Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Λιλ - Νιμ

Προϊστορία

21/3/2021 ΛιλΝιμ 1 - 2
9/1/2021 ΝιμΛιλ 0 - 1
6/10/2019 ΛιλΝιμ 2 - 2
28/4/2019 ΛιλΝιμ 5 - 0
16/12/2018 ΝιμΛιλ 2 - 3
5/1/2013 ΛιλΝιμ 3 - 2

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 323,062 80.7%
X
€ 50,205 12.5%
2
€ 27,172 6.8%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

87 ψήφοι:

Συνθέσεις

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Γήπεδο: Decathlon Arena-Stade Pierre-Mauroy
  • Χωρητικότητα: 50186
Νικάει και περιμένει η Λιλ

Νικάει και περιμένει η Λιλ

Η Λιλ θα κοντραριστεί με τη Νιμ για την 30η αγωνιστική της Λιγκ 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία στο «σπίτι» της Μονακό και μεσοβδόμαδα από αποκλεισμό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Κύπελλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι εντός έδρας στο ντέρμπι με τη Μονπελιέ.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΛΙΛ

Την περασμένη Τετάρτη ταξίδεψε στο Παρίσι για να δοκιμαστεί στο «Παρκ ντε Πρενς» από την Παρί Σεν Ζερμέν σε αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Γαλλίας. Αδίκησε τον εαυτό της και η ήττα-αποκλεισμός με 3-0 ήταν «βαριά» με βάση την εικόνα του παιχνιδιού. Απείλησε πρώτη στο 5’ με τον Μπουράκ Γιλμάζ να νικιέται σε τετ α τετ με τον Νάβας, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ικάρντι μετά από τραγικό λάθος του Ντζαλό και του γκολκίπερ Μαϊνιάν. Στο 30’ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όμως το ωραίο σουτ ξανά από τον Γιλμάζ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των αντιπάλων. Σαν να μην έφτανε αυτό στο 40’ ο Τσελίκ έκανε αχρείαστο πέναλτι στον Εμπαπέ στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν αστόχησε και διαμόρφωσε το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη είχε τον απόλυτο έλεγχο και προσπάθησε να μπει ξανά στο κόλπο. Κέρδισε πέναλτι κι εκείνη όμως ο Γιαζιτσί είδε τον Νάβας να αποκρούει. Αποδέχτηκε την μοίρα της και στις καθυστερήσεις δέχτηκε τρίτο γκολ από τον Εμπαπέ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε γκάφα του Ντζαλό και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με υπέροχο πλασέ.

Όσον αφορά την πορεία της στο πρωτάθλημα, η Λιλ τα καταφέρνει πολύ καλά κι έχει υποστεί σε ολόκληρη τη σεζόν μέχρι τώρα όλες κι όλες δύο ήττες, επίδοση που είναι η κορυφαία. Έχει μαζέψει 63 βαθμούς και φιγουράρει μόνη της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, απέχοντας τρεις πόντους από την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λυών οι οποίες συγκρούονται απόψε. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον επικρατήσει θα ξεφύγει σίγουρα ακόμα περισσότερο. Μεγάλο της «όπλο» είναι η άμυνα που είναι η κορυφαία στο πρωτάθλημα με την εστία της να έχει παραβιαστεί μόλις 17 φορές έως τώρα. Τα επτά από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς της ήταν Under.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων Κριστόφ Γκαλτιέ υπογράμμισε: «Δεν μπορείς να παίζεις για ένα μόνο ημίχρονο ειδικά με ομάδες σαν την Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν συμπεριφερθήκαμε σαν να ήταν αγώνας Κυπέλλου. Πρέπει να βρεθούμε σε άλλο επίπεδο ειδικά στο κομμάτι του χαρακτήρα που βγάζουμε στο γήπεδο. Οι αντίπαλοι έχουν το επίπεδο να τους πιάνουν όλους στον ύπνο. Βελτιωθήκαμε όμως είναι αργά. Τελείωσε αυτό κι έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τη Νιμ. Μία ομάδα που δυσκολεύει όλους τους αντιπάλους της».

Αγωνιστικά Νέα: Ένα και μοναδικό πρόβλημα αυτό του δεξιού μπακ Πιεντ (5/0) ο οποίος όμως δεν θα έπαιζε βασικός. Επί της ουσίας πλήρης.



ΝΙΜ

Το πρόγραμμα της προηγούμενης «στροφής» την έφερε αντιμέτωπη εντός έδρας με τη Μονπελιέ στο ντέρμπι του Ερώ. Ήθελε να κερδίσει για λόγους πρεστίζ αλλά και για να πάρει «ανάσα». Τελικά περιορίστηκε σε ισοπαλία 1-1 που μάλλον ήταν δίκαιη με βάση την εικόνα της αναμέτρησης. Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αναζητώντας το γκολ που θα τις έβαζε σε θέση «οδηγού». Αυτό δεν ήρθε παρά το γεγονός ότι αμφότερες είχαν από ένα δοκάρι. Πήγαν ισόπαλες χωρίς τέρματα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη κατάφερε να προηγηθεί. Στο 63’ πραγματοποίησε μία ωραία αντεπίθεση, η μπάλα έφτασε στον Κονέ κι εκείνος με προβολή από τη μικρή περιοχή την έστειλε στα δίχτυα. Πλέον έπρεπε να υπερασπιστεί το υπέρ της αποτέλεσμα. Δεν το πέτυχε και στο 79’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Ντελόρ έπειτα από κόρνερ. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Η Νιμ έχει συμπληρώσει τρεις σερί αγώνες χωρίς «τρίποντο», μετρώντας σε αυτό το χρονικό διάστημα δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο αποτελεί φαβορί για να βρεθεί απευθείας στη Λιγκ 2 μαζί με την Ντιζόν. Η συγκομιδή των 26 βαθμών τη φέρνει στην 19η θέση, απέχοντας έναν πόντο από την 18η Ναντ και δύο από την 17η Λοριάν η οποία βρίσκεται εκτός επικίνδυνης ζώνης. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς της ολοκληρώθηκαν Under.

«Μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε την καλή κατάσταση του πνεύματος που εμφανίσαμε και στο ντέρμπι με τη Μονπελιέ. Ήταν το πρώτο μου και θα ήθελα να έχει κόσμο στις εξέδρες όμως μου άφησε ιδιαίτερη γεύση. Η ομάδα συνεχίζει να παίρνει βαθμούς κι αυτό είναι καλό, όμως υπάρχει δρόμος ακόμα και θα πρέπει να κοιτάμε πρώτα τα δικά μας αποτελέσματα και στη συνέχεια τους άλλους. Δεν υπάρχουν περιθώρια και θα παίζουμε παντού για τη νίκη» σχολίασε ο κόουτς των φιλοξενούμενων Πασκάλ Πλανκ.

Αγωνιστικά Νέα: Εξέτισε και είναι ξανά διαθέσιμος ο αριστερός μπακ-χαφ Μέλινγκ (17/2), θα πάρει τη θέση του τραυματία Μιγκέλ (19/0). Παραμένουν στα «πιτς» ο σέντερ μπακ κι αρχηγός Μπριανσόν (15/0) ο επίσης στόπερ Μαρτίνες (7/0), ο χαφ Σαρ (7/0), ενώ ο στράικερ Ντεπρέ (0/0) δεν έχει παίξει φέτος.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Λιλ αναμένεται να παρουσιαστεί αρκετά κουρασμένη μετά τον αγώνα Κυπέλλου μεσοβδόμαδα με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Παρκ ντε Πρενς» όμως ακόμα ξέρει πολύ καλά ότι η έκβαση του γαλλικού πρωταθλήματος εξαρτάται από εκείνη. Με δεδομένο ότι αργότερα απόψε η Λυών και η Παρί Σεν Ζερμέν θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές, με μία νίκη επί της Νιμ θα μπορέσει σίγουρα να αυξήσει τη διαφορά με μία από τις δύο ή και με αμφότερες αν αναδειχθούν ισόπαλες. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν παντού βαθμούς στην προσπάθεια που κάνουν για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Σωστά χαμηλές οι τιμές του άσου, αν έπρεπε να επιλέξουμε κάτι θα κοιτάζαμε στα 2-3 γκολ.

FACTS

  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Λιλ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
    Σημείο: Under
  • Στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες της ομάδας Νιμ, μπήκαν λιγότερα από 2.5 γκολ (στη διοργάνωση Λιγκ 1).
    Σημείο: Under

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1
Α/Α ΟΜΑΔΑ ΑΓ B N I H Γ
Λιγκ 1
  1 Λιλ 38 83 24 11 3 64:23
  19 Νιμ 38 35 9 8 21 40:71
Εμφάνιση όλων

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

  • » Ο fidel με το υψηλότερο yield +1.99% έπαιξε: 2
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +4.68% στο [ΓΑΛΛΙΑ: Λιγκ 1] έπαιξε: 2
  • » Ο fidel, με το υψηλότερο yield +2.02% στο σημείο 2 έπαιξε: 2

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Στοιχηματικές πλατφόρμες