1

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντνίπρο-1 - Παναθηναϊκός

25/7/2023 21:00
Κωδ ΟΠΑΠ: 614
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 281 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Παναθηναϊκός - Ντνίπρο-1 στις 1/8/2023

Προϊστορία

1/8/2023 ΠαναθηναϊκόςΝτνίπρο-1 2 - 2
25/7/2023 Ντνίπρο-1Παναθηναϊκός 1 - 3

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 28,582 14.6%
X
€ 30,890 15.8%
2
€ 136,013 69.6%
Over
€ 15,102 26.6%
Under
€ 41,605 73.4%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 21:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

287 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

3

5

Σουτ εκτός εστίας

4

55%

Κατοχή μπάλας

45%

1

Οφσάιντ

2

1

Κίτρινες κάρτες

0

0

Κόκκινες κάρτες

0

4

Κόρνερ

2

17

Φάουλ

9

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Kosice Football Arena
  • Χωρητικότητα: 5836
  • Θεατές: 5248
Για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός στο ουδέτερο Κόζιτσε

Για το πρώτο βήμα ο Παναθηναϊκός στο ουδέτερο Κόζιτσε

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τη φετινή σεζόν με αντίπαλο την ουκρανική Ντνίπρο-1 στην Σλοβακία θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τι ισχύει: Πρώτο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Μαρσέιγ.

* Το παιχνίδι θα γίνει στο ουδέτερο «Κοζισκά Αρένα» (5.835 θ.) της σλοβακικής πόλης Κόζιτσε. Αναμένονται 600-800 οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Προέρχεται από ιστορική χρονιά, παλεύοντας ως το τέλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο δύο συνεχόμενες ήττες από Βόρσκλα και Σαχτάρ Ντόνετσκ μία αγωνιστική πριν το τέλος, της στέρησαν κάθε ελπίδα για το πρώτο της πρωτάθλημα μετά την αλλαγή του ονόματος. Τερμάτισε εν τέλει στο -5 από την πρωτοπόρο Σαχτάρ και βγήκε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Έχει έτος ίδρυσης το 2015 και αποτελεί τη de facto διάδοχο της Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ που είχε φτάσει στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2014-15. Πέρσι βγήκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, κάνοντας ντεμπούτο κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Γνώρισε βαρύ αποκλεισμό με 1-5 συνολικό σκορ και συνέχισε στους ομίλους του Κόνφερεντ Λιγκ, όπου τερμάτισε 2η σε όμιλο με Άλκμααρ, Απόλλωνα Λεμεσού και Βαντούζ. Στα νοκ-άουτ όμως συνάντησε ξανά την ΑΕΚ Λάρνακας και αποκλείστηκε δύσκολα (0-0 εντός, 0-1 εκτός).

Λόγω του πολέμου δε δίνει ευρωπαϊκά παιχνίδια εντός των συνόρων αλλά στο ουδέτερο «Κοζισκά Αρένα» (5.835 θ.) της σλοβακικής πόλης Κόζιτσε.

Στα μεταγραφικά ενισχύθηκε με παίκτες εντός των συνόρων, δίνοντας βάση στο ανασταλτικό κομμάτι Πήρε μεταξύ άλλων τους μπακ Μιρσιντσένκο (Ολεξάντρια), Κράβετς (Βόρσκλα Πολτάβα), τους στόπερ Γκόριν (Μινάι), Φεντόριβ (Μέταλιστ) και τον γκολκίπερ Βόλινετς (Κόλος). Από αποχωρήσεις, δεν έφυγαν βασικά γρανάζια της περσινής ομάδας αλλά είναι θέμα χρόνου να πωληθεί ο αστέρας φορ Ντόβμπικ στην Ζιρόνα. Ο ίδιος πάντως είναι κανονικά στην αποστολή για το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, εκτός ομάδας έχει τεθεί ο ημιβασικός εξτρέμ Ναζαρένκο που έχει υπογράψει προσύμφωνο με την Ολεξάντρια.

Δεν έχει επίσημα παιχνίδια στα πόδια της καθώς το νέο πρωτάθλημα της Ουκρανίας ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Έχει δώσει έξι φιλικά παιχνίδια με ουκρανικές ομάδες νικώντας τα πέντε εξ αυτών. Μοναδική απώλεια το ισόπαλο 2-2 με την Κρίβμπας την περασμένη Τρίτη σ’ ένα ματς που χρησιμοποίησε πέντε νεοαποκτηθέντες και προηγήθηκε με 2-0 αλλά οι πολλές αλλαγές στην επανάληψη έφεραν την ισοφάριση. Είχε προηγηθεί η άνετη νίκη με 4-0 επί της Ρουκχ Λβιβ.

Στον πάγκο της παραμένει ο 40χρονος παλαίμαχος διεθνής Ουκρανός αμυντικός, Ολεξάντρ Κούτσερ, ο οποίος εν όψει του σημερινού αγώνα δήλωσε: «Η προετοιμασία πήγε όπως θέλαμε και πηγαίνουμε σε αυτά τα παιχνίδια σε καλή κατάσταση. Καταλαβαίνουμε ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, γιατί θα έρθουμε αντιμέτωποι με μία πολύ καλή ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε μαξιμαλιστές. Σε κάθε αγώνα πρέπει να κερδίζουμε. Δεν σκεφτόμαστε ότι αν περάσουμε θα εξασφαλίσουμε θέση σε ευρωπαϊκούς ομίλους. Σκεφτόμαστε το Τσάμπιονς Λιγκ. Το κύριο πράγμα είναι να είμαστε ήρεμοι, σίγουροι για τον εαυτό μας και το παιχνίδι μας. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν αυτό που συμφωνήσαμε για να τα μεταφέρουν όλα αυτά στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και, φυσικά, να έχουν την επιθυμία να κερδίσουν. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλά ισορροπημένη κι έμπειρη ομάδα, έχοντας έχει μια καλή γραμμή επίθεσης, όπου ο καθένας μπορεί να απαριθμήσει την αντίπαλη άμυνα και είναι μια απειλή στο τέρμα μας. Πολύ καλή ομάδα και πρέπει να είμαστε συνεχώς προσεκτικοί και να σεβαστούμε τον αντίπαλο».

Αγωνιστικά Νέα: Χτύπησε στο τελευταίο φιλικό αλλά μπήκε κανονικά στην αποστολή ο βασικός αριστερός χαφ Χουτσούλιακ και λογικά υπολογίζεται. Κανονικά στους εκλεκτούς και ο σταρ φορ Ντόβμπικ που το επόμενο διάστημα θα υπογράψει στην Ζιρόνα. Αντίθετα, δεν μπήκε στην αποστολή ο ημιβασικός εξτρέμ Ναζαρένκο και ο φορ Μπιλ που δεν υπολογίζονται, ο νεοαποκτηθέντας γκολκίπερ Μίσακ και ο νεοαποκτηθέντας χαφ Βιτίνιο.Πικρή γεύση του αφήνει η περσινή σεζόν αφού έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό. Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, σ’ ένα ματς που εμφανίστηκε επηρεασμένος από την περιπέτεια με τον κορωνοϊό στην ομάδα, τον έριξε στην 2η θέση, πίσω από την ΑΕΚ, χάνοντας τον τίτλο μέσα από τα χέρια του.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέμεινε φυσικά στον πάγκο και οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους δύο τελικούς με την Ντνίπρο, αφού αν την αποκλείσουν θα εξασφαλίσουν μίνιμουμ παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Προχώρησε σε υποσχόμενη ενίσχυση στα μεταγραφικά ντύνοντας στα πράσινα τον Ολλανδό χαφ Βιλένα (Εσπανιόλ), τον Σέρβο επιθετικό χαφ Τζούρισιτς (Σαμπντόρια), τον Πολωνό μπακ Μλαντένοβιτς (Λέγκια Βαρσοβίας), τον Κροάτη στόπερ Γιεβντάι (Λοκομομοτίβ Μόσχας) και τον μέσο Ζέκα ο οποίος φόρεσε ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Στον αντίποδα, αποχώρησαν ο κάπτεν/μέσος Κουρμπέλης, ο στόπερ Σάρλια, οι μπακ Σάντσες, Πούχατς, ο στόπερ Πούγγουρας, ο μέσος Τρουγιέ και ο χαφ Σαβιέρ.

Στο 5-1-1 ήταν ο απολογισμός του στα φιλικά, με τον ίδιο να προβληματίζει έντονα στην πρόβα τζενεράλε χάνοντας με 1-0 στην Λεωφόρο από την ανέτοιμη Ράγιο Βαγιεκάνο. Σε γενικές γραμμές έδειξε στοιχεία σφιχτής ομάδας αλλά και πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι.

Ως ένα από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων ετών χαρακτήρισε αυτό με την Ντνίπρο ο Γιοβάνοβιτς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, δύο καλές ομάδες, δύσκολο να γίνει πρόβλεψη. Όλη μας η προσπάθεια ήταν να βρεθούμε στη καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η προετοιμασία με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο αλλά στο γήπεδο θα δούμε πόσα από αυτά που κάναμε θα βγουν στον αγωνιστικό χορτάρι. Όταν δεν έχεις παιχνίδια είναι δύσκολο να προβλέψεις. Πρέπει να γίνει ένα ξεκίνημα από κάπου, ώστε να επιστρέψουμε εκεί που πρέπει να είμαστε κάθε χρόνο ως Παναθηναϊκός. Παλεύεις όλο τον χρόνο να βρεθείς εδώ. Όλοι ζουν για κάτι τέτοια παιχνίδια. Είναι ένα από τα παιχνίδια μπορούμε να πούμε ότι είναι από τα πιο σημαντικά ματς των τελευταίων ετών», δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και αναφέρθηκε στην αντίπαλο:

«Προσπάθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είδαμε τα φιλικά, τους ξέρουμε καλά όπως και εκείνοι ξέρουν εμάς. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα, παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αυτές οι αναμετρήσεις».

Αγωνιστικά Νέα: Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην αποστολή με τον μέσο Ζέκα να αντικαθιστά τον φορ Γιερεμέγεφ. Εκτός αποστολής ο τραυματίας χαφ Τσέριν, μέσα ο χαφ Αϊτόρ που προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό πέρσι.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, οι εννέα θέσεις μοιάζουν «κλειδωμένες» και παίζονται αυτές του δεξιού μπακ και αυτή του ενός εκ των δύο εσωτερικών μέσων. Βαγιαννίδης και Κώτσιρας διεκδικούν την φανέλα βασικού στα μπακ και οι Τσοκάι, Κλεϊνχέισλερ στα χαφ. Στις υπόλοιπες θέσεις προβάδισμα έχουν: Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, Χουάνκαρ αριστερός μπακ, Σένκεφελντ και Μάγκνουσον οι δύο στόπερ, Ρούμπεν αμυντικός μέσος, Τζούρισιτς δεκάρι, Μπερνάρντ, Παλάσιος στα δύο άκρα της επίθεσης και στη κορυφή ο Σπόραρ.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Πρώτο επίσημο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τον αγώνα να γίνεται στο ουδέτερο Κόζιτσε. Αμφότερες κράτησαν αρκετά βασικά στελέχη της περσινής σεζόν και αναμένεται παιχνίδι τακτικής χωρίς μεγάλα ρίσκα. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι στα φιλικά και η λογική λέει πως δεν θα πάρει μεγάλα ρίσκα, επιδιώκοντας νίκη με… μισό μηδέν εν όψει της ρεβάνς στην Λεωφόρο. Δεν έχουν φουλ επίπεδο ετοιμότητας και οι δύο σ' αυτό το κομμάτι της σεζόν, θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στο Under.

FACTS

  • Η ομάδα Ντνίπρο-1 δεν έχει χάσει στους τελευταίους 10 από 11 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.68 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 1.28 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντνίπρο-1 νίκησε στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1 με απόδοση 3.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Ντνίπρο-1 νικούσε στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: Ημ.1 με απόδοση στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ντνίπρο-1, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.32 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Παναθηναϊκός, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.55 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Ντνίπρο-1 - Τελ. αγώνες
6/5/2024
Ντνίπρο-1
Κρίβμπας
27/4/2024
Ντνίπρο-1
Ντιναμό Κιέβου
1 - 2
21/4/2024
Βέρες Ρίβνε
Ντνίπρο-1
1 - 1
15/4/2024
Μέταλιστ 1925
Ντνίπρο-1
1 - 1
9/4/2024
Ντνίπρο-1
Ζόρια Λουγκάνσκ
2 - 2
31/3/2024
Κόλος Κοβαλίβκα
Ντνίπρο-1
0 - 2
12/3/2024
LNZ Τσερκάσι
Ντνίπρο-1
1 - 1
8/3/2024
Ντνίπρο-1
Ρουκχ Λβιβ
0 - 1
3/3/2024
Όμπολον Κιέβου
Ντνίπρο-1
0 - 1
25/2/2024
Ντνίπρο-1
Μινάι
1 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο bojan13 με το υψηλότερο yield +9.70% έπαιξε: Under
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: Under
  • » Ο bojan13, με το υψηλότερο yield +20.31% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες