1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λάτσιο - Ντόρτμουντ

20/10/2020 22:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 668
3 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1276 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Ντόρτμουντ - Λάτσιο στις 2/12/2020

Προϊστορία

2/12/2020 ΝτόρτμουντΛάτσιο 1 - 1
20/10/2020 ΛάτσιοΝτόρτμουντ 3 - 1
12/8/2018 ΝτόρτμουντΛάτσιο 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 117,580 15.4%
X
€ 113,588 14.9%
2
€ 533,231 69.8%
Over
€ 11,643 60.6%
Under
€ 7,555 39.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 22:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

338 ψήφοι:

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadio Olimpico, Rome
  • Χωρητικότητα: 70634
  • Θεατές: 1000
Μουρμούρα για Ιντζάγκι, ψάχνει στόπερ η Ντόρτμουντ

Μουρμούρα για Ιντζάγκι, ψάχνει στόπερ η Ντόρτμουντ

Η Λάτσιο υποδέχεται στη Ρώμη την Ντόρτμουντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων των Τσάμπιονς Λιγκ. Επιστροφή μετά από 13 χρόνια για τους λατσιάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο δεν έχουν ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα τους.

1000 θεατές.

ΛΑΤΣΙΟ

Με το μυαλό μάλλον στο σημερινό παιχνίδι παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Γένοβα απέναντι στην Σαμπντόρια και ηττήθηκε με το καθαρό 3-0. Λίγο μετά την συμπλλήρωση του πρώτου ημίωρου έμεινε πίσω στο σκορ από κεφαλιά του Κουαλιαρέλα και εννιά λεπτά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Από εκεί και έπειτα προσπάθησε να αντιδράσει, είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Καϊσέδο, Κορέα και Μιλίνκοβιτς-Σάβις αλλά ένα λάθος της άμυνας της στο 74’ έδωσε την ευκαιρία στην Σαμπ να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Η μία νίκη στις πρώτες τέσσσερις αγωνιστικές σαφώς και δεν αποτελεί θετικό απολογισμό για το σύνολο του Ιντζάγκι και ας είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος. Η απουσία του Ιμόμπιλε στην Γένοβα έπαιξε ρόλο, ανέδειξε όμως και τις ελλείψεις στο ρόστερ των λατσιάλι. Ξεκινάει μία περίοδους με απαιτητικούς αγώνες και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα μπορεί να αντεπεξέλθει σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα στην Ιταλία άρχισαν να κυκλοφορούν ήδη οι πρώτες φήμες για αντικατάσταση του Ιντζάγκι. Ο Ιταλός τεχνικός δεν βρίσκεται πλέον στο απυροβόλητο και το όνομα του Μαξ Αλέγκρι έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του στα ρεπορτάζ της ομάδας. Γενικά όποια από τις μεγάλες ιταλικές είχε πρόβληματα τους τελευταίους μήνες, (Ίντερ, Ρόμα) το όνομα του πρώην τεχνικού της Γιουβέντους έχει ακουστεί.

«Ερχόμαστε από την χειρότερη εμφάνιση των τελευταίων ετών και πρέπει να παίξουμε διαφορετικά. Για μένα είναι μία μέρα με αρκετά συναισθήματα μετά από αρκετές εμφανίσεις στο Γιουρόπα Λιγκ. Η Ντόρτμουντ είναι μία από τις 8 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και ξέρουμε ότι χρειάζεται να παίξουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι», τόνισε ο κόουτς Ιντζάγκι.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός αποστολής έμειναν ο μπακ Λατζάρι, ο στόπερ Ράντου (3/0) και ο μέσος Περέιρα.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Δυσκολεύτηκε αρκετά στην έδρα της Χόφενχαϊμ το Σάββατο, η είσοδος όμως των Χάαλαντ και Ρόις της έδωσε ώθηση στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φύγει με ένα σημαντικό διπλό. Έχασε βέβαια μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέινα στο 36’ για να ανοίξει το σκορ και στην εξέλιξε της φάσης είδε την κεφαλιά του Μενιέ να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι. Οι αλλαγές του Φαβρ στην επανάληψη άλλαξαν προς το καλύτερο την εικόνα της ομάδας και στο 76’ο Χάαλαντ έδωσε πάσα μισό γκολ στον Ροίς με τον αρχηγό της Ντόρτμουντ να ανοίγει εύκολα το σκορ. Ο Νορβηγός επιθετικός τέσσερα λεπτά δεν μπόρεσε να κλειδώσει τη νίκη της ομάδας του, αστοχώντας σε τετ α τετ και λίγο αργότερα ο Χιτζ ήταν στη σωστή θέση μπλοκάροντας το σουτ του Μπάουμγκαρντερ.

Ο Φαβρ αποφάσισε να δώσει ανάσες σε ορισμένους παίκτες λόγω και του βεβαρημένου προγράμματος , η Ντόρτμουντ δεν έπεισε με την απόδοση της αλλά με όπλο την ποιότητα της πήρε τη νίκη. Αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα, η Λάτσιο βέβαια δεν βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση.

Λογικά ο Φαβρ δεν θα αλλάξει το σύστημα με τους τρεις στην άμυνα παρά τις απουσίες, από την στιγμή που το καθιέρωσε πέρσι η ομάδα έδειξε σαφή βελτίωση. Επιθετικά βέβαια έχει πολές και ποιοτικές λύσεις, ικανές να τις δώσουν τη νίκη στη Ρώμη.

Αγωνιστικά Νέα: Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν ο στόπερ Ζαγκαντού, οι μπακ Σμέλτσερ, Σουλτς και Μορέι και ο μεσοεπιθετικός Αζάρ. Σε καραντίνα ο στόπερ Ακάντζι (3/1). Τιμωρημένος ο μέσος Τσαν (4/1) που είχε αγωνίζεται ως στόπερ τον τελευταίο καιρό. Αν ο Φαβρ επιλέξει τριάδα στην άμυνα, ο μόνος σίγουρος είναι ο Χούμελς. Ο Πίστσεκ ταξίδεψε στη Ρώμη αλλά η συμμετοχή του είναι αμφίβολη.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λάτσιο επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν βρίσκεται όμως στην καλύτερη της κατάσταση και η Ντόρτμουντ είναι επικίνδυνη ομάδα. Οι παίκτες του Φαβρ θα βρουν χώρους και καταστάσεις και μπορούν να τις εκμεταλλευτούν . Ποιοτικότερη ομάδα οι Γερμανοί παρά τις ελλείψεις στην άμυνα της. Θα πάμε με το διπλό.

FACTS

  • Η ομάδα Λάτσιο δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντόρτμουντ νίκησε στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 2 με απόδοση 1.80 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
6ος Όμιλος
  1 Ντόρτμουντ 6 13 4 1 1 12:5
  2 Λάτσιο 6 10 2 4 0 11:7
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Power13 με το υψηλότερο yield +0.08% έπαιξε: 2
  • » Ο Power13, με το υψηλότερο yield +5.61% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες