Παραμένουν τα προβλήματα στη Νόριτς
Η Μπράιτον που πήρε τυχερή νίκη κόντρα στην Έβερτον, υποδέχεται την προτελευταία Νόριτς, που συνεχίζει να ταλαιπωρείται με προβλήματα τραυματισμών.
ΜΠΡΑΙΤΟΝ
Κέρδισε με 3-2 την Έβερτον στην έδρα της, γυρίζοντας το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Προηγήθηκε στο 15’ με απευθείας φάουλ του Γκρος, όμως ισοφαρίστηκε πέντε λεπτά μετά από στατική φάση και στο 22’ χρειάστηκε την επέμβαση του Ράιαν σε τετ-α-τετ για να γλιτώσει την ανατροπή. Δέχτηκε τελικά δεύτερο στο 74’ αλλά το έφερε… τούμπα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ισοφάρισε στο 80’ με τουλάχιστον αυστηρό πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μοπάι, ενώ στο 90+4’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με αυτογκόλ.
«Πρέπει να ηρεμήσω μετά από αυτό. Το να γυρίσουμε τέτοιο παιχνίδι είναι τρομερό συναίσθημα. Ήμασταν τυχεροί, δεν βρεθήκαμε στην καλύτερη μέρας μας και ήταν σκληρό παιχνίδι», δήλωσε μετά το φινάλε του αγώνα ο τεχνικός της Πότερ. Ήταν η δεύτερη νίκη στα έξι τελευταία (2-2-2) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 14η θέση και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.
ΝΟΡΙΤΣ
Δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-1. Είχε αρκετά αμυντικά προβλήματα και το τελικό σκορ είναι κολακευτικό αφού η αντίπαλος της, εκτός από τα τρία γκολ (21’, 30’, 73’), είχε και δύο χαμένα πέναλτι αλλά και αρκετές ευκαιρίες, με τον γκολκίπερ της Κρουλ να κατεβάζει ρολά. Κατάφερε απλώς να μειώσει στο 87’ με τον Ερνάντεζ για το τελικό σκορ.
Μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια (1-1-6), απόρροια και των πολλών τραυματισμών που την έχουν ταλαιπωρήσει, και βρίσκεται στην προτελευταία θέση και στο -2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. «Δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις μια δύσκολη περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές είναι ευαίσθητοι και μπορεί να πληγωθεί η αυτοπεποίθηση τους. Γνωρίζουμε ότι θα βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση μόλις επιστρέψουν οι αμυντικοί μας, όμως αυτό δε σημαίνει ότι περιμένουμε να επιστρέψουν για να κάνουμε την αντεπίθεση μας στο πρωτάθλημα. Είναι ακόμα πιο σημαντικό να μαζέψουμε μερικούς βαθμούς τώρα», δήλωσε ο τεχνικός της, Φάρκε.
Αγωνιστικά Νέα: Αμφίβολοι δίνονται ο στόπερ/χαφ Αμαντού (6/0) και ο χαφ Κάλντγουελ (10/2), ενώ ο ποιοτικός εξτρέμ Χερνάντεζ (3/1) θα γίνει πατέρας μέσα στο προσεχές διάστημα και μπορεί να χάσει το σημερινό. Παραμένουν εκτός οι στόπερ Ζίμερμαν (1/0), Χάνλι (3/0) και Κλόζε (-) όπως και ο χαφ Βράντσιτς (2/0). Επιστρέφει ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Φάρμαν (1/0).
![](https://s3assets.agones.gr/editors_photos/215903.jpg?v=0cce5e6107c6b81eb5b2181add665ff5)
Εκτίμηση
Η Μπράιτον προέρχεται από τυχερή νίκη απέναντι στην Έβερτον και ο άσος βρίσκεται στο 1.60 απέναντι σε μια Νόριτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται με προβλήματα τραυματισμών. Εκτιμούμε ότι το παιχνίδι κρύβει περισσότερους κινδύνους για τους «γλάρους» που δεν είναι ομάδα για να παίζεται σε αυτές τις τιμές και ζορίζεται όταν πρέπει να κάνει αυτή παιχνίδι. Τα «καναρίνια» έχουν ανάγκη για βαθμούς και θα τα δώσουν όλα τουλάχιστον για να μην ηττηθούν. Αν πρέπει να παίξουμε κάτι από το ματς, θα ρισκάρουμε στο «Χ» το οποίο δίνεται στο υψηλό 4.33