4

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νιμ - Λιλ

9/1/2021 22:00
0 - 1
Τελείωσε
Ο συγκεκριμένος αγώνας παίχτηκε πριν 1209 ημέρες. Για να δείτε την τελευταία αναμέτρηση πατήστε εδώ: Λιλ - Νιμ στις 21/3/2021

Προϊστορία

21/3/2021 ΛιλΝιμ 1 - 2
9/1/2021 ΝιμΛιλ 0 - 1
6/10/2019 ΛιλΝιμ 2 - 2
28/4/2019 ΛιλΝιμ 5 - 0
16/12/2018 ΝιμΛιλ 2 - 3
5/1/2013 ΛιλΝιμ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 43,957 9.9%
X
€ 37,844 8.5%
2
€ 363,827 81.6%
Over
€ 25,980 61.8%
Under
€ 16,041 38.2%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

98 ψήφοι:

Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, από γκέλα η Λιλ

Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι, από γκέλα η Λιλ

Η Νιμ φιλοξενεί τη Λιλ για την 19η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «βαριά» ήττα στο «σπίτι» του Στρασβούργου, ενώ οι φιλοξενούμενοι την «πάτησαν» εντός έδρας από την Ανζέ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΙΜ

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στην Αλσατία ούτως ώστε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Στρασβούργο. Το παιχνίδι αποτελούσε μία σημαντική «μάχη» για την παραμονή, όμως αποδείχτηκε κατώτερη των περιστάσεων και διασύρθηκε με 5-0, απογοητεύοντας πλήρως με την εικόνα της, μια και θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα τέρματα. Μέχρι το 36’ πάντως έμοιαζε να αντέχει, αλλά σ’ εκείνο το σημείο είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ με τον Αζόρκ. Δύο λεπτά μετά δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Ντιαλό, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους κρίθηκε το ματς, καθώς ο Λαλά με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη στο 3-0. Στην επανάληψη έμοιαζε να είναι σε άλλο γήπεδο και στο 51’ ο Αζόρκ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της για το 4-0. Όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά λίγο έλειψε να «γράψει» ακόμα περισσότερα το κοντέρ. Τελικά στις καθυστερήσεις είδε τους γηπεδούχους να φτάνουν στο τελικό 5-0, αυτήν την φορά με πέναλτι του Γουαρίς.

Αυτό ήταν το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο οποίο η Νιμ απέτυχε να πανηγυρίσει νίκη, μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα έξι ήττες και μία ισοπαλία. Ταλαιπωρείται μέσα σ’ όλα κι από οικονομικά προβλήματα που κάνουν το έργο της δυσκολότερο. Έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τη νεοφώτιστη Λοριάν. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 39 γκολ παθητικό. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της ήταν Over.

Ο τεχνικός του συλλόγου Ζερόμ Αρπινιόν μίλησε με «σκληρή γλώσσα» κι επισήμανε: «Κάποιοι από τους παίκτες μου προσποιούνται ότι τρέχουν. Δεν γίνεται να παίζει μία ομάδα με οκτώ ή εννιά παίκτες στο γήπεδο. Μετά έρχονται αποτελέσματα όπως αυτό με το Στρασβούργο. Νιώθω ότι δεν μπορώ να διακρίνω τις αξίες που έφεραν την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στη Λιγκ 1 θα πρέπει να δείξουμε διαφορετική εικόνα στη συνέχεια».

Αγωνιστικά Νέα: Εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του ο αριστερός μπακ Μιγκέλ (12/0). Θα απουσιάσουν εκ νέου οι αμυντικοί Λαντρ (13/0) και Μαρτίνες (7/0), ο χαφ Σαρ (7/0) και ο επιθετικός Ντενκί (10/1). Δεν έχει παίξει από την αρχή της σεζόν ο σέντερ φορ Ντεπρέ (0/0).



ΛΙΛ

Η πρεμιέρα της για το 2021 έκρυβε «παγίδες», καθώς αντιμετώπισε στο «Πιερ Μορουά» την Ανζέ. Δεν μπόρεσε να αποφύγει την γκέλα και μάλιστα ηττήθηκε (1-2), ξεκινώντας με το χειρότερο δυνατό τρόπο τη νέα χρονιά. Δεν μπήκε καθόλου συγκεντρωμένη στο γήπεδο και το «πλήρωσε», καθώς είδε τους αντιπάλους της να ανοίγουν το σκορ στο 5’ με ωραίο σουτ του Τομά έξω από την περιοχή. Μόλις πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, σκόραρε για το 0-2. Πλέον είχε μπροστά της ένα «βουνό» για να ανέβει, αλλά κι αρκετό χρόνο για να τα καταφέρει. Βελτίωσε την απόδοσή της και μείωσε στο 42’ με τον Μπουράκ Γιλμάζ. Λίγο μετά τη σέντρα της επανάληψης, ο Τούρκος σέντερ φορ εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Πίεσε μέχρι τέλους αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να βρει το τέρμα της ισοφάρισης και μοιραία ηττήθηκε.

Η Λιλ έφυγε για πρώτη φορά με σκυμμένο το κεφάλι από εντός έδρας παιχνίδι της στη σεζόν, ενώ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φετινή ήττα της, σε μία -κατά γενική ομολογία- εξαιρετική πορεία. Η συγκομιδή των 36 βαθμών την φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ απέχει τρεις πόντους από την πρωτοπόρο Λυών. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν αμφίσκορα.

«Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ανζέ ήταν σαν να απουσιάζαμε από το γήπεδο. Μας πήρε πολύ χρόνο για να μπούμε στον αγώνα και είναι σπάνιο αυτό που είδαμε στα πρώτα τριάντα λεπτά, καθώς χάναμε σε όλα τα επίπεδα, τόσο στις μονομαχίες όσο και στην τεχνική. Πρέπει να θυμόμαστε ότι χρειάζεται να είσαι στο ματς από το πρώτο λεπτό. Μπορεί να χάσεις αλλά αυτό μας δημιουργεί απορίες. Δεν με ανησυχεί και δεν πιστεύω ότι είμαστε σε κατάσταση συναγερμού επειδή χάσαμε, έπρεπε όμως να είμαστε καλύτεροι και μεγάλωσε ο προβληματισμός μας» σχολίασε ο κόουτς του κλαμπ, Κριστόφ Γκαλτιέ.

Αγωνιστικά Νέα: Παραμένουν σε καραντίνα ο Τούρκος μεσοεπιθετικός Γιαζίτσι (16/5) και ο εξτρέμ Αραούχο (11/3). Ξανά μη διαθέσιμοι ο δεξιός μπακ Τσελίκ (13/1) και ο αναπληρωματικός επίσης πλάγιος οπισθοφύλακας, Πιεντ (4/0). Δεν έπαιξε στο προηγούμενο αλλά τώρα είναι ετοιμοπόλεμος ο σταρ Ρενάτο Σάντσες (8/1).

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Εφιαλτική ήταν η εμπειρία της Νιμ στην Αλσατία, μια και δεν μπόρεσε να κοιτάξει στα μάτια το Στρασβούργο και διαλύθηκε. Ο σύλλογος πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα, ταλαιπωρείται και από οικονομικά, με αποτέλεσμα να αποτελεί το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα με τη Λιλ η οποία πριν λίγα εικοσιτετράωρα έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας από την Ανζέ στο «Πιερ Μουρουά». Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κι αναμένεται να μπουν με φόρα στο ματς. Θα τους εμπιστευτούμε και θα στηρίξουμε την επικράτησή τους στο πρώτο μέρος.

FACTS

  • Η ομάδα Νιμ δεν έχει κερδίσει στους τελευταίους 11 από 12 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: X2
  • Η ομάδα Νιμ έχασε στους τελευταίους 6 αγώνες εντός έδρας στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: 2
  • Η ομάδα Λιλ δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 από 8 αγώνες στη διοργάνωση Λιγκ 1.
    Σημείο: X2
  • Στους τελευταίους 4 από 5 αγώνες της ομάδας Νιμ, μπήκαν περισσότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
    Σημείο: Over

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Λιγκ 1
  1 Λιλ 38 83 24 11 3 64:23
  19 Νιμ 38 35 9 8 21 40:71
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο HAoS_Kostas με το υψηλότερο yield +4.07% έπαιξε: 2
  • » Ο dhimitrisdasiliadis, με το υψηλότερο yield +2.93% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες