Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Pamestoixima

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Novibet

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Bwin

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Stoiximan

Παίξε νόμιμα
21+

Betsson

Παίξε νόμιμα
21+

Sportingbet

Παίξε νόμιμα
21+

N1Casino

Παίξε νόμιμα
21+

Bet365

Παίξε νόμιμα
21+

Vistabet

Παίξε νόμιμα
21+

Betshop

Παίξε νόμιμα
21+

Interwetten

Παίξε νόμιμα
21+

Νέφτσι Μπακού - Σκούπι

ΤΖΙΡΟΣ

1
€ 301 84.7%
X
€ 21 6.0%
2
€ 33 9.3%
Over
€ 0 0%
Under
€ 0 0%

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

1 X 2
Over Under 1X 12 X2
Ημ. 1 Ημ. X Ημ. 2 Goal No Goal
0-1 Goals 2-3 Goals 4-6 Goals 7+ Goals
Δημιουργήστε λογαριασμό (ή κάντε login) για να μετρήσει στα στατιστικά σας.

86 ψήφοι:

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι

Η Νέφτσι Μπακού φιλοξενεί τη Σκούπι για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν 2οι στο πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι 5οι στη λίγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Τι ισχύει: Νοκ άουτ παιχνίδι με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση που αν ολοκληρωθεί κι αυτή χωρίς νικητή, θα ακολουθήσει διαδικασία πέναλτι.

* Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΝΕΦΤΣΙ ΜΠΑΚΟΥ

Αποτελεί μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του ποδοσφαίρου του Αζερμπαϊτζάν έχοντας κατακτήσει οκτώ πρωταθλήματα κι επτά Κύπελλα από το 1992, όταν δημιουργήθηκε η λίγκα με τη μορφή που έχει έως και σήμερα. Παράλληλα αποτελεί την πρώτη ομάδα της χώρας της ανατολικής Ευρώπης η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ τη σεζόν 2012/13. Μπορεί να τερμάτισε στην τελευταία θέση αλλά πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, αποσπώντας ισοπαλία 2-2 στο Μιλάνο από την Ίντερ.

Την περσινή σεζόν πραγματοποίησε αρκετά συμπαθητική πορεία στα προκριματικά της διοργάνωσης. Απέκλεισε αρχικά τη Σπεράντα από τη Μολδαβία και στη συνέχεια τη ρωσική Άρσεναλ Τούλα. Στον τρίτο γύρο κληρώθηκε με την Μπνέι Γεχούντα από το Ισραήλ, όμως αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 4-3 και μετά από ισοπαλία 2-2 στην έδρα της και ήττα 2-1 στα προάστια του Τελ Αβίβ. Φέτος θα προσπαθήσει να φτάσει ξανά όσο πιο μακριά γίνεται.

Η νέα σεζόν ξεκίνησε επίσημα για τη Νέφτσι Μπακού την περασμένη Παρασκευή (21/8), καθώς αντιμετώπισε εντός έδρας τη Σάμπαϊλ και τη νίκησε 2-1. Άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Αλασγκάροφ και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 66’ σκόραρε και δεύτερη φορά. Είδε τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 79’ αλλά διατήρησε το προβάδισμά της κι έφτασε στη νίκη. Στην άκρη του πάγκου από τα τέλη Ιανουαρίου κάθεται ο Φουζούλι Μαμάντοφ.



ΣΚΟΥΠΙ

Ιδρύθηκε πριν από μόλις οκτώ χρόνια κι εδρεύει στην πόλη Καΐρ της Βόρειας Μακεδονίας. Ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία το 2015 κι έκτοτε έχει μείνει σταθερά εκεί. Το 2018 και το 2019 τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ πέρσι βρισκόταν στην 5η μέχρι να αποφασιστεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Δεν θα έπαιζε στη φετινή διοργάνωση, αλλά η πρωτοπόρος Βαρντάρ Σκοπίων δεν εξασφάλισε άδεια.

Στις δύο προηγούμενες παρουσίες της εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών. Το καλοκαίρι του 2018 βέβαια το εμπόδιο ήταν πολύ υψηλό, αφού κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Ρέιντζερς. Εντός έδρας απέφυγε την ήττα αποσπώντας ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0), όμως στον επαναληπτικό του «Άιμπροξ» ηττήθηκε «καθαρά» με 2-0. Πέρσι είχε αντίπαλο στα μέτρα της, όμως απογοήτευσε μένοντας εκτός συνέχειας από την Πιούνικ Αρμενίας, με συνολικό σκορ 5-4.

Στην άκρη του πάγκου της ομάδας βρίσκεται ο Μουχαρέμ Μπαϊράμι. Ο 34χρονος εκτελεί χρέη προπονητή αλλά και παίκτη, μετρώντας περισσότερες από 150 συμμετοχές με τα χρώματα της ομάδας την τελευταία εξαετία. Μοναδικό πρόβλημα που έχει αναφερθεί του στόπερ Ισμαΐλι. Στο φετινό πρωτάθλημα η ομάδα μετράει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς και οι 7 βαθμοί τη φέρνουν στην 3η θέση.

Δημήτρης Ρήγας Αθλητικογράφος

Εκτίμηση

Η Νέφτσι Μπακού εδώ και χρόνια δεν έχει πετύχει κάτι αξιοσημείωτο στις διεθνείς διοργανώσεις όμως τώρα έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, αφού καλείται να αντιμετωπίσει μία αντίπαλο που είναι στα μέτρα της. Θα θέλαμε τον άσο κάπως ψηλότερα και γι’ αυτόν το λόγο θα στραφούμε στο ποντάρισμα στα γκολ και θα επιλέξουμε το Over, αφού αναμένεται να γίνει αρκετά «ανοιχτό» παιχνίδι.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΟΜΑΔΩΝ

Αναμετρήσεις Ομάδων
27/8/2020
Νέφτσι Μπακού
Σκούπι
2 - 1

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Τι ψήφισαν οι Top Users

Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.

Περισσότερες Αναλύσεις

Στοιχηματικές πλατφόρμες