3

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Παναθηναϊκός - Ντνίπρο-1

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 494,828 84.5%
X
€ 47,732 8.2%
2
€ 42,922 7.3%
Over
€ 28,382 39.1%
Under
€ 44,277 60.9%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Τρίτη, 20:30

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

235 ψήφοι:

Ειδήσεις

4

Σουτ στην εστία

6

7

Σουτ εκτός εστίας

3

49%

Κατοχή μπάλας

51%

1

Οφσάιντ

1

2

Κίτρινες κάρτες

4

0

Κόκκινες κάρτες

1

6

Κόρνερ

3

17

Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Apostolos Nikolaidis Stadium
  • Χωρητικότητα: 16620
  • Θεατές: 15000
«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι «πράσινοι»

«Σφραγίζουν» την πρόκριση οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντνίπρο-1 στην κατάμεστη Λεωφόρο με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το υπέρ του 3-1 από το πρώτο ματς θα του δώσει το εισιτήριο ακόμα και με ήττα με ένα γκολ αλλά η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κυνηγήσει τη δεύτερη νίκη μπροστά στον κόσμο του.

Τι ισχύει: Δεύτερο παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 3ο προκριματικό γύρο την Μαρσέιγ.

Α’ Ματς: Ντνίπρο-1 – Παναθηναϊκός 1-3: Κυρίαρχοι οι «πράσινοι» οι οποίοι σκόραραν νωρίς (10’ Σπόραρ) και στη συνέχεια έκαναν σωστή διαχείριση. Απειλήθηκαν σε 1-2 περιπτώσεις από τους Ουκρανούς και «καθάρισαν» το ματς προς το φινάλε με Τζούρισιτς (74’) και Ιωανίδη (84’ πεν.). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χουάνκαρ που έφτιαξε τα δύο πρώτα γκολ και κέρδισε το πέναλτι για το τρίτο. Η Ντνίπρο μείωσε στο 90’ με τον Καπλιγιένκο έπειτα από αδράνεια της άμυνας, μένοντας ζωντανή εν όψει της ρεβάνς.

Με κυριαρχική εμφάνιση, επικράτησε με 3-1 της Ντνίπρο στην Σλοβακία και βρίσκεται με το ενάμισι πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που θα του εξασφαλίσει και παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους για πρώτη φορά μετά από μία εξαετία. Μοναδικό ψεγάδι το γκολ που δέχτηκε στο φινάλε του ματς το οποίο κράτησε ζωντανούς τους Ουκρανούς εν όψει της σημερινής ρεβάνς.

Εξαιρετικό το κλίμα στις τάξεις της ομάδας η οποία στον επόμενο γύρο θα βρει μπροστά της την Μαρσέιγ. Βέβαια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θέλει ούτε να ακούγεται το όνομα της γαλλικής ομάδας αφού προέχει η εξασφάλιση της πρόκρισης. Όπως υπογράμμισε ο ίδιος: «Το μόνο που σκεφτόμαστε τώρα είναι το ματς με την Ντνίπρο και η πρόκριση». Αξιοσημείωτο ότι ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στην τελευταία προπόνηση ώστε να ευχηθεί καλή επιτυχία στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ενόψει του κρίσιμου ματς με τους Ουκρανούς.

Όσον αφορά την τακτική που θα έχουν οι «πράσινοι» στη σημερινή ρεβάνς, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και θα είμαστε μπροστά στον κόσμο μας. Ποτέ δεν μπήκαμε στο ματς με σκεπτικό να δώσουμε μπάλα στον αντίπαλο. Απλά πολλές φορές είναι και θέμα ημέρας και αντιπάλου που θέλει να επιβάλλει το ρυθμό του. Δεν υπάρχει περίπτωση στο αυριανό ματς και σε κανένα ματς να περιμένουμε τον αντίπαλο, τα λάθη του ή να δείξουμε υπερβολικό σεβασμό. Πάλι θέλουμε την μπάλα και να έχουμε τον έλεγχο για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αγωνιστικά Νέα: Νοκ-άουτ με θλάση ο βασικός στόπερ Σένκεφελντ (1/0), που αντικαταστάθηκε από τον Γέβνταϊ στο πρώτο ματς. Εκτός ευρωπαϊκής λίστας οι οι χαφ Τσέριν, Αϊτόρ και ο φορ Γιερεμέγεφ.Παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών στο πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και η ήττα με 3-1 της αφήνει μικρά περιθώρια για την ανατροπή στη ρεβάνς της Λεωφόρου. Βρέθηκε πίσω μόλις στο 10’ και δυσκολεύτηκε να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Είχε 1-2 καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος όπου πήρε περισσότερα μέτρα στο γήπεδο αλλά τα τελειώματα των παικτών της δεν ήταν καλά και εν τέλει δέχτηκε άλλα δύο τέρματα στο δεκάλεπτο 74’-84’. Στα θετικά ότι κατάφερε να μειώσει στο 90’ με τον Καπλιγιένκο, διατηρώντας ζωντανές τις όποιες ελπίδες για την ανατροπή.

Υπάρχει σαφώς απογοήτευση μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, με τα ουκρανικά ΜΜΕ να στηλιτεύουν το γεγονός πως η ομάδα δεν έδωσε δυνατά φιλικά παιχνίδια ώστε να μετρήσει δυνάμεις. Δεν έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο καθώς ο αγώνας με την Βόρσκλα Πολτάβα αναβλήθηκε ώστε να προετοιμαστεί για τη σημερινή ρεβάνς.

Για το τι έφταιξε στο πρώτο ματς ρωτήθηκε ο τεχνικός της Ολεκσάντρ Κούτσερ: «Αυτό που μας συνέβη στο πρώτο παιχνίδι, οφειλόταν φυσικά στο γεγονός ότι μας έλειπε η εμπειρία που είχε ο Παναθηναϊκός. Παίζουμε μόλις δεύτερη χρονιά στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Κάπου φοβηθήκαμε λίγο, ίσως αγχωθήκαμε και μας βγήκε εκνευρισμός. Αποτύχαμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που όλοι συμφωνούμε πως μπορούμε να παίξουμε. Φυσικά, για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αύριο (σ.σ. σήμερα) πρέπει να είμαστε επιθετικοί με μεγάλη επιθυμία. Πρέπει να δείξουμε σε όλους ότι είμαστε Ουκρανοί που γνωρίζουμε τον στόχο μας και προχωράμε προς αυτόν».

Αγωνιστικά Νέα: Κανονικά στην αποστολή ο διεθνής μέσος Πιχαλιόνοκ που δεν έπαιξε στον πρώτο αγώνα λόγω τραυματισμού, ωστόσο είναι άγνωστο το επίπεδο της ετοιμότητας τουΥπολογίζεται κανονικά και ο σταρ φορ Ντόβμπικ (1/0) παρά το γεγονός πως η μεταγραφική του στην Ζιρόνα είναι προ των πυλών. Update: Σύμφωνα με Ουκρανό δημοσιογράφο, δεκαπέντε μέλη της αποστολής, εκ των οποίων οκτώ ποδοσφαιριστές, εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης κατά τη διανυκτέρευσή τους στην Αθήνα.

Κώστας Καραγιαννόπουλος Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εμφανής η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων, με την Ντνίπρο-1 να μη δείχνει πως μπορεί να βάλει προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Στην κατάμεστη Λεωφόρο οι «πράσινοι» έχουν σαφώς το πάνω χέρι και θα κυνηγήσουν μία δεύτερη νίκη για να πανηγυρίσουν… όπως πρέπει την πρόκριση.

FACTS

  • Η ομάδα Ντνίπρο-1 δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: X2 με απόδοση 2.50 στον ΟΠΑΠ
  • Η ομάδα Παναθηναϊκός δεν έχει χάσει στους τελευταίους 6 από 7 αγώνες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.12 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Ντνίπρο-1, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 1.75 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο Zzo8877 με το υψηλότερο yield +2.59% έπαιξε: Over
  • » Ο GeorgeGCA, με το υψηλότερο yield +13.05% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Τσάμπιονς Λιγκ] έπαιξε: 1

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες