Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Ντιναμό Κιέβου - Άρης

Προϊστορία

17/8/2023 Ντιναμό ΚιέβουΆρης 2 - 1
10/8/2023 ΆρηςΝτιναμό Κιέβου 1 - 0

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 70,822 62.8%
X
€ 14,974 13.3%
2
€ 26,980 23.9%
Over
€ 7,777 46.5%
Under
€ 8,946 53.5%

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Πέμπτη, 20:00

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

243 ψήφοι:

Ειδήσεις

6

Σουτ στην εστία

6

4

Σουτ εκτός εστίας

9

53%

Κατοχή μπάλας

47%

1

Οφσάιντ

1

5

Αποκρούσεις

4

2

Κίτρινες κάρτες

5

0

Κόκκινες κάρτες

1

4

Κόρνερ

6

13

Φάουλ

13

14

Εκτελέσεις Φάουλ

16

Videos

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu
  • Χωρητικότητα: 19100
Με οδηγό την εμφάνιση στο «Βικελίδης»

Με οδηγό την εμφάνιση στο «Βικελίδης»

Η Ντιναμό Κιέβου υποδέχεται τον Άρη στο Βουκουρέστι για το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Τι ισχύει: Δεύτερος αγώνας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς. Θα ακολουθήσει ρεβάνς στην ουδέτερη Ρουμανία στις 17/8. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι.

*Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ τον νικητή του Μπεσίκτας - Νέφτσι Μπακού.

Μπορεί θεωρητικά να ήταν το φαβορί στην πρώτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη όμως δεν είχε καλή εικόνα και ηττήθηκε δίκαια με 1-0. Ήταν στην ουσία ακίνδυνη στο πρώτο μέρος, ισορρόπησε μετά από ένα σημείο το ρυθμό αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία. Η εικόνα ήταν παρόμοια και στην επανάληψη και τελικά στο 69’ είδε τον Άρη να ανοίγει το σκορ. Από εκεί και έπειτα έδειξε κάποια σημάδια αντίδρασης όμως κατάφερε να γίνει απειλητική στο 89’ με ένα σουτ του Γιαρμολένκο.

Δεν αγωνίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο για το πρωτάθλημα της Ουκρανίας προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα για το παιχνίδι με τον Άρη. Ελπίζει ότι έστω και στο Βουκουρέστι, που δεν είναι η φυσική της έδρα, θα μπορέσει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο. Οφείλει αν θέλει να πάρει την πρόκριση να γίνει πιο επιθετική καθώς απέναντι της θα βρει ένα συμπαγές σύνολο που θα κλείσει καλά τους χώρους. Η πίεση γύρω από το πρόσωπο του Λουτσέσκου μοιάζει να αυξάνεται, ενδεχόμενος αποκλεισμός μπορεί να φέρει και εξελίξεις

«Προφανώς νιώθω πίεση για να περάσουμε αλλά δεν φοβάμαι. Δεν ξέρετε τι συμφωνία έχω με τον πρόεδρο. Χάσαμε τους ξένους παίκτες αλλά και Ουκρανούς που έφυγαν στο εξωτερικό αλλά έχουμε μία νεανική ομάδα η οποία έχει αρχίσει να μαθαίνει να παίζει τέτοια παιχνίδια και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι» , επισήμανε ο κόουτς Λουτσέσκου.

Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολος ο στόπερ Ποπόφ.

Έπαιξε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σαν να είναι αυτός το φαβορί, ήταν ανώτερος από την Ντιναμό Κιέβου και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη. Είχε σωστό πλάνο, πίεζε ψηλά από το πρώτο λεπτό και ο Τερζής δικαιώθηκε για τις επιλογές του. Ήδη έως το 12’ είχε δημιουργήσει τέσσερις τελικές, όσο περνούσε η ώρα δεν είχε την ίδια ένταση αλλά στο 24’ έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κάρλσον. Στο δεύτερο μέρος μπήκε και πάλι δυνατά, έφτιαξε ευκαιρίες και τελικά προηγήθηκε στο 69’ με μία εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάλμα. Ανησύχησε λίγο στη συνέχεια και στο τέλος θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Μενέντεζ.

Ήταν πολύ καλύτερος σε σχέση με τα παιχνίδια με την Αραράτ, φάνηκε πως μελέτησε καλά την αντίπαλο του και τώρα πήγε στο Βουκουρέστι με σκοπό να πάρει την πρόκριση. Η λογική λέει πως θα είναι πιο προσεκτικός όμως θεωρώ πως θα βρει αρκετούς χώρους στις αντεπιθέσεις και έχει παίκτες που μπορούν να τους εκμεταλλευτούν. Έχει καλή ψυχολογία, έδειξε πως δεν έχει να φοβηθεί κάτι από μία θεωρητικά ανώτερη αντίπαλο και με οδηγό την εμφάνιση στο Βικελίδης θα πορευτεί και σήμερα.

«Ήρθαμε στο Βουκουρέστι για να πάρουμε την πρόκριση, ξεχνάμε το αποτέλεσμα της προηγούμενης εβδομάδας, κρατάμε μόνο την εμφάνιση. Είπα στα παιδιά πως για να πάρουμε την πρόκριση πρέπει να κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, όλα τα παιδιά είναι συγκεντρωμένα και θέλουμε να πάρουμε την νίκη και την πρόκριση στα play offs»

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν εκτός ο στόπερ Μπράμπρετς και ο εξτρέμ Σαβέιρο. Προλαβαίνει ο Νταρίντα. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα Κουέστα.

Θάνος Τσαλουχίδης Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Ντιναμό πιστεύω πως θα μπει δυνατά στην αναμέτρηση και θα θέλει να δείξει από το ξεκίνημα πως θα έχει τον έλεγχο. Το ζήτημα είναι πως θα παρουσιαστεί ο Άρης που έδειξε πως έχει την ποιότητα για να πάρει την πρόκριση. Η ομάδα του Τερζή δεν θα ρισκάρει και θεωρώ πως θα ψάξει χώρους στις αντεπιθέσεις για να κάνει τη ζημιά. Θα μπορούσε βέβαια να έχει και μικρότερη απόδοση το διπλό, τουλάχιστον με βάση την εικόνα που έδειξαν οι δύο ομάδες στο πρώτο παιχνίδι. Όπως και να έχει περιμένω μία κλειστή αναμέτρηση και γι’ αυτό θα πάω με το under.

FACTS

  • Η ομάδα Ντιναμό Κιέβου δεν έχει χάσει στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
    Σημείο: 1X με απόδοση 1.18 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες της ομάδας Άρης, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Under με απόδοση 1.65 στον ΟΠΑΠ
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Ντιναμό Κιέβου, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
    Σημείο: Over με απόδοση 2.12 στον ΟΠΑΠ

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
17/8/2023
Ντιναμό Κιέβου
Άρης
2 - 1
10/8/2023
Άρης
Ντιναμό Κιέβου
1 - 0

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο pitheios με το υψηλότερο yield +3.76% έπαιξε: 1
  • » Ο bbb, με το υψηλότερο yield +15.74% στο [ΔΙΕΘΝΗ: Κόνφερενς Λιγκ] έπαιξε: Goal
  • » Ο AELale, με το υψηλότερο yield +4.41% στο σημείο X έπαιξε: X

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες