέτσια για το πρωτάθλημα.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός έμειναν ο στόπερ Βάβρο, ο μέσος Λούλιτς και ο φορ Μουρίκι (4/0), οι πρώτοι δύο είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Αμφότερες ψάχνουν μία αντίδραση μετά τα αποτελέσματα τους στο πρωτάθλημα και θα ήθελαν να καθαρίσουν την πρόκριση πριν την τελευταία αγωνιστική. Η Ντόρτμουντ έχει τον πρώτο λόγο αλλά περιμέναμε τον άσο λίγο ψηλότερα μετά την εικόνα τους στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Δεν έχει αξία κοντά στο 1.60 με βάση την σημασία του αγώνα. Επιθετικά διαθέτουν ποιότητα με δύο φορ που μπορούν να κάνουν γκολ την μισή ευκαιρία, οπότε θα πάμε με το αμφίσκορο.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Ντόρτμουντ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over
  • Η ομάδα Λάτσιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Ντόρτμουντ 6 13 4 1 1 12:5
  2 Λάτσιο 6 10 2 4 0 11:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +5.61% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες